Gość: sombre IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.10.02, 20:40 Na pewno nie są lepsi od starego dobrego Led Zeppelin, ale są naprawdę niźli! Co sądzicie? sombre Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek0 Re: THE MUSIC! IP: *.acn.waw.pl 08.10.02, 21:09 Gość portalu: sombre napisał(a): > Na pewno nie są lepsi od starego dobrego Led Zeppelin, ale są naprawdę niźli! > Co sądzicie? ciicho, nie wiesz co mówisz, to ci od marketingu Ci to wmówili ! (i Kostrzewa, ten kryptomarketingowiec na pasku BMG !) a serio : mysle ze są niźli, ale całkiem inni od LZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: THE MUSIC! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.10.02, 23:27 E, nie czepiajta sie chlopie literowek. Pewnie, ze inni. Ale bardziej do LZ podobni niz np. do Robbiego Williamsa a tfu... A tak btw, to za niejakim Kostrzewa nie przepadam. Byle chlam wyniesie na oltarze... i w ogole gada bezplciowo. Glos niezly, ale styl? Nie to, co taka Stelka, ten jak cos powie w glosniku, to z dusza... Nie mowiac juz o Kaczorze. Ale to tak btw sombre Odpowiedz Link Zgłoś
dethe Re: THE MUSIC! 08.10.02, 23:33 był taki jeden... nienajgorszy... Beethoven Ludwiś czy jakoś tak... ale to niemodne korzenie... upsss... przepraszam - roots Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: THE MUSIC! 09.10.02, 13:42 Gość portalu: sombre napisał(a): > A tak btw, to za niejakim Kostrzewa nie przepadam. > Byle chlam wyniesie na oltarze... i w ogole gada > bezplciowo. Glos niezly, ale styl? Nie to, co taka > Stelka, ten jak cos powie w glosniku, to z dusza... > Nie mowiac juz o Kaczorze. Ale to tak btw Myslę ze trochę przesadzasz. Faktem jest ze duzo kapel przesadnie lubi (beznadziejny Pearl Jam np) ale myslę ze jest w miarę obiektywny. Poza tym cieszmy sie ze jeszcze tacy dziennikarze sa w radiu bo juz niedługo ten z radia RMF (Figurski czy jakoś tak) bedzie wszędzie. A styl? Poznałem Go osobiście i stwierdzam ze to lużny gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoleR Re: THE MUSIC! IP: proxy / *.bci.net.pl 09.10.02, 13:46 miecio4 napisał: > Gość portalu: sombre napisał(a): > > > > A tak btw, to za niejakim Kostrzewa nie przepadam. > > Byle chlam wyniesie na oltarze... i w ogole gada > > bezplciowo. Glos niezly, ale styl? Nie to, co taka > > Stelka, ten jak cos powie w glosniku, to z dusza... > > Nie mowiac juz o Kaczorze. Ale to tak btw > > > Myslę ze trochę przesadzasz. Faktem jest ze duzo kapel przesadnie lubi > (beznadziejny Pearl Jam np) A w ucho chcesz? )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: THE MUSIC! IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 09.10.02, 17:01 miecio4 napisał: Faktem jest ze duzo kapel przesadnie lubi > (beznadziejny Pearl Jam np) Bez przesady, parę perełek mają w swoim dorobku (Black, Jeremy, Nothing As It Seems). I choć nie jest to zespół moich marzeń to cenię ich za szczerość i fajne podejście do przemysłu muzycznego (jak chcą to go olewają, jak chcą to z niego korzystają by się wypromować). A teraz będę złośiwy - Miecio i tak woli A-ha )))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: THE MUSIC! 09.10.02, 17:08 miecio4 napisał: > > > > Myslę ze trochę przesadzasz. Faktem jest ze duzo kapel przesadnie lubi > (beznadziejny Pearl Jam np) ale myslę ze jest w miarę obiektywny. noooooooo, az mnie zatkalo.. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: THE MUSIC! 09.10.02, 18:30 To może ktos mi powie co takiego poza (przyznaję) pierwszą niezłą płyta ma ciekawego do pokazania zespół Pearl Jam??? To ja juz faktycznie wole a-ha. (Chciałem przypomnieć ze kazdy może mieć swoje subiektywne zdanie i nie trzeba mu zaraz dokuczać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: THE MUSIC! IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 09.10.02, 19:01 miecio4 napisał: > To może ktos mi powie co takiego poza (przyznaję) pierwszą niezłą płyta ma > ciekawego do pokazania zespół Pearl Jam??? To ja juz faktycznie wole a-ha. > > (Chciałem przypomnieć ze kazdy może mieć swoje subiektywne zdanie i nie trzeba > > mu zaraz dokuczać No nie gniewaj się Ja też słucham wykonawców uważanych za obciachowych i dobrze mi z tym Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: THE MUSIC! 09.10.02, 23:22 poza pierwsza plyta zespol Pearl Jam ma kolejne plyty ktore w niczym nie sa gorsze, poza tym Eddie Vedder ma taki glos ze moglby zaspiewac kazdy kawalek i ..ach..ja lubie wszystkie plyty i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: THE MUSIC! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.10.02, 00:31 miecio4 napisał: > Myslę ze trochę przesadzasz. Faktem jest ze duzo kapel przesadnie lubi > (beznadziejny Pearl Jam np)ale myslę ze jest w miarę obiektywny. Poza tym > cieszmy sie ze jeszcze tacy dziennikarze sa w radiu bo juz niedługo ten z > radia > RMF (Figurski czy jakoś tak) bedzie wszędzie. > A styl? Poznałem Go osobiście i stwierdzam ze to lużny gość. Luzny czy nie luzny - w radiu brzmi bezplciowo. Wg mnie oczywiscie. A kazdy ma prawo do swojej opinii, czyje to slowa? A z perlowym jamem to ty przesadzasz, oj przesadzasz... I podoba ci sie to zawodzace a-ha? Sorry, bez obrazy, ale dla mnie brzmia jak eunuchy w mocnej depresji )) Pozdro, sombre Odpowiedz Link Zgłoś