makowa.panienka 14.04.04, 17:59 Witam! Chciałabym pójść kilka razy do solarium, zanim odsłonię trochę ciała. Właśnie używam maści z antybiotykiem i zastanawiam się czy w tej sytuacji solarium to dobry pomysł. Może lepiej samoopalacz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: Antybiotyk a solarium 14.04.04, 18:11 słoce i solarium absolutnie nie, ani w czasie kuracji, ani kilka dni tuż po niej. nie pytaj mnie, czemu, bo i nie umiem Ci tego wytłumaczyć)), ale nawet na ulotce powinno być napisane i lekarze też powinni o tym mówić. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
ahaj85 Re: Antybiotyk a solarium 14.04.04, 22:03 martini_very_bianco czy to o czym piszesz (czyli "zakaz"opalania) dotyczy tez stosowania antybiotykow doustnych? np. przepisanych przez ginekologa? Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Antybiotyk a solarium 14.04.04, 22:31 doustnych szczególnie. Tylko błagam, nie każcie mi mówić, czemu, kiedyś o tym czytałam w jakiejś mądrej książce, ale pamiętałam przez 3 minuty 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś