Gość: Andy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 20:54 www.thesistersofmercy.com/news/livenews.htm W końcu. Po raz pierwszy od 12 lat The Sisters Of Mercy zawitają do Polski. 8.04.2003, Warszawa, klub Stodoła. Życie jest piękne )))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cc Re: Siostrzyczki w Polsce!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 21:50 say what? Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Siostrzyczki w Polsce!!!! 07.12.02, 23:35 o! wreszcie jakaś interesująca informacja! dzieki Andy ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golek Re: Siostrzyczki w Polsce!!!! IP: *.it-net.pl 08.12.02, 03:03 o rety... warto bylo czekac.... i juz swiat wyglada inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Siostrzyczki w Polsce!!!! 08.12.02, 06:52 A czy oni coś wydali teraz? Liczę na solo perkusyjne na koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Siostrzyczki w Polsce!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 17:26 Gość portalu: Andy napisał(a): > <a href="http://www.thesistersofmercy.com/news/livenews.htm"target="_blank">www > .thesistersofmercy.com/news/livenews.htm</a> > W końcu. Po raz pierwszy od 12 lat The Sisters Of Mercy zawitają do Polski. > 8.04.2003, Warszawa, klub Stodoła. > > Życie jest piękne )))) A żeby było śmiesznie, to także w kwietniu zagrają w Warszawie The Damned z Patricią Morrison na basie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Siostrzyczki w Polsce!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 17:33 > A żeby było śmiesznie, to także w kwietniu zagrają w Warszawie The Damned z > Patricią Morrison na basie To moze umowimy Andrzejka i Patycje na randke po latach? I zobaczymy ktore z nich wyjdzie zywe z tego spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
vulture THE DAMNED??? 08.12.02, 17:36 A konkretnie gdzie i kiedy? Wiedziałem że mają trasę, ale nie sądziłem, że ktoś ich tu ściągnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: THE DAMNED??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 19:53 vulture napisał: > A konkretnie gdzie i kiedy? Wiedziałem że mają trasę, ale nie sądziłem, że ktoś > > ich tu ściągnie! Warszawa-Proxima, data jeszcze nie ustalona, ale kwiecień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Siostrzyczki w Polsce!!!! IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 08.12.02, 18:38 Czyzby Ojciec przelozony nie mial juz kasy na picie i dragi??? A tak poza tym, prosba- nie przychodzcie na koncert w czarnych ciuszkach, okularach przeciwslonecznych i kapeluszach, bo Eldtrich za Chiny nie wejdzie na scene Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Siostrzyczki w Polsce!!!! 08.12.02, 20:11 A jak przyjdę w koszulce z Kylie Minogue to wyjdzie na scenę czy wyjdzie z Proximy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Siostrzyczki w Polsce!!!! IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 08.12.02, 20:38 vulture napisał: > A jak przyjdę w koszulce z Kylie Minogue to wyjdzie na scenę czy wyjdzie z > Proximy? Z Proximy może wyjdzie ...ale właściwie dlaczego ??? przecież koncert ma być w Stodole Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Siostrzyczki w Polsce!!!! 08.12.02, 22:37 Gość portalu: Jack napisał(a): > vulture napisał: > > > A jak przyjdę w koszulce z Kylie Minogue to wyjdzie na scenę czy wyjdzie z > > > Proximy? > > Z Proximy może wyjdzie ...ale właściwie dlaczego ??? przecież koncert ma być w > Stodole Sorki, potentegowało mi się z The Damned. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Siostrzyczki w Polsce!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 22:05 Gość portalu: nefil napisał(a): > Czyzby Ojciec przelozony nie mial juz kasy na picie i dragi??? A tak poza tym, > prosba- nie przychodzcie na koncert w czarnych ciuszkach, okularach > przeciwslonecznych i kapeluszach, bo Eldtrich za Chiny nie wejdzie na scene Najlepiej, aby wszyscy przyszli przebrani za skate'ów, dresiarzy, krawaciarzy i robotników Odpowiedz Link Zgłoś
mroowkojad Re: Siostrzyczki w Polsce!!!! 08.12.02, 21:36 hurrah miejmy tylko nadzieję, że koncert dojdzie do skutku i kolejny raz będziemy mogli podziwiać kocią eminencję na scenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Siostrzyczki w Polsce!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 23:28 Niektorzy po raz kolejny, dla niektorzych to bedzie pierwszy raz. Powiedz, ze to nie boli.... Odpowiedz Link Zgłoś
mroowkojad Re: Siostrzyczki w Polsce!!!! 09.12.02, 16:51 Oj nie pierwszy raz, nie pierwszy. A boleć boli, ale do takiego bólu warto wracać Odpowiedz Link Zgłoś
marcinuss Re: Siostrzyczki w Polsce!!!! 09.12.02, 08:04 O, Boze myslalem, ze przyjezdza Las Keczup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Keczup IP: *.visp.energis.pl 09.12.02, 11:48 Będzie na Sylwestra w Jedynce z tym, no... Kamelem Może też Tatu? PS A ja sobie właśnie słucham GLAD IT'S ALL OVER, wiecie kogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Sisters of Mercy w Polsce!!!! IP: *.gmrecords.pl 06.01.03, 17:30 http://www.thesistersofmercy.com/news/livenews.htm"target="_blank">www > .thesistersofmercy.com/news/livenews.htm</a> > W końcu. Po raz pierwszy od 12 lat The Sisters Of Mercy zawitają do Polski. > 8.04.2003, Warszawa, klub Stodoła. > > Życie jest piękne )))) Czy już wiadomo coś o biletach? Podobno niały być od dziś w sprzedaży!? Fan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Sisters of Mercy w Polsce!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 20:11 Jak na razie cisza w sprawie biletów. Chodzą pogłoski, że mają być w sprzedaży od środy. Na pewno będzie info na stronie: www.poisondoor.com/tsom/index.asp Chcę już kwiecień.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Sisters of Mercy w Polsce!!!! IP: *.gmrecords.pl 07.01.03, 16:30 > Chcę już kwiecień.... Punkty sprzedaży biletów na Sisters: Warszawa (od 8 stycznia): Klub Stodoła Empik - Nowy świat Sklep Kobo Bilety w pozostałych miastach Polski będą do kupienia od przyszłej środy (15 stycznia). Pełna lista punktów sprzedaży - już wkrótce. Już od najbliższego czwartku (9 stycznia) będzie istniała możliwość zakupu biletów przez Internet na www.poisondoor.com Odpowiedz Link Zgłoś