Dodaj do ulubionych

CHCE POZNAĆ MUZYKA!

IP: *.cafekontakt.pl 22.12.02, 15:46
ZNACIE JAKIEGOŚ FAJNEGO?
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_mickiewicza Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 15:49
      dziewczyno, współczuję takich zapędów... jesteś pewna, że tego chcesz? jeśli
      tak, to zanczy, że nigdy z żadnym nie byłaś. krótko mówiąc: przerąbane. nie
      polecam najgorszemu wrogowi. serio.
      • madee1 Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 21:22
        Zgadzam się z Dziewczyną Mickiewicza. Zastanów się co robisz!...
      • ilhan Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 21:37
        dziewczyna_mickiewicza napisała:

> dziewczyno, współczuję takich zapędów... jesteś pewna, że tego chcesz? jeśli
        > tak, to zanczy, że nigdy z żadnym nie byłaś. krótko mówiąc: przerąbane. nie
        > polecam najgorszemu wrogowi. serio.

Widzę, że Ty to się z samymi artystami zadajesz. Najpierw muzycy, teraz znany
        poeta... Może jacyś malarze jeszcze byli w międzyczasie, co? wink)))))
        • dziewczyna_mickiewicza Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 21:43
          ilhan napisał:

>
          > Widzę, że Ty to się z samymi artystami zadajesz. Najpierw muzycy, teraz znany
          > poeta... Może jacyś malarze jeszcze byli w międzyczasie, co? wink)))))

niee... malarze są nudnitongue_out a ja po prostu też jestem artystyczna dusza -
          łatwiej mi się z drugim, zakręconym jak ja człowiekiem dogadaćsmile))
          • Gość: b. Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! IP: *.media4.pl 22.12.02, 22:25
            cos tu sie nie zgadza. najpierw narzekasz muzycy są be, a potem że
            z "zakreconym" jest ci sie najlepiej dogadać.
            Zwykla szara nastolatka nazywajaca siebie "szaloną", "zakręconą" - to pachnie
            jakims rowerem blazeja
            • dziewczyna_mickiewicza Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 22:44
              hmm...no cóż, drogi sherlock'u...tu się mylisz. nie uważam się za szaloną,
              tylko mój tryb życia jest nieco przyspieszony, w porównaniu z ludźmi dookoła.
              miałam - że tak powiem - bliższe kontakty z muzykami, uważam więc, że mogę
              radzić komus, kto tego jeszcze nie przeszedł. nie jest łatwo i trzeba być
              baaaaardzo cierpliwym...niektórym cierpliwości nie starcza (np. mnie...). nie
              mówię, że ze mną żyć jest łatwo - bo nie jest, ale...zresztą, to nie mnie
              dotyczy ten wątek, więc już się nie będę na swój temat produkować. jeśli nadal
              coś ci "nie pasuje" to już jest tylko i wyłącznie twój problem i ja tu chyba
              niewiele mogę poradzić.
              pozdrowienia
              • Gość: b. Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! IP: *.media4.pl 22.12.02, 23:03
                no ok ok smile Wesołych Świąt!
                • dziewczyna_mickiewicza Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 24.12.02, 14:00
                  Gość portalu: b. napisał(a):

> no ok ok smile Wesołych Świąt!

same 2 u smile))
              • homohedonistus Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 24.12.02, 00:14
                Miałem, że tak powiem, bliższe kontakty z dziewczynami. Wszystkie były dziwne i
                czasami nie wiadomo było o co im chodzi. Stanowczo odradzam!
      • Gość: Basstard Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! IP: *.idea.pl 23.12.02, 23:18
        Dziewczyno Mickiewicza, Pani mego serca (i moja przyszła żona) jakoś na mnie i
        mój tryb życia nie narzeka... Ani dragów nie biorę, ani nie chleję bez umiaru,
        ani nawet papierosów nie palę... Wierny jestem... Muzycy nie są tacy źli!
        Chociaż znam pary takich, z którymi rzeczywiście nie chciałabyś się spotykać na
        dłuzszą metę. wink
        • dziewczyna_mickiewicza Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 24.12.02, 14:03
          no a ja przecież piszę a propos własnych doświadczeń, a nie cudzych... mnie nie
          było dane spotkać takiego męskiego reprezentanta muzycznego światka, jak tywink
          pozostaje mi tylko pogratulować szczęścia twojej wybrancesmile))
          • Gość: Basstard Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! IP: *.idea.pl 25.12.02, 01:22
            Wiesz, basiści z reguły są najspokojniejsi... wink
            • teddy4 Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 25.12.02, 14:17
              Gość portalu: Basstard napisał(a):

> Wiesz, basiści z reguły są najspokojniejsi... wink

Najspokojniejsi? Przecież niektórzy strzelają z basów! Taki np. Pilich czy inny
              Kciuk.
              • Gość: Basstard Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! IP: *.idea.pl 26.12.02, 00:44
                teddy4 napisał:

> Gość portalu: Basstard napisał(a):
                >
                > > Wiesz, basiści z reguły są najspokojniejsi... wink
                >
                >
                > Najspokojniejsi? Przecież niektórzy strzelają z basów! Taki np. Pilich czy
                inny
                >
                > Kciuk.

Mi tez się zdarza (no, nie tak jak Pilich, a napewno nie tak jak Mark King czy
                Victor Wooten), ale nikogo jeszcze w ten sposób nie zastrzeliłem (jeśli nie
                liczyć kilku pochwał od ludzi nie wiedzących, jak tego typu klangowe tricki są
                narawdę zaskakująco proste). Generalnie to wolę grać groove - zarówno na basie,
                jak i w życiu... wink
    • loveletter Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 15:55
      Hulio Iglesias, może być?
      • huney Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 16:00
        loveletter napisał:

> Hulio Iglesias, może być?

Znasz go osobiście?? I nie dostajesz palpitacji na jego widok???... Moja babcia
        byłaby zachwycona...
        • teddy4 Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 21:27
          Wszyscy muzycy to świry, narkomani i alkoholicy (tak mówią). Więc po co ich
          poznawać?
          • _dagny Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 21:31
            teddy4 napisał:

> Wszyscy muzycy to świry, narkomani i alkoholicy (tak mówią). Więc po co ich
            > poznawać?

Teddy...jakie to stereotypowe...znam kilku muzykow (lub moze tak: muzykow in
            spe) i ich jedynym nalogiem jest muzyka smile

• Gość: As Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 22.12.02, 21:46
            teddy4 napisał:

> Wszyscy muzycy to świry, narkomani i alkoholicy (tak mówią). Więc po co ich
            > poznawać?

Może po to aby ich wyciągnąć z nałogów i sprowadzić na dobrą drogę ?
    • vulture Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 21:37
      Znam fajnego -Krystian Zimmermann. Ale nie osobiście, acz na pewno znajdziesz
      telefon do jego agenta...
    • Gość: dzio Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! IP: *.vitnet.pl / 192.168.1.* 22.12.02, 21:42
      ja znam jednego misiowatego kontrabasistę z wąsikiem a la [zmiennicy]. może być?
    • Gość: Marcel Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 22:17
      Gość portalu: FORUMOWICZKA napisał(a):

> ZNACIE JAKIEGOŚ FAJNEGO?
      Ech te groupies...
      • vulture Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 22:25
        Zimmermann ma groupies?
    • astir Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 22.12.02, 23:15
      ..twoje serce to jest muzyk który gra z orkiestrą (Zimmermana?)
      obawiam sie jednak, że nie z tą - chyba że szukasz samych krytyków - teoretyków
      do napisania pracy kolokwialnej lub semestralnej, jeśli myślisz o
      zainteresowaniach pozalekcyjnych? ha...jest wiele innych
      możliwości..praktycznych

pozdrawiam przedświątecznie i przedszampańsko-noworocznie
    • surfik Re: CHCE POZNAĆ MUZYKA! 26.12.02, 11:13
      Forumowiczko zakładasz zespół czy chcesz być cichą wielbicielką?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka