glusia6 06.03.06, 11:52 kto ma tą piosenke? Bardzo prosze o pomoc w jej znalezieniu, a jesli ktos ją ma to bede wdzieczna----> glusia6@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polla4 Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 13:30 wzięło Cię po "Na dobre..." ? Odpowiedz Link Zgłoś
carolyna Re: Artur Chamski-"siła" 06.03.06, 15:34 nadal szukasz? www.arturchamski.pl/2flame/sciagnij.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.chello.pl 07.03.06, 10:39 jest, jest, ja już ściągnęłam)) widze że naprawdę nie tylko mnie wzięło... chyba całą Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.star.net.pl 09.03.06, 17:41 strona nie działa (((( ..jak mozecie to wyslijcie mi tą pisoenke na maila buniaczek@poczta.fm Błagam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:03 Mona- prosze!napisz jak zdobyć tą wspaniałą piosenkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 10:14 To jego nazwisko, czy pseudonim artystyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.chello.pl 07.03.06, 16:58 to jego nazwisko. jest aktorem teatru studio buffo, bardzo go lubię, nazwisko też))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidkaa Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.chello.pl 08.03.06, 11:12 no, to jest niezła mieszanka... aktor, taki głos i nazwisko... fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna76 Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.chello.pl 09.03.06, 10:35 kurcze, nie oglądałam na dobre i na złe, ale chyba zacznę. zaje...isty facet.... a do tego taki głos.... i jeszcze aktor... bomba jak dla mnie)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimffomanka Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.chello.pl 09.03.06, 12:26 www.arturchamski.pl to od dziś moja strona startowa, he he)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 13:33 przypomina mi trochę Gabriela Fleszara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia87 Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.sitel.net.pl 09.03.06, 17:52 mam bardzo wielką prośbę czy mógłby mi ktoś przesłać tą pioseneczkę na e-maila bo link mi nie działaa ta pioseneczka jest taka sweet że chciałabym ją mieć.Bardzo prosze i z góry dziękuję.Mój e-mail: magdakce@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATA Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:11 dziewczyny!bardzo Was proszę- prześlijcie mi tą piosenkę na mojego maila: ymadzynejszyn@wp.pl !!!! BŁAGAM!!! ) pozdrawiam wszystkich, którzy szanują Artura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 19:03 ja tez chce ta piosenke! prosze o przeslanie wielkie dzieki z gory mail: ada_adulec@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagnaa Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.chello.pl 09.03.06, 23:00 piosenka jest nieziemska. właśnie ją sobie ściągnęłąm z www.arturchamski.pl i słuuuuuuuucham sobie bezustannieeeeeee)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyka Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.chello.pl 10.03.06, 12:41 piosenka jest do ściągniecia na www.arturchamski.pl normalnie działa...)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienka:D Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolinka Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:10 Ludzie ta pioiosenka nie chce mi działac ja sie załamie prosze was prześlijcie mi próbuje już to ściągnąć dwa dni ale nie wychodzi prosze was mój e-mail kika_bodzio@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczarowana Re: Artur Chamski-"siła" IP: 212.180.161.* 10.03.06, 19:31 talent aktorski, wokalny przez duże "W",aki przystojny że chyba bym go zjadła w całości... tylko się zakochać. a jak myślicie? jest CHAMKSI...???? dla mnie na pewno....)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczarowana Re: Artur Chamski-"siła" IP: 212.180.161.* 10.03.06, 19:32 oczywiście chodziło mi o to czy jest CHAMSKI...))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genealog Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:00 Na Mazowszu jest wies Chamsk, gniazdo rodowe Chamskich, protoplasta rodu, cześnik mazowiecki, nazywał się Mścibor i żył w XIV wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Artur Chamski-"siła" IP: 82.160.206.* 10.03.06, 22:58 hmm, czy to nie jest plagiat Incubus "Drive" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidkaa Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.chello.pl 13.03.06, 14:57 dla mnie przepiękne w swojej prostocie. po prostu zaśpiewane. pieknie i wzruszająco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka87 Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.chello.pl 15.03.06, 00:12 myślę że artur chamski nie jest chamski... że jest cudowny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anyka86 Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.wan.pol.pl 15.03.06, 17:55 kto ma wersję "Siły" dokładnie tą z serialu, bo na stronie artura jest troche inna... proszę prześlijcie mi na mailia anyka86@o2.pl na www.ifilm.pl jest do odsłuchania jeszcze inna trzecia wersja tej piosenki, ale też nie można ściągnąc... ktoś może ją ma... proszeprzślijcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Artur Chamski-"siła" IP: 212.180.161.* 16.03.06, 16:57 mało tego że koleś zdolny to jeszcze przystojny na maksa... niezłe ciacho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kime Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.chello.pl 17.03.06, 12:45 "Gdzie jest ta siła i skąd ją brać, skąd tyle wiary..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayah Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.chello.pl 22.03.06, 11:20 www.arturchamski.pl już od dłuższego czasu moją stroną startową...)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.bs.mga.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 19:07 dla mnie ideał, po prostu))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moonlightly Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:56 dzis znowu byla ta piosenka w serialu piekna jest. slowa tekst spiew wszystko....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobik Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 12:01 rzczywiscie, nawet sie lekko wzruszyłam jak ogladałam serial. niezła ta piosenka była taka od serca szczera prawdziwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankaartura Re: Artur Chamski-"siła" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:36 ale numer a mi sie wydawało że tylko ja zakochałam sie w tej piosence i ze nikt oprocz mnie jej nie zna.... a tu prosze kolega artur ma swoj nawet temat na forum. pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś