Dodaj do ulubionych

cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki)

11.02.06, 03:09
hmmm..ta panienka chyba juz wszystkich obskoczyla? nigdy jej w zadnym filmie
nie widzialam, za to ciagle czytam z kim sie niby spotyka:
film.wp.pl/p/id,66314,wiadomosc.html
Lindsay Lohan ma nowego chłopaka. Jest nim podobno Benicio Del Toro.

19-letnia gwiazda i 38-letni aktor znakomicie czuli się we własnym
towarzystwie podczas sobotniej imprezy urodzinowej Sary Foster, z którą Del
Toro wcześniej był związany. Rzecznik artystki zaprzecza romansom swojej
klientki. Plotka głosi bowiem, że dziewczyna spotyka się również z Ryanem Adamsem.
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 11.02.06, 03:22
      mallina napisała:

> Plotka głosi bowiem, że dziewczyna spotyka się również z Ryanem Adams
      > em.

no pięknie Mall, wydałaś właśnie wyrok na Lindsaywink
      • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 11.02.06, 04:00
        jakos mnie to nie martwi szczegolniesmile
        specjalnie ja podlozylam Dziewczyniebig_grin
        • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 11.02.06, 19:29
          Lindsay Lohan, nawiasem mówiąc, nadaje się na kolejną patronkę forum NT z racji
          powszechnie znanego zamiłowania do nafty i okolic. Druga w kolejce (a może
          pierwsza nawet?) jest Tara Reid, która na gwiazdorskich przyjęciach ma zwyczaj
          dawać w palnik do dechy, potem obmacuje co przystojniejszych facetów na sali,
          aż w końcu ochrona musi wywalać ją na zbity pysk smile
          • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 11.02.06, 20:09
            dziewczyna widać umie się bawićwink
            cache.defamer.com/topic/tara-reid-boobslip-nsfw.jpg
            do tego mało naturalna;P
            eh, a ja tak nie lubię pijących (tzn. w taki sposób) i palących kobittongue_out cóż,
            nawet gdybym był wolny, ani Lindsay ani Tara nie miałyby u mnie szans;]
            • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 11.02.06, 20:41
              Aaaaargh!!! My eyes!! My eyes!! sad((
              • humbak Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 11.02.06, 20:44
                Yeah... what he saiduncertain
            • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 25.04.06, 22:51
              co jej sie stalo w okolicy sutka?? rozumiem ze to blizna pooperacyjnabig_grin
              • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 25.04.06, 23:13
                Może buty ją piły? wink)
          • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 11.02.06, 23:42
            a kto to jest Tara Reid???
            znam ja tylko z jakichs zdjec zwiazanych z nieudanymi operacjami
            platycznymi..grala w czyms konkretnym?
            • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 11.02.06, 23:50
              "Szkoła uwodzenia" (grała tam córkę pani psychiatry leczącej Ryana
              Philippe), "Big Lebowski" (zdzira z leżaka, co oferowała Lebowskiemu
              minetę), "American Pie" 1 i 2, "Van Wilder" i ostatnio ta potwornie nieudana
              adaptacja gry "Alone In The Dark". Plus kilkanaście kich pomniejszego płazu.

Teraz w każdym razie znana jest przede wszystkim z imprezowego trybu życia smile
              • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 12.02.06, 00:13
                a to ona mis byc glownie znana z Amercican Pie, a ja sobie ten film akurat
                odpuscilamwink
                bo z Lebowskiego i Szkoly Uwodzenia absolutnie jej nie kojarzylam
                • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 12.02.06, 01:08
                  mallina napisała:

> bo z Lebowskiego i Szkoly Uwodzenia absolutnie jej nie kojarzylam

tak samo miałem, w ogóle nie skojarzyłem Bunny z niąsmile teraz dopiero mi świtasmile
                  ze Szkoły Uwodzenia nadal nie pamiętam, ale za to American Pie sobie nie
                  odpuściłemwink
                  • kwiat_paproci Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 13.02.06, 12:10
                    a'propos, to kim jest Paris Hilton, bo zawsze mnie to nurtowało ?? big_grin Poza tym
                    oczywiście, że "zagrała" w jednym z najlepszych odcinków South Parku, to skąd
                    można ją kojarzyć (jakiś film, piosenka może, albo romansik ? wink Bo piosenkę
                    Lindsay Lochy, to nawet gdzieś widziałam w telewizorni, ale to syf był nie z tej
                    ziemi wink
                    • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 13.02.06, 13:35
                      Paris Hilton przede wszystkim zagrala w filmie o ...milosciwink nakreconym przez
                      jej owczesnego chlopakawink

obecnie dziewczyna glownie "bywa", reklamuje i "uswietnia" swoja obecnoscia
                      jakies imprezy..no i niektorym sie podoba, co mnie bardzo dziwi, ale gusta sa
                      roznebig_grin

romansow ponoc sporo a piosenka jak plotkarskie rubryki donosza juz niebawem..
                      • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 13.02.06, 15:19
                        trzeba jednak jej przyznać, że w filmie owym była bardzo naturalna!wink
                        poza tym jest tak bogata, że może nic innego nie robić, tylko pić, szlajać się
                        po najbardziej burżujskich sklepach, ćpać-iść na odwyk-ćpać-iść na odwyk, a i
                        tak kasy na koncie przybędzie, bo tyle odsetek... a panna ostatnio podobno
                        zdziwiła się, że Londyn to stolica GB, a kiedy jakiś prezenter zażartował, że
                        Paryż nazwano na jej cześć, odparła tylko 'thanks'. no cóż, życie chyba nie jest
                        do końca sprawiedliweindifferent
                        • humbak Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 14.02.06, 03:56
                          Może i nie jest, ale skutek zamierzony. Później taki Mameluch wyjaśni atakiemu
                          Kwiatkowi kim una jezd. Lasn ziąwink
                        • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 16.02.06, 00:51
                          mameluch napisał:

> trzeba jednak jej przyznać, że w filmie owym była bardzo naturalna!wink

no w takich scenach to chyba kazdy jest naturalny, choc niekoniecznie przed
                          kamerawink
                          wiec ma dziewczyna jednak zadatki na dobra aktoreczkewink
                          • kwiat_paproci Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 17.02.06, 21:26
                            No tak naturalnie zagrała, że aż ma Matkę Teresę grać wink
                            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3166279.html
                            Nie widziałam jej "w akcji", ale wydaje mi się, że ma talent dziewczyna. Jak nie
                            do tego, to do innego wink
                            • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 18.02.06, 02:42
                              a w najnowszym "Wproscie" artykul o Hiltonownie plus trzy jej foty, powazne
                              gazety tez juz schodza na psy
    • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 13.02.06, 14:49
      hmm tylko Dziewczyna jakos tu nie zaglada..
      • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 13.02.06, 23:07
        To najzupełniej i całkowicie bez znaczenia. DM może być patronem tytularnym, a
        my sami będziemy prać tu brudy smile))
        • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 14.02.06, 09:53
          calkiem dobry pomyslwink
          DM moze kiedys zajrzy, a do tego czasu i innych "pieknych i slawnych" sie obgada
          • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 14.02.06, 10:50
            A tu ładny cytat z internetowego forum Lindsay Lohan na IMDB, który trafia w
            sedno:

"With all the men Lohan does, no wonder the girl doesn't have time to eat.
            Somebody needs to tell the poor girl that, much like a stick of gum, sperm is
            not a low calorie food."

smile)

Aha, fani Rajana są szczerze oburzeni, że ich idol związał się z taką pustą
            zdzirą, do tego 12 lat młodszą smile
            • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 16.02.06, 00:54
              w dodatku ich romans trwa juz ponoc miesiacwink i do tej pory byl ukrywany(hehe
              ciekawe czemu)

ja sie przyznam, ze dlugo nie mialam pojecia co to sa za panienki -Lohan,
              Simpson i znow jakas Simpson..no koszmar jednak totalny..
              Lohan ponoc taka popularna aktorka?!?!
              ale jakis czas temu byla premiera filmu Garbi i tam zauwazylam, ze w roli
              glownej wlasnie Lohan(pomijajac garbuska). w Polsce ten film nazywal sie chyba
              "Superbryka"
            • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 25.04.06, 22:48
              fakin szit, czyli jednak to prawda??? eee... kurna, zalamaliscie mnie, no
              naprawde... rajan ma chyba kryzys wieku sredniego - to wszystko przez te
              depresyjne klimaty z "29" i zyciowe podsumowania z zeszlego rokuwink
              mam tylko nadzieje, ze ten zwiazek nie zaowocuje zadnym... duetem. tudziez
              jakakolwiek inna wspolpraca muzyczna. niech sie bzykaja, ale, na boga, niech
              nic razem nie nagrywaja, bo to bedzie rajanowy koniecbig_grin
              • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 25.04.06, 23:17
                Obawiam się, że nic z tego - Lindsay uważa się za poważną piosenkarkę od czasu,
                gdy zaśpiewała we FREAKY FRIDAY i wszyscy potem napisali, że ma talent crying
                • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 25.04.06, 23:40
                  widzialam ten shit. podobnie jak cos dziwnego, o dziewczynce z nyc, ktora
                  wywoza na jakies zadupie (a ona marzy o karierze aktorki/piosenkarki). konczy
                  sie to cos szkolnym musicalem, w ktorym boska lindsey gra oczywiscie glowna
                  role.
    • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 16.02.06, 02:06
      to jedzmy dalej:
      na przyklad zwierzenia Gwyneth Platrow( tu chyba kazdy wie kim jest ta panibig_grin)

Gwyneth Paltrow uważa, że Madonna ma niezwykle piękne piersi.
      Obie artystki znają się od kilku lat. Paltrow przyznała, że ma obsesję na
      punkcie biustu królowej muzyki pop.
      - Jej piersi są niesamowite - powiedziała aktorka.
      Paltrow wyznała również, że ma słabość do perkusisty Radiohead, Phila Selwaya.
      - Jeśli miałabym dostać pozwolenie od męża na pójście do łóżka z innym
      mężczyzną, to byłby ktoś taki jak Phil Selway, mój muzyczny bohater -
      powiedziała laureatka Oscara. - Bardzo go podziwiam.

"muzyczny bohater" - cudowne okreslenie na wytlumaczenie pociagu seksualnegowink
      • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 16.02.06, 16:02
        Ten bulwersujący post nadaje się nawet na FM, by rozjuszyć licznych fanów
        Radiohead. Na ich miejscu już wybierałbym się z pochodnią pod dom Gwyneth -
        wszak jeśli spełni swoje fantazyje, to Radiohead skończy pewnie jak Koldplej smile

Jeśli zaś chodzi o Madonnę, to nigdy mnie jakoś nie pociągała. Taki to
        mój "brudny sekret", he he smile)

• mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 16.02.06, 17:11
          no jakos nie mam odwagi wrzucic na fmwink
          nie mam pojecia jak sklad radiohead wyglada, za to wiem jak wyglada Chris Martin
          i gust Gwyneth zszedl na psy..zreszta juz i poprzedni jej wybranek byl
          beznadziejny..
          a Chris to mi sie kojarzy glownie z tymi ciasnymi kurteczkami(bo kurtka tego
          nawet nazwac sie nie da)

to fajnie, ze mogles sie zwierzyc ze swojego "brudnego sekretu"wink))
          teraz juz zostal upubliczniony i moze kiedys ktos to wykorzysta, ze cycki
          Madonny nie wydawaly Ci sie nigdy atrakcyjnebig_grin
          • kwiat_paproci Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 16.02.06, 19:32
            Ehehehe, ta Gwyneth to naprawdę jakaś zboczona jest wink Już nie miał jej się kto
            spodobać, tylko Phil ;D Rozumiem fantzjować o Jonnym, Edzie, nawet Thoma bym
            mogła zrozumieć, ale nie Phil. Ona jest walnięta wink
          • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 16.02.06, 21:39
            mi się Madonna też nie podoba (choć kiedy była pikna i młoda, czyli w połowie
            lat 80, ja byłem niemowlakiem, za to Grimowi mogła już się zacząć wtedy
            podobaćwink, taka ona jakaś żylastauncertain za bardzo umięśniona jak dla mnie, nie widać
            kobiecego ciałkasuspicious
            co do jej cycków to się nie wypowiem, bo za bardzo ich nie kojarzętongue_out
            • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 17.02.06, 22:56
              Wot, dżentelmien smile

Do protokołu proszę wpisać, że Madonna już wtedy mi się nie podobała - ja chyba
              blondynek w ogóle nieszczególnie... (poza Michelle Pfeiffer i paru wyjątkami
              jeszcze, oczywiście smile )

A propos, z cyklu: "ładne panie które pięknie robią paszczą", moja zdecydowana
              faworytka ostatnimi czasy:

www.shannonmcnally.com

(właśnie na dniach wydała płytę koncertową, a głos ma jak Janis Joplin smile) )

• mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 18.02.06, 02:41
                grimsrund napisał:
                > A propos, z cyklu: "ładne panie które pięknie robią paszczą", moja zdecydowana
                > faworytka ostatnimi czasy:

dobrze ze dodales, ze wydala wlasnie plyte, bo przez sekunde sobie cos calkiem
                innego pomyslalam
      • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 25.04.06, 22:43
        tak. a moim muzycznym bohaterem jest wokalista mando diaobig_grin
    • grimsrund Nasi górą!!! 22.02.06, 23:50
      Polak (znaczy, Polka) potrafi!! smile)

Za WENN:

"Celeb Housekeeper Sent to Jail

The Polish housekeeper convicted of stealing from a string of celebrities
      including Robert De Niro and Boston Legal star Candice Bergen was yesterday
      sentenced to serve up to three years behind bars. Lucyna Turyk-Wawrynowicz
      pleaded guilty to grand larceny, identity theft and forgery on February 8 and
      will spend between one and three years in jail. The 35-year-old pleaded with
      State Supreme Court Justice Renee White to deport her to Poland because her
      sister has recently died, leaving her nephews and nieces without anyone to care
      for them. But Justice White ignored Turyk-Wawrynowicz tears, saying, "You have
      shown no remorse for your actions, but only remorse for your predicament."
      Turyk-Wawrynowicz stole a pair of diamond earrings belonging to De Niro's wife,
      Grace Hightower, worth a staggering $95,500."

Hell yeah! smile)
    • grimsrund Coś i na czasie, i o Jake'u dziołchowym ukochanym 22.02.06, 23:56
      Znów za WENN:

"Ledger Asks Gyllenhaal To Be Godfather

Heath Ledger is so close to his Brokeback Mountain co-star Jake Gyllenhaal, he
      has asked him to be Godfather to his four-month-old daughter Matilda.
      Gyllenhaal, whose turn in the movie earned him a Best Supporting Actor BAFTA on
      Sunday, credits the movie with building a unique bond between them. He
      says, "Heath and I are best friends now, making the film was very intense for
      us. I'm actually Godfather to Heath's daughter Matilda, which is an amazing
      honor."

Niech żyje męska przyjaźń, hłe hłe smile)
      • mameluch Re: Coś i na czasie, i o Jake'u dziołchowym ukoch 23.02.06, 00:42
        i w to wszystko jeszcze malutką córkę mieszać?! eh, w tym Holiłudzie to już
        całkiem się we łbach popieprzyłowink
        a ulubionego filmu forumowiczów Frondy jeszcze nie widziałem, ale czeka na płytcesuspicious
      • dziewczyna_mickiewicza Re: Coś i na czasie, i o Jake'u dziołchowym ukoch 25.04.06, 22:28
        bleeeeh (to o jake'u) smile)))

ze tez ledger musial sie ustatkowac z ta ciepla klucha... ech, zal
        chlopaka... wink
    • grimsrund Lindsay Lohan też oglądała zimowe igrzyska :) 24.02.06, 01:21
      A nawet zabrała se z nich fajną pamiątkę:

"Movie star Lindsay Lohan may have a new man in her life - Olympic gold
      medalist Shaun White. The couple shared an intimate night together at New York
      club Bungalow 8 on Tuesday - and White is already boasting about his latest
      conquest. The champion snowboarder, who won gold last week in Italy, says, "Her
      and I ended up meeting up at the famous Bungalow 8. It was a good time. It was
      a trip. Coming home from Italy, everybody's been running up to me, saying how
      proud they are. It's been crazy and so I had to get some time to have fun."

Kurde no, dziewuszysko ma niezły obrót, trzeba przyznać smile)
      • mallina Re: Lindsay Lohan też oglądała zimowe igrzyska :) 04.03.06, 01:29
        supergigant.blox.pl/2006/03/Lindsay-hop-siup.html
        Lindsay hop-siup

ponoc one nie sa prawdziwe, na jednej z tych stron o operacjach plastycznych
        gwiazd demonstrowano foty z bliznami w wiadomych miejscach
        • grimsrund Re: Lindsay Lohan też oglądała zimowe igrzyska :) 05.03.06, 10:04
          Bo widać paradowanie z prawdziwymi, nie operowanymi, to w Hollywood obciach, a
          może nawet sianie zgorszenia... smile
          • aasiek Re: Lindsay Lohan też oglądała zimowe igrzyska :) 05.03.06, 12:03
            Rety, jak dobrze, ze trzymacie rękę na pulsie. No, bez Was nic bym nie wiedziała
            wink)))))
            A Lindsay Lohan widziałam w jakimś filmie na Canal+, gdzie grała dziewuszkę,
            która przyjechała do wielkiego miasta z dżungli (dosłownie) i w szkole weszła w
            środowisko sobie chyba naturalne, bo takich tych... ładnych pustych lalek.
            Punktem kulminacyjnym był oczywiście bal maturalny (czy jak oni go tam zwą).
            • grimsrund Re: Lindsay Lohan też oglądała zimowe igrzyska :) 05.03.06, 20:58
              Widziałem to zakłamane filmisko smile)

Wredna Lindsay grała tę "dobrą" (a w każdym razie "lepszą") dziewczynę, a w
              realu porządna Rachel McAdams odstawiała wredną sukę. Ale przynajmniej nieźle
              tam Lindsay poturbowali, w rodzaju efektowny pad japą wprost do śmietnika smile))

Aha, przy okazji - Rachel rządzi, Lindsay na dżewo!
              • aasiek Re: Lindsay Lohan też oglądała zimowe igrzyska :) 05.03.06, 22:28
                McAdams to ta blondynka?
                • grimsrund Re: Lindsay Lohan też oglądała zimowe igrzyska :) 05.03.06, 23:50
                  Owszem, to ona w MEAN GIRLS grała Reginę George, królową "Plastików" smile
                  • kwiat_paproci Re: Lindsay Lohan też oglądała zimowe igrzyska :) 08.03.06, 07:36
                    nosz, oglądałam to dzieło, piękne. Jakie to szczęście, że czasem człowiekowi uda
                    się przypadkiem w telewizorni na taką perłę trafić ;DDD
                    Mamusia Reginy była cudowna smile
          • mallina Re: Lindsay Lohan też oglądała zimowe igrzyska :) 06.03.06, 01:06
            w Hollywood to do sztucznych cyckow trzeba dorzucic i napompowane usta, to robi
            wrazenie dopiero w kompleciewink
            dzis w nocy bedzie co ogladacwink
        • dziewczyna_mickiewicza Re: Lindsay Lohan też oglądała zimowe igrzyska :) 25.04.06, 22:40
          no coz, bo dziecko sie pewnie jeszcze do nowego biustu nie przyzwyczailo i moze
          nie zdazylo zauwazyc, ze stare kiecki z miseczkami a to juz troche za malo... big_grin
    • mallina Britni i jej uroda 06.03.06, 01:04
      celebrities.blog.pl/archiwum/index.php?nid=10864868
      celebrities blog

trafilam na ow blog, toz to kopalnia fantastycznych zdjec!
      a Britni i te jej szejki..widac, ze tu i owdzie sie juz "odlozyly"wink
      • grimsrund Re: Britni i jej uroda 06.03.06, 01:12
        Szejk, bejbi, szejk! smile)

A na Oscary nawet nie zerknę, zresztą od lat już zwisają mi one kalafiorem.
        Wszystko mi więc jedno, czy wygra wyciskająca łzy gejowska lawstory czy
        opowieść o dzielnych komuchach walczących z klerofaszystkowskim senatorem
        McCarthym.

A jeśli w czasie uroczystość pier***nie w tę oscarową halę jakiś zbłąkany (i
        zasłużony) meteoryt, to i tak napiszą o tym jutro w Necie smile
        • dziewczyna_mickiewicza Re: Britni i jej uroda 25.04.06, 22:38
          oj, nie unos sie taksmile tajemnica bm nie byla zla - mnie tam sie nawet podobala
          (i to juz nawet nie kwestia heatha l., naprawde). co do good n. & good l. to z
          lekka nudnawe, ale za to jak kopcilismile tylko kluneja nie widzialam ze szlugiem
          w gebie, ale jego i tak najbardziej lubie w roli uroczego dr rossasmile
    • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 10.03.06, 22:21
      celebrities.blog.pl/archiwum/index.php?nid=10868284

musze przyznac, ze ow blog to pod pewnym katem skarbnicawink
      • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 11.03.06, 01:55
        Madafaka... a może to babcia Lindsay? smile)

W każdym razie wypada ostrzec: "klikać na własną odpowiedzialność"! smile
        • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 11.03.06, 02:00
          taaa.ponoc dziewczyna ma talent, tak przeczytalam na innym forum, a zaczatkiem
          tematu byl moj pierwszy post z tego watku(zacytowany poczatek), szkoda, ze Piotr
          z siodemkami tutaj nie chce podyskutowac na ten temat. tu jest przynajmniej
          odzew, a tam aktorski talen Lindsay nikogo nie zainteresowalsad

Grim, a Ty ruszyles cos z tym "24"?
          • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 11.03.06, 23:01
            Jestem w momencie, gdy Chase ratuje ojca i brata Claudii, a ona dostaje kulkę,
            zaś Jack grzmoci Ninę, by jej dowieść, że jest prawdziwym bad bojem smile)
            • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 11.03.06, 23:21
              tak, to był bardzo dobry sezon, chyba mój ulubiony (choć to ciężko stwierdzićsmile
            • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 12.03.06, 02:56
              a to jeszcze troche przed Toba! a ja liczylam ze dolaczysz do naszej(mojej i
              Mamelucha)dyskusji o piatym sezoniewink
    • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 25.04.06, 01:26
      widzialam, ze Dziewczyna sie tu i tam pojawila, pewnie na chwile, ale moze i tu
      wpadnie i rzuci okiem na ten wspanialy watekwink
      • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 25.04.06, 11:01
        I zniszczyłaby w ten sposób jego kultowość? No łej... smile)

A na razie - wracajmy do rzeczy. Dom mody Louis Vuitton dał kopa w d*** naszej
        ukochanej Lindsay! A to pedalskie chamy obrzydłe! smile)

www.pudelek.pl/artykul/561

• mameluch cóż za pikna sesja zdjęciowa pani Lochy! 25.04.06, 11:28
          www.pudelek.pl/artykul/290
          że posłużę się cytatem z najnowszego Sick Of It All:

'Let's celebrate that we don't give a fuck
          With a middle finger high in the air '
          big_grin
          • grimsrund Re: cóż za pikna sesja zdjęciowa pani Lochy! 25.04.06, 14:21
            smile

Z tym, że panna po prawej faktycznie ładniejsza smile)
    • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 25.04.06, 22:34
      no wiec tak:
      *lindsey lohan mnie obchodzi mniej wiecej tak samo bardzo, jak zeszloroczny
      snieg - lacznie z reszta mlodocianych pupilek disneya w stylu mandy moore
      (chociaz to juz emerytka przy reszcie chyba...) i hillary duffbig_grin
      *moze chodzilo o BRYANA adamsa?tongue_out wyglada na to, ze panna lohan ma slabosc do
      starszych, a adamsowi (rajanowi) brakuje nieco do czterdziestki, ktora wisi juz
      na karku del torosmile
      plotki plotkami, co prawda nie mam chwilowo dostepu do rajanowej wyroczni
      (czyli forum, bo jest w trakcie reorganizacji), a tamtejsi bywalcy znaja
      wszystkie plotki, ale jakos nie widzi mi sie, zeby adams polecial na takie
      muzyczne/aktorskie gowno, jak lohan (spojrzmy prawdzie w oczy: parker posey,
      winona ryder, beth orton, rachael yamagata... ), a z drugiej strony jakos nie
      widze lohan zakochanej w rajanie i jego zepsutych zebachbig_grin chociaz, tak
      wlasciwie, to dobry zestaw marketingowy - oboje mogliby chciec trafic do innego
      targetu przez naglosnienie takiego zwiazku - lohan do wielbicieli alt.country,
      a ryan do... nie wiem, jaki jest target lindsey lohan niestetybig_grin

ps. mallina, watek przeuroczysmile
      • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 25.04.06, 23:02
        dziekujewink))
        nawet nie sadzilam, ze spotka sie z takim odzewem, jak widac jednak w plotkach
        jest cos fascynujacegosmile

sama Lohan jest wdziecznym tematem do obgadywania, bo jakos nigdy nie natrafilam
        na film z jej udzialem, a ponoc jest aktorka..za to na plotki dotyczace jej
        zycia artystyczno-osobistego widze prawie co drugi dzien..no to jednak o czyms
        swiadczy.
        nie napisze o czym, bo jeszcze sie znajdzie jakisz wielbiciel Lohan i dostane
        zjebkebig_grin

a te panny Mandy Moore i Hillary Duff to tez za bardzo nie wiem kim sa. nazwiska
        gdzies przewinely mi sie, ale tez w watkach plotkarskich, ale zebym to wiedziala
        gdzie one graly...no i jakas Tara, ale tu koledzy z watku mnie oswiecili, ze to
        gwiazda filmu American Piewink)))
        • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 25.04.06, 23:38
          moja droga, plotki sa bardzo istotna czescia zycia:]

hillary duff niestety spiewa.
          menda moore niestety rowniez.

z menda jest taki uroczy film, na ktorym zawsze sikam ze smiechu, a jego
          motywem przewodnim jest tekst (moj faworyt do miana najwiekszej kiszki
          stulecia): "nasza milosc jest jak wiatr: nie widac jej, nie slychac, ale czuje,
          ze jest ze mna caly czas". (rzyg) (tytul szkola uczuc, czy cos w tym guscie,
          nadmienie, ze menda udziela sie tam wokalnie takzetongue_out)

hillaria duff grala chyba we wszystkich mozliwych mlodocianych produkcjach,
          lacznie z uwspolczesniona wersja kopciuszka. spiewa oczywiscie, plyty nagrywa
          itd, nie za wiele z tego slyszalam, ale nie ma czego zalowac - taki nastoletni
          popik. poza tym ona ma wokal jak pierdzaca kaczka.
          • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 25.04.06, 23:44
            to w sumie niewiele stracilam ignorujac istnienie owych panien. maja mniejsza
            sile przebicia niz Lohan. Loszka(ladne to okreslenie) wg mnie ma szanse byc
            druga Britni jesli chodzi oswego rodzaju niechlujnosc. a chcialaby dziewczyna
            byc "ikona mody"

widze, ze watek naprawde Cie zaciekawilbig_grinDD
            • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 00:00
              ja mysle, ze jej sila przebicia wyraza sie raczej w sypialnianych podbojachsmile

watek, owszem, bardzo mnie zainteresowal - nie ukrywam, ze wrecz mna
              wstrzasnal, jako ze moj ideal siegnal brukubig_grin i gdbyy nie ten watek nie
              mialabym o tym zielonego pojeciasmile ech, moj swiat legl w gruzach
              tralalalala.. big_grin
              • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 00:31
                ech, nie przejmuj sie, ponoc te domniemane romanse Lohanowej to dziennikarsie
                wymyslywink
                moze wtedy gdy ja przyuwazono u Ryana w domu to sluchali tylko plyt? albo glowa
                ja bolala a on litosciwie zaprosil ja do siebie by skonsumowala lekarstwo?
                a z drugiej strony sa panienki przebijajace Lindsay np Paris..wink))
                • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 00:41
                  tak, mysle, ze rajan zapoznawal wtedy lindsey z dyskografia dead kennedysbig_grin

paris hilton to juz w ogole jest z innej planety chyba, heh, tej to juz nie
                  ogarniam zupelniewink
                • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 00:42
                  A skoro o Hilary Duff mowa - można się śmiać z jej "umiejętności", tyle że sama
                  debiutancka płyta tego dziewuszyska sprzedała się w Hameryce w 3 milionach
                  egzemplarzy. Ci Jankesi to faktycznie nie mają po kolei...
                  • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 00:43
                    no bo duff w ameryce jest wielka gwiazdasmile
                  • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 00:49
                    nie slyszalam zadnej piosenkiwink
                    jakos mnie to nie martwi chyba..

a USA ponoc swietnie sprzedawala sie plyta Ashlee(Ashley??)Simpson, siostry
                    wspanialej Dzesikiwink
                    i ponoc taka super ta plyta - niestety kiedys w tv natrafilam na piosenki i
                    jakis chyba reality owej panny..Ameryka to duzy kraj -rozne wiec "talenty" maja
                    szanse tam sprzedac miliony plyt..prawde mowiac od Dzesiki tez slyszalam malo -
                    jeden denny kawalek z myjnia samochodwa w tlewink)))
                    • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 00:51
                      He he, znów strzał w słabiznę - Dziołcha ma do Ashley niezłego uraza wink)
                      • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 00:52
                        ja do aszli? chyba, ze za to, ze gniotami zapelnia kanaly muzyczne, wiecej jej
                        grzechow nie pamietamsmile
                        • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 00:55
                          No właśnie o tym mowa. Bo ja to ani jej nie słyszałem, ani na oczy jej nigdy
                          nie widziałem, poza okładką jednej płyty w komisie (brzydactwo swoją drogą to
                          jest)
                          • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 00:58
                            oj daj spokoj biednej dziewczynce... ona ma kompleksy, ze nie jest taka ladna
                            jak siostra i nie wyje, jak onabig_grin
                            aszli slyszalam pare razy, lacznie z jej giga-wpadka na saturday night live,
                            kiedy to leciala z playbacku i (ooops) cos sie zacielosmile upokorzone biedactwo
                            pobieglo z placzem za kulisy...
                            • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:00
                              ale jak ładnie wcześniej sobie pląsała zdezorientowanawink
                              • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:03
                                hehehehe... zaiste, cudne to bylo widowiskosmile
                          • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 00:59
                            dobrnąłem do Was plotkarze przebrzydliwink
                            widziałem ostatnio nawet film z Dżesikom i ulubieńcem Dziołchy - Nokswilemwink jak
                            to było? Dukes of Hazzard? samochodzikiem jeździli sobie, a Dżesika łaziła w
                            bikini, ale chyba mimo to zachowała wstrzemięźliwośćwink to się nazywa asertywność!
                            • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:01
                              Bo ona widać jest gud amerikan gerl, a Aszli - tak szmata zawistna. Tak karty
                              rozdane, dzioby w kaszę i już. Nic dziwnego że Aszli sfrustrowana smile
                            • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:03
                              ja pierdole, to Dzesika gra tez w filmach? toz przeciez zaraz i Aszlej zacznie
                              robic kariere filmowa..
                              Grim, a co dourody, to masz racje Aszli hmm czy to blond czy to black..sad((
                              Dzesika gdy byla na poczatku kariery(tzn nie byla az tak popularna) to calkiem
                              przyzwoicie wygladala, naturalnie, tak to okreslewink)
                              • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:07
                                No bo teraz to całe to celebrity-barachło gra w filmach. A ci bardziej
                                wyrafinowani z widzów oglądają... telewizję, gdzie i SOPRANO, i DESPERATE
                                HOUSEWIVES, 6FU i inne ciekawe rzeczy. Świat mediów stanął ostatnio na głowie smile
                                • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:14
                                  Grim, czyzbys czytal rowniez na forum tv watek tego co zamiast tv proponuje
                                  spacery i lowienie ryb?badz trzymanie za reke dziewczyny a nie pilota?wink))
                                  • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:18
                                    Nie czytam reżimowego forum TV. Jestem taki twardziel, że nie czytam nawet
                                    forum bezottkowców. Czytam tylko Nafciarstwo, chociaż nie piję, nie palę,
                                    kocham koty, chodzę do kościoła i nienawidzę komunistów smile
                                    • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:21
                                      ja czytam wszystkie trzywink
                                      choc Nafciarstwo stracilo ostatnio impet, moze to chwilowe..
                                    • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:22
                                      et Tu Brute contra me?tongue_out
                                      Dziani i Łezka jeszcze dychają? bo Kirę nawet ostatnio widziałem i dowiedziałem
                                      się że w stanie błogosławionym jestsmile
                                      • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:32
                                        ja odpowiemwink
                                        dychaja, choc Gianni mniej jakos sie udziela
                                        • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:37
                                          miałem kiedyś nafciarstwo w ulubionych forach nawet, ale kilka razy odwiedziłem,
                                          więcej nie dałem radysmile
                                          a oni chyba o tbo jakoś zapomnieć nie mogą - ostatnio Kira odezwała się małą
                                          chwilę po tym jak ktoś o niej tam wspomniał i ponoć Dziani coś pod innym nickiem
                                          pisał (choć to nie moje zdanie, ja się tak nie wgłębiam i nie węszę teorii
                                          spiskowychwink
                                          chyba spać powoli pójdę, za niecałe 6,5h koło, 5h snuuncertain
                                          • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:40
                                            He he, a ja robotę mam na dole jeszcze, ale sie nie mogę od komputra przecie
                                            oderwać smile
                                            • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:41
                                              a ja mam pediatrie o 8smile

a nie, o 9 przeciez. o, to bonusowa godzina snusmile))
                                              • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:45
                                                a do mnie rankiem maja przyjsc robotnicy cos malowac, choc wg mnie powinni to
                                                pomalowac z balkonu, a nie zawracac dupe czlowiekowi pomiedzy 8 a 10sad((
                                                • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:48
                                                  a na balkon po rynnie mieliby wejść?wink
                                                  • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:54
                                                    nie, juz jakis czas stoi zgrabne rusztowanie i odnawiaja elewacje, bo wyblakla
                                                    ponoc od slonca..i koniecznie chca pomalowac jeszcze ja pomiedzy roleta a oknem.
                                                    i z tej przyczyny beda mi tu lazic i szprechac od rana
                                                  • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:56
                                                    widać niemiecka solidność ma swoje złe stronywink
                                                  • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 02:01
                                                    solidnosc? no byc moze, ale nawet sobie nie wyobrazasz ile czasu to przejechanie
                                                    pare razy pedzlem po murze moze trwacwink
                                                    juz mialam tu w domu roznych fachowocow i zawsze byle pierdola zajmowala im
                                                    duuuzo czasu. zapewne chodzi o to, aby robota nie stresowalabig_grinDD
                                                    i ich nie stresuje, a mnie bardzo, bo tylko czekam zawsze az skoncza,a "konca
                                                    nie widac"wink
                                            • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:42
                                              mogę pomóc jak zaliczysz za mnie prawo wykroczeńwink chociaż w całej palecie
                                              debilnych przedmiotów, ten jest akurat znośnysmile
                                              pewnie jutro zmienię na ten temat zdaniewink
                                          • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:43
                                            ja zagladam i tu i tam, ale mam raczej ogolne zniechecenie do pisania, choc
                                            ostatnio udalo mi sie udzielic na TbO.
                                            co do teorii spiskowych - tez ich nigdy nie szukam, bo mozna niezle sie w tym
                                            zaplatac i wychodza nonsensy.
                                            podziwiam tych,ktorym sie chce utzrymywac kilkanascie bytow forumowych(nickow) i
                                            prowadzic stale nimi jakies dyskusje, czasem samemu ze soba(to dopiero trzeba
                                            miec p**)

duzo nie pospisz, ale niech Ci jutro pojdzie zadowalajacosmile
                                            • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:47
                                              czyli na 3-big_grin
                                              ja jak zwykle zrywam się do największego pisania kiedy nie mam czasu, sesja się
                                              zaczyna itp. kiedy będę miał więcej wolnego, pewnie będzie tak że kilka godzin
                                              siedzania = 1 postwink
                                              aha, i Cześka podobno też się reaktywowała pod inną postaciąwink
                                              • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:52
                                                E tam Cześka. Vulture to dopiero był miszcz - umiał prowadzić kilkadziesiąt
                                                postaci naraz w jednym wątku, i to same celebrities wink)
                                                • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:54
                                                  a był, był... Cześka to w ogóle w innym kontekście niestetyuncertain
                            • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:04
                              jaka tam wstrzemiezliwosc... przeciez zaraz po filmie bzykala sie z nokswilemsmile
                              (powinni to w jackassie pokazacbig_grin)
                              • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:09
                                e tam, nie wierzę!wink a jeśli już, to na pewno ten okropny ordynarny
                                impertynencki Nokswil zmusił do tego niewinną niczym lilija Dżesikemwink
                                • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 01:15
                                  na pewnosmile
    • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 25.04.06, 22:52
      a co do drastycznych zestawien ponoc jessica simpson mieszkala przez jakis czas
      z... johnnym knoxvillembig_grin nie musze chyba dodawac, jak johnny stracil w moich
      oczach... wink
      • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 25.04.06, 23:06
        a Denise Richards kiedys wyszla za glupka Charliego Sheena, a obecnie spotyka
        sie z Richim Sambora!!!!widac, cos ten Sambora ma co nie jest widoczne golym
        okiem, bo tak to wyglada na mdlego faceta..
        • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 25.04.06, 23:30
          Musi to w każdym razie być coś dużego, bo wcześniej przez całe lata woziła się
          z nim sama Heather Locklear wink

Tak czy owak - nasi górą! smile)
          • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 25.04.06, 23:40
            tak,wiem i nawet dziwilam sie Heather(pamietnej Amandzie z Melrose Place)..przed
            nia Richie zyl z Cherwink
            a Denise zapoznala Sambore przyjazniac sie z Heather..niezly pierdolnikwink))
            • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 27.04.06, 21:06
              He he, to mało jeszcze - Charlie i Heather grali przez dwa lata w sitcomie SPIN
              CITY smile
    • grimsrund Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:29
      A może jako odtrutka na Rajana - Adam?

skocz.pl/bhjz

(Chociaż piszą, że katolicką szkołę skończył, to może jaki wstydliwy jest, jak
      nie przymierzając Jim Caviezel?)
      • mameluch Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:33
        a to kto? jakiś ewenement w skali Holiłudu, który jeszcze nie zdążył zaznać
        bliższej styczności z Lohą?wink
      • mallina Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:34
        hm a kto to jest???
        mocno zarosniety, szczegolnie brwiamiwink
        • grimsrund Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:36
          Adam Kauffman przecie, co ciągle darł koty o komputry z Kim i Chloe...
          • mameluch Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:38
            heh, zapomniałem gościasmile nawet teraz jak przez mgłę go pamiętam.
            ale gdzież mu tam do Edgara?;D
            • dziewczyna_mickiewicza Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:40
              eee nie znam go chyba.. no nawet niezly, chociaz te brwi rzeczywiscie
              krzaczaste powazniesmile
              • grimsrund Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:42
                Znaczy sie, męski smile

Z drugiej strony teraz gra ponoć geja w nowym serialu Tori Spelling. I bądź tu
                człowieku mądry smile)
                • dziewczyna_mickiewicza Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:49
                  ja nie moge juz z tymi gejami, naprawdesmile))

mysle, ze w zwiazku z lohanowym upadkiem rajana czas znalezc kandydata na
                  nowego przyszlego mezasmile))
                  mysle, ze bezapelacyjnie zwycieza ten pan:

www.heathledger.net/_gallery/details.php?image_id=1566&sessionid=ab2ff9bac48bbfa273e618927f8568be
                  • mallina Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:52
                    wiesz, ale on olal taka kobiete jak Noami Watts..bo niby nie chcial
                    stabilizacji, po czym w ciagu kilku miesiecy zwiazal sie i poczal dziecko..
                    • dziewczyna_mickiewicza Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:56
                      no fakt, to ciezko mu darowac... ale brunetki tez go krecily (partnerka z "a
                      knight's tale" byla jego girlfrienda kiedys) - co daje mi jakies szansesmile))
                      pewnym problemem moze byc michelle williams (czy jak jej tam), ale olsnie go
                      moim urokiem osobistym i bogatym wnetrzembig_grinbig_grinbig_grin
                      • mameluch Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:58
                        i kolekcją płyt jakiegoś anonimowego gościa, który przybrał nazwisko jego
                        ulubionego muzyka Brajana;P
                        • dziewczyna_mickiewicza Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 02:01
                          czytasz w moich myslachbig_grin
                          • mameluch Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 02:02
                            cieszę sięwink
                      • grimsrund Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 02:12
                        No właśnie ten Heath to nie ma po kolei. Że puścił kantem Naomi, to ciężko
                        zrozumieć, no ale od biedy można by tłumaczyć że różnica wieku i takie pitu
                        pitu.

Ale że panią z KNIGHT'S TALE też?

skocz.pl/bhka

No w takim kontekście jego związek z Jake'em to już małe piwo jest wink)

• mallina Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 02:14
                          nie..Naomi jakos bardziej mi sie podoba, zdecydowanie bardziej!
                          a ta roznica wieku, to bez przesady,tez mi powod
                        • dziewczyna_mickiewicza Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 13:14
                          > Ale że panią z KNIGHT'S TALE też?

ano wlasnie. przeciez ona sliczna jest.
                  • mameluch Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:52
                    e tam, co on taki rozkraczony?wink i koszulę jakoś krzywo zapiął, eeee...
                    • dziewczyna_mickiewicza Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:57
                      lepsze to niz popsute zebybig_grin
                      • mameluch Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:58
                        'popsute' to zbyt delikatne słowo;]
                        • dziewczyna_mickiewicza Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 02:00
                          tak myslalam, ze mozesz zwrocic na to uwagesmile z drugiej strony, skoro winona
                          jakos to przezyla, to ja tez bym chyba dala radewink chociaz ona umawiala sie tez
                          z tym dziwnym gosciem z soul asylum, wiec sama nie wiem... smile
                      • dziewczyna_mickiewicza a tu zeby w pelnej okazalosci:D 26.04.06, 01:59
                        www.heathledger.net/_gallery/details.php?image_id=1494&sessionid=ab2ff9bac48bbfa273e618927f8568be
                        • mameluch Re: a tu zeby w pelnej okazalosci:D 26.04.06, 02:06
                          jakiś on do mnie podobny;D
                          • dziewczyna_mickiewicza Re: a tu zeby w pelnej okazalosci:D 26.04.06, 02:07
                            mame, nie masz jakiegos brata starszego czy cos?wink)) mlodszy w sumie tez
                            ujdzie...wink
                            • mameluch Re: a tu zeby w pelnej okazalosci:D 26.04.06, 02:12
                              no niestety, nie dorobiłem sięwink
                              • dziewczyna_mickiewicza Re: a tu zeby w pelnej okazalosci:D 26.04.06, 02:13
                                ech, szkoda... smile
                                • mameluch Re: a tu zeby w pelnej okazalosci:D 26.04.06, 02:16
                                  po co Ci jakiś tam mój nieistniejący brat, jak celujesz w sam pierwowzór?wink ale
                                  obiecaj mi jedno, jak już będziesz miała go pod obcasem, nauczysz gościa jak się
                                  zapina koszulęwink
                          • mallina Re: a tu zeby w pelnej okazalosci:D 26.04.06, 02:09
                            smile)
                            z zebow jestescie podobni?bo wczesniej nic o podobienstwie nie wspominaleswink))
                            • mameluch Re: a tu zeby w pelnej okazalosci:D 26.04.06, 02:13
                              czy jakoś uderzająco podobny z zębów to nie wiem (chyba aż tak białych to nie
                              mamwink, ale na pewno bardziej jestem do niego niż Rajana w tym elemencie podobny;D
                • mallina Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:50
                  serialu Tori Spelling????o niej tez jakies ploty fajne czytalam na Pudelkuwink))
                  tej tez nic urody nie dodalo, ani nowe cycki, ani rozne kolory wlosowwink
                  • grimsrund Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:58
                    Ale serial ponoć czadowy. Tori zrobiła sitcom "So noTORIous"... o własnej
                    rodzinie, i obsadziła się sama we własnej roli smile)

• mallina Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 02:03
                      a, to wlasnie z powodu tego serialu rodzice sie na nia obrazili ponocwink)
                      • mameluch Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 02:05
                        aż kiedyś poszukam chyba. chociaż dziś zacząłem ściągać M*A*S*H'a, co pewnie
                        zajmie mi kolejnych 7 latwink
                        'Dziewczyny w bikini' na Polsacie!;P
            • mallina Re: Pomysł z sąsiedniego wątku 26.04.06, 01:48
              o kurdeee..
              na zdjeciu wyglada jakos inaczejwink))
              wtedy myslalam, ze leci na Kim(ze wrogoscia maskuje swe prawdziwe uczucia)
    • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 02:19
      dobra, uciekam spać, bo rano nawet ściągi w ręce nie utrzymamwink
      • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 02:19
        aha, dobranocsmile
        • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 02:23
          to tez na dzisiejsza noc konczewink))
          moze jutro pojawia sie jakies fascynujace plotkibig_grinDDD
          • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 02:25
            Najlepszego i branoc!!!
            • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 13:16
              hehehe... a ja zrobilam sobie przerwe jakos przed druga i czytalam te nedzna
              histologie, co ja zdaje pod koniec maja i... zasnelam nad ksiazkabig_grin
              • dziewczyna_mickiewicza Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 26.04.06, 13:20
                poprawka, przerwe na histo zrobilam sobie po drugiejsmile a podobno to szczesliwi
                czasu nie licza, heh...
    • mallina nie nie nie, nie!! 26.04.06, 08:48

Prace nad projektem rozwijają się bardzo szybko i wiadomo już, że większość
      zdjęć powstanie w rodzinnym kraju nieżyjącego muzyka – Australii. Oprócz Deppa
      filmowcy chcieliby, aby w obsadzie znaleźli się również Eric Bana, Sienna
      Miller, Naomi Watts i Rachel Griffiths. Roboczy tytuł filmu "Slide Away"
      nawiązuje do duetu, który Hutchence wykonał kiedyś z wokalistą grupy U2, Bono,
      donosi strona Moviehole.net.

Wbrew niedawnym sugestiom prasy, producenci zapewniają, że rodzina Hutchence'a w
      pełni aprobuje ich projekt i udziela im wszelkiej pomocy. Reżyser Nick Egan,
      który nakręcił część najpopularniejszych teledysków INXS, pracuje nad projektem
      filmu wspólnie z bratem Hutchence'a, Rhettem.
      film.onet.pl/0,0,1312471,wiadomosci.html
      Johnny Depp wokalistą INXS? - Onet.pl Film

chyba juz Johny deczko za stary ?? poza tym wcale nie pasuje i koniec!!!
      a Sienna Miller to jako kto, Kylie czy Paula Yates? na co komu taki filmsad((
      • dziewczyna_mickiewicza Re: nie nie nie, nie!! 26.04.06, 13:19
        uwielbiam deppa, obok pacino i bale'a to moj ulubiony aktor, ale jakos tak...
        no nie wiem, nie widze go w tej roli. chociaz phoenix tez mi sie nie widzial
        jako cash a nie wyszlo zle. poza tym, mysle, ze depp potrafilby zagrac nawet
        meat loafa i cher, gdyby zaszla taka potrzebawink
        • mallina Re: nie nie nie, nie!! 26.04.06, 17:26
          ja tez nawet lubie Deppa, ale w filmie ciagle widzialabym Deppa, a nie postac
          Hutchence'a
          wiem, ze charakteryzacja, dobre aktorstwo mogloby cuda sprawic, ale jakos nie
          mam przekonania.
          ja niezbyt lubie filmy biograficzne, moze dlatego, ze wiekszosc z nich to taka z
          gory ustalona sciezka po wazniejszych datach(wydarzeniach) z zycia muzyka i nic
          wiecej. zawsze jais niedosyt. podobal mi sie "The Doors", ale tak dawno to
          ogladalam, ze nie wiem jak teraz bym ten film odebrala.
          • grimsrund Re: nie nie nie, nie!! 26.04.06, 20:38
            Spoko, kangurze związki zawodowe nie pozwolą Jankesom zbezcześcić postaci idola.

... Guy Pearce? wink)
    • mallina Lohan, kolejna odslona;-) 26.04.06, 20:46
      Lindsay Lohan ostrzega Jessikę Simpson
      megafon.pl

2006-04-26 01:18 (komentowana: 1 raz)

Lindsay Lohan zapowiedziała, że jak tylko spotka Nicka Lacheya zaciągnie go do
      łóżka.

Lohan miała podobno powiedzieć jednemu ze swoich przyjaciół, że jak tylko
      natknie się na jakiejś imprezie na Nicka Lacheya już mu nie odpuści. Artystka
      chce by wiedziała o tym jego była żona Jessica Simpson.

- On na pewno nie będzie miał nic przeciwko - mówi Lohan - Nareszscie będzie
      miał okazję przespać się z kimś z elity show biznesu.

Rzeczniczka Simpson nie omieszkała skomentować rewelacji opublikowanych w
      magazynie "Life & Style Weekly": "Jess szczerze współczuje Lindsay z powodu
      nieszczęśliwego dzieciństwa. Rozpowiadanie, że zamierza uganiałać się za czyimś
      byłym mężem jest po prostu złośliwe. Wygląda na to, że Nick sypia z każdym, kogo
      spotka. Jeśli Lindsay chce być kolejna na liście, proszę bardzo."

Od czasu gdy Lachey rozstał się z Simpson był łączony z aktorką Lizzie Arnold,
      Kristin Cavallari oraz ostatnio z prezenterką MTV Vanessą Minnillo.
      • grimsrund A co ona jeszcze może odsłonić? ;) 26.04.06, 21:04
        A nie mówiłem, że Dżesika robić będzie dalej za Ostatnią Amerykańską Dziewicę?

Lindsay, ty szmato, swoją drogą! smile
        • mameluch Re: A co ona jeszcze może odsłonić? ;) 26.04.06, 21:23
          myślę że za jakieś 20 lat będziemy mieli h5nLohan przenoszone drogą płciowąuncertain
    • grimsrund A było tak blisko... 27.04.06, 00:04
      Najwyraźniej niektórzy mają więcej szczęścia od innych. Ciekawym, czy ona
      dzięki dziedzicznej fortunie, czy równie wrodzonej głupocie?

www.pudelek.pl/artykul/569

Trzeba przyznać, że Paris Hilton jednak JEST na swój niepowtarzalny sposób
      wyjątkowa smile
      • mallina Re: A było tak blisko... 27.04.06, 11:35
        ciekawe czy taka osobe jeszcze cos moze ucieszyc?
    • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 27.04.06, 18:21
      Grim, jakbyś gdzieś na ibeju wyhaczył te cuda, to ja się piszęwink
      muzyka.onet.pl/mr,1313265,wiadomosci.html
      • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 27.04.06, 20:22
        Hilton & Locha w jednym - bedzie kurna stukrotna złota płyta wink

Niech mnie Kolega nie prowokuje, bo naprawdę poszukam... smile
        • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 27.04.06, 20:25
          Już za późno - może Kolega mieć już za jedyne 60 PLN wink
          • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 27.04.06, 21:10
            to ja poczekam aż będzie za 30 ten packwink właśnie za tyle kupiłem Bowiego i
            Ash'a, niech Paryż&Locha się dostosująwink
    • grimsrund Guru w Gali! 27.04.06, 21:50
      TeDunio udzielił wywiadu tej kolorowej szmacie. Można się z niego dowiedzieć
      wielu ciekawych rzeczy o Mistrzu, między innymi o tym, że udało mu się ukończyć
      licencjatem dzienikarstwo w słynnej szkole im. Wańkowicza w 2001 roku - na
      dzień przed tym, jak mendy zawistne odebrały jej licencję. Ten TeDe to ma
      instynkta wink
      • mallina a Britni w ciazy.again 27.04.06, 22:36
        ponoc nie byla zachwycona gdy odkryla, iz ponownie jest brzemienna..
        z jednym dzieciakiem se poradzic nie umie, maz beznadziejny, kariera na bocznicy..
        nie wspomne nawet o reszciewink
        • grimsrund Re: a Britni w ciazy.again 27.04.06, 23:27
          No minę faktycznie ma nietęgą wink)

www.pudelek.pl/artykul/570
    • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 07.05.06, 17:17
      duzo nowosci u naszej ulubienicywink

Aktor Brett Ratner nie przejął się tym, żeby poinformować swoją kochankę Lindsay
      Lohan, że ma dziewczynę, co skończyło się długą walką między młodą amerykańską
      aktorką i piękną rumuńską modelką - Aliną Puscau, w domu Ratnera w zeszłym tygodniu.

Wieczorem w zeszły poniedziałek Lohan wraz ze wspólnym znajomym swoim i Bretta
      postanowili odwiedzić go niezapowiedziani w jego domu. Aktor nie odbierał jej
      telefonów, więc postanowiła wpaść do niego i się przywitać. Znajomy Lohan
      zrelacjonował całe zajście na łamach Page Six:

Brett nigdy nie powiedział Lohan, że ma dziewczynę. Nie miała o tym pojęcia. On
      cały czas do niej pisze e-maile, smsy i dzwoni. Chciała sprawdzic co się stało.
      Dał jej kod do swojego domu i powiedział, że może wpaśc kiedy tylko ma na to
      ochotę, więc wpadła.

I kiedy znalazła się już u niego, doznała szoku na widok Bretta w łóżku z piękną
      Aliną. Modelka wyskoczyła z łóżka i dosłownie wpadła w szał. Zaczęły krzyczec na
      siebie, pierwszą walkę stoczyły w salonie, a kolejną na podjeździe przed domem.
      W tym czasie Brett schował się w sypialni.

Lindsay powiedziała, że może sprawic by Alinę deportowali i wyszła. To czego nie
      wiedziała to, że
      Alina i Brett są ze sobą na poważnie - on dał jej wielki pierścionek zaręczynowy
      z diamentem w listopadzie, z którym ona się nie rozstaje. Jej nie obchodzi to,
      że Brett może ją zdradzać. Dla niej liczy się tylko ten wielki pierścionek.

to za pudelek.pl

tu zdjecia owej ALiny:
      www.pudelek.pl/tag/Alina_Puscau/
      Pudelek - Alina Puscau
      • grimsrund Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 07.05.06, 19:57
        Potęga - Ratner dał nogę, jak na prawdziwego mężczyznę przystało, mam n******ę,
        że przynajmniej Europa wygrałaby starcie smile)

W sumie cała dzisiejsza strona Pudelka to jedna wielka miazga, jak zawsze - nie
        dają nawet spokoju biednemu Charliemu Sheenowi wink
        • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 07.05.06, 20:32
          zawsze sie dziwilam Denise Richards, ze hajtnela sie ze Sheenem. ale ona widac
          ma dosc dziwny gust(obecnie zadaja sie z Sambora)
          • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 07.05.06, 22:35
            mi się Czarli zawsze kojarzył i kojarzyć się będzie tylko i wyłącznie z miłym
            gościem z Hot Szotsówwink
            dziś posłałem trzy fotki na białe kozaczki, zobaczymy czy opublikująsmile
            • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 07.05.06, 22:39
              ja kiedys wyslalam, ale kurde nie pojawilo sie! na jaki adres wyslales??
              ubolewam, ze tutaj juz laza w klapkach i calkiem letnich butach i kozaczki malo
              kiedy sie trafiaja...
              • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 07.05.06, 22:46
                na info@białekozaczki.pl. jedyny adres który tam znalazłemsmile u nas też już
                koniec tego dobrego raczejsad zdjęcia zrobiłem w poniedziałek w Książu
                (Wałbrzych) na wystawie kwiatów, akurat deszcz tego dnia przestał padać. od
                tamtego czasu już ciepło, nawet w krótkich gaciach łażęwink więc ciężko będzie
                znaleźć kolejne kandydatki... chociaż, niektóre kobiety poświęcą się by wyglądać
                pięknie i przedłożą estetykę nad wygodę, więc nie traćmy n*****i!wink
                • mallina Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 07.05.06, 22:53
                  aaa, ja tam jakis inny adres znalazlam, z wp, moze dlatego bylo bez reakcji???
                  mam jeszcze zdjecia bialych kozaczkow na nogach cheerleaderekwink
                  ale nie wiem czy takie sie liczabig_grin
                  • mameluch Re: cos dla Dziewczyny Mickiewicza(dzial-plotki) 07.05.06, 23:00
                    chyba liczą, bo jedne z nowszych to podobne panny (z batutami czy czymś tamwink
                    bialekozaczki.blog.pl/komentarze/index.php?nid=11060763
    • grimsrund Nareszcie - bezpośrednie starcie!! 16.05.06, 19:47
      Paris i Lindsay prawie pobiły się w knajpie smile

"Hilton and Lohan in Bar Brawl

Hotel heiress Paris Hilton and actress Lindsay Lohan shocked patrons at
      Hollywood hotspot Hyde on Friday night by engaging in a furious row. The
      socialite and her sister Nicky, faced-off against the Mean Girls star, who they
      claim interrupted their evening out with friends. Hilton's representative
      Elliot Mintz explains, "Paris was having a conversation with a couple of
      friends. Lindsay approached her table and at that moment Paris felt she was
      being interrupted and didn't wish to speak to Lindsay. A couple of words were
      exchanged and Lindsay went back to her table. I can understand how other
      patrons in the club could have thought it had been a bigger deal than it
      actually was." Sources tell website Tmz.com that the source of the tension may
      be because Lindsay has recently been on a publicity campaign for her new film
      Just My Luck and reportedly mentioned Hilton's name in interviews with the
      media. The source claims Hilton doesn't want Lohan using her name to help
      further her career."
      • mameluch Re: Nareszcie - bezpośrednie starcie!! 16.05.06, 20:17
        normalnie klasz of de tajtanswink
        • grimsrund Paris H. w South Park 19.05.06, 00:56
          A w tym tygodniu C+ pokazał odcinek poświęcony glanowaniu Paris (jeszcze z 2004
          roku). Nosił on adekwatny tytuł "Stupid Spoiled Whore Video Playset" i był,
          rzecz jasna, wyjątkowo obleśny smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka