miecio4 12.12.02, 17:11 wapster.onet.pl/index.aspx?type=46&page=0&sizeChange=&categoryID=0&search=1&melodyAuthor=beatles&melodyTi tle= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:16 Oh, Mieciu, przyjacielu. Dziekuje, po prostu - dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:21 Chlopaki, wezcie Wy sie spotkajcie i sie usciskajcie. Moge Was nawet zanocowac w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:32 pizmak31 napisa?a: > Chlopaki, wezcie Wy sie spotkajcie i sie usciskajcie. Moge Was nawet zanocowac w Warszawie. Nie wiem, czy moje serce to wytrzymalo. Wzruszenie, lzy, itd. No, nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:33 No nie dajcie się dłużej prosić........a zimne piwo czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:35 No... Prosze. Moze na wiosne? Albo na ferie zimowe... W Warszawie fajne lodowisko... Tuz przy klubie Jazzgot....Pojezdzilibyscie na lyzwach, a potem na piwo. Moj brat uwielbia lyzwy i zimne piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:37 Ja uwielbiam jazdę na łyzwach ale dopiero po kilku zimnych piwach. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:38 pizmak31 napisa?a: > No... Prosze. Moze na wiosne? Albo na ferie zimowe... W Warszawie fajne > lodowisko... Tuz przy klubie Jazzgot....Pojezdzilibyscie na lyzwach, a potem na piwo. Moj brat uwielbia lyzwy i zimne piwo. Ktos mi sie pod siostre podszywa. Ani na lyzwach nie jezdze, ani piwa nie pije. Siostre mi oddajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:39 To ja, to ja, bez paniki. Ale moze Mieciu lubi łyzwy i piwo. Myslisz tylko o sobie. Brat-egoista. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:45 pizmak31 napisa?a: > To ja, to ja, bez paniki. Ale moze Mieciu lubi ?yzwy i piwo. Myslisz tylko o > sobie. Brat-egoista. I co, mam sie poswiecac? Lamac sobie nogi, watrobe obciazac? W imie czego? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 17:50 Cze67 ale z tym, że ty piwa nie to tak sobie żartujesz.....? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 18:01 gregkor napisa?: > Cze67 ale z tym, z˙e ty piwa nie to tak sobie z˙artujesz.....? NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 18:05 Moj brat NIE PIJE. A jak pije to tylko szlachetne trunki. Martini z wodka, wodke ze zlotem, wino. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 18:32 pizmak31 napisała: > Moj brat NIE PIJE. A jak pije to tylko szlachetne trunki. Martini z wodka, > wodke ze zlotem, wino. No cóz- każdy ma jakieś zboczenia. Ja na przykład nie jadam salcesonu. Ale piiiiiiiiiiwo- ZAWSZE! Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 18:46 miecio4 napisał: > Ale piiiiiiiiiiwo- ZAWSZE! Dobrze wiedzieć, że na tym świecie są jeszcze normalne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 18:49 Dziekuje wam, moi drodzy, bardzo wam dziekuje. Nie spodziewajcie sie, ze sie do was odezwe w najblizszym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 18:52 No nie gniewaj sie tak od razy. Dla mnie tez na początku piwo było gorzkie. Przywykniesz. Juz my Cie z homo weźmiemy w obroty. Najgorzej pierwsze cztery a potem idzie jak przez lejek. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 19:01 W razie czego Cze będzie mógł to piwo popić wódką. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 19:03 Albo odwrotnie- wódke piwem. Co pół godziny proponuje lampke szampana. A na koniec po dziewiatym piwie i pół litrze wódki -oczywiście tą swoją martini. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 21:04 A na koniec pozostanie nam tylko wyjść na ulice. Miasto będzie patrzeć twarzą oniemiałą... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 23:26 miecio4 napisał: > No cóz- każdy ma jakieś zboczenia. Ja na przykład nie jadam salcesonu. > Ale piiiiiiiiiiwo- ZAWSZE! O właśnie!!! Dobrze gada, dać mu... no, wiecie czego)) Mieciu, ja, Ilhan, podpisuję się obiema rękoma pod Twoim stwierdzeniem i popieram Cię całym sercem, jako przeciwnika salcesonu i miłośnika piwa)) Odpowiedz Link Zgłoś
moore_ash Re: Prezent dla cze67 13.12.02, 00:56 > > > No cóz- każdy ma jakieś zboczenia. Ja na przykład nie jadam salcesonu. salcesonu tez nie lubie, ale pierwsze miejsce w rankingu znienawidzonego produktu zajmuje... no kto? no?... and the winner is:... PAPRYKARZ (zwlaszcza SZCZECINSKI) bleeeeeeeeeeeeeeeeeee > > Ale piiiiiiiiiiwo- ZAWSZE! a to co innego piwo jest dobre na wszystko od grzybicy, poprzez hemoroidy po lupiez pozdr. > > Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Prezent dla cze67 12.12.02, 21:21 cze, słuchaj, ale w Warszawie są równiez kluby golfowe, a w razie Twego przyjazdu zawsze moża sie napić przemycanego absyntu albo dwunastoletniej śliwowicy )) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska71 Re: Prezent dla cze67 IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 19:48 Jak to niewinny wątek może się ciekawie rozwinąć. Panowie Wy już piszecie "pod wpływem"... EMOCJI oczywiście!!! )) Cze chyba nie masz mi za złe, ze podglądnęłam co podarował Ci Miecio ? Nawet sobie coś przywłaszczyłam! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska71 Re: dołączam się IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 19:26 vulture napisał: > Salceson i Phil Collins - nie Radykał jak zwykle! Ale co Ci zawinił salceson??? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture phil collins vs salceson 15.12.02, 12:00 Salceson sprawia, że czuję się, jakbym słuchał Phila Collinsa, a słuchanie Phila Collinsa sprawia, że czuję się, jakbym w_____lał salceson. Bleee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska71 Re: salceson IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 17:27 Wszyscy jacyś uprzedzeni czy co? Źle podchodzicie do tematu salcesonu. To prawdziwa rozrywka. Nigdy nie wiadomo co się trafi: okazała chrząstka, kawałek ucha, fragment włochatej szczeciny... To bardzo pobudza wyobraźnię! Odpowiedz Link Zgłoś
elentarii Re: salceson 15.12.02, 22:40 Dobrze, że się nie rusza i nie wydaje odgłosów... Jeszcze w noc Wigilijną otworzyłabym lodówkę i.... Aż strach pomyśleć Moja wyobraźnia jest zbyt żywa Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś