Gość: FORUMOWICZKA IP: *.cafekontakt.pl 22.12.02, 15:46 ZNACIE JAKIEGOŚ FAJNEGO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_mickiewicza Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 15:49 dziewczyno, współczuję takich zapędów... jesteś pewna, że tego chcesz? jeśli tak, to zanczy, że nigdy z żadnym nie byłaś. krótko mówiąc: przerąbane. nie polecam najgorszemu wrogowi. serio. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 21:22 Zgadzam się z Dziewczyną Mickiewicza. Zastanów się co robisz!... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 21:37 dziewczyna_mickiewicza napisała: > dziewczyno, współczuję takich zapędów... jesteś pewna, że tego chcesz? jeśli > tak, to zanczy, że nigdy z żadnym nie byłaś. krótko mówiąc: przerąbane. nie > polecam najgorszemu wrogowi. serio. Widzę, że Ty to się z samymi artystami zadajesz. Najpierw muzycy, teraz znany poeta... Może jacyś malarze jeszcze byli w międzyczasie, co? ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 21:43 ilhan napisał: > > Widzę, że Ty to się z samymi artystami zadajesz. Najpierw muzycy, teraz znany > poeta... Może jacyś malarze jeszcze byli w międzyczasie, co? ))))) niee... malarze są nudni a ja po prostu też jestem artystyczna dusza - łatwiej mi się z drugim, zakręconym jak ja człowiekiem dogadać)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! IP: *.media4.pl 22.12.02, 22:25 cos tu sie nie zgadza. najpierw narzekasz muzycy są be, a potem że z "zakreconym" jest ci sie najlepiej dogadać. Zwykla szara nastolatka nazywajaca siebie "szaloną", "zakręconą" - to pachnie jakims rowerem blazeja Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 22:44 hmm...no cóż, drogi sherlock'u...tu się mylisz. nie uważam się za szaloną, tylko mój tryb życia jest nieco przyspieszony, w porównaniu z ludźmi dookoła. miałam - że tak powiem - bliższe kontakty z muzykami, uważam więc, że mogę radzić komus, kto tego jeszcze nie przeszedł. nie jest łatwo i trzeba być baaaaardzo cierpliwym...niektórym cierpliwości nie starcza (np. mnie...). nie mówię, że ze mną żyć jest łatwo - bo nie jest, ale...zresztą, to nie mnie dotyczy ten wątek, więc już się nie będę na swój temat produkować. jeśli nadal coś ci "nie pasuje" to już jest tylko i wyłącznie twój problem i ja tu chyba niewiele mogę poradzić. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! IP: *.media4.pl 22.12.02, 23:03 no ok ok Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 24.12.02, 14:00 Gość portalu: b. napisał(a): > no ok ok Wesołych Świąt! same 2 u )) Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 24.12.02, 00:14 Miałem, że tak powiem, bliższe kontakty z dziewczynami. Wszystkie były dziwne i czasami nie wiadomo było o co im chodzi. Stanowczo odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basstard Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! IP: *.idea.pl 23.12.02, 23:18 Dziewczyno Mickiewicza, Pani mego serca (i moja przyszła żona) jakoś na mnie i mój tryb życia nie narzeka... Ani dragów nie biorę, ani nie chleję bez umiaru, ani nawet papierosów nie palę... Wierny jestem... Muzycy nie są tacy źli! Chociaż znam pary takich, z którymi rzeczywiście nie chciałabyś się spotykać na dłuzszą metę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 24.12.02, 14:03 no a ja przecież piszę a propos własnych doświadczeń, a nie cudzych... mnie nie było dane spotkać takiego męskiego reprezentanta muzycznego światka, jak ty pozostaje mi tylko pogratulować szczęścia twojej wybrance)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basstard Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! IP: *.idea.pl 25.12.02, 01:22 Wiesz, basiści z reguły są najspokojniejsi... Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 25.12.02, 14:17 Gość portalu: Basstard napisał(a): > Wiesz, basiści z reguły są najspokojniejsi... Najspokojniejsi? Przecież niektórzy strzelają z basów! Taki np. Pilich czy inny Kciuk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basstard Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! IP: *.idea.pl 26.12.02, 00:44 teddy4 napisał: > Gość portalu: Basstard napisał(a): > > > Wiesz, basiści z reguły są najspokojniejsi... > > > Najspokojniejsi? Przecież niektórzy strzelają z basów! Taki np. Pilich czy inny > > Kciuk. Mi tez się zdarza (no, nie tak jak Pilich, a napewno nie tak jak Mark King czy Victor Wooten), ale nikogo jeszcze w ten sposób nie zastrzeliłem (jeśli nie liczyć kilku pochwał od ludzi nie wiedzących, jak tego typu klangowe tricki są narawdę zaskakująco proste). Generalnie to wolę grać groove - zarówno na basie, jak i w życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 16:00 loveletter napisał: > Hulio Iglesias, może być? Znasz go osobiście?? I nie dostajesz palpitacji na jego widok???... Moja babcia byłaby zachwycona... Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 21:27 Wszyscy muzycy to świry, narkomani i alkoholicy (tak mówią). Więc po co ich poznawać? Odpowiedz Link Zgłoś
_dagny Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 21:31 teddy4 napisał: > Wszyscy muzycy to świry, narkomani i alkoholicy (tak mówią). Więc po co ich > poznawać? Teddy...jakie to stereotypowe...znam kilku muzykow (lub moze tak: muzykow in spe) i ich jedynym nalogiem jest muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 22.12.02, 21:46 teddy4 napisał: > Wszyscy muzycy to świry, narkomani i alkoholicy (tak mówią). Więc po co ich > poznawać? Może po to aby ich wyciągnąć z nałogów i sprowadzić na dobrą drogę ? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 21:37 Znam fajnego -Krystian Zimmermann. Ale nie osobiście, acz na pewno znajdziesz telefon do jego agenta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzio Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! IP: *.vitnet.pl / 192.168.1.* 22.12.02, 21:42 ja znam jednego misiowatego kontrabasistę z wąsikiem a la [zmiennicy]. może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 22:17 Gość portalu: FORUMOWICZKA napisał(a): > ZNACIE JAKIEGOŚ FAJNEGO? Ech te groupies... Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 23:15 ..twoje serce to jest muzyk który gra z orkiestrą (Zimmermana?) obawiam sie jednak, że nie z tą - chyba że szukasz samych krytyków - teoretyków do napisania pracy kolokwialnej lub semestralnej, jeśli myślisz o zainteresowaniach pozalekcyjnych? ha...jest wiele innych możliwości..praktycznych pozdrawiam przedświątecznie i przedszampańsko-noworocznie Odpowiedz Link Zgłoś
surfik Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 26.12.02, 11:13 Forumowiczko zakładasz zespół czy chcesz być cichą wielbicielką? Odpowiedz Link Zgłoś