exman 03.02.06, 20:08 1. EEELS - Souljacker 2. B.ENO @ P.SCHWALM - Drawn from life 3. RAMONES - End of the Century 4. LURENT GARNIER - The Cloud Making Machine ...oczywiście po podwójnej przecenie...warto było, jak sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacenty Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u IP: *.chello.pl 03.02.06, 21:25 Po podwójnej przecenie kupiłbym każdą płytę któregokolwiek z wymienionych artystów Te płyty przeceniono nie bez przyczyny. Żadna z nich nie należy do najistotniejszych w dorobku w/w, ale warto, zwłaszcza w przypadku Eels i Ramones. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u IP: *.icpnet.pl 03.02.06, 21:29 leszku nie kokietuj. ramonsów i garniera kupiłbym w ciemno. za to dwie pierwsze pozycje nic mi nie mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u 03.02.06, 21:33 juz ci nadaję : Eeels- super kotlet mielony, którego nigdy nie wysmażył Beck a przecież mógł....a Eno jest zjadliwy nawet dla mnie a to znaczy że \ociera się o komerchę Odpowiedz Link Zgłoś
scribs Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u 03.02.06, 22:48 exman napisał: > juz ci nadaję : Eeels- super kotlet mielony, którego nigdy nie wysmażył Beck a > przecież mógł... W takim ujęciu... Beck nie wysmażył bo jada zdrową żywność, a nie kotlety mielone rodem z jakiegoś zabitego "diner's" przy szosie, gdzieś w Ameryce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u IP: *.icpnet.pl 03.02.06, 22:55 www.members.shaw.ca/kcic1/poutine.html dokładnie. daje glowę, że beck, zamiast mielonych, wcina teraz poutine. serio, na tym tle zapanował jakiś szał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u IP: *.chello.pl 03.02.06, 23:36 w ujęciu ujętym węgorze nie lubią E za bardzo. mistrz fryzur za A nie przepadać raczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scribs Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 00:17 który "loser" kraj swój lubi... E zaś, placki, placki piecze, nie kotlety smaży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec... Kupiłem w EMPiK'u... IP: *.microchip.net.pl 04.02.06, 21:06 Think About Mutation- Virus 2,99 PLN NAS- Stillmatic 9,99 PLN Bone Thugs-N-Harmony- The Collection Volume Two 4,99 PLN Bone Thugs-N-Harmony- BTNHRESURRECTIOM 4,99 PLN The Best Of Adiemus 9,99 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: Kupiłem w EMPiK'u... 22.07.06, 13:54 The Best of Adiemus - po prostu miodzio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u IP: *.future-net.pl 05.02.06, 16:26 w jednym z warszawskich marketów (nazwy nie podaję by nie było kryptoreklamy, zresztą nie wart tego)kupiłem w cenie pirata 9-15 zł N.Younga dwie płytki, the Wallflouers, Alanis Morrisette, Stinga. Miałem dylemat, kupić jeszcze coś czy masło... Odpowiedz Link Zgłoś
zamaskowanyatakkormorana Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u 05.03.06, 00:07 www.empik.com/musicfull.jsp?musicf=1¤tCategory=2000000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio1 Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 16:37 eels chodzi w MM po 28zł więc to chyba wyprzedaż z wytwórni a nie tylko empikowa. w sumie to najsłabszy album eels a jednak też fajny. bo złego albumu E nie nagrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec... ... IP: *.microchip.net.pl 04.03.06, 18:16 Ive Mendes- Ive Mendes 5PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec... Nie kupiłem dzisiaj w EMPiKu... IP: *.microchip.net.pl 12.03.06, 12:04 Przesypałem wczoraj stertę płyt... Nie w EMPiKu... I co tam znalazłem? M. in. Bjork- The Best, Alice In Chains- The Best, The Travis- The Best, Rage Against The Machine- trzy tytuły. Nie wspomne o J Lo i tym podobnych, których było sporo. Wszystko od 15 do 25 PLN a nieraz nawet taniej (J. Timberlake czy jak mu tam za 9 PLN). Wygląda to na porządki w Sony Music. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Nie kupiłem dzisiaj w EMPiKu... 22.07.06, 18:53 No to wam napiszę, że płyta mojej kapeli pojawiła się i znikła jak meteor w EMPiKu. Tak czy siak, jak są jakieś ciekwae przeceny, dajcie cynk, zawze parę zika w kieszeni zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś