Dodaj do ulubionych

Jem na obiad ruskie pierogi

13.12.02, 15:14
I słucham Custom Blue.
Polecam to i to.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jack Re: Jem na obiad ruskie pierogi IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 13.12.02, 15:17
      A te ruskie pierogi to jakie ???
      Domowe? Bo na mrożonych z marketu ostatnio ssiem przejechałem...
      • miecio4 Re: Jem na obiad ruskie pierogi 13.12.02, 15:34
        Normalne domowe. Zakasasz rękawy, robisz ciasto, wałkujesz, dużym kubkiem
        wycinasz pieroga, łyżeczką nakładasz wypełnienie, sklejasz brzegi paluszkami,
        wrzucasz do gotujacej, słonej wody i są.
        • gregkor Re: Jem na obiad ruskie pierogi 13.12.02, 15:37
          Micio a wiesz, że od jedzenia pierogów można nabawić się rogów!!!!
          • miecio4 Re: Jem na obiad ruskie pierogi 13.12.02, 15:43
            gregkor napisał:

> Micio a wiesz, że od jedzenia pierogów można nabawić się rogów!!!!

Pierwsze słysze i nie wydaje mi sie to mozliwe.
            • gregkor Re: Jem na obiad ruskie pierogi 13.12.02, 15:44
              miecio4 napisał:

> gregkor napisał:
              >
              > > Micio a wiesz, że od jedzenia pierogów można nabawić się rogów!!!!
              >
              >
              > Pierwsze słysze i nie wydaje mi sie to mozliwe.

Jeżeli zjadłeś to stań przed lustrem, ale zdejmij czapkę.....
          • Gość: nonick Re: Jem na obiad ruskie pierogi IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.02, 20:59
            gregkor napisał:

> Micio a wiesz, że od jedzenia pierogów można nabawić się rogów!!!!
            a czasem nawet i paru wrogow... jak sie nie spelnia wszystkich wymogow
        • Gość: nikka Re: Jem na obiad ruskie pierogi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 15:45
          Sam zrobiłeś? Moja mama nawet kanapki mi nie chce zrobićcrying
          • Gość: Jack Re: Jem na obiad ruskie pierogi IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 13.12.02, 16:13
            Wiesz mieciu...najważniejszy jest farsz ser : ziemiaki = 1:1 i dużo cebuli...
            • miecio4 Re: Jem na obiad ruskie pierogi 13.12.02, 16:21
              Cebula cienko skrojona i duzo pieprzu.
              • gregkor Re: Jem na obiad ruskie pierogi 13.12.02, 16:23
                jUŻ WIEM KTO BĘDZIE KUCHARZEM NA NASTĘPNYM ZLOCIE....
                • martolka nie macie litości 13.12.02, 16:33
                  Zimno, ciemno, głodno i do domu daleko, a wy tu o takich rzeczach - to są
                  tortury!
                  Ja się sprzeciwiam!

(ale popieram miecia na kucharza zlotu smile
                  • gregkor Re: nie macie litości 13.12.02, 16:34
                    Martolko a gdzie Cię wywiało?????
                    • Gość: Jacek Re: nie macie litości IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 13.12.02, 16:37
                      Tak jest mieciu - dużo pieprzu i cebulka mocno przysmażona
                      Sam rozwiązał mi się problem z moim niedzielnym pytaniem - już wiem czego
                      będzie dotyczyło - masz mieciu duże szanse...
                    • miecio4 Re: nie macie litości 13.12.02, 16:39
                      gregkor napisał:

> Martolko a gdzie Cię wywiało?????

Zimno, ciemno, głodno i do domu daleko czyli niewątpliwie siedzi gdzieś w igloo.
                      • martolka Re: nie macie litości 13.12.02, 16:51
                        miecio4 napisał:

> Zimno, ciemno, głodno i do domu daleko czyli niewątpliwie siedzi gdzieś w
                        igloo

jeszcze nie smile)))
                        ale niedługo...
                        • gregkor Re: nie macie litości 13.12.02, 16:57
                          Martolka to już dzisiaj roczpoczełaś zakupy prezentów?
                        • miecio4 Re: nie macie litości 13.12.02, 16:59
                          martolka napisała:

> ale niedługo...

Tylko wracaj do nas szybciorem!
                          • martolka a ty mieciu.. 13.12.02, 18:59
                            ...lepiej byś przesłał parę tych pierogów na moją skrzynkę. Jak nie będą
                            chciały przejść na GW to moję podać inny adres smile)))))))
    • Gość: eska71 A czas sobie płynie... IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 19:43
      Mieciu już pora kolacji... Jakieś plany ? wink)))
      • miecio4 Jem na kolacje jajko z farszem pieczarkowym 13.12.02, 20:08
        I kanapki z sałata i piersią indyka.
        I słucham Saybia.
        • loveletter Re: Jem na kolacje jajko z farszem pieczarkowym 13.12.02, 20:14
          miecio4 napisał:

> I kanapki z sałata i piersią indyka.

> I słucham Saybia.

muszę powiedzieć miecio, że odpowiada mi Twoje menu.
          Jutro wpadnęwink))

Loveletter
        • Gość: eska71 Harmonia ciała i ducha... IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 20:15
          Ależ Ty sobie dogadzasz! smile))
          A w/w płytę jeśli spotkam, to chyba kupię. Skoro tak zachwalasz.

PS.Życzę niezapomnianych wrażeń muzyczno- smakowych.
          Oddalam się. Idę zadbać o ciało ( narobiłeś mi apetytu!). smile)))))
    • Gość: laurka Re: Jem na obiad ruskie pierogi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 01:56
      A ja tak nie-kulinarnie się wtrące. Z Custom Blue to znam tylko kawałek grany
      przez Kostrzewa "So Low" bodajże. Jak ma się on do całości płyty? (Zakładam że
      słuchasz płyty confused??)
      • miecio4 Re: Jem na obiad ruskie pierogi 14.12.02, 02:01
        Gość portalu: laurka napisał(a):

> A ja tak nie-kulinarnie się wtrące. Z Custom Blue to znam tylko kawałek grany
        > przez Kostrzewa "So Low" bodajże. Jak ma się on do całości płyty? (Zakładam
        że
        > słuchasz płyty confused??)

So Low jest średniakiem całej płyty, są tutaj duzo piekniejsze kawałki. Jeśli
        lubisz "wrażliwe" dźwięki to polecam bo to płyta dla romantyków XXI wieku.
        • Gość: laurka Re: Jem na obiad ruskie pierogi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 02:06
          A tak bardziej elektroniczna czy trochę gitarki jest? Jeszcze bezczelnie
          spytam czy nabyłeś czy ściągnąleś? Widziałam że jest w stereo.pl ale cena
          jakaś mało ciekawa.
          • miecio4 Re: Jem na obiad ruskie pierogi 14.12.02, 02:12
            Nie słucham ściąganych płyt- zawsze mi czegoś brakuje jesli chodzi o dźwiek.
            Mam płytę. Nie jest to muzyke tylko gitarowa- jest troche klawiszy. Jesli masz
            jak ściągnąc to posłuchaj najpierw. Tylko nie raz bo na początku wcale mi sie
            nie podobało- a teraz uważam ze jest wspaniałe,
            • Gość: laurka Re: Jem na obiad ruskie pierogi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 02:17
              Dzięki za przybliżenie. Zapoznam się najpierw ze ściągnietymi kawałkami (z dwa
              znalazłam) i jak zaskoczą... wink Ale to nie tak że elektroniki nie trawię tylko
              dobra gitarka nie jest zła smile

Pozdrawiam
              • miecio4 Re: Jem na obiad ruskie pierogi 14.12.02, 02:20
                Na dobrą gitarke polecam the Music.
                • Gość: laurka Re: Jem na obiad ruskie pierogi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 02:28
                  O, tu będzie problem bo The Music mi totalnie nie wchodzi. Trochę mnie wokal
                  drażni, trochę porównianie z Led Zepp (zbytnio uwielbiam Led Zepp żeby mnie
                  takie porównanie zachęciło) i tak w ogóle. Ale dzięki za dobre chęci smile)))
                  • miecio4 Re: Jem na obiad ruskie pierogi 14.12.02, 02:31
                    Oj zostaw te uprzedzenia! Wpadnij kiedyś na nasze czaty to Ci wszystko opowiem.
                    A w ogóle to chciałem Ci powiedziec ze strasznie Cie lubie.
                    • Gość: laurka Re: Jem na obiad ruskie pierogi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 02:34
                      miecio4 napisał:

> A w ogóle to chciałem Ci powiedziec ze strasznie Cie lubie.

Kurczę, nie wiem co powiedzieć (napisać) bo mi strasznie miło smile))))
                      Cytując nieco wkurzający kawałek ja też "lubię was (Ciebie)".
                      Na czata chętnie zajrzę tylko nie mogę trafić na dobrą frekwencję.
                      • miecio4 Re: Jem na obiad ruskie pierogi 14.12.02, 02:39
                        Czytuj wątki o spotkaniach na forum a niewatpliwie nas trafisz.
                        Lece spac laurko. Bardzo miło było. Pa.
                        • Gość: laurka Re: Jem na obiad ruskie pierogi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 02:40
                          DOBRANOCKA smile))
                          Dzięki za miłą wymianę postów smile))
                    • Gość: wawa Re: Jem na obiad ruskie pierogi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 19:25
                      Nie ją jedną chyba? Która to już laska na necie? Widzę że straszny podrywacz z
                      ciebie słoneczko....
                      • miecio4 Re: Jem na obiad ruskie pierogi 15.12.02, 20:28
                        Gość portalu: wawa napisał(a):

> Widzę że straszny podrywacz z
                        > ciebie słoneczko....

Oczywiście, żadna mi sie nie oprze. Przez internet oczywiściewink
                        • martolka Re: Jem na obiad ruskie pierogi 15.12.02, 22:14
                          miecio4 napisał:

> Gość portalu: wawa napisał(a):
                          >
                          > > Widzę że straszny podrywacz z
                          > > ciebie słoneczko....
                          >
                          >
                          > Oczywiście, żadna mi sie nie oprze. Przez internet oczywiściewink

Wawa nie czytał/a starych wątków i nie wie, że miecio nie tyle, że lubi, co
                          kocha wszystkie kobiety. Ot co.
                          • Gość: wawa Re: Jem na obiad ruskie pierogi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 23:06
                            mylisz się martolko, wawa jest jedna z podrywanych i wobec ktorych miecio
                            bardzo brzydko sie zachowal, daleko mu bylo do gentelmenasad
                            • teddy4 Re: Jem na obiad ruskie pierogi 15.12.02, 23:26

> mylisz się martolko, wawa jest jedna z podrywanych i wobec ktorych miecio
                              > bardzo brzydko sie zachowal, daleko mu bylo do gentelmenasad

Jak to? Miecio?Nie wierzę.
                            • Gość: eska71 Re: Jem na obiad ruskie pierogi IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 18:52

> wawa jest jedna z podrywanych i wobec ktorych miecio
                              > bardzo brzydko sie zachowal,

Mieciu coś Ty znowu narozrabiał ?!!!
                              A wydawało się, że taki grzeczny z Ciebie chłopiec! wink)))))
                            • loveletter Re: Jem na obiad ruskie pierogi 16.12.02, 19:47

> mylisz się martolko, wawa jest jedna z podrywanych i
                              wobec ktorych miecio

> bardzo brzydko sie zachowal, daleko mu bylo do
                              gentelmenasad

oj miecio, mieciowink

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka