Dodaj do ulubionych

Czaty z artystami- mam chytry pomysł

27.12.02, 11:53
W związku z ponizszą notką
www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=3555260&PHPSESSID=8c34eb28a0114345cee720a4bf1ea3fe
wpadłem na pomysł ze przeciez gdzie jak gdzie ale na naszym czacie muzyka
mozemy codziennie organizowac czaty z artystami. Moze np dzisiaj los bedzie
nam sprzyjał i pojawi sie sam (własciwie to nie sam bo z tłumaczem) Phil
Collins!
Obserwuj wątek
    • ihopeyouwilllikeme Re: Czaty z artystami- mam chytry pomysł 27.12.02, 11:57

• ilhan Re: Czaty z artystami- mam chytry pomysł 27.12.02, 13:42
      miecio4 napisał:

> Moze np dzisiaj los bedzie
      > nam sprzyjał i pojawi sie sam (własciwie to nie sam bo z tłumaczem) Phil
      > Collins!

Nie takie cuda się zdarzały na naszym czacie...
      Pamiętacie Mieczysława Fogga? wink)
      • vulture Re: Czaty z artystami- mam chytry pomysł 27.12.02, 13:49
        1. Nie będzie mnie na czacie do końca roku.
        2. Phil Collins sucks.
        3. Każdy kto mnie jeszcze raz porówna do Phila Collinsa albo uczyni podobną
        sufestię, dostanie ode mnie jego logo wypalone na czole.
        • Gość: Jack Re: Czaty z artystami- mam chytry pomysł IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 27.12.02, 14:47
          Mieciu, nic nowego - wczoraj na czacie rozmawialiśmy z Liz Freaser... w czasie
          rozmowy okazało się min. że uwielbia ona Floydów... nie chciała jednak ujawnić
          najbliższych muzycznych planów...
        • ihopeyouwilllikeme Re: Czaty z artystami- mam chytry pomysł 29.12.02, 13:37
          vulture napisał:

> 1. Nie będzie mnie na czacie do końca roku.
          > 2. Phil Collins sucks.
          > 3. Każdy kto mnie jeszcze raz porówna do Phila Collinsa albo uczyni podobną
          > sufestię, dostanie ode mnie jego logo wypalone na czole.
          • madee1 Re: Czaty z artystami- mam chytry pomysł 29.12.02, 13:42
            ihope, chyba nie zyskałeś w ten sposób nowego przyjaciela, obawiam się...

A w ogóle to chcę powiedzieć, że wczoraj na naszym czacie był Rysio Rynkowski.
            I strasznie ziewał...
            • ihopeyouwilllikeme Re: Czaty z artystami- mam chytry pomysł 29.12.02, 13:46

• astir Re: Czaty z artystami- mam chytry pomysł 29.12.02, 14:06
                godny pożałowania?
                cudo nick i z jaką muzyczną łatwością wpada w ucho!
                • ihopeyouwilllikeme Re: Czaty z artystami- mam chytry pomysł 29.12.02, 14:07
                  astir napisała:

> godny pożałowania?
                  > cudo nick i z jaką muzyczną łatwością wpada w ucho!
            • ilhan Re: Czaty z artystami- mam chytry pomysł 29.12.02, 14:10
              madee1 napisała:

> ihope, chyba nie zyskałeś w ten sposób nowego przyjaciela, obawiam się...

> A w ogóle to chcę powiedzieć, że wczoraj na naszym czacie był Rysio
              Rynkowski.
              > I strasznie ziewał...

O, Guru wstała...wink)
              Na naszym czasie pojawia się też Elizabeth Fraser i recytuje wiersze. A
              Rynkowski to nie chciał nawet wypić za błędysmile

A co do kolegi ihopeyouwilllikeme to nie wiem dlaczego tak go cieszy, że nie
              będzie Vulture'a na czacie... Ja jego samego nigdy tam nie widziałem... A
              szkoda, bo my tak często o U2 rozmawiamy, poza tym może kiedyś Bono się pojawi
              i co wtedy? wink)
              • ihopeyouwilllikeme Re: Czaty z artystami- mam chytry pomysł 29.12.02, 14:18

• madee1 Re: Czaty z artystami- mam chytry pomysł 29.12.02, 14:19
                myślę, że pora zmienić nick na ihopevulturewillnothurtme
                • ihopeyouwilllikeme Re: Czaty z artystami- mam chytry pomysł 29.12.02, 14:20

• vulture Re: Czaty z artystami- mam chytry pomysł 29.12.02, 21:02
                    Kolega o dźwięcznym nicku jest moim idolem i powieszę sobie jego plakat. Nie
                    wiem jeszcze gdzie, ale kilka miejsc się znajdzie. Proponuję też, żeby zebrał
                    swoje złote myśli i opublikował, będą wartościową lekturą obok wierszy Czesława
                    Niemena.
                    • astir Re: Czaty z artystami- mam chytry pomysł 29.12.02, 22:32
                      a może by tak w okolicach płyt p. Marii Koterbskiej i filmów "Pomysłowy
                      Dobromir"???
                      • vulture Re: Czaty z artystami- mam chytry pomysł 31.12.02, 10:19
                        astir napisała:

> a może by tak w okolicach płyt p. Marii Koterbskiej i filmów "Pomysłowy
                        > Dobromir"???

Tam już nie ma miejsca, bo remiksy Koterbskiej to walizka z trzydziestoma
                        płytami i portretem olejnym artystki.
    • madee1 Znowu Rysio R. 30.12.02, 11:45
      Wczoraj na czacie 'muzyka' znów gościł Rysio Rynkowski, natomiast nie był zbyt
      zainteresowany rozmową z nikim poza inną znaną postacią,
      Dziewczyną_Mickiewicza. Przyznała się ona na czacie głównym, że Rysio 'ma super
      gadkę'. Pozazdrościć.
      • ilhan Re: Znowu Rysio R. 30.12.02, 12:02
        madee1 napisała:

> Wczoraj na czacie 'muzyka' znów gościł Rysio Rynkowski, natomiast nie był
        > zbyt
        > zainteresowany rozmową z nikim poza inną znaną postacią,
        > Dziewczyną_Mickiewicza. Przyznała się ona na czacie głównym, że Rysio 'ma
        > super gadkę'. Pozazdrościć.

W późniejszych godzinach pojawił się też inż.Mamoń, który co prawda znał się na
        muzyce, jednak jego dalsze wypowiedzi były zdecydowanie mniej zachęcające wink)
        • n_eska71 Re: Znowu Rysio R. 30.12.02, 20:13
          No proszę, człowiek wyjedzie na chwilkę na święta, a tu go taaaakie atrakcje
          omijają! wink))
          Mieciu masz już grafik: kto? gdzie? kiedy?
          Proszę mnie uprzedzać. smile))
      • loveletter Plotkom na forum 'Muzyka' mówimy DOŚĆ!!!! 30.12.02, 20:20
        A to plotkara z tej guru!!!!! kto by pomyślałwink)))

Pozdrowienia dla Rysia Rynkowskiego!!

Loveletter
        • madee1 PLOTKARA?!!! 30.12.02, 20:48
          Ja tylko oferuję serwis informacyjny dla moich forumowiczów, nic więcej...
          • ilhan Re: PLOTKARA?!!! 30.12.02, 20:56
            madee1 napisała:

> Ja tylko oferuję serwis informacyjny dla moich forumowiczów, nic więcej...

O, jak szybko dojechałamsmile)
            • astir Re: PLOTKARA?!!! 30.12.02, 21:00
              osobiście czuję się niedoinformowana -
              może by tak jakąś tablicę - niekoniecznie korkową?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka