Dodaj do ulubionych

Szukam lodożerców!

IP: 195.117.234.* 19.07.07, 17:47
Lubię lody śmietankowe! Jak co roku latem zajadam się BIG MILKAMI. Pożarłem
już chyba ze 30 i ani razu nie trafiłem na patyk z napisem "lodożerco wygrałeś
Big Milka". W poprzednich latach na 5 kupionych lodów, 2 miałem gratis. Węszę
jakieś oszustwo Algidy i podejrzewam, że obiecywane 16 000 000 big milków do
wygrania tego lata poszło wyłącznie na potrzeby reklamy, którą ciągle widzę w
telewizji. Piszcie ile zjedliście tego lata lodów Algidy i ile wygraliście Big
Milków.
Obserwuj wątek
    • uccello Re: Szukam lodożerców! 19.07.07, 20:48
      Big- milki przypominają mi "bambino" z czasów dzieciństwa, więc pochłaniam je
      często. Zjedliśmy z Księciem Małżonkiem w tym sezonie ich kilkanaście , a
      wygrane mieliśmy trzy. Wnuczek sąsiadki dygocąc z ekstazy meldował jej niedawno
      spod domu :BABCIA! BABCIAZNOWUBABCIAZNOWUUUWYGAŁEM!MAM BIGMILKA BAAABCIAA, a
      strużka śmietankowca ciekła mu po brodzie, więc reklama najwyraźniej nie
      kłamie.
      Powodzenia - nie tylko w big-milkowej kwestii!
    • n0th Re: Szukam lodożerców! 19.07.07, 21:02
      He he,też do pewnego momentu myślałem,że to jakaś lipa.Ale raz,jak do tej pory
      jeden jedyny,trafiłem na tego premiowego patyczka.A w tym sezonie zjadłem już
      ok. 40-50 big milków:)
    • Gość: gosc Re: Szukam lodożerców! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:59
      no bo w Big Milkach jest mało patyczków z zasady, skoro Big Milki są nagrodą, to
      większa liczba patyczków powodowałaby że nakręciłaby się spirala, kupiłbyś loda,
      potem następnego byś wygrał, potem znowu byś wygrał, potem znowu i w ten sposób
      za jednego loda kupionego pochłonąłbyś 5 wygranych
      patyczki są więc w innych lodach (ja osobiście natrafiłam na dużą liczbę w tych
      Big Milkach z polewą truskawkową oraz w tych lodach w niebieskich pudełkach),
      skoro kupisz innego loda nie-BigMilka i wygrasz Big Milka, to żaden organizator
      promocji nie pozwoli by prawdopodobieństwo ponownej wygranej w tym wygranym Big
      Milku było duże, bo to zwyczajnie by się nie opłacało
      ehhhhhh nie wiem czy to jasno wyjaśniłam :)
      • Gość: Olcia Re: Szukam lodożerców! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 22:09
        a jakie to Big Milki z polewą truskawkową? Nie widziałam takich;-)
        ostatnio sporo Big Milków zjedliśmy i koleżanka trafiła jednego- w sumie może
        na 20-25 pochłoniętych, czy to dobra statystyka to nie wiem:-P
        • Gość: gosc Re: Szukam lodożerców! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 22:21
          łoj no się mnie pomyliło
          o Big Fruit mi chodziło, wszyscy tutaj o Big Milkach to się można pomylić, nie?
          na 10 Big Fruit'ów 6 patyczków
          • Gość: Olcia Re: Szukam lodożerców! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 23:49
            zdarza się nawet najlepszym :-D
            no to muszę się przerzucić na Big Fruity
    • Gość: zuzia Re: Szukam lodożerców! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:31
      Nio,nio lody się lubi :)
      • Gość: eres23 Re: Szukam lodożerców! IP: 195.117.234.* 20.07.07, 13:04
        Wszystkim lodożercom dziękuję za opinię i wskazówki. No i kto się zemną nie
        zgodzi, że jest dużo dobrych rzeczy na świecie..., ale lodziki są najlepsze!!!
        n0th! A dlaczego jesteś największą drożdżóweczką?
        • Gość: nina_d Re: Szukam lodożerców! IP: *.u.itsa.pl 20.07.07, 15:38
          tez mnie frapuje ta drozdzowka.
          ps: sprytna teoria z tymi big fruitami. trzeba bedzie przetestowac ;)
    • Gość: Amy Re: Szukam lodożerców! IP: *.it-net.pl 20.07.07, 18:00
      Zjadłam 19 lodów na patyku + duże opakowanie jest zawsze w domu (od kwietnia).
      Wygrałam chyba z 11 patyczków ;)
      • Gość: renka Re: Szukam lodożerców! IP: 195.117.234.* 20.07.07, 19:07
        No to pochwal się jakie to były bigi.
        • olusia951 Re: Szukam lodożerców! 21.07.07, 17:49
          Ja dzisiaj kupilam BIG BAMBI i odrazu zauwazylam napis "LODOŻERCO WYBRAŁEŚ BIG
          MILKA". Jutro, lub w poniedzialek ide do sklepu wymienic na loda...
          • Gość: Amy Re: Szukam lodożerców! IP: *.it-net.pl 22.07.07, 18:08
            U mnie to sie kupuje pierwsze z brzegu :D Najczęściej Big Bambi(Big Fruit mi
            nie smakuje) a z tych litrowych to w orzechowych sie często trafia i w krówce
            (przynajmniej ja w nich często trafiam). Po prostu chyba mam dobrą ręke do
            wygrywania drobiazgów :) Porządnych rzeczy nigdy nie trafiam (kasy w paczkach
            też nie) ale znajduję sporo kuponów na darmowe paczki chipsów czy darmowe lody.
            Raz mi sie zdarzyło że jak wymieniłam patyczek na Big Milka to znalazłam
            drugiego wygrywającego. Raz od początku tej promocji. Mam wrażenie że w Big
            Milkach prawie nie ma patyczków żeby nie było że ludzie wymieniają patyk na Big
            Milka i wygrywają drugiego.
            • Gość: pgosia Re: Szukam lodożerców! IP: *.chello.pl 25.07.07, 14:44
              Ja kupuję różnego rodzaju Bigi.. ale od dawna nic nie wygrałam :/ Już też
              zaczynam myśleć, że to lipa, Big Milki uwielbiam, zżeram w zastraszających
              ilościach, a wygrywałam je (i to sporo) tylko pierwszego roku tej promocji :(
    • lykaena Re: Szukam lodożerców! 25.07.07, 14:58
      Ja jadam Big Fruity i tak na 10 lodów mam ok 6-7 wygranych.Big Milki rozdaje
      siostrze, bo nie lubię:)
      Ja natomiast węszę podstęp w promocji Harnasi, bo pije średnio 10 Harnasi na
      tydzień i to nie sama ,więc razem daje to około 30-40 do zweryfikowania
      tygodniowo i od początku trwania promocji,czyli od 20.05 wygranych dopiero 4 :(
    • Gość: Wygrałem! Re: Szukam lodożerców! IP: 82.146.248.* 25.07.07, 15:28
      Wygrałem wczoraj Big Milka, co dziwne patyczek był w Big Trio. Jutro ide
      wymienic patyk na loda:)))
    • Gość: lubię i to jak! Re: Szukam lodożerców! IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 25.07.07, 17:46
      mrożone sorbety owocowe, li i jedynie:-)
    • Gość: asia Re: Szukam lodożerców! IP: *.skomur.pl 25.07.07, 18:41
      Ja wygrywam prawie zawsze. Najpierw kupiliśmy sobie z chłopakiem Big Milki w
      zoo i oboje mieliśmy wygrywające patyczki. Nie zrealizowliśmy wygranej bo było
      w sumie trochę zimno i nie dalibyśmy rady zjeść po dwa.
      Drugim razem wygrałam w sklepiku pod przystankiem i też nie zdążyłam wymienić
      na następnego bo jechał akurat mój autobus.
      Za trzecim razem kupiłam sobie i mojej mamie dwa duże śmietankowe pudełka
      Algidy z okazji dnia matki i w obu były wygrywające patyczki.
      Wszystkie wygrywające patyczki (mam ich już 5) noszę zawsze przy sobie w
      torebce ale jestem trochę dzika i bardzo się wsydzę wymienić je na lody. W
      sumie nie wiem czemu...
    • Gość: annna84 Re: Szukam lodożerców! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 20:57
      Cżęsto trafiam na wygrane w Big Milkach, ale zdecydowanie częściej w lodach
      Oskar. Jak pierwszy raz kupiłam tego loda to co najmniej 5 następnych miałam za
      darmo bo ciągle wygrywałam:)Ostatnio mama podczas przerwy w pracy razem z
      kilkoma kolezankami kupily sobie po Oskarze i wszystkie były wygrane. Później
      jeszcze trzy razy chodziły wymieniać patyczki i za każdym razem wygrywały:)
    • ami_lii Re: Szukam lodożerców! 26.07.07, 14:14
      A ja w lodach Oskar czy Grand nigdy do tej pory nie trafiłam :( Chociaż Grandy
      uwielbiam (najbardziej bananowo-czekoladowe i moje ukochane jagodowe w polewie
      jogurtowej! Jak gdzies je widzę to muszę kupić bo je ubóstwiam :)). Ale
      promocja Cheetos to chyba jest ściema. Szukam zawieszki do telefonu z małym
      shrekiem albo z osiołkiem ale narazie nawet na tatuaże nie trafiłam! :((((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka