Gość: anulka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:00 kaska kowalska-dla mnie naj naj naj lepsza od 1994 roku niezmiennie,kazda jej płytka to swieto dla mnie,kazdy koncert wydarzenie. czy ktos ja tez lubi tak jak ja-chetnie poznam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monikao Re: pani kowalska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:03 jak slysze tą panią, to biegne przełaczyc telwizor, chocbym byla w lazience, biegne , ile sił w nogach - o malo orła nie wywinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Nowak re: pani kowalska IP: 149.156.184.* 28.02.06, 13:04 Pani Kowalskiej nie lubię, bo mi podkrada kołki na bieliznę w suszarni, w lecie wykopuje kwiatki z ogródka a ten jej chłop to ino wódkę po sklepem pije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ive Re: pani kowalska IP: *.aster.pl 09.03.06, 12:43 nie, nie, nie - nie lubie - www.scootertechno.pl:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezusmaria Re: pani kowalska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:44 Gość portalu: ive napisał(a): > nie, nie, nie - nie lubie - www.scootertechno.pl:} Jak ktoś jako alternatywę dla Kowalskiej stawia Scootera, to naprawdę nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: pani kowalska 09.03.06, 13:13 ja kasie jako osobę lubie ale jej piosenki sa według mnie cały czas takie same.niektóre mi sie podobaja niektóre nie.ale mam wrażenie ze ona zatrzymala sie wjednym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva Re: pani kowalska IP: *.aster.pl 09.03.06, 20:02 mozesz robic co chcesz :}}} scootertechno.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewis Re: pani kowalska IP: *.aster.pl 09.03.06, 20:43 Kowalska jest beztalenciem najwiekszym na naszej scenie - Odpowiedz Link Zgłoś
ayla8 Re: pani kowalska 09.03.06, 18:12 Kiedyś bardzo ją lubiłem właśnie za te smutne kawałki -chcę znać swój grzech, a to co mam itp .Od kilku lat już się nie egzaltuję tą panią -z tej racji , że zaczęła wykonywać bezpłciowy pop , a jej piosenki są dosłownie o niczym . Mimo to cieszę się ,że wydała płyty -gemini , koncert inaczej czy singiel -chcę znać swój grzech , na którym oprócz wersji studyjnej , jest wersja anglojęzyczna i instrumentalna. Chciałbym , aby tyle zarobiła na swoich popowych płytkach , aby w końcu powróciła do tego cośpiewała najlepiej . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: pani kowalska 09.03.06, 18:29 Obawiam sie, ze Kasia Kowalska lepiej juz nie bedzie spiewac. Jesli masz zapotrzebowanie na dobra muze poszukaj innej wykonawczyni, na pewno jakas dobra jakosciowo znajdziesz. Goog luck! M.S. Odpowiedz Link Zgłoś