Gość: ciekawy IP: *.wroclaw.mm.pl 05.01.06, 22:17 Co sądzicie o jej twórczości: dorównuje ojcu, ciekawa czy może coś w stylu Patrycji Markowskiej..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: Anja Garbarek czy warto ? 05.01.06, 23:08 porownywanie Anji Garbarek do PM to zbrodnia . bardzo polecam. nie powiedzialabym, ze dorownuje ojcu, ale polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 Re: Anja Garbarek czy warto ? 06.01.06, 00:11 Moim zdaniem warto, ale chyba tylko płytę "Smiling & Waving", ewentualnie jeszcze wcześniejszą "Baloon Mood". Nowa, "Briefly Shaking", to całkiem przyzwoity pop-rock, dość ambitny, zwłaszcza w porównaniu ze wspomnianą Patrycją M., ale może rozczarować tych, co polubili Anję za wspomniane wcześniejsze płyty. A debiutowała wydanym chyba tylko w Norwegii "Vilkommen Inn", ale o tej płycie to spokojnie można zapomnieć, bo tu faktycznie niedaleko do Markowskiej. Generalnie Anja się szarpie trochę, eksperymentuje, każda płyta jest inna. Zaskakuje, choć nie zawsze w pozytywnym sensie. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Anja Garbarek czy warto ? 06.01.06, 14:25 Baloon mood warto, ale generalnie to mam wrazenie, że ona przekombinowuje i trochę pomysłu na siebie nie ma...Kazda płyta jestinna - baloon to moja ulubiona. Na nockę na upierdliwy autobus. Ale czy porywa mnie to psychodelia, to raczej watpliwe...A porównania do Patrycji Markowskiej, boże , człowieku, o czym ty mówisz w ogóle!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloes Re: Anja Garbarek czy warto ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 17:21 mysle ze taki jak córka... Odpowiedz Link Zgłoś