Gość: Magda IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 15:29 Ja mam inną propozycje zagłosujcie na płytę roku 2002 - Polska ja stawiam na Cool Kids Of Death - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mao Re: Płyta roku - Polska IP: *.katowice.agora.pl 03.12.02, 15:32 pogodno gra fochmann'a - hajle silesia Odpowiedz Link Zgłoś
mojmaz Re: Płyta roku - Polska 13.12.02, 17:20 Gość portalu: mao napisał(a): > pogodno gra fochmann'a - hajle silesia razy trzy tysiące milionów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect Re: Płyta roku - Polska IP: 62.233.169.* 03.12.02, 15:36 "Antidotum" Kasia Kowalska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Choga^_^ Re: Płyta roku - Polska IP: *.cel.czest.pl 03.12.02, 16:42 Ja sie podpisuje pod "Antidotum" ale wiem ze to dlatego ze jestem Kasi fanką pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELE Re: Płyta roku - Polska IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 18:50 Robert Brylewski&Świat Czarownic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: Płyta roku - Polska IP: *.acn.waw.pl 03.12.02, 16:31 ścianka, białe wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Płyta roku - Polska IP: proxy / 10.40.1.* 04.12.02, 08:46 Quidam - Pod niebem czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dublin Re: Płyta roku - Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.02, 09:21 Paktofonika..."Z archiwum kinematografii" aha...nie jestem hip-hopowcem .za stary jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublu Re: Płyta roku - Polska IP: *.tvk.tpsa.pl 13.12.02, 18:42 Futro, futro klubowa na fali......... poza tym: Bass Groll czlowiek z futerala, blue Cafe fanaberia, Tomasz Stanko souls of things, ex equo Jopek kontra Jopek "nienasycenie"/"upojenie" Odpowiedz Link Zgłoś
rodak Re: Płyta roku - Polska 13.12.02, 18:53 Grzegorz Turnau - Nawet. Kawał dobrej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
merkantyl P- S 13.12.02, 21:38 pewnie mnie zaraz wszyscy zrugają, ale ja stawiam na Perfect Symfonicznie. Ma pewne niedociągnięcia, ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: P- S IP: *.starnet.pl / 192.168.2.* 14.12.02, 11:07 wiesz co?nigdy nie przepadałam za Perfectem,ale ta płyta to już dno kompletne... dla tych,co lubią odgrzewane kotlety albo kości dinozaurów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszczeciepłytrup Re: Płyta roku - Polska IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 13:13 a co z Paktofoniką????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Płyta roku - Polska 14.12.02, 14:19 trudny wybór...były 3 naprawdę dobre (kasia klich, oxy.gen, cool kids of death), do tego dochodzi jeszcze nowy fisz, którego nie miałam okazji w całości posłuchać, a wydaje mi się, że to byłby dobry kandydat... chwilowo obstawiam oxy.gen "toxygen". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Advokat Re: Płyta roku - Polska IP: *.net.autocom.pl 14.12.02, 16:06 Gość portalu: Magda napisał(a): > Ja mam inną propozycje zagłosujcie na płytę roku 2002 - Polska ja stawiam na > Cool Kids Of Death - Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Płyta roku - Polska IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 09:04 Perła - Edyta Górniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Płyta roku - Polska IP: *.chello.pl 15.12.02, 11:21 Acid Drinkers - Acidofilia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Płyta roku - Polska IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.12.02, 15:25 Lech Janerka – “Fiu fiu” Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Re: Płyta roku - Polska 15.12.02, 16:00 Anna Maria Jopek nie jest to chyba szczyt jej możliwości ale czekam na więcej Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Płyta roku - Polska 15.12.02, 18:07 Tymon - "Zmysłów pięć" Janerka - "Fiu Fiu" AM Jopek plus Pat Metheny - "Upojenie" . Chociaż nie lubię pani Anny i zwłaszcza jej męża to musiałbym być głuchy, żeby nie dostrzec uroku tej płyty Republika - "Republika" (nie tylko dlatego, że pośmiertna) Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Płyta roku - Polska 15.12.02, 18:26 teddy4 napisał: > Tymon - "Zmysłów pięć" > Janerka - "Fiu Fiu" > AM Jopek plus Pat Metheny - "Upojenie" . Chociaż nie lubię pani Anny i > zwłaszcza jej męża to musiałbym być głuchy, żeby nie dostrzec uroku tej płyty > Republika - "Republika" (nie tylko dlatego, że pośmiertna) A Korova Milky Bar nie? Ja się będę jednak upierać przy Myslovitz. Obecny guru miał rację - po 25 przesłuchaniach ta płyta jest po prostu świetna, lepsza (imo) od "Miłości..". Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Re: teddy4 15.12.02, 19:06 teddy4 napisał: > Chociaż nie lubię pani Anny i > zwłaszcza jej męża to... słowo "nie lubię" na określenie męża AM jest stanowczo zbyt asekuranckim lub wstrzemieźliwym wśród nasuwających się inwektyw z mojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: teddy4 15.12.02, 23:31 ponurak napisała: > teddy4 napisał: > > > Chociaż nie lubię pani Anny i > > zwłaszcza jej męża to... > > słowo "nie lubię" na określenie męża AM jest stanowczo zbyt asekuranckim > lub wstrzemieźliwym wśród nasuwających się inwektyw z mojej strony Jestem po prostu dobrze wychowany, k....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpert Re: Płyta roku - Polska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 23:38 Fisz F3 i Muzyka Powazna Noon'n'Pezet. A debiut roku to Evah. Odpowiedz Link Zgłoś
pagan.gh Re: Płyta roku - Polska 20.12.02, 10:14 Vader-Revelations chociaż długo myślałem nad Sweet Noise (polecam WSZYSTKIM) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Płyta roku - Polska IP: *.pg.gda.pl / *.chem.pg.gda.pl 20.12.02, 12:03 pogodno, scianka, sweet noise, behemoth, vader, janerka, brylu&swiat czarownic something like elvis, lao che, homosapiens, pink freud wypierdalać: mysłowic, kul kids on de blok, jakieś wynalazki typu oxygen i futro (jak chcecie porzadnej elektroniki to se coila albo current 93 z world serpent skołujta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basstard Re: Płyta roku - Polska IP: *.idea.pl 21.12.02, 01:33 Janerka! Janerka! Janerka! Janerka! Janerka! Janerka! Janerka! Janerka! Janerka! Janerka! Janerka! Janerka! Janerka! Janerka! Janerka! Janerka! Janerka! Janerka! Janerka!!!!! "Fiu, Fiu..." to płyta WYBITNA. Z resztą - to pytanie do ludzi którzy Janerkę cenią - czy on kiedykolwiek nagrał coś słabego?... A tak poza tym? Lech Janerka - "Fiu, Fiu...". A, no i jeszcze Janerka. Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Płyta roku - Polska 21.12.02, 22:03 Na pewno nie będzie to Górniak ani Kukulaska. Bartosiewicz "szok&szał'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: Płyta roku - Polska IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.02, 11:47 Makowiecki Band - debiut roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kattowitz Re: Płyta roku - Polska IP: *.katowice.msk.pl 21.12.02, 21:59 Gość portalu: Magda napisał(a): > Ja mam inną propozycje zagłosujcie na płytę roku 2002 - Polska ja stawiam na > Cool Kids Of Death - >tylko i wylacznie Myslovitz z "Korova Milky Bar"...sa dobrzy...od pierwszej plyty rowny poziom i caly czas zaskakuja!Utwor "Chcialbym umrzec z milosci" to cos, co powinno sie na zawsze wpisac w glowach sluchaczy!Cos wspanialego!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś