Gość: ozens IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:37 Lipiec 2006, Gdynia. Kto się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: koncert Placebo. IP: *.provider.pl 17.02.06, 10:47 moze zapytaj tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16633 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: koncert Placebo. IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 18.02.06, 12:05 .: Placebo wystąpi na Open'er Festival w Gdyni :. 16.2.Warszawa (PAP/int.) - Rockowy zespół Placebo wystąpi w tym roku na festiwalu muzycznym Open'er Festival w Gdyni - informacja ta pojawiła się na oficjalnej stronie internetowej grupy. Impreza odbędzie się w dniach 5-9 lipca na terenie gdyńskiego lotniska Babie Doły. Jak zapowiadają organizatorzy, na festiwalu wystąpi około 10 zagranicznych wykonawców. Wiadomo już, że w Gdyni zagrają art- rockowa grupa Franz Ferdinand oraz raper i producent muzyczny Pharrell Williams. Będzie to trzecia wizyta Placebo w Polsce - poprzednio grupa występowała w 2001 i 2003 roku w Warszawie. Placebo (początkowo pod nazwą Ashtray Heart) powstał w 1994 roku w Londynie i szybko stał się popularny w Anglii. Obecnie grupę tworzą Brian Molko (lider zespołu - wokal i gitara), Stefan Olsdal (gitary) i Steven Hewitt (perkusja), a na koncertach wspomagają ich Bill Lloyd (gitara basowa, instrumenty klawiszowe) i Alexa Lee (instrumenty klawiszowe, gitara). Sprzedaż biletów na imprezę rozpocznie się 1 marca, wiadomo też, że cena karnetów festiwalowych nie zmieni się w stosunku do ceny ubiegłorocznej - nadal będzie wynosić 199 zł. PRW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: koncert Placebo. IP: *.acn.waw.pl 18.02.06, 14:22 jesli chodzi o mnie - to jest to najlepsza wiadomosc ostatnich dni czy ktos moze mi powiedziec czy od babich dolow daleko do morza? pytanie zupelnie serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: koncert Placebo. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.02.06, 15:27 Ok. 1-1,5 kilometra Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: koncert Placebo. 18.02.06, 18:47 art- rockowa grupa Franz Ferdinand od kiedy??? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_aka_hett Re: koncert Placebo. 18.02.06, 21:22 yyy ja myślałam, że art-rock to jest coś takiego jak Arcade Fire... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: koncert Placebo. IP: *.acn.waw.pl 18.02.06, 20:54 czyli niedaleko! ale mowisz ze tyle w linii prostej, czy jak sie idzie jakas droga? noce miedzy dniami festiwalu na plazy... to jest to Odpowiedz Link Zgłoś