artur666 16.11.05, 13:28 Kurcze, tyle lat juz minelo, a zawsze jak ta plyte slucham dostaje gesiej skory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Damian Re: Master of Puppets IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 16:06 ja też, ja też...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eustachiusz Re: Master of Puppets IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:36 skoro interesujecie się metalem to może wykombinujecie jak pomóc willowi rahmerowi z mortician którego aresztowano w zielonej górze za zrobienie bardzo groźnej miny w taksówce. taksiarz zwiał z samochodu i oskarża willa o napad. jak mu nie pomożemy to już żaden zespół metalowy do polski nie przyjedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Master of Puppets 17.11.05, 20:50 Jak kretyn zaatakował gościa nożem niech idzie siedzieć. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ti Re: Master of Puppets IP: *.cust.tele2.ch 17.11.05, 20:51 skoro interesujecie się metalem to może wykombinujecie jak pomóc willowi rahmerowi z mortician którego aresztowano w zielonej górze za zrobienie bardzo groźnej miny w taksówce. taksiarz zwiał z samochodu i oskarża willa o napad. jak mu nie pomożemy to już żaden zespół metalowy do polski nie przyjedzie. Zapamieta Polske do konca zycia :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-666 Re: Master of Puppets IP: *.aster.pl 17.11.05, 23:46 > skoro interesujecie się metalem to może wykombinujecie jak pomóc willowi > rahmerowi z mortician którego aresztowano w zielonej górze za zrobienie bardzo > groźnej miny w taksówce. a jakież to miny robi się przy użyciu noża ? niech siedzi. kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfonsio Re: Master of Puppets IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:26 sa rozne wersje zdarzenia w ZielonejGorze. Jedni mowia ze Willi zrobił bardzo groźna mine w taksówce, inni ze zabawial sie w nozownika. Jeszcze inna relacja mowi, ze Willi wyjal z majtoli swego ogromnego ptoka i kazal ssac przerazonemu taksiazowi (lat okolo 60). Prawdy nigdy nie poznamy. Odpowiedz Link Zgłoś
pablos6 Re: Master of Puppets 17.11.05, 21:58 już niedługo będzie 20 lat. Najwspanialsza płyta pod słońcem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Master of Puppets IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 17.11.05, 22:57 Jaka plyta??Jakiej kapeli?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carloss3 Re: Master of Puppets IP: 194.29.137.* 18.11.05, 00:46 coś ty z choinki się urwał(a)? Nie wiesz kto mastera nagrał!!! jak tak to sie nie dowiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
don_wasyl_79 Re: Master of Puppets 18.11.05, 01:52 No jasne,pop chyba żartował...Szczenięciem będąc słuchałem na okrągło... Ech,jak ten czas leci...MASTER!!!MASTER!!!Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Master of Puppets 18.11.05, 02:03 mnie pasuje Orion, co tu gadac, cala plyta jest rowna. Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: Master of Puppets 18.11.05, 14:21 Master of Puppets - dla mnie heavymetalowa plyta wszechczasow (a obiektywnie - pewnie pierwsza trojka ). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmut kapusta Re: Master of Puppets IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:44 producentem plyty byl Flaming Rasmusen, czy jakos tak. Bob Rock to zero, zniszczyl ten zespol, ktory obecnie jest smiesznie obciachowy. Ale pierwsze 4 plyty Mety to mistrzostwo swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Master of Puppets IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 19.11.05, 14:50 Gość portalu: helmut kapusta napisał(a): > producentem plyty byl Flaming Rasmusen, czy jakos tak. Bob Rock to zero, > zniszczyl ten zespol, ktory obecnie jest smiesznie obciachowy. Ale pierwsze 4 > plyty Mety to mistrzostwo swiata. Bob Rock pokazał, że zespół grający ekstremalną muzykę może brzmieć nowocześnie, selektywnie, potężnie i zarazem bardzo "mięsiście". Przy pełnym szacunku i uwielbieniu do "Ride The Lightning" i "Master Of Puppets" które dziełami wybitnymi są, to jednak "czarny album" stał się niedoścignionym wzorem, jeśli chodzi o realizację studyjną w kategorii "metal". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Master of Puppets IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 19.11.05, 21:24 Oczywiscie zartowalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mocz Re: Master of Puppets IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:11 czarny album to kibel jakich malo, kazdy szanujacy sie fan Michaela Jacksona i Madonny ma ten album w swojej kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Master of Puppets IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 22.11.05, 23:07 Gość portalu: Mocz napisał(a): > czarny album to kibel jakich malo, kazdy szanujacy sie fan Michaela Jacksona i > Madonny ma ten album w swojej kolekcji. Bycie fanem Jacksona nie przeszkadza mi w byciu fanem Metalliki. Widzisz tu jakiś problem ? Odpowiedz Link Zgłoś