Dodaj do ulubionych

----------------- pytanie nr 6 -------------------

29.11.02, 07:18
.... zostanie już za kilka godzin podane do wiadomości publicznejsmile)))
Na skutek gwałtownych protestów, co do proponowanej przeze mnie godziny
zamieszczenia pytania, jak również upomnień administratora konkursu,
zdecydowałem się podać je nieco później. Kiedy - tego niestety napisać nie
mogę, bo miałbym już drugą żółtą kartkę, a co powoduje druga żółta kartka -
wiadomo, o czym boleśnie przekonał się ostatnio niejaki ksiądz Rydzyk.

Tak więc - życzę wszystkim smacznego śniadania.

Poranny Loveletter

P.S Do domu wracam tuż po 15.
Obserwuj wątek
    • munky Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 10:37
      i w tym momencie z głębi sali usłyszeliśmy brawa...
    • ilhan Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 14:13
      Loveletterze, tylko uwiń się gdzieś tak do szóstej, bo niektórzy wychodzą
      wieczorową porą...
      • Gość: Crotalus Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- IP: proxy / 213.17.170.* 29.11.02, 14:14
        Pytanie nr 6 - Kim jest Bigos smile))
      • madee1 Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 14:21
        A ja właśnie chciałabym prosić, żebyś się nie uwinął przed 18, to Ilhan pójdzie
        się bawić, a ja mogę zostać samodzielnym liderem... smile Chyba, że za moment usnę
        i w ogóle wszystko szlag trafi...
        • ilhan Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 14:35
          madee1 napisała:

> A ja właśnie chciałabym prosić, żebyś się nie uwinął przed 18, to Ilhan
          pójdzie się bawić, a ja mogę zostać samodzielnym liderem... smile Chyba, że za
          moment usnę i w ogóle wszystko szlag trafi...

No ładnie, ładnie... A gdzie fair play???wink))))

Zresztą, moje liderowanie to już kwestia czasu. W tej chwili celem jest miejsce
          na podium... I tak zdecydowanie zbyt wysokie w stosunku do stanu mojej wiedzy,
          który jest opłakany...
          • madee1 Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 14:42
            ilhan napisał:

> Zresztą, moje liderowanie to już kwestia czasu. W tej chwili celem jest
            miejsce
            >
            > na podium... I tak zdecydowanie zbyt wysokie w stosunku do stanu mojej
            wiedzy,
            > który jest opłakany...

Dobra dobra, misiu, nie kokietuj... Już my tu wiemy jaki jest stan Twojej
            wiedzy... Mam nadzieję, że miejsca na podium będzie dosyć...
            Ja się cieszę, że w ogóle mam jakieś punkty smile
            • ilhan Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 14:54
              madee1 napisała:

> Dobra dobra, misiu, nie kokietuj... Już my tu wiemy jaki jest stan Twojej
              > wiedzy...

Już nie będęwink)))
              Ale powiem jeszcze tylko tyle, że chyba jednak nie wiecie. Jestem pewien, że w
              ciągu najbliższych dwóch-trzech kolejek zostawisz mnie daleko za sobą...
              • miecio4 Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 14:59
                Przestańcie sie juz kokietować!
                Wy to sie jakoś macie ku sobie widzę...
                Stoneroseskowiesmile
                • madee1 Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 15:08
                  Cicho sza, mieciu, bo się wyda!... Poza tym, rozumiem, że jesteś guru ale
                  dlaczego nas tak zawsze kontrolujesz, co??
                  • miecio4 Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 15:10
                    Przepraszam. To sie wiecej nie powtórzy.
                    • madee1 Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 15:13
                      Ale wiesz, Stoneroseskowie... To dobre było... smile))
                      • ilhan Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 15:18
                        madee1 napisała:

> Ale wiesz, Stoneroseskowie... To dobre było... smile))

Też mi się podobawink)))

Stonerosesek i Stoneroseskawink))))

Ilhan Mansiz (to specjalnie dla Mieciawink))))
                        • madee1 Mieciu, nie obrażaj się... :) 29.11.02, 15:23
                          Jak myślisz, ilhan, czy mietuś się obraził? Mieciu... nie gniewaj się... smile
                          • ilhan Mieciu, nie rób scen;))) 29.11.02, 15:29
                            Rozumiem, że on jest teraz guru i może wieeeele...
                            Ale czy przypadkiem nie nadużywa swoich uprawnień? Może jeszcze będę musiał
                            zmienić nick? A przecież Ilhan ładnie brzmi... Tak egzotyczniewink))))

Poza tym jak się wytnie drugą i trzecią literkę, to zostaje Iansmile)))

Stonerosesek Ilhan Mansiz
                            • miecio4 Re: Mieciu, nie rób scen;))) 29.11.02, 15:31
                              Ani sie nie obrażam ani nie bede docinał juz ilhanowi z nickiem.
                              To wszystko przez....zazdrośćsmile
                              • madee1 Re: Mieciu, nie rób scen;))) 29.11.02, 15:37
                                miecio4 napisał:

> To wszystko przez....zazdrośćsmile

Ale o co dokładnie chodzi Mieciu? Chcesz, żeby Ilhan z Tobą flirtował? Wtedy mi
                                będzie trochę nieswojo, wiesz...
                                Twoja (p)oddana Madee smile
                                • miecio4 Re: Mieciu, nie rób scen;))) 29.11.02, 15:43
                                  Tak- kocham ilhana i chciałbym z nim wspólnie słychać płytsmile))))
                                  • Gość: Crotalus Re: Mieciu, nie rób scen;))) IP: proxy / 213.17.170.* 29.11.02, 15:56
                                    miecio4 napisał:

> Tak- kocham ilhana i chciałbym z nim wspólnie słychać płytsmile))))

Ale dzieci to nie będziecie mogli mieć. Chyba zdajecie sobie z tego sprawę
                                    panowie. Chyba że w Holandii... smile))

• ilhan Re: Mieciu, nie rób scen;))) 29.11.02, 18:09
                                      Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> miecio4 napisał:
                                      >
                                      > > Tak- kocham ilhana i chciałbym z nim wspólnie słychać płytsmile))))
                                      >
                                      >
                                      > Ale dzieci to nie będziecie mogli mieć. Chyba zdajecie sobie z tego sprawę
                                      > panowie. Chyba że w Holandii... smile))

A może by tak najpierw ktoś mnie o zdanie spytał?
                                      Mieciu, przykro mi bardzo, ale ja nie podzielam Twojego, choć niewątpliwie
                                      zacnego, uczucia. Płyt możemy posłuchać, ale na tym się skończy...smile)))
                                      • madee1 Re: Mieciu, nie rób scen;))) 29.11.02, 19:06

> > miecio4 napisał:
                                        > >
                                        > > > Tak- kocham ilhana i chciałbym z nim wspólnie słychać płytsmile))))
                                        >
                                        No i widzisz, Mieciu, kto tu najwięcej kokietuje?... Niby tak niewinnie, a już
                                        prawie płyt razem słuchacie... Zaszedłeś dalej niż ja. Ale muszę Cię trochę
                                        zmartwić, chyba go odrobinę przestraszyłeś tym wyznaniem. Trzeba delikatniej,
                                        subtelniej... smile
                            • cze67 Mieciu, opamietaj sie!!! 29.11.02, 15:31
                            • munky Mieciowi władza przewróciła w głowie... 29.11.02, 15:33
                              myśli, że teraz może inteweniwać we wszystkich wątkach, jeżeli coś jest nie po
                              jego myślismile
                              i na dodatek śmie twierdzić, że ilhan mansiz to nieznany piłkarz...
                              wstyd...
    • loveletter Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 15:34
      Hellosmile) widzę, że dyskusja już wrze, nawet bez pytańwink)

By dopełnić formalności napiszę, że odpowiedzi proszę przesyłać na skrzynkę
      pocztową (sędziego Dread'awink)) (albo mojąsmile))

Założycielem tej kapeli był młody, raptem 17 letni chłopak o wyjątkowym
      głosie - jako jeden z nieliczynych w szeroko pojętej muzyce rozrywkowej śpiewa
      bowiem barytonem (głos męski między tenorem, a basem). Grają mocnego rocka
      (choć nieco złagodnieli od swojego debiutu na początku lat 90-tych), bardzo
      charakterystycznego nie tylko ze względu na wokal, ale również dość nietypowy,
      jak na nurt muzyczny w którym się odnajdują, dobór instrumentów. Wydali
      dotychczas trzy albumy, które łaczy jeden wspólny motyw - na okładce każdego z
      nich widnieje rysunek samotnie rosnącego, rozłożystego drzewawink)))

Pytanie brzmi oczywiście: Kim jest big... eee, no .. e. to chyba nie to..... -
      Proszę napisać - dlaczego ta kapela nazywa się tak jak się nazywa.. (no i jak
      się nazywa, oczywiściewink

Szkoda, że google nie reaguje na polecenie: znajdź obrazekwink.

Na początku chciałem zostawić tylko tę informację o okładkach, ale pomyślałem
      sobie, że chyba jednak trochę Wam ułatwięsmile)) Udało się?wink)))

Powodzenia. Loveletter.
      • munky Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 15:37
        proste, tylko nie wiem dlaczego tak sie nazywa...
        • loveletter Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 15:53
          munky napisał:

> proste, tylko nie wiem dlaczego tak sie nazywa...

no to chyba wcale nie takie prostesmile))). Ta nazwa nie
          została nadana ot tak, bo podobało im się brzmienie.
          Odpowiedź z alfą i omegą też niedobrasmile))

Tak więc - na razie nikt jeszcze prawidłowo nie
          odpowiedziałsmile)
          • ydorius Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 15:57

zaraz, zaraz, chwilunia...
            ja juz dobrze odpowiedzialem, o ile pierwsza okladka byla zolta, a druga
            zielona smile)))

.y.

P.S. Jak nie dostales odpowiedzi, to cholera by to wziela...

----------------------------------
            What is home without Plumtree's Potted Meat?
            Incomplete.
            • loveletter Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 16:07
              ydorius napisał:

> P.S. Jak nie dostales odpowiedzi, to cholera by to
              wziela...

ydorius, przeczytaj jeszcze raz pytaniesmile. Nie tylko
              nazwa kapeli....
      • miecio4 Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 15:39
        Czy nie było na początku konkursu mowy o tym ze zadajemy pytania tylko o the
        Cure???
        • Gość: Jack Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 29.11.02, 16:19
          miecio4 napisał:

> Czy nie było na początku konkursu mowy o tym ze zadajemy pytania tylko o the
          > Cure???

No właśnie - jest tu jakiś kant - wyrażnie słuszałem że miało dziś być pytanie
          dotyczące Cure...
    • loveletter Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 17:22
      hej, nie poddawajcie się tak łatwo!!!smile). Chyba nie
      chcecie, żeby ten wałkoń Loveletter zgarnął wszystkie
      punkty???????wink
      • madee1 Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 17:25
        Oj, podpowiedz coś, tak troszeczkę...
        • loveletter Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 29.11.02, 17:27
          madee1 napisała:

> Oj, podpowiedz coś, tak troszeczkę...

gdzieś w nazwie kapeli jest literka "A"

Powodzeniawink
    • madee1 Re: ----------------- pytanie nr 6 -------------- 30.11.02, 15:51
      Kiedy odpowiedź?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka