Dodaj do ulubionych

Glosowanie na IWS w Trojce

26.04.06, 15:34
Witam,
mozna juz glosowac na IWS na liscie Trojki....
WSZYSCY GLOSUJEMY!!!!!!!!!!!!!!
Oto link:
www.polskieradio.pl/trojka/lp3/glosowanie.asp
rejestracja jest latwa.
ps. ja juz zaglosowalem.......
Pzdr
1_and_1_make_5
Obserwuj wątek
    • verybilingual Re: Glosowanie na IWS w Trojce 26.04.06, 15:53
      Jako oddany fan mam obowiązek zagłosować smile, mam nadzieje że zrobi też tak
      każdy kto odwiedza to forum i nieważne czy jest ukrytym fanem czy fanem który
      wypowiada się na bieżąco. Wszyscy powinniśmy się zmobilizować smile
    • verybilingual Re: Glosowanie na IWS w Trojce 26.04.06, 16:02
      PS - niewiem jak wy, ale ja posiadam tlen program typu komunikator, mam na nim
      kilka loginów (7) a ponieważ każdy login ma meila to rejetruje się 7 razy na
      LP3 i dzorzucam kolejne głosy smile
      • dafio1 Re: Glosowanie na IWS w Trojce 26.04.06, 20:08
        Zagłosowałem, może jeszcze kogoś zwerbuję. smile
        • balshoy Re: Glosowanie na IWS w Trojce 26.04.06, 20:33
          oczywiście też już oddałem głos i postaram się również kogoś namówić...
          ale mały fan to szczwany lis smile)
          ja się tam nie znam, ale czy po jakimś IP nie są w stanie rozpoznać, że to głos
          oddaje jedna i ta sama osoba?
          • 1_and_1_make_5 Re: Glosowanie na IWS w Trojce 27.04.06, 06:47
            Witam, na Nasze szczescie nie poznaje uzytkownika po IP.
            Wazne dla systemu sa mail i haslo, wiec jak masz kilka skrzynek to mozesz glosowac ile wlezie.
            Ja zaglosowalem 4 razy (wielki usmiech).
            Pzdr
            1_and_1_make_5
            • eliks Re: Glosowanie na IWS w Trojce 27.04.06, 08:21
              ja zaglosowalem co prawda po bozemu, a poniewaz nie slucham radia i nie jestem
              na biezaco z LP3 mam pytanie: te glosy sie "kasuja" po piatku, tak ?
              • dafio1 Re: Glosowanie na IWS w Trojce 27.04.06, 09:36
                Po piątku głosy się kasują. Trzeba głosować ponownie.
                Ps.Ja mam 5 skrzynek pocztowych smile
    • verybilingual Re: Glosowanie na IWS w Trojce 28.04.06, 15:26
      Przypominam że już dzisiaj o 18 startuje LP3, zobaczymy jakimi jesteście
      fanami tongue_out tongue_out tongue_out Ja nie mam sobie nic do zarzucenia (7 głosów) big_grin
      Trzymajamy kciuki!
      • balshoy Re: Glosowanie na IWS w Trojce 28.04.06, 17:54
        powiem tak...uświadomiliście mi, jak niewiarygodna jest ta lista...
        (och, jaka błoga jest nieświadomość)...i to już mi się tak nie podoba..
        nie cudowałem nic, choć mam trzy skrzynki, bo tak czy siak, rejestrując się
        ewidentnie trzeba oszukiwać..mnie to nie bawi;
        nie oceniam nikogo, broń Boże, tylko widzę, w jaki sposób może się odbywać to
        głosowanie...w tym kontekście jest ono dla mnie mało ważne
        • 1_and_1_make_5 Re: Glosowanie na IWS w Trojce 28.04.06, 21:08
          Pytanie: czy lista na ktora mozna glosowac kiedykolwiek byla (jest) wiarygodna?
          LISTA, ktora pamietacie byla taka sama...
          Kupowalo sie cale mnóstwo kart pocztowych i wysylalo...
          Ewentualnie dzwonilo bardzo wiele razy....
          Jezeli nie bedziemy starali sie wypromowac PSB w mediach (bo to jest jakas forma promocji). To za chwile znowu bedziemy narzekac, ze ich nie widac w Tv i nie slychac w radio. Plyty sie nie sprzedaja, nie ma koncertu w Polsce itd....
          Takie listy i inne tez nakrecaja sprzedaz plyt....
          A My za chwile staniemy sie "Kolkiem Zywego Rozanca", gdzie bedziemy gnusniec w swoim (nie mowie, ze niemilym) sosie i spotykac sie we wlasnym malym gronie.
          Musimy wyjsc do ludzi i sprobowac pozyskac NOWYCH fanow......
          Amen
          1_and_1_make_5
          • verybilingual Re: Glosowanie na IWS w Trojce 28.04.06, 21:17
            Bardzo mądre słowa 1_and_1_make_5 smile

PS 1 - Niestety w tym notowanie IWS jeszcze się nie pojawiło

PS 2 - W necie są już The Sodom Show i Casanova sad sad a ja nie mogę wejść na
            tennant-lowe i dowiedzieć się skąd to mieć (link albo cuś)

Gdyby ktoś był uprzejmy dowiedzieć się i wkleić linczka big_grin
          • dafio1 Re: Glosowanie na IWS w Trojce 28.04.06, 21:37
            1_and_1_make_5 napisał:

> Pytanie: czy lista na ktora mozna glosowac kiedykolwiek byla (jest)
            wiarygodna?
            > LISTA, ktora pamietacie byla taka sama...
            > Kupowalo sie cale mnóstwo kart pocztowych i wysylalo...
            > Ewentualnie dzwonilo bardzo wiele razy....
            > Jezeli nie bedziemy starali sie wypromowac PSB w mediach (bo to jest jakas
            form
            > a promocji). To za chwile znowu bedziemy narzekac, ze ich nie widac w Tv i
            nie
            > slychac w radio. Plyty sie nie sprzedaja, nie ma koncertu w Polsce itd....
            > Takie listy i inne tez nakrecaja sprzedaz plyt....
            > A My za chwile staniemy sie "Kolkiem Zywego Rozanca", gdzie bedziemy gnusniec
            w
            > swoim (nie mowie, ze niemilym) sosie i spotykac sie we wlasnym malym gronie.
            > Musimy wyjsc do ludzi i sprobowac pozyskac NOWYCH fanow......
            > Amen
            > 1_and_1_make_5
            Zgadzam się co do joty..
            • 1_and_1_make_5 Re: Glosowanie na IWS w Trojce 28.04.06, 21:44
              Aha od jutra zaczynamy jeszcze raz...
              Dzisiaj niestety nawet w nieszczesliwej nie bylo....
              Ale nic dziwnego skoro nie zostala zagrana ani razu(???) w ciagu tego tygodnia.
              Lista miala byc taka okazja ale moze jutro Piotr Metz zagra...
              Machina w numerze zero pisala o PSB (malo, ale cus)...
              Pzdr
              1_and_1_make_5
          • diesel46 Re: Glosowanie na IWS w Trojce 01.05.06, 11:56
            1_and_1_make_5 napisał:

> Pytanie: czy lista na ktora mozna glosowac kiedykolwiek byla (jest) wiarygodna?
            > LISTA, ktora pamietacie byla taka sama...

Oczywiście, że tak. Pamietam jak była lista wszechczasów na MTV, którą prowadził
            M.Niedźwiecki. W całości zdominowana była przez rockowe kawałki, a na pierwszym
            miejscu byli... Depeche Mode (zbiorowe głosy fanów DM).

--
            Andrzo
    • krikra a ja nie głosuję 28.04.06, 20:44
      Ja nie słucham radia, nie głosuję, a tym bardziej nie rozumiem tych, którzy
      zakładają kilka(naście) kont, żeby oddać głos. To samo zaobserwowałam na forum
      Myslovitz, gdzie ostatnio bywam - niektórzy tam to dopiero mają prawdziwego
      hopla. Rekordzisci porejestrowali się po kilkanaście razy i głosują na "Miec czy
      być" jakby ich życie od tego zależało. Potraktujcie to jako lekką, nieszkodliwą
      kpinę, bynajmniej nie złośliwąsmile
      P.S. A IWS niezbyt mi się podoba, więc czemu mam na to oddawac głos. Jaki sens i
      wartość ma takie głosowanie, ale szczerze...?
      • dafio1 Re: a ja nie głosuję 28.04.06, 21:38
        krikra napisała:

> Ja nie słucham radia, nie głosuję, a tym bardziej nie rozumiem tych, którzy
        > zakładają kilka(naście) kont, żeby oddać głos. To samo zaobserwowałam na forum
        > Myslovitz, gdzie ostatnio bywam - niektórzy tam to dopiero mają prawdziwego
        > hopla. Rekordzisci porejestrowali się po kilkanaście razy i głosują na "Miec
        cz
        > y
        > być" jakby ich życie od tego zależało. Potraktujcie to jako lekką,
        nieszkodliwą
        > kpinę, bynajmniej nie złośliwąsmile
        > P.S. A IWS niezbyt mi się podoba, więc czemu mam na to oddawac głos. Jaki
        sens
        > i
        > wartość ma takie głosowanie, ale szczerze...?
        >
        A z Tobą zupełnie się nie zgadzam...
        • balshoy Re: a ja ... głosuję oczywiście raz 29.04.06, 11:40
          a ja ... głosuję oczywiście raz i namawiam innych!
          widać zawsze byłem zbyt naiwny..ale 10 kartek na raz nie wysyłałem nigdy...
          wtedy psb jednak podobało się wielu ludziom bardziej i naturalnie więcej osób
          oddawało na nie swój głos...
          jest pewnie sporo w tym racji, że to dobre wsparcie dla singla,może to nakręcać
          całą machinę..ale nawet powiedzmy sześciu zapaleńców może mieć problem z
          wciągnięciem piosenki na listę...
          zobaczymy, co będzie dalej...
          • balshoy głosowanie 29.04.06, 14:11
            a dla mnie to jest zrozumiałe co napisała krikra...nie podoba się jej i nie
            głosuje...proste;
            poza tym podzielamy ten sam pogląd..głosowanie przez jedną i tę samą osobę, z
            różnych kont, jest jednak trochę niepoważne...a historii świata też to na pewno
            nie zmieni
            • acidpet głosujmy na PSB 02.05.06, 13:25
              Hej
              Ja chciałbym jednak przekonac was do glosowania nie koniecznie z wielu kont ale
              jezeli PSB z ta plyta sie nie przebije do szerszego grona sluchaczy to sluch o
              nich zaginie i jedynie wy, ja i jeszcze pare osob zostanie i bedziemy sobie
              biadolic, tak przy nastepnej i nastepnej i ..(o zeby). PSB z tych utworow co
              slyszalem sa w swietnej formie i teraz od naz zalezy czy powroca na TOP. Lista
              PR3 jest jedna z metod promowania PSB. Sam mam wprawdzie gdzies ktore ich
              piosenka zajmie miejsce ale gdy sie ich slyszy w radio to jednak fajnie łechce.
              Ja jestem przykladem tego jak mozna o PSB zapomniec, nie pozwolmy aby inni tego
              doswiadczyli. Ja glosuje. A i na koniec moje takie przemyslenie. Tyle osob
              sluchalo PSB kiedys (na Liscie PR3 mieli 5 numerow 1 co bardzo dolowalo
              Niedzwiedzia, chyba ze przeoczylem cos, i byl okres gdy 1 i 2 miejsce to byl
              PSB,ale po 90 roku dupa) gdzie ci ludzie co ich sluchali nikt w radio nie
              pracuje, przeciez stara ekipa fanow powinna byc w wieku 30-40lat czemu jak
              puszczaja PSB to jest suburbia, mam dosyc odpowiadania znajomym na pytanie czy
              oni zyja. Albo zrobmy jakas akcje sabotazowa na radio i caly dzien katyjmy PSB.
              Sorry ze takie wypracowanie.
              • 1_and_1_make_5 Re: głosujmy na PSB 04.05.06, 17:09
                Przypominam do juta do 12.00. Mozna glosowac...
                1_and_1_make_5@
            • dafio1 Re: głosowanie 04.05.06, 23:38
              Balshoy, taki fan jak Ty powinien być jednak bardziej szalony na punkcie PSB. A
              Krikra jest większą fanką Myslovitz niż PSB. Jej posty o tym świadczą dobitnie.
              W tym momencie Balshoy zawiodłeś mnie. Przy takim podejściu jak Krikra, za
              jakiś czas w Polsce zapomni się zupełnie o PSB. Co za "dziwne" myślenie. Chcesz
              być idealny i w porządku? Zostań tybetańskim mnichem smile) Sorry, że tak "ostro",
              ale w taki sposób jaki proponuje Krikra i Ty( Krikra nie głosuje na IWS, bo się
              Jej nie podoba- co za fan , dla mnie nawet TSOTAS jest OK).A mówienie o tym, że
              głosowanie przez jedną osobę z różnych kont jest niepoważne, można włożyć
              między bajki. Dokładnie tak robią PRAWDZIWI FANI różnych zespołów i wykonawców
              na LIście Przebojów PR3. Róbcie i myślcie tak dalej, a życzę wam powodzenia,
              ale chyba tylko na "GRUNCIE TOWARZYSKO-ZLOTOWYM", coraz bardziej robi się tu
              grono "niektórych" towarzyskie niż FANOWE. Nie chciałem tego pisać, ale
              naprawdę takie jest moje spojrzenie na ten temat. sad(
              • kocbor1 Re: głosowanie 05.05.06, 14:13
                I po raz kolejny starasz sie udowodnić wszystkim jaki to z Ciebie wielki fan i
                pouczasz wszystkich co mają robić.Od czas ugdy sie tu zjawiłeś czyli od lutego
                2006 wywołałeś tyle awantur,ile wszyscy forumowicze razem wzięci,a nei
                przepraszam przed Twoim przyjściem nie było tu żadnych sporów.innym zarzucasz
                to,ze nie są fanami a sam kreujesz sie na najznokomitszego fana jaki chodzi po
                ziemi.Zrozum ze nie trzeba wielbic wszystkiego co zrobili PSb żeby zwać sie
                fanem.Jeżeli ktoś jest bezkrytyczny w stosunku do jakiegoś zespołu świadczy to o
                jego klapach na oczach,które nie pozwalają widzieć mu WAD. Pet Shop Boys jak
                każdy człwiek mają napewno jakieś wady.Z zresztą dlaczego ktoś nie moze lubić
                bardziej Myslovitz niż PSB? A jeżeli tak jest to to jest powód aby mieć jakieś
                pretensje do niego? Nigdzie nie jest napisane że to forum jest przeznaczone
                tylko i wyłącznie dla FANÓW takich ja TY,czyli WIELKICH I ODDANYCH. Jeżeli komuś
                nie podoba sie IWS to niby dlaczego ma na to głosowac???Tylko daltego ze PSB
                znalezli by sie na jakiejś liście? Lubimy PSB za ich muzyke czy za nazwe ,aby
                wszystko co wyszło po tym szyldem traktować jako skonczoną doskonałość i wielbić
                ponad wszystko.Mam tez wrażenie ze zarzucając innym ze tworzą grupe towarzysko
                zlotową masz im za złe że NIE jesteś zadną gwiazda,po od przybycia na forum
                ewidentnie próbujesz wytworzyć wokół siebie kult jednostki polegającym na
                myśleniu TWOIMI kategroiami i chciałbys bardzo aby wszyscy chwalili Twoje
                oddanie zespołowi i najlepiej jakbyśmy Ci załozyli korone albo raczej czpke w
                Której PSB wystapili w CYFH:p I błagam Cie przestań prowokowac innych to pisania
                takich postów jak ten ,bo przd twoim przyjściem było to forum mlekiem i miodem
                płynące gdzie nikt na nikogo ni naskakiwał ze nie podoba mu sie to i owo.
              • verybilingual Re: :( :( 05.05.06, 14:48
                Dariuszu, myślę że każdy ma prawo robić co chcę w sprawie głosowanianie prawda?
                niemożesz się wkurzać tylko dlatego że Adam czy Krikra nie chcą głosować po
                kilkanaście razy na IWS. A ty znów zaczynasz awanturę o to kto jest prawdziwym
                fanem - to już było. Naszczęście kilka mądrych osób ostudziło twoje wojackie
                poczynania (żartobliwie big_grin). Ja się nie wtrącałem, ale teraz mam dość tego że
                znów zaczynasz nas pouczać. Nie wolno Ci mówić że krikra nie jest fanką tylko
                dlatego że nie lubi IWS. Cytuję:,,Krikra nie głosuje na IWS, bo się Jej nie
                podoba- co za fan''. Niewiem czy nie czytałeś dokładnie jej postu, ale ona
                napewno kocha dalej PSB tylko po prostu chwilowa zainteresowała się Myslovitz i
                to NATURALNE że PSB schodzi na 2 bok, zresztą podkreślała w postach że w
                obecnej chwili nie może oceniać IWS dogłębniej, ponieważ w jej uszach brzmi
                jeszcze ,,Mieć czy Być'' Zgodzę się też z Pawłem że osoba która wielbi wszystko
                co związane jest z PSB ma klapki na oczach. I trzeba się zastanowić nad tym czy
                właśnie taką osobę nazwać fanem czy ślepym fanem, który bez muzyki PSB pójdzie
                do szpitala psychiatrycznego. Nie sądze też by na forum powstawało jakieś
                grono ,,towarzyskie'' Forum to nadal jest forum fanów i nim zostanie. Co prawda
                ostatnio było kilka kłutni o jakieś UFO i też o fanostwo (I TO POTĘPIAM) ale
                był to mam nadzieje jednorazowy incydent.

Wracając do głosowania: Ja głosuję po kilka razy, a to dlatego żeby mieć
                przyjemność z posłuchania PSB w radiu oraz z wypromowania reszty singli i
                albumu (i wtym punkcie ja i dafio się zgadzamy)Tylko tak ja piszę: Każdy ma
                prawo robić co chcę, może krikra zmieni zdanie i zagłosuje...smile Moim marzeniem
                jesy by psb znów było na 1 miejscach list przebojów, bo ja nie żyłem w czasach
                kiedy wy mogliście słuchać co tydzień Always On My Mind na 1,2,3,4 miejscu LP3,
                a PSB na świecie (niewiem jak z radiem było w komunie) leciało w radiu
                codziennie po kilka razy.

Niechciałbym się kłucić, więc mam nadzieję że ktoś jeszcze dopiszę kilka
                mądrych postów i zamkniemy ten temat definitywnie dobrze?.., bo to bardzo dla
                mnie nieprzyjemne że właśnie na FORUM FANÓW kłucimy co chcę prawda?..,
                niemożesz się wkurzać tylko dlatego że Adam czy Krikra nie chcą głosować po
                kilkanaście razy na IWS. A ty znów zaczynasz awanturę o to kto jest prawdziwym
                fanem - to już było. Naszczęście kilka mądrych osób ostudziło twoje wojackie
                poczynania. Ja się nie wtrącałem, ale teraz mam dość tego że znów zaczynasz nas
                pouczać. Nie wolno Ci mówić że krikra nie jest fanką tylko dlatego że nie lubi
                IWS. Cytuję:,,Krikra nie głosuje na IWS, bo się Jej się o to kto jest tym
                fanem. Sory ale nie mogę juz tak patrzeć na ciągłe kłutnie więc musiałem
                wreszcie w takiej sprawie wypowiedzieć się. sad
                • verybilingual Re: :( :( 05.05.06, 20:08
                  verybilingual napisał:

co chcę prawda?..,
                  > niemożesz się wkurzać tylko dlatego że Adam czy Krikra nie chcą głosować po
                  > kilkanaście razy na IWS. A ty znów zaczynasz awanturę o to kto jest
                  prawdziwym
                  > fanem - to już było. Naszczęście kilka mądrych osób ostudziło twoje wojackie
                  > poczynania. Ja się nie wtrącałem, ale teraz mam dość tego że znów zaczynasz
                  nas
                  >
                  > pouczać. Nie wolno Ci mówić że krikra nie jest fanką tylko dlatego że nie
                  lubi
                  > IWS. Cytuję:,,Krikra nie głosuje na IWS, bo się Jej się o to kto jest tym
                  > fanem. Sory ale nie mogę juz tak patrzeć na ciągłe kłutnie więc musiałem
                  > wreszcie w takiej sprawie wypowiedzieć się. sad
                  >

Sory wklejałem ten tekst tu kilka razy i coś mi się pomieszało, Sory za ten
                  fragment.
              • kocbor1 Re: głosowanie 05.05.06, 17:17
                a jeszcze jedno czytałeśwszystkie posty krikry zeby sądzić ze jest większa
                fanką myslovitz niż PSB?? czy tylko te które pisała w ciagu ostatnich kilku
                tygodni?? bo Forum istniało znacznie prędzej nie od tego momentu kiefy
                zaszczyciłes nas swoją obecnością.
    • verybilingual Re: Glosowanie na IWS w Trojce 05.05.06, 18:07
      Zaczyna się, miejmy nadzieję że w tym tygodniu będzie lepiej.....Będe was
      informować na bieżąco.
    • verybilingual Re: Glosowanie na IWS w Trojce 05.05.06, 20:01
      Koniec poczekalni. PSB jak nie było na liście tak nie ma. Została najlepsza
      30. sad czarno to widzę...
    • verybilingual Re: Glosowanie na IWS w Trojce - Brak IWS :/ 05.05.06, 21:24
      Niestety wśród 2 nowości, które pojawiły się na LP3 nie było IWS uncertain Myśle że
      trzeba poczekać aż singiel stanie się ogólnie dostępny.

PS - jest miejsce 9 (w tej chwili) Wiele piosenek puszczali od początku do
      końca tylko kiedy nadeszła pora DM - A Pain That...a potem Suffer Well to
      akurat musieli je skrócić, wkurzająca ta lista tongue_out
      • dafio1 Re: Glosowanie na IWS w Trojce - odp.do Fanów 06.05.06, 11:00
        Wcale nie mam "klapek" na oczach, jeżeli chodzi o muzykę PSB. Wiele rzeczy do
        końca w ich muzyce nie podoba mi się. Np. ogólnie b. dobry INTEGRAL, który ma
        jednak zbyt proste i disco-bandżowate aranże(wg mnie). Z tym wymądrzaniem się,
        też nie jest tak jak niektórym się wydaje. Po prostu wyrazam swoje opinie na
        różne tematy. A, że jestem "dość szczery" , bardzo wszystkich urażonych
        przepraszam. Ogólnie moją intencją nie jest urażanie czy obrażanie kogoś. Jeśli
        chodzi o głosowanie w Trójce nie zmieniam zdania. Jeśli fan PSB nie głosuje na
        piosenkę psb, to kto ma głosować? Marek Niedżwiecki? Nawet jeśli song nie za
        bardzo się podoba, to ze względu na FUNDAMENTAL, który jest wg mnie bardzo
        mocną płytą powinno się choć raz zagłosować. Jeśli to co piszę jest złe to
        jeszcze raz wszystkich bardzo, ale to bardzo przepraszam.I obiecuję, że będę
        się mniej odzywał, bo widzę, że nie opłaca się być szczerym. ENJOY THE
        SILENCE...
        • verybilingual Re: Glosowanie na IWS w Trojce - odp.do Fanów 06.05.06, 12:13
          Nie musisz się mniej odzywać tyko poprostu, tylko czytaj uważnie forum i nie
          podejmuj pochopnych decyzji smile, bo ta sprawa z krikrą była opisana w jej
          poście. Zgodzę się z tobą że fan powinien głosować no bo kto inny, ale nie wiem
          czy dobrze zrobiłeś tak atakując krikre smile
          Mam nadzieje że już nie będzie tu nieporozumień.
        • diesel46 Re: Glosowanie na IWS w Trojce 06.05.06, 13:49
          dafio1 napisał:

> Wcale nie mam "klapek" na oczach, jeżeli chodzi o muzykę PSB.

Ja też nie mam. Głosuję bo czuję się fanem.
          "I'm with stupid" słucham tylko wersję maxi mix. Uważam, ze jest o wiele
          lepsza. Ma powera i jest elektryzująca jak Flamboyant. Oryginał mi "nie
          wchodzi" suspicious

--
          Andrzo
          • balshoy Re: Glosowanie na IWS w Trojce 08.05.06, 11:23
            ooo! mała awanturka dotyczyła poniekąd mojej osoby wink)
            jako ,że ostatnio przeszedłem w stan lewitowania, pardon ufo, byłem tu rzadziej
            niż chciałbym być i nie miałem tak naprawdę długiego tego DŁUUUGIEGO
            najdłuższaego weekendu nowoczesnej Europy,więc dopiero dziś pzeczytałem te
            posty..dobra, nic nie wziąłem do głowy..
            zagłosowałem znowu tylko raz IWS
            ACHA..DIESEL46...czy masz możliwość podesłania tej wersji o której mówisz..?
            choć powiem WAM szczerze z singlową już tak się oswoiłem, nie słyszę tam
            żadnego modern talking, czy czegoś tam smile
            uważam ją za bardzo dobrą..tak mi już przypadła do gustu..i wolę zdecydowanie
            takie piosenki, niż niektóre balladki na Fundamental..które jakoś rozpraszają
            mi wyrazistośc tej płyty..Ale i ten pogląd może ewoluować,bo
            jak to mówią , tylko krowa nie zmienia poglądów...
            PSB też kiedyś dziwili się Stingowi czy Bono,że ci muzycy próbują jakoś wpłynąc
            na bieg poważnych spraw a w gruncie rzeczy przecież zajmują czymś takim ja
            muzyka... poniekąd rozrywkowa
            HOW CAN YOU EXPECT TO BE TAKEN SERIOUSLY?...a i teraz PSB stali się jacyś tacy
            zaangażowani jak widzimy, NIEPRAWDAŻ smile
            • eliks Re: Glosowanie na IWS w Trojce 08.05.06, 23:01
              ja tez oddalem glos tylko raz. chociaz jak ostatnim razem glosowalem to kaczka
              zostala prezydentem smile ciiii

pytanie - czy remixy IWS wyszly tylko na winylach?
              • kocbor1 Re: Glosowanie na IWS w Trojce 09.05.06, 17:47
                ja tez oddalem glos tylko raz. chociaz jak ostatnim razem glosowalem to kaczka
                > zostala prezydentem smile ciiii

Teraz możesz głosowac bez obaw...Nic gorszego niż Lepper jako wicepremier i
                Wielki Roman w charakterze MINISTRA EDUKACJI nie może nas już spotkać.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka