Gość: Olenka IP: *.Astral.Lodz.PL 08.12.02, 20:06 wlasnie- czy ktos słucha jeszcze tego zespoły i podobnych mu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: JEFFERSON AIRPLANE 08.12.02, 20:09 Z JA zetknąłem się po raz pierwszy - nieświadomie- przy okazji Starshp. Potem usłyszałem "White Rabbit" oraz fragment z występu na Woodstock (w tej nowszej, poszerzonej wersji filmu), kupiłem składankę... i bardzo się rozczarowałem. Większość kompozycji zlała mi się w jedną całość, a kilka było ewidentnie nudnych. Potem już z Jefferson Airplane nie eksperymentowałem, ale "White Rabbit" nadal lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: JEFFERSON AIRPLANE 09.12.02, 13:17 Mam to samo co volture, znam White Rabbit, widzialem wystep na Woodstock i mam skladanke (ale na kasecie). I tak samo jakos nie mam ochoty poszerzac wiadomosci na ten temat. Nie wykluczam, ze nieslusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: JEFFERSON AIRPLANE IP: proxy / 213.17.170.* 09.12.02, 13:24 Mimo wszystko nagrali kilka niezłych piosenek White Rabbit, Somebody To Love, Eskimo Blues (świetna piosenka). Odpowiedz Link Zgłoś
vulture cze - chyba nie jesteśmy bliźniakami!!!! 09.12.02, 17:05 cze67 napisał: > Mam to samo co volture, znam White Rabbit, widzialem wystep na Woodstock i mam > skladanke (ale na kasecie Też mam na kasecie! Cze, a może Ty to ja, a ja to Ty? Wszystko mi się pokręciło już. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: cze - chyba nie jestes´my bliz´niakami!!!! 10.12.02, 11:36 vulture napisa?: > Tez˙ mam na kasecie! Cze, a moz˙e Ty to ja, a ja to Ty? Na pewno nie. Ja lubie Phila Collinsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: JEFFERSON AIRPLANE IP: proxy / 213.17.170.* 09.12.02, 13:25 Zresztą u nas nie lubi się specjalnie amerykańskiego rocka z lat 60 - 70. Co potwierdza zresztą mój ranking )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomjk Re: JEFFERSON AIRPLANE IP: 217.98.105.* 09.12.02, 13:40 Gość portalu: Olenka napisał(a): > wlasnie- czy ktos słucha jeszcze tego zespoły i podobnych mu??? trafiłem przypadkiem na quicksilver messenger band - to jest dopiero popelina, ale swój klimat ma - słucham zwykle 1x/rok, pod koniec lata. Odpowiedz Link Zgłoś