munky 18.11.02, 18:19 Pytanie, jak zresztą przypuszczałem, było banalnie proste, a odpowiedź to: Inside Out ilhan - 3 pkt mallina - 2 pkt loveletter - 1 pkt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Odpowiedź 18.11.02, 18:26 munky napisał: > ilhan - 3 pkt Dostanę żółtą koszulkę lidera?)))))))))))))) Rozumiem że moje pytanie ma paść jutro? Szykujcie się więc... Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Odpowiedź 18.11.02, 18:30 ilhan napisał: > > Dostanę żółtą koszulkę lidera?)))))))))))))) Nie. Dostaniesz biały kask głownego inżyniera budowy kolejnego odcinka metra w warszawie) Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Odpowiedź 18.11.02, 21:01 munky napisał: > Pytanie, jak zresztą przypuszczałem, było banalnie proste, a odpowiedź to: > > Inside Out > > ilhan - 3 pkt > mallina - 2 pkt > loveletter - 1 pkt 1 punkt to tylko dlatego, że portal gazety nie wysłał mojej pierwszej wiadomości)))))))) nastepnym razem będzie lepiej)) Loveletter Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Odpowiedź 18.11.02, 21:06 loveletter napisał: > 1 punkt to tylko dlatego, że portal gazety nie wysłał mojej pierwszej wiadomości)))))))) > nastepnym razem będzie lepiej)) Tak sobie to tłumacz, Loveletterze. To zabrzmiało jak narzekania polskich piłkarzy po przegranym meczu na sędziego))))) Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Odpowiedź 18.11.02, 21:30 ilhan napisał: > Tak sobie to tłumacz, Loveletterze. > To zabrzmiało jak narzekania polskich piłkarzy po przegranym meczu na > sędziego))))) prymus się odezwał!!)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Odpowiedź 19.11.02, 12:54 loveletter napisał: > > 1 punkt to tylko dlatego, że portal gazety nie wysłał mojej pierwszej wiadomośc > i)))))))) a spróbuj sobie przypomnieć, kto był za tym,żeby odpowiedzi przesyłac na skrzynkę , a nie umieszczać na forum???? już wiesz kto?)))) Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Odpowiedź 19.11.02, 13:00 munky napisał: > a spróbuj sobie przypomnieć, kto był za tym,żeby odpowiedzi przesyłac na > skrzynkę , a nie umieszczać na forum???? > już wiesz kto?)))) ja mam dobrą, ale krótką pamięć munky) Ale tak serio: z portalu gazety wysłać coś ciężko, ale odbiera bez zarzutów. Tak więc: wystarczy do wysłania użyć innej skrzynki. Loveletter Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Odpowiedź 19.11.02, 10:26 ciesze sie)) sadzilam ze bylam poza pierwsza trojka.. ilhan dawaj to pytanie juz, bo spac sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Odpowiedź 19.11.02, 11:11 A kiedy sie zaczyna konkurs i kiedy moja kolej??? I o co chodzi w ogóle??? Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Odpowiedź 19.11.02, 11:29 miecio4 napisał: > A kiedy sie zaczyna konkurs i kiedy moja kolej??? > I o co chodzi w ogóle??? oj miecio, z choinki się urwałeś) 15.11 - munky 19.11 - ilhan 23.11 - teddy4 27.11 - starshine 1.12 - miecio4 5.12 - loveletter 9.12 - grathanka 13.12 - mallina 17.12 - janek0 Tak więc: konkurs się już zaczął), a o co chodzi to chyba wiesz (pytanie munky'ego możesz znaleźć w wątku "moje pytanie"). Odpowiedz Link Zgłoś