jazzfoxy 01.04.06, 15:28 dzis mowili w jazz radio, chyba na darmowym koncercie w W-wie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libl Re: Sanders latem w Polsce! 01.04.06, 18:14 Mam nadzieję, że to nie jest dowcip primaaprilisowy. Dziś jestem ostrożny, kiedy słyszę jakąkolwiek informację. Ale jeżeli to prawda, to na pewno całe forum zrobi najazd na stolicę. No i się już nie wytłumaczę, gdyby mnie zabrakło )) PS A termin koncertu (ewentualnego, rzecz jasna) to radio podało? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Sanders latem w Polsce! 01.04.06, 19:50 na pewno sie nie wytlumaczysz, musisz przyjechac Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: Sanders latem w Polsce! 01.04.06, 20:53 super w zeszłym roku nie przyjechał, pewnie chce nadrobić zaległość. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Sanders latem w Polsce! 01.04.06, 23:30 a jesli powiem, ze to tylko zart, to co? nie spotkamy sie z tej okazji, to moze z innej Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Sanders latem w Polsce! 02.04.06, 16:28 pewnie ze,zart-nie latem,tylko jesienia,nie w W-wie,tylko w Lublinie... a ja slyszalem,ze tegoroczny koncert Shortera odwolany... Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Sanders latem w Polsce! 02.04.06, 16:44 pharoah napisał: > pewnie ze,zart-nie latem,tylko jesienia,nie w W-wie,tylko w Lublinie... > a ja slyszalem,ze tegoroczny koncert Shortera odwolany... To ja już nic nie wiem. Kto zagra, kto nie zagra, gdzie nie zagra i kiedy nie zagra. Ja prosty umysł jestem i docierają do mnie proste komunikaty, więc proszę, odpowiedzcie: Czy Sanders i Shorter zagrają w Polsce i kiedy to by było. Lekko przymulony przesileniem wiosennym libl. Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: Sanders latem w Polsce! 02.04.06, 19:43 pharoah napisał: > pewnie ze,zart-nie latem,tylko jesienia,nie w W-wie,tylko w Lublinie... > a ja slyszalem,ze tegoroczny koncert Shortera odwolany... o shorterze nic nie wiem. natomiast jeśli chodzi o sandersa, to koncert jest rzeczywiście przeniesiony na jesień i do lublina. ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło: zamiast niego latem zagra w warszawie hasidic new wave Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Sanders latem w Polsce! 02.04.06, 20:12 pjetrek29 napisał: > o shorterze nic nie wiem. natomiast jeśli chodzi o sandersa, to koncert jest > rzeczywiście przeniesiony na jesień i do lublina. To w takim razie do zobaczenia w Lublinie. Lubię to miasto i z chęcią tam wrócę. Byłem tam ostatnio dobre 12 lat temu i pewno się zmieniło nie do poznania Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: Sanders latem w Polsce! 02.04.06, 21:46 libl napisał: > To w takim razie do zobaczenia w Lublinie. ...nie do poznania > jejku, libl - przecież jeśli do lublina, to jasne, że nie do poznania Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: Sanders latem w Polsce! 02.04.06, 22:46 hhihiihihihihi Pjetrek, to Ci sie udalo, super to wyszlo!!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Sanders latem w Polsce! 03.04.06, 19:57 pjetrek29 napisał: > jejku, libl - przecież jeśli do lublina, to jasne, że nie do poznania Widzisz Pietrku, że logik ze mnie żaden Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: Sanders latem w Polsce! 03.04.06, 23:24 libl napisał: > Widzisz Pietrku, że logik ze mnie żaden > libl, serdecznie Cię przepraszam. ja po prostu nie doczytałem Twojego postu. zobaczyłem, że coś o lublinie, coś o poznaniu i mi się - za przeproszeniem - skojarzyło. to jest zaleta, ale niestety i wada netu: szybko się czyta, szybko się myśli, szybko się pisze, a potem wychodzą takie kfiatki pozdrawiam pjetrek Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Sanders latem w Polsce! 04.04.06, 19:01 A ja głupi myślałem, że to dowcip, i ciągnąłem dalej. Teraz to jest jeszcze bardziej zagmatwane. Gdy to pisałem, to nawet chciałem pobawić się w grę słów (Lublina - Poznania), ale stwierdziłem, że nie będę kombinował. Później czytam Twój post i pomyślałem, że pokombinowałeś za mnie. A teraz mówisz, że nie chciałeś. I nic już nie rozumiem, zwłaszcza że Twój dowcip mnie rozbawił (wbrew intencjom). Ale i tak jest zabawnie )))) Pozdrawiam naprawdę serdecznie, libl. PS Nie masz za co przepraszać Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: Sanders latem w Polsce! 05.04.06, 16:41 dzięki, odetchnąłem z ulgą)) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Sanders latem w Polsce! 05.04.06, 17:41 pjetrek29 napisał: > libl napisał: > > To w takim razie do zobaczenia w Lublinie. ...nie do poznania > > > jejku, libl - przecież jeśli do lublina, to jasne, że nie do poznania dobre)) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Sanders latem w Polsce! 22.04.06, 22:01 Predzej czy pozniej Sanders do nas zawita i wtedy nie ma zmiluj sie! Zlot obowiazkowy! Odpowiedz Link Zgłoś