Dodaj do ulubionych

Kupiłem dzisiaj w EMPik'u

03.02.06, 20:08
1. EEELS - Souljacker
2. B.ENO @ P.SCHWALM - Drawn from life
3. RAMONES - End of the Century
4. LURENT GARNIER - The Cloud Making Machine
...oczywiście po podwójnej przecenie...warto było, jak sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacenty Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u IP: *.chello.pl 03.02.06, 21:25
      Po podwójnej przecenie kupiłbym każdą płytę któregokolwiek z wymienionych
      artystów wink Te płyty przeceniono nie bez przyczyny. Żadna z nich nie należy do
      najistotniejszych w dorobku w/w, ale warto, zwłaszcza w przypadku Eels i Ramones.
    • Gość: nn Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u IP: *.icpnet.pl 03.02.06, 21:29
      leszku nie kokietuj. ramonsów i garniera kupiłbym w ciemno. za to dwie pierwsze
      pozycje nic mi nie mówią.
      • exman Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u 03.02.06, 21:33
        juz ci nadaję : Eeels- super kotlet mielony, którego nigdy nie wysmażył Beck a
        przecież mógł....a Eno jest zjadliwy nawet dla mnie a to znaczy że \ociera się o
        komerchę wink
        • scribs Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u 03.02.06, 22:48
          exman napisał:

> juz ci nadaję : Eeels- super kotlet mielony, którego nigdy nie wysmażył Beck a
          > przecież mógł...

W takim ujęciu... Beck nie wysmażył bo jada zdrową żywność, a nie kotlety
          mielone rodem z jakiegoś zabitego "diner's" przy szosie, gdzieś w Ameryce...
          wink
          • Gość: nn Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u IP: *.icpnet.pl 03.02.06, 22:55
            www.members.shaw.ca/kcic1/poutine.html
            dokładnie. daje glowę, że beck, zamiast mielonych, wcina teraz poutine. serio,
            na tym tle zapanował jakiś szał smile
          • Gość: Jacenty Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u IP: *.chello.pl 03.02.06, 23:36
            w ujęciu ujętym węgorze nie lubią E za bardzo. mistrz fryzur za A nie przepadać
            raczy.
            • Gość: scribs Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 00:17
              który "loser" kraj swój lubi...
              E zaś, placki, placki piecze,
              nie kotlety smaży
    • Gość: bywalec... Kupiłem w EMPiK'u... IP: *.microchip.net.pl 04.02.06, 21:06
      Think About Mutation- Virus 2,99 PLN
      NAS- Stillmatic 9,99 PLN
      Bone Thugs-N-Harmony- The Collection Volume Two 4,99 PLN
      Bone Thugs-N-Harmony- BTNHRESURRECTIOM 4,99 PLN
      The Best Of Adiemus 9,99 PLN
      • decitos Re: Kupiłem w EMPiK'u... 22.07.06, 13:54
        The Best of Adiemus - po prostu miodzio... smile
    • Gość: olo Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u IP: *.future-net.pl 05.02.06, 16:26
      w jednym z warszawskich marketów (nazwy nie podaję by nie było kryptoreklamy,
      zresztą nie wart tego)kupiłem w cenie pirata 9-15 zł N.Younga dwie płytki, the
      Wallflouers, Alanis Morrisette, Stinga. Miałem dylemat, kupić jeszcze coś czy
      masło... wink
      • zamaskowanyatakkormorana Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u 05.03.06, 00:07
        www.empik.com/musicfull.jsp?musicf=1¤tCategory=2000000
    • Gość: pszemcio1 Re: Kupiłem dzisiaj w EMPik'u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 16:37
      eels chodzi w MM po 28zł więc to chyba wyprzedaż z wytwórni a nie tylko
      empikowa. w sumie to najsłabszy album eels a jednak też fajny. bo złego albumu E
      nie nagrał
    • Gość: bywalec... ... IP: *.microchip.net.pl 04.03.06, 18:16
      Ive Mendes- Ive Mendes 5PLN
    • Gość: bywalec... Nie kupiłem dzisiaj w EMPiKu... IP: *.microchip.net.pl 12.03.06, 12:04
      Przesypałem wczoraj stertę płyt... Nie w EMPiKu... I co tam znalazłem? M. in. Bjork- The Best, Alice In Chains- The Best, The Travis- The Best, Rage Against The Machine- trzy tytuły. Nie wspomne o J Lo i tym podobnych, których było sporo. Wszystko od 15 do 25 PLN a nieraz nawet taniej (J. Timberlake czy jak mu tam za 9 PLN). Wygląda to na porządki w Sony Music.
      • exman Re: Nie kupiłem dzisiaj w EMPiKu... 22.07.06, 18:53
        No to wam napiszę, że płyta mojej kapeli pojawiła się i znikła jak meteor w
        EMPiKu. Tak czy siak, jak są jakieś ciekwae przeceny, dajcie cynk, zawze parę
        zika w kieszeni zostanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka