Dodaj do ulubionych

wątek nr 1

13.04.06, 00:19
na tym wątku będziemy pisać o fajansach z celulozy i dwoistości
apollińsko-dionizyjskiej natury i cywilizacji Apollina z Dionizosem.

tu też możemy używać niecenzuralnych wyrazów kończących się na a.
Obserwuj wątek
    • lolik2 ojej 13.04.06, 07:39
      jakto.
    • ona214 Re: wątek nr 1 13.04.06, 09:21
      no to witam. K..wa chce mieć dziecko smile...
      • mclean Re: wątek nr 1 13.04.06, 11:49
        Na becikowe lecisz ? Oj ,nie ładnie smile
        • ona214 Re: wątek nr 1 13.04.06, 11:59
          smile nie Andzeju, instynk się we mnie obudził (juz jakiś czas temu...)
          • ona214 "r" zjadłam 13.04.06, 12:00

• mclean I jak smakowało ??? :-) 13.04.06, 12:04
              Jak już "r" odlecialo ,to znak, że się rozlatuję smile))
              • ona214 Re: I jak smakowało ??? :-) 13.04.06, 12:18
                druga "młodość" przed Tobą - nie rozlecisz się smile
                • mclean Re: I jak smakowało ??? :-) 13.04.06, 12:19
                  Jasne ,że nie smile Od czego są teraz takie dobre kleje smile)))
          • mclean Re: wątek nr 1 13.04.06, 12:05
            Może kołysankę zanucisz ,to jeszcze instynkt na chwilę zaśnie smile))
            • ona214 Re: wątek nr 1 13.04.06, 12:16
              zasypia i wraca - w najmniej spodziewanym momencie - np. tuż po rozstaniu wink
              buuuu ot, taka przewrotność... (losu?)
              • mclean Re: wątek nr 1 13.04.06, 12:21
                To teraz jest przed ,albo juz po rozstaniu smile))
                • ona214 Re: wątek nr 1 13.04.06, 12:22
                  ...albo juz po
                  • mclean Re: wątek nr 1 13.04.06, 12:31
                    No to nie najlepiej Ci to wróży smile))
                    • ona214 Re: wątek nr 1 13.04.06, 12:32
                      młoda jestem - mam czas - poczekam smile
                      • mclean Re: wątek nr 1 13.04.06, 12:35
                        Najprawdziwsze trzy w jednym smile))
                        Młoda,czasowa,cierpliwa smile)))
                        • ona214 Re: wątek nr 1 13.04.06, 12:41
                          rozgryzłes mnie - nie ma co wink
                          • mclean Re: wątek nr 1 13.04.06, 12:48
                            Co się dziwisz ? Zęby jeszcze mam - swoje smile)))) To gryź potrafię smile))))
                            • ona214 widzę,że i Ty jesteś głodny 13.04.06, 13:02
                              ć zjadłeś smile
                              • mclean A to Ty jesteś głodna ? :-))) 13.04.06, 13:19
                                Na co masz ochotę ? smile))))
                                • ona214 Re: A to Ty jesteś głodna ? :-))) 13.04.06, 13:22
                                  z potraw - to na nic
                                  a z innych rzeczy - na wiele...
                                  • mclean Re: A to Ty jesteś głodna ? :-))) 13.04.06, 13:27
                                    Czyżbyś była na diecie smile))
                                    Może rozszyfrujesz jakie Ty masz zamiar rzeczy zjadać ? smile)))
                                    Nie wiem czy nie zacząć pilnować teraz myszki od kompa smile))
                                    • ona214 łapiesz mnie za słówka 13.04.06, 13:31
                                      o Ty smile
                                      Na diecie nie jestem... ale na "diecie" i owszem wink
                                      • mclean Bo gdzieindziej nie wypada łapać :-)))) 13.04.06, 13:34
                                        Coraz bardziej szyfrujesz Swoje wypowiedzi smile))) Poczekaj jak mi się szare
                                        komórki obudzą smile)) Jak widzę dieta ,"diecie" nie równa smile)))
                                        • ona214 Re: Bo gdzieindziej nie wypada łapać :-)))) 13.04.06, 13:40
                                          mclean napisał:

>Jak widzę dieta ,"diecie" nie równa smile)))

smile zwłaszcza jak na tą drugą jest się raczej skazaną...
                                          • mclean Re: Bo gdzieindziej nie wypada łapać :-)))) 13.04.06, 13:45
                                            A któż Ci dał taki wyrok ? smile))) Czy ,aż taka straszna była Twoja wina smile))
                                            • ona214 Re: Bo gdzieindziej nie wypada łapać :-)))) 13.04.06, 13:48
                                              niedługo to będzie wyrok - teraz skazuję się na nią ... ale tylko od czasu do
                                              czasu wink
                                              • mclean Re: Bo gdzieindziej nie wypada łapać :-)))) 13.04.06, 13:53
                                                To się na nią od czasu do czasu skazujesz ,albo nie ? smile)) Mam rozumieć ,że
                                                teraz jeszcze nie pościsz smile)))
                                                • ona214 Re: Bo gdzieindziej nie wypada łapać :-)))) 13.04.06, 13:57
                                                  teraz jeszcze nie smile
                                                  • mclean Re: Bo gdzieindziej nie wypada łapać :-)))) 13.04.06, 14:01
                                                    To teraz napewno nadrabiasz wink)))
                                                  • ona214 Re: Bo gdzieindziej nie wypada łapać :-)))) 13.04.06, 14:03
                                                    nadrobię po świętach (niesety)... mam nadzieję wink
                                                  • ona214 oj zjadam , zjadam 13.04.06, 14:04
                                                    t
                                                  • mclean Re: oj zjadam , zjadam 13.04.06, 14:12
                                                    Ale jak zjadasz to chyba nie połykasz w całości smile))
                                                  • ona214 Re: oj zjadam , zjadam 13.04.06, 14:17
                                                    literki owszem połykam w całości big_grin Pyszne - zwłaszcza wcześniejsze "r" wink
                                                  • mclean Re: oj zjadam , zjadam 13.04.06, 14:26
                                                    Teraz kolej na jaką literkę smile))
                                                  • ona214 Re: oj zjadam , zjadam 13.04.06, 14:34
                                                    teraz kolej na "p" (nie wiem... a może wiem dlaczego wink)
                                                  • ona214 pora dla mnie obiadowa 13.04.06, 14:43
                                                    więc idę coś przegryźć
                                                  • mclean Re: pora dla mnie obiadowa 13.04.06, 14:48
                                                    Może ja też wiem smile))) Smacznego życzę smile))
                                                  • ona214 Re: pora dla mnie obiadowa 13.04.06, 14:50
                                                    mclean napisał:

> Może ja też wiem smile)))

Nie wiesz, nie wiesz smile

>Smacznego życzę smile))

A, dziękuję bardzo.
                                                  • mclean Re: Bo gdzieindziej nie wypada łapać :-)))) 13.04.06, 14:11
                                                    To już za niedługo będziesz syta smile)))
                                                  • ona214 Re: Bo gdzieindziej nie wypada łapać :-)))) 13.04.06, 14:13
                                                    że zacytuję Ciebie "smile))"
                                                  • mclean Re: Bo gdzieindziej nie wypada łapać :-)))) 13.04.06, 14:27
                                                    Dlatego słówka biorę na surowo smile))))
                                                  • ona214 Re: Bo gdzieindziej nie wypada łapać :-)))) 13.04.06, 14:36
                                                    a ja słówka z popitką - czasem lepiej wchodzą...
                                                  • mclean Re: Bo gdzieindziej nie wypada łapać :-)))) 13.04.06, 14:49
                                                    To już zależy co jest na popitke smile)))Pewnie ,że na mokro lepiej wchodzą-takie
                                                    prawa fizyki smile)))
                                                  • ona214 Re: Bo gdzieindziej nie wypada łapać :-)))) 13.04.06, 15:17
                                                    od rana raczę się soczkiem pomarańczowym - wchodzi jak zawsze - b. dobrze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka