Dodaj do ulubionych

Wątek identyfikacyjny;)

31.10.02, 19:13
Był podobny wątek na innym forum, ale myślę, że warto taki stworzyć też tu. Choć mało muzycznysmile

No więc - ile macie lat? (powiedzmy, że kobiety mogą sobie odjąć max 10 lat, ok? Bez przegięćsmile)), jak ktoś jest bardzo przywiązany do swoich danych osobowych to może chociaż epoka? Np: jestem z Beatlesówsmile)), albo - ja to tak między Dżemem, a Myslovitzwink
Ciekawe czy guru to pan z brodą...
Obserwuj wątek
    • szarykot Re: Wątek identyfikacyjny;) 31.10.02, 19:24
      nu OK, ja jestem rówieśnikiem Lady Pank smile
      • loveletter Re: Wątek identyfikacyjny;) 31.10.02, 19:26
        szarykot napisał:

> nu OK, ja jestem rówieśnikiem Lady Pank smile

cholera, zapomniałem się sam "zidentyfikować"

23

No co ty szary kocie, wersja "epoki" była przeznaczona dla wyjątkowo nieśmiałych przedstawicielek płci pięknejsmile)))
        • szarykot Re: Wątek identyfikacyjny;) 31.10.02, 19:31
          persze primo moje alter-ego jest kobietą smile druhe primo
          nie lubię bezpośredniego wywnętrzania się publicznie smile a
          tretie primo żaden problem sprawdzić, że Lady Pank
          urodziła się w 1982 roku smile))
    • ilhan Re: Wątek identyfikacyjny;) 31.10.02, 19:41
      OK... Jakby to ująć...
      Ja jestem rówieśnikiem pierwszych płyt R.E.M. i The Smiths. A czy już wiecie
      kiedy to było to wasza sprawasmile
      • vulture Re: Wątek identyfikacyjny;) 31.10.02, 20:02
        Come taste the band...
        • martolka Re: Wątek identyfikacyjny;) 31.10.02, 20:18
          vulture napisał:

> Come taste the band...

już kiedyś się przyznałeś, że jesteś z tego roku, co rzeczony Deep Purple

a ja pisałam jaki rocznik jestem gdzieś tam na innym watku, więc nie będę się
          powtarzać, hehe
    • balanescu Re: Wątek identyfikacyjny;) 31.10.02, 21:35
      ja jestem rówieśnikiem "Unknown pleasures' Joy division
      i, niestety, nastrój tego dzieła aż za dobrze oddaje to, jak się zazwyczaj czuję
    • Gość: Tomq Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 21:50
      Urodziłem się w roku, w którym miał miejsce najsłynniejszy chyba koncert w historii festiwali w Jarocinie, pewien zespół został powitany gwizdami i obrzucony pomidorami, a pożegnany brawami i "Sto lat!".
      To ile mam lat?
      • loveletter Rewizja wątku!!!!!!!!!!! 31.10.02, 22:02
        Gość portalu: Tomq napisał(a):

Koniec lania wody!! Co to jest???? Forum łamigłówki, do ciężkiej cholery???? Człowiek tu poważnie podchodzi do sprawy, a wy tu jakieś jaja robicie.
        To ja w takim razie urodziłem cofam poprzednią deklarację.

Prawdziwy mój rocznik to:
        tysiąc lat po tym bitwie pod Wąchockiem. Podany rok należy zmodyfikować o datę bitwy pod Grunwaldem, a następnie podzielić przez liczbę płyt Lady Pank + liczbę zwrotek "Baśki". Następnie wystarczy tylko dodać liczbę wszystkich koncertów Zeppelinów i wszystko jasne...
        • Gość: Tomq Re: Rewizja wątku!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 22:31
          Moja łamigłówka jest przecież banalna smile)
          • vulture Re: Rewizja wątku!!!!!!!!!!! 01.11.02, 09:28
            Moja zagadka też jest prościutka...
        • socoow Re: Rewizja wątku!!!!!!!!!!! 01.11.02, 11:54
          > tysiąc lat po tym bitwie pod Wąchockiem.

1553 + 1000 = 2553

> Podany rok należy zmodyfikować o datę
          > bitwy pod Grunwaldem,

2553 - 1410 = 1143

> a następnie podzielić przez liczbę płyt Lady Pank

1143 : 26 = 44

>+ liczb
          > ę zwrotek "Baśki".

44 + 2 = 46

> Następnie wystarczy tylko dodać liczbę wszystkich koncertów
          > Zeppelinów i wszystko jasne...

nie wiem ile było koncertów Zeppelinów, ale wychodzi, że masz...

44 + ... 100? = 144 lata

no cóż wink
        • Gość: Tomq Re: Rewizja wątku!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 19:44
          Nikt nie zgadl. W takim razie DRUGA ZAGADKA. Urodzilem sie w dniu w ktorym na liscie przebojow Trojki zadebiutowaly piosenki "Runal juz ostatni mur" Tiltu i "Jest bezpiecznie" Siekiery.
    • Gość: gaspar Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.opa-carbo.com.pl 31.10.02, 21:59
      Co do mnie to jestem urodzony w roku najsłynniejszego i bodajże najważniejszego
      dla rozwoju rocka festiwalu na świecie(oczywiście w jego pierwszej edycji).
      • Gość: Lukasz Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 01.11.02, 11:27
        A ja sie urodzilem w roku W ktorym debiutowali Sex Pistols, a Pink Floyd
        wydali plyte, ktora okreslano niekiedy nazwa Punk Floyd. Miesiac w ktorym sie
        urodzilem zas to tytul pewnej piosenki z pierwszej plyty Myslovitz.Dzien
        mozecie zgadnac.
        • Gość: Tomq Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 14:50
          maj 1977
          • Gość: Lukasz Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 01.11.02, 15:01
          • Gość: Lukasz Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 01.11.02, 15:03
            Owszem. A tym samym dniu maja urodzili sie Bodek Kowalewski (Maanam) i,
            przepraszam za brzydkie slowo - Kylie Minogue.
            • miecio4 Re: Wątek identyfikacyjny;) 01.11.02, 15:45
              Gość portalu: Lukasz napisał(a):

> Owszem. A tym samym dniu maja urodzili sie Bodek Kowalewski (Maanam) i,
              > przepraszam za brzydkie slowo - Kylie Minogue.

A ja sie urodziłem 12 maja.
      • Gość: Marcel Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 19:35
        Gość portalu: gaspar napisał(a):

> Co do mnie to jestem urodzony w roku najsłynniejszego i bodajże
        najważniejszego
        >
        > dla rozwoju rocka festiwalu na świecie(oczywiście w jego pierwszej edycji).
        A kiedy była pierwsza edycja Eurowizji? wink
    • homohedonistus Ja jestem homohedonistus... 01.11.02, 18:46
      Ja jestem homohedonistus, mam dwa metry i pół
      Rapowalem gdy siegałem ledwo głową ponad stół...

Dziękuję zespołowi Homo Twist, za wykorzystanie fragmentu jednego z ich tekstów

--
      "Mam zamiar żyć wiecznie albo przynajmniej umrzeć próbując tego dokonać"
      • Gość: Tomek Re: Ja IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.11.02, 19:02
        Ja się urodziłem trzy dni po koncercie Purpli w Sztokholmie, który mozna
        usłyszeć na albumie "Scandinavian Nights", czyli, że niedługo bedę miał
        urodziny ;-D
        Nie ma co, stareńki juz jestem...
    • koolonikt jeszcze nikt mnie nie zna! 01.11.02, 20:00
      chociaz znaja mnie wszyscy

Rock Opera zaprasza - zobacz ich! oni sa NAPRAWDE

idz precz, .on mial podobne jazdy, wiecie?, ale nie doszedl,

gdybyscie mieli zignorowac moj wpis .......
      powiem tyle , prawdziwa , poparta, gwiazda , w kontak wrzucila, duzo uczuc!

dzien dobry muzyko i trzy ramienny , za duzo majacy wolnego czasu , leszczu
    • Gość: eska71 Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 20:38
      Gdybym wiedziała, że powstanie taki wątek, byłabym bardziej tajemnicza ! smile
      Mogłabym teraz zastosować jakąś wyszukaną metaforę muzyczną, a następnie
      zamącić obraz dodatkowymi obliczeniami matematycznymi. Niestety, mój nick
      zdradza wszystko. Ale skorzystam z okazji, by szczegolnie gorąco
      pozdrowić "leciwych weteranów" Forum ( życie zaczyna się po 30 -stce !!!).
      Może utworzylibyśmy jakiś Klub Seniora ! wink)))

Loveletter - młodziak z Ciebie, ale obiecujący ... wink
      • miecio4 Re: Wątek identyfikacyjny;) 01.11.02, 20:54
        Gość portalu: eska71 napisał(a):

> Loveletter - młodziak z Ciebie, ale obiecujący ... wink

Bez jaj, normalny raczejwink
        • Gość: eska71 Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 21:08
          Czyżbym wyczuwała jakąś zazdrość ? wink
          A kolega miecio to chyba raczej tak z mojego pokolenia ? smile))
          • miecio4 Re: Wątek identyfikacyjny;) 01.11.02, 21:14

> Czyżbym wyczuwała jakąś zazdrość ? wink
            > A kolega miecio to chyba raczej tak z mojego pokolenia ? smile))

No taka mała zazdroścsmile
            Tak eska, jestem z Twojego pokolenia- na pierwszym roku studiów miałem ekonomię
            socjalizmu a jak kończyłem studia to wywalili już wszystkie dzieła Lenina z
            biblioteki.
            • martolka Re: Wątek identyfikacyjny;) 01.11.02, 21:18
              to ja też do was się przyłączę, bo ja jestem z tego roku co 'Tresspass' Genesis
              smile
              • miecio4 Re: Wątek identyfikacyjny;) 01.11.02, 21:22
                martolka napisała:

> to ja też do was się przyłączę, bo ja jestem z tego roku co 'Tresspass'
                Genesis
                > smile

Upewniłem sie kiedy to było i lubię Cię jeszcze bardziejsmile
                • martolka Re: Wątek identyfikacyjny;) 01.11.02, 21:33
                  miecio4 napisał:

> martolka napisała:
                  >
                  > > to ja też do was się przyłączę, bo ja jestem z tego roku co 'Tresspass'
                  > Genesis
                  > > smile
                  >
                  >
                  >
                  > Upewniłem sie kiedy to było i lubię Cię jeszcze bardziejsmile

ach, dziękuję bardzo!
              • Gość: eska71 Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 21:23
                Eee, to nie jest tak źle ! Już jest nas troje. Jeśli doliczyć kolegę cze67 to
                nawet CZWORO ! Kto następny ? smile))
                • inny_loveletter Re: Wątek identyfikacyjny;) 01.11.02, 22:32

> Eee, to nie jest tak źle ! Już jest nas troje. Jeśli doliczyć kolegę cze67 to
                  > nawet CZWORO ! Kto następny ? smile))

Niech mnie szlag!!!!!!!!! A ja myślałem, że wy to tak po 17 maciewink)))))) mietkowi to nawet z dwanaście dawałem... A tu proszę: Ladies and Gentlemenwink

Z wyrazami szacunku dla starszych, Loveletter

P.S Zawsze mnie to trochę intrygowało, kiedy zaczyna łupać w kościach?wink))))
                  • miecio4 Re: Wątek identyfikacyjny;) 01.11.02, 22:56
                    inny_loveletter napisał:

> mietkowi to nawet z dwanaście dawałem...

No stary, przegiąłeś pałe teraz.
                    Jak ja szalałem na koncercie Klausa Mitffocha to Ty wchodziłeś na stojąco pod
                    szafę i na chleb mówiłeś "bep".
                  • vulture Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 08:19
                    inny_loveletter napisał:

>> P.S Zawsze mnie to trochę intrygowało, kiedy zaczyna łupać w kościach?wink))))

Jak ktoś mocno uderzy.
                  • Gość: eska71 Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 16:19
                    inny_loveletter napisał:

> Niech mnie szlag!!!!!!!!! A ja myślałem, że wy to tak po 17 maciewink))))))

Rozumiem, że zmyliły Cię: nasza energia, witalność, żywotność, spontaniczność,
                    żywiołowość, ekspresja, żarliwość, zaangażowanie, aktywność ...( długo jeszcze
                    mogę wymieniać !). To bardzo porządne roczniki, ze szlachetnego materiału,
                    skoro nie zniszczyły nas kryzysy, rewolucje, przewroty i wyroby
                    czekoladopodobne. smile)))

> P.S Zawsze mnie to trochę intrygowało, kiedy zaczyna łupać w kościach?wink))))

Uważaj, żebyś nie musiał przekonać się na własnej skórze. Zdenerwowałeś miecia,
                    a to znany bojownik z praktyką ! smile

P.S.Dlaczego ten loveletter jest INNY ? I na czym polega owa INNOŚĆ ? wink
                    • Gość: Tomq Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 17:18

>To bardzo porządne roczniki, ze szlachetnego materiału,
                      > skoro nie zniszczyły nas kryzysy, rewolucje, przewroty i wyroby
                      > czekoladopodobne. smile)))

Dlaczego zespol KRYZYS mialby was zniszczyc? wink
                      • Gość: eska71 Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 21:29
                        Gość portalu: Tomq napisał(a):

> Dlaczego zespol KRYZYS mialby was zniszczyc? wink

Sam KRYZYS można przetrwać. Niebezpiecznie robiło się wtedy, gdy uaktywniła się
                        jakaś BRYGADA ! wink)
                  • Gość: eska71 Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 16:20
                    inny_loveletter napisał:

> Niech mnie szlag!!!!!!!!! A ja myślałem, że wy to tak po 17 maciewink))))))

Rozumiem, że zmyliły Cię: nasza energia, witalność, żywotność, spontaniczność,
                    żywiołowość, ekspresja, żarliwość, zaangażowanie, aktywność ...( długo jeszcze
                    mogę wymieniać !). To bardzo porządne roczniki, ze szlachetnego materiału,
                    skoro nie zniszczyły nas kryzysy, rewolucje, przewroty i wyroby
                    czekoladopodobne. smile)))

> P.S Zawsze mnie to trochę intrygowało, kiedy zaczyna łupać w kościach?wink))))

Uważaj, żebyś nie musiał przekonać się na własnej skórze. Zdenerwowałeś miecia,
                    a to znany bojownik z praktyką ! smile

P.S.Dlaczego ten loveletter jest INNY ? I na czym polega owa INNOŚĆ ? wink
                    • loveletter Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 16:36

> Rozumiem, że zmyliły Cię: nasza energia, witalność, żywotność, spontaniczność,
                      > żywiołowość, ekspresja, żarliwość, zaangażowanie, aktywność ...( długo jeszcze
                      > mogę wymieniać !). To bardzo porządne roczniki, ze szlachetnego materiału,

trafiłaś w sedno eskawink)) właśnie dlatego tak napisałem..

> > P.S Zawsze mnie to trochę intrygowało, kiedy zaczyna łupać w kościach?wink))
                      > Uważaj, żebyś nie musiał przekonać się na własnej skórze. Zdenerwowałeś miecia,
                      > a to znany bojownik z praktyką ! smile

miecio był adresatem mojego jeszcze większego komplementu (bo czymże jest witalność, ekspresja i żarliwość 17-latka przy całym potencjalne witalnośći, ekspresji i żarliwości 12-latka?), ale chyba go źle zrozumiał. Bywawink

> P.S.Dlaczego ten loveletter jest INNY ? I na czym polega owa INNOŚĆ ? wink

.. miałem wczoraj pewne kłopoty z tożsamościąwink))),

kłaniam się, Loveletter (normalny inaczejsmile)))
                    • loveletter Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 16:37

> Rozumiem, że zmyliły Cię: nasza energia, witalność, żywotność, spontaniczność,
                      > żywiołowość, ekspresja, żarliwość, zaangażowanie, aktywność ...( długo jeszcze

> > P.S Zawsze mnie to trochę intrygowało, kiedy zaczyna łupać w kościach?wink))
                      > Uważaj, żebyś nie musiał przekonać się na własnej skórze. Zdenerwowałeś miecia,

miecio był adresatem mojego jeszcze większego komplementu (bo czymże jest witalność, ekspresja i żarliwość 17-latka przy całym potencjalne witalnośći, ekspresji i żarliwości 12-latka?), ale chyba go źle zrozumiał. Bywawink

• loveletter Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 16:37

• loveletter Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 16:38

• loveletter Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 16:39
                        coś to forum dzisiaj dziwnie działa....
                    • loveletter Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 16:39

• cze67 Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) 06.11.02, 13:33
        Gos´c´ portalu: eska71 napisa?(a):
        Niestety, mój nick
        > zdradza wszystko.

Jezus Maria! Masz 71 lat?
        • loveletter Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) 06.11.02, 17:08
          cze67 napisał:

> Gos´c´ portalu: eska71 napisa?(a):
          > Niestety, mój nick
          > > zdradza wszystko.
          >
          > Jezus Maria! Masz 71 lat?

Chryste Panie! Cze! Masz 67 lat?wink
          • Gość: cze67 Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) IP: *.se.com.pl / 172.16.22.* 06.11.02, 17:12
            loveletter napisa?:

> Chryste Panie! Cze! Masz 67 lat?wink

Az wstyd sie przyznac... Pamietam jak Miecio Fogg...
        • Gość: eska71 Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 21:24
          cze67 napisał:

> Jezus Maria! Masz 71 lat?

Nie rozumiem co Cię tak przeraziło? Ja mam lat 71 Ty 67 jakoś się przecież
          dogadamy ! Chociaż bardziej podobała mi się wersja, gdy to Ty byłeś
          starszy !!! wink
    • Gość: Marcel Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: 213.25.168.* 02.11.02, 13:12
      Mam 99 (dziewiedziesiat dziewiec) lat.
      • garthanka Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 18:10
        Ja się urodziłam 19 lat przed tym jak odbył się największy koncert na świeciesmile
        Jaka szkoda,że mnie tam wtedy nie było.

• teddy4 Re: Wątek identyfikacyjny;) 06.11.02, 13:30
          Urodziłem się w tym samym roku co m.in. Robert Gawliński. Tak więc jestem
          bardzo stary.
        • vulture Re: Wątek identyfikacyjny;) 06.11.02, 15:26
          garthanka napisała:

> Ja się urodziłam 19 lat przed tym jak odbył się największy koncert na
          świeciesmile
          > Jaka szkoda,że mnie tam wtedy nie było.

A kiedy był jubileusz Miry Zimińskiej?
    • ellenai Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 21:05
      eh ,no to moj rok to rok Argusa- Wishbone Ash,Budgie- Never Turn Your Back
      on a Friend,wiecej nas, ehhehe pozdrowionka,to juz wiecie o mnie, ha!
    • ellenai Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 21:05
      eh ,no to moj rok to rok Argusa- Wishbone Ash,Budgie- Never Turn Your Back
      on a Friend,wiecej nas, ehhehe pozdrowionka,to juz wiecie o mnie, ha!
      • independent-girl Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 21:23
        A ja 17 grudnia skończę...18 lat smile
        Pozdrawiam smile*
      • independent-girl Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 21:25
        A ja 17 grudnia skończę...18 lat smile
        Pozdrawiam smile*
        • loveletter Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 21:32
          independent-girl napisała:

> A ja 17 grudnia skończę...18 lat smile
          > Pozdrawiam smile*

Noooooo!!! Taka młodziutka a już rozumie co autor wątku chciał nam powiedzieć. Bo widzisz independent-girl - na skutek mojej niewinnej sugestii, że jak ktoś wstydliwy to może owijać w bawełnę - nagle nam tu drugie forum "Łamigłówki" wyrosło ... eh.. dobrze, że się przynajmniej z młodzieżą jeszcze potrafię dogadaćwink))

Loveletter
          • independent-girl Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 21:36
            I się będziemy na forum prześcigać? smile)))
            ale z tymi "Łamigówkami" to nie mogę zrozumieć smile))) ale może to przywilej
            młodości tongue_out
            • loveletter Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 22:37

> I się będziemy na forum prześcigać? smile)))
              > ale z tymi "Łamigówkami" to nie mogę zrozumieć smile))) ale może to przywilej
              > młodości tongue_out

poczytaj posty kolegów i koleżanek wyżej, wtedy wszystko będzie jasnewink))

A ja za to nie rozumię o co chodzi z tym ściganiem, ale może to przywilej wiekuwink

do przeczytania, Loveletter
          • independent-girl Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 21:38
            młodości tongue_out
          • independent-girl Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 21:40
            młodości tongue_out
          • independent-girl Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 21:41
            młodości tongue_out
    • independent-girl Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 21:25
      A ja 17 grudnia skończę... 18 lat smile
      Pozdrawiam smile*
      • independent-girl Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 21:26
        to forum jest dzisiaj kopnięte.... uncertain
      • independent-girl Re: Wątek identyfikacyjny;) 02.11.02, 21:27
        to forum jest dzisiaj kopnięte.... uncertain
    • dziewczyna_mickiewicza Re: Wątek identyfikacyjny;) 06.11.02, 14:40
      no to ja jestem z rocznika "pyromanii" def leppardsmile)))
    • mallina Re: Wątek identyfikacyjny;) 06.11.02, 14:57
      a ja sie urodzilam w tym samym roku co pewien wokalista znanego zagranicznego
      zespolu..
      • Gość: cze67 Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) IP: *.se.com.pl / 172.16.22.* 06.11.02, 15:01
        mallina napisa?a:

> a ja sie urodzilam w tym samym roku co pewien wokalista znanego zagranicznego
        > zespolu.

Nie przypuszczalem mallina, ze jestes juz taka stara!!! Bo chodzi oczywiscie o
        Micka Jaggera?!!!
        • mallina Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) 06.11.02, 15:02
          hmm nie pomyslam ze ktos moze znac z zagranicznych zespolow jedynie Rolling
          Stones
          wink)))
          • cze67 Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) 06.11.02, 15:06
            mallina napisa?a:

> hmm nie pomyslam ze ktos moze znac z zagranicznych zespolow jedynie Rolling
            > Stones

Znam jeszcze np. The Who...
            • mallina Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) 06.11.02, 15:07
              cze67..od razu wiec Ci powiem ze musisz poszukac w nieco hmm mlodszych
              zespolachsmile))))
              • cze67 Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) 06.11.02, 15:10
                mallina napisa?a:

> cze67..od razu wiec Ci powiem ze musisz poszukac w nieco hmm mlodszych
                > zespolachsmile))))

Ozzy Osborne?
                • mallina Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) 06.11.02, 15:11
                  smile)))))))))))))))))
                  powinienes zdecydowanie szukac w zespolach mlodszych od siebie!!
                  koniec podpowiedzismile
                  • cze67 Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) 06.11.02, 15:17
                    mallina napisa?a:

> smile)))))))))))))))))
                    > powinienes zdecydowanie szukac w zespolach mlodszych od siebie!!

Niewiele takich znam, przyznam sie. Ale szczelam - chodzi o zespol Hanson?
                    • mallina Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) 06.11.02, 15:40
                      ale strzal..
                      cos slepe te nabojesmile)))
                      • cze67 Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) 06.11.02, 15:49
                        mallina napisa?a:

> ale strzal..
                        > cos slepe te nabojesmile)))

nie, to wzrok juz nie ten...
                      • loveletter Re: Jaki tam wątek identyfikacyjny;) 06.11.02, 17:14
                        mallina!! Przyznaj się!!! Na pewno zdajesz do podstawówki!!

P.S jak ja nie znoszę tego wątkusmile)))))) Zweryfikowałem raz, nadal wszyscy jakieś łamigłówki tylko wpisują. Ja tu poważną statystykę prowadzę, a tu masz Ci los - zebrało się wszystkim dowcipnisiom na jakieś zagadkowe wynurzenia...........wrrrr...wrrr....

Wcale się nie kłaniam. Loveletter
                        • mallina Re: Jaki tam wątek identyfikacyjny;) 06.11.02, 17:24
                          loj..za trudne cos te zagadki?
                          wink)))
                          a ja tak powanie podeszlam do zapytania...
                          • Gość: cze67 Re: Jaki tam wa˛tek identyfikacyjny;) IP: *.se.com.pl / 172.16.22.* 06.11.02, 17:27
                            mallina napisa?a:

> loj..za trudne cos te zagadki?
                            > wink)))
                            > a ja tak powanie podeszlam do zapytania...

Kryguje sie. Jak to kobieta.
                            • loveletter Re: Jaki tam wa˛tek identyfikacyjny;) 06.11.02, 17:29
                              Gość portalu: cze67 napisał(a):

> Kryguje sie. Jak to kobieta.

kobieta z brodą, nie zapominaj.
                        • dziewczyna_mickiewicza Re: Jaki tam wątek identyfikacyjny;) 06.11.02, 17:29
                          loveletter napisał:

>
                          > P.S jak ja nie znoszę tego wątkusmile)))))) Zweryfikowałem raz, nadal wszyscy
                          jaki
                          > eś łamigłówki tylko wpisują. Ja tu poważną statystykę prowadzę, a tu masz Ci
                          lo
                          > s - zebrało się wszystkim dowcipnisiom na jakieś zagadkowe
                          wynurzenia..........
                          > .wrrrr...wrrr....
                          >
                          no dobra...1983
                          • Gość: cze67 Re: Jaki tam wa˛tek identyfikacyjny;) IP: *.se.com.pl / 172.16.22.* 06.11.02, 17:30
                            dziewczyna_mickiewicza napisa?a:

> no dobra...1983

No wreszcie, jakis konkret.
                          • loveletter Re: Jaki tam wątek identyfikacyjny;) 06.11.02, 17:31
                            dziewczyna_mickiewicza napisała:

> no dobra...1983

taka stara być nie możesz, nie kłam, mnie nie nabierzeszwink
                            • dziewczyna_mickiewicza Re: Jaki tam wątek identyfikacyjny;) 06.11.02, 18:48
                              loveletter napisał:

> dziewczyna_mickiewicza napisała:
                              >
                              >
                              > > no dobra...1983
                              >
                              >
                              > taka stara być nie możesz, nie kłam, mnie nie nabierzeszwink

chcialbys byc taki stary jak jawink
                        • independent-girl Re: Jaki tam wątek identyfikacyjny;) 06.11.02, 19:13
                          loveletter napisał:

> mallina!! Przyznaj się!!! Na pewno zdajesz do podstawówki!!
                          >
                          > P.S jak ja nie znoszę tego wątkusmile)))))) Zweryfikowałem raz, nadal wszyscy
                          jaki
                          > eś łamigłówki tylko wpisują. Ja tu poważną statystykę prowadzę, a tu masz Ci
                          lo
                          > s - zebrało się wszystkim dowcipnisiom na jakieś zagadkowe
                          wynurzenia..........
                          > .wrrrr...wrrr....
                          >
                          > Wcale się nie kłaniam. Loveletter

No wiesz loveletter... mnie być mógł się ukłonić. Kilkanaście wątków wyżej
                          podałam dokładną datę urodzenia - 17 grudnia kończe 18 lat. A dla tych co mają
                          problemy z liczeniem dodam, że zaszczycam świat swoją obecnością od 17 grudnia
                          1984 roku.
                          Nic innego nie mogłam wymyślić, bo co? Miałam napisać, że przyszłam na świat
                          rok wcześniej niż Alicja Janosz czy Kaja Paschalska [skoro jesteśmy w świecie
                          muzyki...tylko gdzie przy w/w nazwiskach mówić o muzyce uncertain ]

Pozdrawiam @ll
                          i choć nieco urażona kłaniam się Loveletter'owi.
                          • loveletter Re: Jaki tam wątek identyfikacyjny;) 06.11.02, 19:48

> No wiesz loveletter... mnie być mógł się ukłonić.

kłaniam się w pas nieco urażonej, milutkiej, niezależnej forumowiczcewink))
            • Gość: Crotalus Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) IP: proxy / 213.17.170.* 06.11.02, 15:09
              Trzy lata po mnie wyszedł na świat Kill'em All wink
              • ellenai Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) 06.11.02, 16:27

• mallina Re: Wątek identyfikacyjny;) 06.11.02, 18:22
      lovelettersmile))
      mysle ze aby jeszcze lepiej sie zidentyfikowac w przyszlosci na jakims milym
      spotkaniu, nalezaloby zalozyc dodatkowe watki
      a\jaki macie kolor oczu
      b\jaki macie kolor i dlugosc wlosow
      c\znaki charakterystyczne (wasy brody kolczyki w ciekawych miejscach tatuaze
      itp.)
      d\ile macie wzrostu
      mysle ze wowczas prawdopodobienstwo rozpoznaia byloby 85/100 jak to okresla
      jeden z forumowiczowsmile))

a zeby watki mialy jednak cos wspolnego z muzyka proponuje pisac na zasadzie
      porownan:
      "jestem wysoki jak Jon BonJovi"
      "mam fryzure jak Ritchie Sambora"
      "mam tatuaz w tym miejscu co Pink"
      itp.
      smile)))))))))))))))
      • Gość: cze67 Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) IP: *.se.com.pl / 172.16.22.* 06.11.02, 18:24
        mallina napisa?a:

> c\znaki charakterystyczne (wasy brody kolczyki w ciekawych miejscach tatuaze

Jakie miejsca masz na mysli (podac przyklady)?
        • mallina Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) 06.11.02, 18:30
          smile)) miejsca widoczne golym okiem ze tak powiem..bez wiekszego wglebianiasmile))
          • Gość: cze67 Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) IP: *.se.com.pl / 172.16.22.* 06.11.02, 18:31
            mallina napisa?a:

> smile)) miejsca widoczne golym okiem ze tak powiem..bez wiekszego
            wglebianiasmile))

To nie mam...
            • mallina Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) 06.11.02, 18:39
              ale podpuchasmile)))
      • loveletter Re: Wątek identyfikacyjny;) 06.11.02, 19:51
        mallina napisała:

> lovelettersmile))
        > mysle ze aby jeszcze lepiej sie zidentyfikowac w przyszlosci na jakims milym
        > spotkaniu, nalezaloby zalozyc dodatkowe watki
        > a\jaki macie kolor oczu
        > b\jaki macie kolor i dlugosc wlosow
        > c\znaki charakterystyczne (wasy brody kolczyki w ciekawych miejscach tatuaze
        > itp.)
        > d\ile macie wzrostu
        > mysle ze wowczas prawdopodobienstwo rozpoznaia byloby 85/100 jak to okresla
        > jeden z forumowiczowsmile))
        > a zeby watki mialy jednak cos wspolnego z muzyka proponuje pisac na zasadzie
        > porownan:
        > "jestem wysoki jak Jon BonJovi"
        > "mam fryzure jak Ritchie Sambora"
        > "mam tatuaz w tym miejscu co Pink"
        > itp.
        > smile)))))))))))))))

Ciebie mallina rozpoznam bez pudła, nawet bez podpowiedzi typu:
        mam brodę jak ZZ TOP.

Pozdrawiamwink Loveletter
        • cze67 Re: Wa˛tek identyfikacyjny;) 15.01.03, 18:59
          Podnosze, bo na innym watku padaja pytania o wiek. W tym jest wszystko, o co
          chcielibyscie zapytac...
    • astir Re: Wątek identyfikacyjny;) 15.01.03, 19:59
      jeśli tak, to moje dane związane są ściśle z płytą "The Great Pretender"
      Bowiego:
      -rok urodzenia: odjąć 10 lat od daty wydania płyty
      -miesiąc urodzenia: odjąć trzy miesiące od miesiąca wydania tej płyty
      -dzień urodzenia: już bez płyty - 7 dni do początku wiosny
      a tak w ogóle - pięęęęęękny wątek, dzięki czewink
    • Gość: Basstard Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.MAN.atcom.net.pl 15.01.03, 20:12
      Schyłkowe 23, w sobotę będzie już 24...
      • pizmak31 Re: Wątek identyfikacyjny;) 15.01.03, 20:16
        Schylkowe 31, za tydzien bedzie 32 - czas bowiem plynie.
        • martolka Re: Wątek identyfikacyjny;) 15.01.03, 20:22
          pizmak31 napisała:

> Schylkowe 31, za tydzien bedzie 32 - czas bowiem plynie.

A! to w piątek robimy przyjęcie urodzinowe w Offie?
        • homohedonistus Re: Wątek identyfikacyjny;) 15.01.03, 20:22
          pizmak31 napisała:

> Schylkowe 31, za tydzien bedzie 32 - czas bowiem plynie.

i nick będzie wprowadzał w błąd, żądam zmiany...
          • pizmak31 Re: Wątek identyfikacyjny;) 15.01.03, 20:26
            Zmienie, jak nadejdzie odpowiedni dzien. dzien swistaka, przepraszam - pizmaka.
            • pizmak32 Nicki sprzedaaaaaaaaaaaaje, nicki sprzedaje 16.01.03, 11:41
              Mam niezły nick do opchnięcia- ktoś reflektuje????
              • gregkor Re: Nicki sprzedaaaaaaaaaaaaje, nicki sprzedaje 16.01.03, 11:50
                pizmak32 napisał(a):

> Mam niezły nick do opchnięcia- ktoś reflektuje????

A co zmieniasz tożsamość...? Kim będziesz w nowym wcieleniu....chciałoby się
                powiedzieć w nowym futerku no ale to właśnie chcesz chyba zmienić....

pozdr
              • pizmak31 Re: Nicki sprzedaaaaaaaaaaaaje, nicki sprzedaje 16.01.03, 11:51
                Ja moge kupic, ale dopiero 22 stycznia, bo teraz nie mam kasy i wieku.
                • gregkor Re: Nicki sprzedaaaaaaaaaaaaje, nicki sprzedaje 16.01.03, 11:54
                  pizmak31 napisała:

> Ja moge kupic, ale dopiero 22 stycznia, bo teraz nie mam kasy i wieku.

A co zamierzasz kupić..?
                  • pizmak31 Re: Nicki sprzedaaaaaaaaaaaaje, nicki sprzedaje 16.01.03, 11:58
                    zamierzam kupic nowe futerko i nowego nicka od pizmaka32, ktore chce mi tego
                    nicka sprzedac. Pizmak32 odezwij sie, chce dobic targu!
                    • pizmak32 Re: Nicki sprzedaaaaaaaaaaaaje, nicki sprzedaje 16.01.03, 12:08
                      pizmak31 napisała:

>Pizmak32 odezwij sie, chce dobic targu!

Nie wiem czy zechcesz dobić targu jesli sie dowiesz ze w zamian chciałbym abys
                      została moja żoną.
                      • pizmak31 Re: Nicki sprzedaaaaaaaaaaaaje, nicki sprzedaje 16.01.03, 12:16
                        To zalezy od tego, jakiego koloru masz futerko, bo my pizmaki zwracamy uwage na
                        kolor futerka. jednym slowem, pizmak32 - jakie masz geny, chlopczyku.
                        • pizmak32 Re: Nicki sprzedaaaaaaaaaaaaje, nicki sprzedaje 16.01.03, 12:47
                          Nie pożałujesz kochana.
                          Jestem prawie ideałem.
                          • pizmak31 Re: Nicki sprzedaaaaaaaaaaaaje, nicki sprzedaje 16.01.03, 13:45
                            Dobra, pizmak32, zgadzam sie zostac Twoja zona, pod warunkiem, ze zgodzi sie na
                            to moj maz pizmak99.
                            • pizmak32 Re: Nicki sprzedaaaaaaaaaaaaje, nicki sprzedaje 16.01.03, 18:27
                              A to przepraszam.
                              Myślałem ze jestes panną z wieńcemsad(((((
                              • pizmak31 Re: Nicki sprzedaaaaaaaaaaaaje, nicki sprzedaje 16.01.03, 18:44
                                Nie placz, dla Ciebie moge sie rozwiesc, tym bardziej, ze moj maz jest baaardzo
                                stary Pizmak99, tylko sprzedaj mi tego nicka!!!!
                                • homohedonistus ale się porobiło... 16.01.03, 18:56
                                  gdybym wiedział, że do tego dojdzie, żadnej zmiany bym nie żądał...i to jeszcze
                                  na publicznym forum, takie rzeczy. Wstyd!
                                • pizmak32 Re: Nicki sprzedaaaaaaaaaaaaje, nicki sprzedaje 16.01.03, 18:58

Dla Ciebie
                                  Mógłbym zrobić wszystko
                                  Co zechcesz powiedz tylko
                                  Naprawdę na dużo mnie stać

Dla Ciebie
                                  Mógłbym wszystko zmienić
                                  Mógłbym nawet uwierzyć

Dla Ciebie
                                  Zrywam polne kwiaty
                                  Szukam tych najrzadszych
                                  • pizmak31 Re: Nicki sprzedaaaaaaaaaaaaje, nicki sprzedaje 16.01.03, 19:01
                                    Od razu wiedzialam, ze to Ty - chlopak ze Szczecina. Oddawaj nicka! Ale juz!
                                    Homohedonistus - nie denerwuj sie - kazdy chce sobie zycie ulozyc.
                                    • pizmak32 Re: Nicki sprzedaaaaaaaaaaaaje, nicki sprzedaje 16.01.03, 19:05
                                      Nie jestem ze Szczecina.
                                      No ale trudno- nie to nie.
                                      Żegnajsad(
                                      • pizmak31 Re: Nicki sprzedaaaaaaaaaaaaje, nicki sprzedaje 16.01.03, 19:07
                                        To żegnaj, ale wczesniej - zwroc nicka!
    • Gość: agi07@wp.pl Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 12:14
      A ja powiem bez zadnego ukrytego dna...
      W sobotę tj 18.01 będę miała 23 lata........
      Hmmmmm

Agnieszka
      • Gość: agi07@wp.pl Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 12:17
        Gość portalu: agi07@wp.pl napisał(a):

> A ja powiem bez zadnego ukrytego dna...

Chciałam powiedzieć "drugiego dna"
      • Gość: Basstard Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.idea.pl 16.01.03, 23:45
        Gość portalu: agi07@wp.pl napisał(a):

> A ja powiem bez zadnego ukrytego dna...
        > W sobotę tj 18.01 będę miała 23 lata........
        > Hmmmmm
        >
        > Agnieszka

Hej, mamy urodziny tego samego dnia!
        18.01 stuka mi 24... smile
        • Gość: agi07@wp.pl Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 09:38
          Jeszcze nigdy nie spotkalam kogos kto ma urodziny 18 stycznia. Wow.
          Wszystkiego najlepszego w takim razie.

Pozdrawiam

Agnieszka
          • Gość: Basstard Re: Wątek identyfikacyjny;) IP: *.noname.net.icm.edu.pl 17.01.03, 09:40
            Tobie tyż! Dużo zdrówka, spełnienia marzeń i w ogóle...

...Ale to dopiero jutro. wink
    • aric O kurde! 16.01.03, 12:28
      Jak się tak wszyscy poidentyfikujemy to bedzie za typowo. Ja sie urodziłem w
      roku bardzo magicznym, wiele wielkich kapel nagrało swoje niesamowite płyty.
      Urodziłem sie w roku Argusa, podobnie jak Ellanai. Pozdrawiam rówiesników.
      A co do tatuaży to jestem raczej monotematyczny w swoich zainteresowaniach.
      Posiadam jeża serfujacego na gitarze.smile

To co?? To zycie zaczyna się w końcu po tej trzydziestce czy nie??
      • teddy4 Re: O kurde! 16.01.03, 12:47
        aric napisał:

>
        > To co?? To zycie zaczyna się w końcu po tej trzydziestce czy nie??

Zdecydowanie tak, a może nawet jeszcze późniejsmile))))).
        • aric Re: O kurde! 16.01.03, 13:12
          OOOO, to kamień z serca mi spadł.smile
          Juz się ciesze na jego rozpoczecie.smile Wreszcie zaczne życ!!!!
          • foxy21 Re: moj wiek 16.01.03, 15:41
            Ja urodzilam sie w najciekawszych latach dla muzyki.
            Urodzilam sie 3 m-ce i 3 dni po smierci mojego ulubionego gitarzysty
            Jimiego Hendrixa.
            Dokladnie w 30 urodziny Franka Zappy.
            Prosta zagadka, pozdrawiam moj rocznik!
            smile)
        • n_eska71 Re: O kurde! 16.01.03, 22:02
          teddy4 napisał:

> aric napisał:
          >
          > >
          > > To co?? To zycie zaczyna się w końcu po tej trzydziestce czy nie??
          >

>
          > Zdecydowanie tak, a może nawet jeszcze późniejsmile))))).

Teddy czyżbyś już w tym roku obchodził urodziny i zmienił Ci się przedział
          wiekowy? wink))))

Aric życie zdecydowanie zaczyna się po trzydziestce !!!
          Potwierdzam tylko swoją tezę, bo w tym roku ( już po urodzinach! niestety...)
          jestem jeszcze bardziej po trzydziestce niż w ostatnich postach. smile))
          A Ty widzę "młodziaku" już nie możesz się doczekać! Ile to jeszcze dni? wink
          Co z tym Klubem Forumowego Seniora? Forum nam się starzeje. smilepzdr.
          • aric Re: O kurde! 17.01.03, 09:00
            n_eska71 napisała:

> A Ty widzę "młodziaku" już nie możesz się doczekać! Ile to jeszcze dni? wink

Hehe, 78smile
      • mallina Re: O kurde! 17.01.03, 13:25
        aric napisał:

>
        > A co do tatuaży to jestem raczej monotematyczny w swoich zainteresowaniach.
        > Posiadam jeża serfujacego na gitarze.smile

a w jakim miejscu masz tego, hmm - jeza?
        smile
        >
        • aric Hmmmm 17.01.03, 13:28
          Na prawej łopatce, a co??smile)
          • mallina Re: Hmmmm 17.01.03, 13:34
            a nicsmile)
            chcialam zaspokoic ciekawosc..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka