Gość: gosia IP: *.se.com.pl / 10.0.116.* 25.11.02, 13:21 Nikt nawet słowem nie wspomnił o wczorajszym koncercie w Stodole!! Gotan Project to Mistrzowie Świata! Było pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teddy4 Re: gotan project 25.11.02, 13:24 Gość portalu: gosia napisał: > Nikt nawet słowem nie wspomnił o wczorajszym koncercie w Stodole!! > Gotan Project to Mistrzowie Świata! > Było pięknie... Istotnie - wczoraj był piękny dzień. A Mistrzem Świata jest chyba Brazylia? Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: gotan project 25.11.02, 13:57 teddy4 napisał: > Gość portalu: gosia napisał: > > > Nikt nawet słowem nie wspomnił o wczorajszym koncercie w Stodole!! > > Gotan Project to Mistrzowie Świata! > > Było pięknie... > > Istotnie - wczoraj był piękny dzień. A Mistrzem Świata jest chyba Brazylia? hehe, wiedziałam kto tu się na pewno wpisze posłuchałam trochę GP w Trójce, ale szybko mi się znudziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: gotan project IP: *.se.com.pl / 10.0.116.* 25.11.02, 16:21 Chyba raczej Argentyna, w wersji Tango Dobrze ze 1600 osób sie nie nudziło! Kwestia gustu, droga martolko, kwestia gustu... martolka napisała: > teddy4 napisał: > > > Gość portalu: gosia napisał: > > > > > Nikt nawet słowem nie wspomnił o wczorajszym koncercie w Stodole!! > > > Gotan Project to Mistrzowie Świata! > > > Było pięknie... > > > > Istotnie - wczoraj był piękny dzień. A Mistrzem Świata jest chyba Brazylia > ? > > > hehe, wiedziałam kto tu się na pewno wpisze > posłuchałam trochę GP w Trójce, ale szybko mi się znudziło Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: gotan project 25.11.02, 20:31 Byłam wczoraj w Stodole, bawiłam się świetnie, lepiej niż się spodziewałam. Koncert był fantastyczny!!! Pozdrawiam Gosię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: gotan project IP: *.opm.pl 25.11.02, 21:11 bez urazy - gotan project to kolejny lansowany na siłę w trUjce artysta ktory delikatnie mówiąc jest SLABY, sorry ale czy musicie brac bezkrytycznie to co Wam pod nos podkladają? Troche wysilku a odkryjecie masę ciekawszej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: gotan project 25.11.02, 21:14 A mi się podoba. Nie bezkrytycznie, ale podoba mi się. I już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: gotan project IP: *.acn.waw.pl 25.11.02, 23:40 Gość portalu: marcin napisał: > bez urazy - gotan project to kolejny lansowany na siłę w > trUjce artysta ktory > delikatnie mówiąc jest SLABY, sorry ale czy musicie brac > bezkrytycznie to co > Wam pod nos podkladają? Troche wysilku a odkryjecie masę > ciekawszej muzyki. a podaj cztery przykłady nowej ciekawszej muzyki ? Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: gotan project 25.11.02, 23:44 To wprawdzie nie było do mnie - ale mogę spróbować: Interpol, Cechomor, Vert. Tylko trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: gotan project IP: *.opm.pl 26.11.02, 11:24 Gość portalu: janek0 napisał: > > a podaj cztery przykłady nowej ciekawszej muzyki ? niech bedzie, pierwsze z brzegu: zuco 103, Desmond Williams, Thunderball, Nicola Conte - latwe i przyjemne - to wszystko jest miły popik ale na szczęscie nie jest nachalnie promowany przez red. Kostrzewe ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: gotan project IP: *.se.com.pl / 10.0.116.* 26.11.02, 12:43 Gość portalu: marcin napisał: > bez urazy - gotan project to kolejny lansowany na siłę w trUjce artysta ktory > delikatnie mówiąc jest SLABY, sorry ale czy musicie brac bezkrytycznie to co > Wam pod nos podkladają? Troche wysilku a odkryjecie masę ciekawszej muzyki. Szczerze mówiąc trójki nie słucham od blisko 15 lat i jestem miło zaskoczona, ze promuje się tam gotan project. Odpowiedz Link Zgłoś