miecio4 02.12.02, 12:31 muzyka.interia.pl/id/wiadomosci/aktualnosci/www/artykul&numer=330708&kat=44 Miejmy nadzieje ze to koniec kariery zespołu. Nie, ilhan? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Oasis pobici. 02.12.02, 12:42 miecio4 napisa?: Miejmy nadzieje ze to koniec kariery zespo?u. Oj, Guciu, Guciu. Tak sie cieszyc z cudzego nieszczescia... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Oasis pobici. 02.12.02, 12:46 cze67 napisał: > miecio4 napisa?: > Miejmy nadzieje ze to koniec kariery zespo?u. > > Oj, Guciu, Guciu. Tak sie cieszyc z cudzego nieszczescia... piwo))) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Oasis pobici. 02.12.02, 13:29 loveletter napisa?: > piwo))) Preferuje Redsa... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Oasis pobici. 02.12.02, 12:45 miecio4 napisał: > Miejmy nadzieje ze to koniec kariery zespołu. > Nie, ilhan? oj, Miecio, Miecio, śmiać się z czyjegoś nieszczęścia .. Miło by Ci było jakbyś zamiast pluszowego misia po koncercie dostał przed koncertem w zęby? Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Oasis pobici. 02.12.02, 12:50 Bardzo prosze o wskazanie fragmentu w którym "cieszę sie z czyjegoś nieszczęscia". Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Oasis pobici. 02.12.02, 12:56 ja tez niestety tak odebralem Twój list... mysle, ze jako guru wszystkich forumowiczow (laczcie sie) powinienes bardziej uwazac na slowa, slowa, slowa moczef, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Oasis pobici. 02.12.02, 13:01 Nie czytajcie miedzy wierszami tylko to co jest napisane. Nikomu nigdy źle nie życzyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Oasis pobici. 02.12.02, 13:09 miecio4 napisał: > Nie czytajcie miedzy wierszami tylko to co jest napisane. > Nikomu nigdy źle nie życzyłem. a napisane jest: "Miejmy nadzieje ze to koniec kariery zespołu." Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: Oasis pobici. 02.12.02, 13:14 Przykro mi Mieciu, ale ja podobnie odczytałam Twoje słowa Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Oasis pobici. 02.12.02, 14:21 loveletter napisał: > miecio4 napisał: > > > > > > Nie czytajcie miedzy wierszami tylko to co jest napisane. > > > > Nikomu nigdy źle nie życzyłem. > > > > > a napisane jest: > > > "Miejmy nadzieje ze to koniec kariery zespołu." > > > > No i gdzie tu jest życzenie komuś źle? Sprecyzuj moze. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Oasis pobici. 02.12.02, 17:15 miecio4 napisał: > Nie czytajcie miedzy wierszami tylko to co jest napisane. > Nikomu nigdy źle nie życzyłem. Ja czytam i widzę, że źle życzysz MI. Chcesz żeby Oasis się rozpadli, a to jest ostatnia rzecz, której bym sobie życzył. Mam nadzieję, że to był jednak żart... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Oasis pobici. 02.12.02, 18:16 Oczywiscie. Mam nadzieje ze Oasis bedzie istniał conajmniej tyle co Rolling Stones. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Oasis pobici. 02.12.02, 18:21 Złośliwy z Ciebie Miecio Twoje nadzieje na to, że Oasis się rozpadną są niestety bezzasadne. Myślę, że to zdarzenie ich jeszcze scementuje. I będziesz musiał się pogodzić z tym, że będą nagrywać przez następne, dajmy na to, 20 lat... Chociaż 55-letni Noel Gallagher w roku 2022 mógłby być już nawet dla mnie nie do strawienia...))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Oasis pobici. 02.12.02, 18:36 ilhan napisał: > Chociaż 55-letni Noel Gallagher w roku 2022 mógłby być już nawet dla mnie nie > do strawienia...))))) To zaden z Ciebie fan. Ja sobie wyobrażam Roberta Smitha jako 65-letniego wokaliste z zatapirowanymi kilkoma kłaczkami na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Oasis pobici. 02.12.02, 18:40 ... i spiewajacego piesn: ?Oldboys don't cry?.... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Oasis pobici. 02.12.02, 18:44 pizmak31 napisała: > ... i spiewajacego piesn: ?Oldboys don't cry?.... )) Pizmaczku, czyzby u Ciebie tez nie było polskich liter? Powiedz ze to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Oasis pobici. 02.12.02, 18:46 miecio4 napisał: > To zaden z Ciebie fan. Oj, Mieciu, to był tylko taki żart. Zawsze będę ich słuchał, choć obawiam się, że nic równie znakomitego jak trzy pierwsze płyty już się nie pojawi... Obym się mylił (ale Noel mógłby się trochę ograniczać ze śpiewaniem, podejrzewam że Liam nawet bez zębów brzmi sto razy lepiej) Poza tym Ty, jako wielbiciel The Cure (sam nim jestem, choć gdzie mi tam do Ciebie...), powinieneś wiedzieć co to znaczy życie w ciągłym lęku o to, czy ulubiony zespół coś jeszcze kiedyś nagra... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Oasis pobici. 02.12.02, 18:52 ilhan napisał: > Poza tym Ty, jako wielbiciel The Cure (sam nim jestem, choć gdzie mi tam do > Ciebie...), powinieneś wiedzieć co to znaczy życie w ciągłym lęku o to, czy > ulubiony zespół coś jeszcze kiedyś nagra... I tu sie mylisz. Disintegration mi wystarczy. Jedną płyte nosiłem ze soba przez prawie rok. Była ze mną na dobre i na złe. I jest cały czas. Nawet czasem z nią rozmawiałem. Disitegration... Przepraszam, a czemu tutaj nie ma okien??? I klamek w drzwiach? A łózko jest przymocowane do podłogi? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Oasis pobici. IP: proxy / 198.208.26.* 03.12.02, 07:42 Oasis to jeden z najlepszych zespolow na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Oasis pobici. IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 03.12.02, 08:49 Gość portalu: Znawca napisał(a): > Oasis to jeden z najlepszych zespolow na swiecie. No... skoro mówi to Znawca to wierze na słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Re: Oasis pobici. IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.02, 16:15 Odwolali koncerty,gdyz Gallagherowi policja wybila dwa przednie gorne zeby. Odpowiedz Link Zgłoś