Dodaj do ulubionych

Prezent dla cze67

12.12.02, 17:11
wapster.onet.pl/index.aspx?type=46&page=0&sizeChange=&categoryID=0&search=1&melodyAuthor=beatles&melodyTi
tle=
Obserwuj wątek
    • cze67 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:16
      Oh, Mieciu, przyjacielu. Dziekuje, po prostu - dziekuje.
      • pizmak31 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:21
        Chlopaki, wezcie Wy sie spotkajcie i sie usciskajcie. Moge Was nawet zanocowac
        w Warszawie.
        • cze67 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:32
          pizmak31 napisa?a:

> Chlopaki, wezcie Wy sie spotkajcie i sie usciskajcie. Moge Was nawet
          zanocowac w Warszawie.

Nie wiem, czy moje serce to wytrzymalo. Wzruszenie, lzy, itd. No, nie wiem...
          • gregkor Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:33
            No nie dajcie się dłużej prosić........a zimne piwo czeka...
            • pizmak31 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:35
              No... Prosze. Moze na wiosne? Albo na ferie zimowe... W Warszawie fajne
              lodowisko... Tuz przy klubie Jazzgot....Pojezdzilibyscie na lyzwach, a potem na
              piwo. Moj brat uwielbia lyzwy i zimne piwo.
              • gregkor Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:37
                Ja uwielbiam jazdę na łyzwach ale dopiero po kilku zimnych piwach.
              • cze67 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:38
                pizmak31 napisa?a:

> No... Prosze. Moze na wiosne? Albo na ferie zimowe... W Warszawie fajne
                > lodowisko... Tuz przy klubie Jazzgot....Pojezdzilibyscie na lyzwach, a potem
                na piwo. Moj brat uwielbia lyzwy i zimne piwo.

Ktos mi sie pod siostre podszywa. Ani na lyzwach nie jezdze, ani piwa nie pije.
                Siostre mi oddajcie!
                • pizmak31 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:39
                  To ja, to ja, bez paniki. Ale moze Mieciu lubi łyzwy i piwo. Myslisz tylko o
                  sobie. Brat-egoista.
                  • cze67 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:45
                    pizmak31 napisa?a:

> To ja, to ja, bez paniki. Ale moze Mieciu lubi ?yzwy i piwo. Myslisz tylko o
                    > sobie. Brat-egoista.

I co, mam sie poswiecac? Lamac sobie nogi, watrobe obciazac? W imie czego?
                    • pizmak31 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:49
                      W imie przyjazni i wspolnoty.
                      • gregkor Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:50
                        Cze67 ale z tym, że ty piwa nie to tak sobie żartujesz.....?
                        • cze67 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 18:01
                          gregkor napisa?:

> Cze67 ale z tym, z˙e ty piwa nie to tak sobie z˙artujesz.....?

NIE!
                          • pizmak31 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 18:05
                            Moj brat NIE PIJE. A jak pije to tylko szlachetne trunki. Martini z wodka,
                            wodke ze zlotem, wino.
                            • miecio4 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 18:32
                              pizmak31 napisała:

> Moj brat NIE PIJE. A jak pije to tylko szlachetne trunki. Martini z wodka,
                              > wodke ze zlotem, wino.

No cóz- każdy ma jakieś zboczenia. Ja na przykład nie jadam salcesonu.
                              Ale piiiiiiiiiiwo- ZAWSZE!
                              • homohedonistus Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 18:46
                                miecio4 napisał:

> Ale piiiiiiiiiiwo- ZAWSZE!

Dobrze wiedzieć, że na tym świecie są jeszcze normalne osoby.
                                • cze67 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 18:49
                                  Dziekuje wam, moi drodzy, bardzo wam dziekuje. Nie spodziewajcie sie, ze sie do
                                  was odezwe w najblizszym czasie.
                                  • miecio4 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 18:52
                                    No nie gniewaj sie tak od razy. Dla mnie tez na początku piwo było gorzkie.
                                    Przywykniesz. Juz my Cie z homo weźmiemy w obroty. Najgorzej pierwsze cztery a
                                    potem idzie jak przez lejek.
                                    • homohedonistus Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 19:01
                                      W razie czego Cze będzie mógł to piwo popić wódką.
                                      • miecio4 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 19:03
                                        Albo odwrotnie- wódke piwem. Co pół godziny proponuje lampke szampana.
                                        A na koniec po dziewiatym piwie i pół litrze wódki -oczywiście tą swoją martini.
                                        • homohedonistus Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 21:04
                                          A na koniec pozostanie nam tylko wyjść na ulice. Miasto będzie patrzeć twarzą
                                          oniemiałą...
                              • ilhan Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 23:26
                                miecio4 napisał:

> No cóz- każdy ma jakieś zboczenia. Ja na przykład nie jadam salcesonu.
                                > Ale piiiiiiiiiiwo- ZAWSZE!

O właśnie!!! Dobrze gada, dać mu... no, wiecie czegosmile))
                                Mieciu, ja, Ilhan, podpisuję się obiema rękoma pod Twoim stwierdzeniem i
                                popieram Cię całym sercem, jako przeciwnika salcesonu i miłośnika piwasmile))
                                • moore_ash Re: Prezent dla cze67 13.12.02, 00:56

>
                                  > > No cóz- każdy ma jakieś zboczenia. Ja na przykład nie jadam salcesonu.
                                  salcesonu tez nie lubie, ale pierwsze miejsce w rankingu znienawidzonego
                                  produktu zajmuje... no kto? no?... and the winner is:... PAPRYKARZ (zwlaszcza
                                  SZCZECINSKI) bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
                                  > > Ale piiiiiiiiiiwo- ZAWSZE!
                                  a to co innegosmile piwo jest dobre na wszystkosmile od grzybicy, poprzez hemoroidy
                                  po lupieztongue_out
                                  pozdr.
                                  >
                                  >
                            • ydorius Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 21:21

cze, słuchaj, ale w Warszawie są równiez kluby golfowe, a w razie Twego
                              przyjazdu zawsze moża sie napić przemycanego absyntu albo dwunastoletniej
                              śliwowicy smile))

m,
                              .y.

----------------------------------
                              What is home without Plumtree's Potted Meat?
                              Incomplete.
                              • Gość: eska71 Re: Prezent dla cze67 IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 19:48
                                Jak to niewinny wątek może się ciekawie rozwinąć.
                                Panowie Wy już piszecie "pod wpływem"... EMOCJI oczywiście!!! wink))

Cze chyba nie masz mi za złe, ze podglądnęłam co podarował Ci Miecio ?
                                Nawet sobie coś przywłaszczyłam! smile)))
                                • vulture dołączam się 13.12.02, 21:35
                                  Piwo - tak
                                  Salceson i Phil Collins - nie
                                  • Gość: eska71 Re: dołączam się IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 19:26
                                    vulture napisał:

> Salceson i Phil Collins - nie

Radykał jak zwykle!
                                    Ale co Ci zawinił salceson??? wink))))
                                    • vulture phil collins vs salceson 15.12.02, 12:00
                                      Salceson sprawia, że czuję się, jakbym słuchał Phila Collinsa, a słuchanie
                                      Phila Collinsa sprawia, że czuję się, jakbym w_____lał salceson. Bleee!!!
                                      • Gość: eska71 Re: salceson IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 17:27
                                        Wszyscy jacyś uprzedzeni czy co?
                                        Źle podchodzicie do tematu salcesonu. To prawdziwa rozrywka. Nigdy nie wiadomo
                                        co się trafi: okazała chrząstka, kawałek ucha, fragment włochatej szczeciny...
                                        To bardzo pobudza wyobraźnię! wink
                                        • elentarii Re: salceson 15.12.02, 22:40
                                          Dobrze, że się nie rusza i nie wydaje odgłosów... Jeszcze w noc Wigilijną
                                          otworzyłabym lodówkę i.... Aż strach pomyśleć smile Moja wyobraźnia jest zbyt żywa
                                          Pozdrawiam cieplutko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka