kochanica.francuza 25.10.04, 23:12 oczywiście nie jestem chłopem ale to tak a propos spódnic... my mamy być kobiece - niech oni też wyglądają i pachną jak atrakcyjni ludzie,a nie jak kloszardzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: Akcja Myjmy Się Chłopy 25.10.04, 23:20 chłop pierwszy: myłem się w sobotę, wystarczy chłop drugi: co się będę mył, nie jestem gejem ani metroseksualitą chłop trzeci: popieprzyło się coś tym babom, pół dezodorantu na siebie wylałem więc nie śmierdzę chłop czwarty: wyjechałem właśnie na studia, a mamusia nie nauczyła mnie prać skarpetek Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Akcja Myjmy Się Chłopy 25.10.04, 23:35 znałam takiego studenta,babcia mu skarpetki prała...(szczęśliwie w mieście,gdzie studiował,miał babcię...ech...) Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: Akcja Myjmy Się Chłopy 26.10.04, 00:00 Zdecydowanie TAK ! Horror "zapachowy" przeżyłam któregoś dnia w tramwaju jak wsiedli uczniowie płci męskiej jakiejś szkoły średniej zaraz po lekcjach. Nie wierzę, że rano się którykolwiek skalał myciem, o antyprespirancie nie wspominając. A czym skorupka za młodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Akcja Myjmy Się Chłopy 26.10.04, 00:06 Wiecie...pisałam kiedyś pracę na podstawie pisma dla dziewcząt.Pismo wychodzi od `57,kiedy to wiele osób nie mialo w domach ciepłej wody,a część,przyemigrowawszy ze wsi,gdzie studnie,była nieprzyzwyczajona (bez obrazy - ale temu się nie dziwię:tyle wody wyciągnąć do picia dla siebie i zwierząt,a do mycia dodatkowo - sama nie myłabym się co dzień). Pismo w dziale dbania o siebie podjęło akcję uświadamiającą,powtarzając wręcz do wyrzygu,żeby się myć,i to w ciepłej wodzie,a w wodzie pozostałej po myciu prać bieliznę... I tak mędzili,nie wiem,ile lat,ale na pewno do`60 (później zrobiłam rocznik `70 ,`80 itd.),i kobity nauczyły się myć. A ze pism dla chłopców nie było...mamy efekty.;-)))) Pół żartem,pół serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: Akcja Myjmy Się Chłopy IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 26.10.04, 00:08 Kochanico,nie przesadzaj.Jak wymyją wszystkie feromony, to dopiero będzie:)) Pozdrawiam.Ida Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Akcja Myjmy Się Chłopy 26.10.04, 18:47 Gość portalu: Ida napisał(a): > Kochanico,nie przesadzaj.Jak wymyją wszystkie feromony, to dopiero będzie:)) > Pozdrawiam.Ida Kochana,jeśli Twój facet przychodzi spocony po siłowni,wykąpawszy się rano,to może to jest seksowne...ale jeśli siada przed tobą w tramwaju typ niemyty od tygodnia,to inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś