Dodaj do ulubionych

Thin Lizzy - dzisiaj koncert

10.01.06, 19:05
22.00 Antyradio

have fun
Obserwuj wątek
    • d.a.r.e.k Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert 10.01.06, 22:10
      właśnie leci "jailbreak" smile
      • theagata Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert 10.01.06, 22:28
        Ale dobre, dobre, bardzo dobre!
        Sentymentalna podróż w lata 70-te.

have fun
        • Gość: ajron men Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert IP: *.system.szczecin.pl 10.01.06, 22:36
          że ja niby?
        • d.a.r.e.k Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert 10.01.06, 22:43
          to wybór z róznych tras z 76 i 77 ... "boys are back in town" smile
          • Gość: były członek PZPR Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert IP: *.chello.pl 10.01.06, 22:52
            w latach 70-tych najlepszy był edward gierek, połomski i festiwal w kołobrzegu
          • Gość: ajron men Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert IP: *.system.szczecin.pl 10.01.06, 22:53
            rozumieć teraz, myślałem że thegacie łezka w oku się zakkręciła na wspomnienie
            starych dobrych czasów młodości
            i to mnie zdziwiło bo pisze raczej jak osoba młoda

• Gość: były członek PZPR Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert IP: *.chello.pl 10.01.06, 22:57
              tak to byłuy dobre czasy, bezrobocie 0 procent, dużo mieszkań się budowało,
              przedszkola, wczasy pracownicze, studio 2 w tv, całe płyty w radiu...
              • Gość: ajron men Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert IP: *.system.szczecin.pl 10.01.06, 23:13
                Gość portalu: były członek PZPR napisał(a):
                > tak to byłuy dobre czasy, bezrobocie 0 procent, dużo mieszkań się budowało,
                > przedszkola, wczasy pracownicze, studio 2 w tv, całe płyty w radiu...

ha! i komu to przeszkadzało?
            • theagata Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert 11.01.06, 00:00
              Bardzo pyszna uczta muzyczna smile
              Nie czuję osobistego sentymentu do lat 70-tych
              jako takich, ale muzyki z tamtego okresu lubię
              czasem posłuchać. Dla odmiany. A poza tym to już
              klasyka. I koncerty, ja uwielbiam koncerty!
              Nawet te słuchane w radiu tylko.

have fun

• exman Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert 11.01.06, 07:26
                Lizzy zawsze grali z piękną, rock'n'rollową energią, zero agresji, nawet w
                numerach o bandziorach, lata 70-te miały jednak dużo lepsza energię, dużo
                lepszą...poza tym dzisiaj nikt tak nie potrafi zagrać, że już nie wspomnę o
                komponowaniu takich melodii.
          • theagata Re: Thin Lizzy - wczoraj koncert rewelacja 11.01.06, 18:32
            > to wybór z róznych tras z 76 i 77 ...

have fun
    • Gość: me Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert IP: *.acn.waw.pl 11.01.06, 12:20
      Skusilem sie na kawalek. Alez kicha byla! Lubie ich piosenki jak leca w radiu
      (choc nie jestem zadnym fanem) ale tutaj koles spiewal jakby dawno mu zabraklo
      oddechu a glos zostawil w domu! Zaaalosc! Slyszalem te piosenke, ktora ma w
      tytule 'Waiting for an alibi' czy jakos tak (jak pisalem, nie jestem fanem i nie
      znam tytulow) i brzmialo to okropnie, a wersje nie-live nawet dosc lubie. IMO
      porazka nie koncert.
      • exman Re: Thin Lizzy - dzisiaj koncert 11.01.06, 13:34
        a to było Thin Lizzy A.D. 2006 czy starsze produkcje, z śp. Philem ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka