theagata 10.01.06, 19:05 22.00 Antyradio have fun Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.a.r.e.k Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert 10.01.06, 22:10 właśnie leci "jailbreak" Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert 10.01.06, 22:28 Ale dobre, dobre, bardzo dobre! Sentymentalna podróż w lata 70-te. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajron men Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert IP: *.system.szczecin.pl 10.01.06, 22:36 że ja niby? Odpowiedz Link Zgłoś
d.a.r.e.k Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert 10.01.06, 22:43 to wybór z róznych tras z 76 i 77 ... "boys are back in town" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były członek PZPR Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert IP: *.chello.pl 10.01.06, 22:52 w latach 70-tych najlepszy był edward gierek, połomski i festiwal w kołobrzegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajron men Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert IP: *.system.szczecin.pl 10.01.06, 22:53 rozumieć teraz, myślałem że thegacie łezka w oku się zakkręciła na wspomnienie starych dobrych czasów młodości i to mnie zdziwiło bo pisze raczej jak osoba młoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były członek PZPR Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert IP: *.chello.pl 10.01.06, 22:57 tak to byłuy dobre czasy, bezrobocie 0 procent, dużo mieszkań się budowało, przedszkola, wczasy pracownicze, studio 2 w tv, całe płyty w radiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajron men Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert IP: *.system.szczecin.pl 10.01.06, 23:13 Gość portalu: były członek PZPR napisał(a): > tak to byłuy dobre czasy, bezrobocie 0 procent, dużo mieszkań się budowało, > przedszkola, wczasy pracownicze, studio 2 w tv, całe płyty w radiu... ha! i komu to przeszkadzało? Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert 11.01.06, 00:00 Bardzo pyszna uczta muzyczna Nie czuję osobistego sentymentu do lat 70-tych jako takich, ale muzyki z tamtego okresu lubię czasem posłuchać. Dla odmiany. A poza tym to już klasyka. I koncerty, ja uwielbiam koncerty! Nawet te słuchane w radiu tylko. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert 11.01.06, 07:26 Lizzy zawsze grali z piękną, rock'n'rollową energią, zero agresji, nawet w numerach o bandziorach, lata 70-te miały jednak dużo lepsza energię, dużo lepszą...poza tym dzisiaj nikt tak nie potrafi zagrać, że już nie wspomnę o komponowaniu takich melodii. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Thin Lizzy - wczoraj koncert rewelacja 11.01.06, 18:32 > to wybór z róznych tras z 76 i 77 ... have fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert IP: *.acn.waw.pl 11.01.06, 12:20 Skusilem sie na kawalek. Alez kicha byla! Lubie ich piosenki jak leca w radiu (choc nie jestem zadnym fanem) ale tutaj koles spiewal jakby dawno mu zabraklo oddechu a glos zostawil w domu! Zaaalosc! Slyszalem te piosenke, ktora ma w tytule 'Waiting for an alibi' czy jakos tak (jak pisalem, nie jestem fanem i nie znam tytulow) i brzmialo to okropnie, a wersje nie-live nawet dosc lubie. IMO porazka nie koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert 11.01.06, 13:34 a to było Thin Lizzy A.D. 2006 czy starsze produkcje, z śp. Philem ? Odpowiedz Link Zgłoś