Dodaj do ulubionych

spicie czy ogladacie mecz?

26.04.06, 21:34
ja w internecie, troche slucham muzy (Dianne) i sciagam.
Obserwuj wątek
    • libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 26.04.06, 21:40
      jazzfoxy napisała:
      > ja w internecie, troche slucham muzy (Dianne) i sciagam.

Oglądam(y) mecz smile Jest przerwa...
    • ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 26.04.06, 21:46
      To dokładnie tak jak ja smile)) Słucham Dianne 'Bridges', a moje ulubione kawałki z tej płyty to I Remember i River (Joni Mitchell)i buszuję po muzyce w necie, a mąż meczyk ogląda i w domu pełna harmonia.
      • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 26.04.06, 21:49
        ewce1 napisała:

> To dokładnie tak jak ja smile)) Słucham Dianne 'Bridges', a moje ulubione
        kawałki
        > z tej płyty to I Remember i River (Joni Mitchell)i buszuję po muzyce w necie,
        a
        > mąż meczyk ogląda i w domu pełna harmonia.

To tak jak u mnie, ja nie lubie pilki, za to mam komp dla siebiesmile
        Sciagam swietna plyte Dianne "In the moment". Joni Mitchell tez lubie.
        Na Bridges wzruszylam sie na koncercie, pieknie zaspiewala.
        • ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 26.04.06, 21:58
          jazzfoxy napisała:
          'Sciagam swietna plyte Dianne "In the moment"

Jeśli ciągniesz na DC, to możliwe, że ode mniesmile, bo ktoś właśnie częstuje się tą płytą z moich skromnych zasobów.
          • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 26.04.06, 22:04
            nie znam DC, co to takiego? Ja sciagam na soulseeku, ale sie troche wkurzylam,
            bo user poszedl sobie w polowie plytysad
            Ewce co jeszcze polecasz? Nowego Chick'a tez nie moge namierzyc.
            • ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 26.04.06, 22:14
              jazzfoxy napisała:

> nie znam DC, co to takiego? Ja sciagam na soulseeku, ale sie troche wkurzylam,
              > bo user poszedl sobie w polowie plytysad
              > Ewce co jeszcze polecasz? Nowego Chick'a tez nie moge namierzyc.

DC++ (Direct Connect) to też taka 'ściągarka'. Różnie działa,ale ma dużo 'hubów'i niektóre jazzowe.
              Chicka bardzo polecam. A poza tym to trudno mi coś polecać, bo nie wiem na co w tej chwili masz ochotę. Ja np.ciągnę teraz kilka rzeczy z serii Putumayo Presents, a najwięcej Afryki. Nie jazzowo, ale tez piknie.
              • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 26.04.06, 22:18
                ewce1 napisała:

> Chicka bardzo polecam. A poza tym to trudno mi coś polecać, bo nie wiem na
                co
                > w tej chwili masz ochotę. Ja np.ciągnę teraz kilka rzeczy z serii Putumayo
                Pres
                > ents, a najwięcej Afryki. Nie jazzowo, ale tez piknie.

Afryke tez lubie, polec cos goracego.
                • ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 26.04.06, 22:27
                  jazzfoxy napisała:

> Afryke tez lubie, polec cos goracego.

Obawiam się, że temat został dość mocno na forum eksploatowany w 'Jazz i Afryka' i niewiele więcej mogę tu dorzucić. Ja szczególnie lubię muzykę z Mali, Etiopii, Nigerii i przylądka Verde. I obok jazzowej,tą komercyjną też. U nas w radiu tak nie grają smile
                • piterek_82 Re: spicie czy ogladacie mecz? 27.04.06, 15:19
                  Jazzfoxy!Ja też uwielbiam płytę "Bridges" Dianne, dzisiaj ściągnęła mi się "The
                  grand encounter"-też cudna, szczególnie polecam z tej płyty: "Besame mucho"
                  i "Cherokee", poszukuję brakującej mi płyty "I remember". "Zassysam" też w
                  Emulu sporo rzeczy z Afryki, polceam Ismaela Lo, Cheikha Lo, Salifa Keite,
                  Lokua Kanza, Baaba Maala. Pozdawiam!
                  • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 27.04.06, 16:02
                    To znaczy, ze masz juz wszystkie? Ja nie, ja powolutku, upajam sie kazda nowasmile
                    A jutro leci do mnie koncert Dianne!
                    • burczybrzuch Re: spicie czy ogladacie mecz? 27.04.06, 20:57
                      jazzfoxy napisała:

> Afryke tez lubie, polec cos goracego.
                      Juz po meczach to moze Franco & TP OK Jazz plyt wydal czlowiek mnostwo i nie
                      wiem czy to jazz ale chyba Pharoah kiedys napisal ze wszystko co afrykanskie
                      jest jazzem (czy cos w tym tonie) i sie z tym zgadzam.
                      Pozdro
    • ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 27.04.06, 21:08
      To może ja dorzucę coś z etiopskiej klasyki - Tlahoun Gessesse, Mulatu Astatke, M.Ahmed, Guebrou.
      • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 22:30
        no nie, znow nikogo nie ma, ogladacie ten nudny mecz?
        • libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 22:42
          jazzfoxy napisała:
          > no nie, znow nikogo nie ma, ogladacie ten nudny mecz?

Rzeczywiście nie był zbyt ciekawy. Po drugiej bramce przyszedłem do kompa smile
          Niedługo mistrzostwa i chyba sama na forum zostaniesz. Ale będziemy wpadać w czasie przerw smile))
          PS Komu będziesz kibicować (oprócz Polski oczywiście). Ja WKS-owi smile
        • pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 22:44
          nie oglądamy, słuchamy lizz wright smile
          • libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 22:48
            pjetrek29 napisał:
            > nie oglądamy, słuchamy lizz wright smile

Teraz jest po meczu i każdy może tak napisać smile)))))
            • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 22:50
              Kibicuje Brazylii, a wy na kogo stawiacie?
              • pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 22:53
                jazzfoxy napisała:
                > Kibicuje Brazylii, a wy na kogo stawiacie?
                >
                wyłącznie na tolka banana smile))
              • libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 22:54
                Ja sobie wyliczyłem, że o pierwsze miejsce zagra Argentyna z Włochami, a o
                trzecie Polska z Czechami. Jeszcze wspomnicie moje słowa smile A czarnym koniem
                będzie WKS.
            • pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 22:54
              libl napisał:
              > Teraz jest po meczu i każdy może tak napisać smile)))))
              >
              ale ja mam murowane alibi, bo nie mam tv smile))
              • libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 23:03
                pjetrek29 napisał:
                > ale ja mam murowane alibi, bo nie mam tv smile))

Masz Internet, więc i mur trochę wykruszony smile
              • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 23:04
                pjetrek29 napisał:

> ale ja mam murowane alibi, bo nie mam tv smile))
                A kto tam Cie wie? Nie bylam u Ciebie, to nie jestem tego pewnasmile
                • pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 23:07
                  jazzfoxy napisała:
                  > A kto tam Cie wie? Nie bylam u Ciebie, to nie jestem tego pewnasmile
                  >
                  to kiedy mogę się spodziewać kontroli? smile))
                  • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 11.05.06, 10:21
                    pjetrek29 napisał:

> jazzfoxy napisała:
                    > > A kto tam Cie wie? Nie bylam u Ciebie, to nie jestem tego pewnasmile
                    > >
                    > to kiedy mogę się spodziewać kontroli? smile))
                    w kazdej chwili moj drogismile
                    • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 22:02
                      to jak, Barcelona mistrzem?
                      • ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 22:05
                        No nie wiadomo, bo tymczasem (56 min. meczu) Barcelona przegrywa.
                        • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 22:22
                          ewce1 napisała:

> No nie wiadomo, bo tymczasem (56 min. meczu) Barcelona przegrywa.
                          patalachy, w dodatku graja w 10sad
                          • ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 22:25
                            A jednak strzelili.To się nam footballowe forum robi smile)
                            • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 22:29
                              2:1 dla Barcelony!
                              • libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 22:53
                                No to po meczu (witam miłe Panie).
                                • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 22:59
                                  libl napisał:

> No to po meczu (witam miłe Panie).

witamysmile
                                  niezle chlopcy grali, szczegolnie koncowka byla ciekawa.
                                  • pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 23:03
                                    jazzfoxy napisała:
                                    > ...szczegolnie koncowka byla ciekawa.
                                    >
                                    dzień dobry wieczór. u mnie też jest ciekawa końcówka, tzn. ciekaw jestem kiedy
                                    skończę nanosić tę cholerną korektęsmile
                                    • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 23:05
                                      pjetrek29 napisał:
                                      > dzień dobry wieczór. u mnie też jest ciekawa końcówka, tzn. ciekaw jestem
                                      kiedy
                                      >
                                      > skończę nanosić tę cholerną korektęsmile

Pjetrek tyle ciekawych rzeczy wokol, a Ty korekty robisz?
                                      • pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 23:10
                                        jazzfoxy napisała:
                                        > Pjetrek tyle ciekawych rzeczy wokol, a Ty korekty robisz?
                                        >
                                        co zrobić, trzeba za coś żyćsmile
                                    • libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 23:10
                                      pjetrek29 napisał:
                                      > dzień dobry wieczór. u mnie też jest ciekawa końcówka, tzn. ciekaw jestem kiedy
                                      > skończę nanosić tę cholerną korektęsmile

O, kolega również korektą się zajmuje?
                                      • pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 23:35
                                        libl napisał:
                                        > O, kolega również korektą się zajmuje?
                                        >
                                        nanoszeniem
                                        • pharoah Re: spicie czy ogladacie mecz? 18.05.06, 20:31
                                          zaloze sie ,ze juz za kilkanascie dni ten watek osiagnie najwieksza ilosc
                                          postow...smilemundial tuz,tuz...
                                          • pharoah Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 16:43
                                            ok,podciagam...dzis sie przyda,bo "Orly Janasa" graja...ja znikam-ide nastroic
                                            sie "patriotycznie",przepasac sie bialo-czerwona szarfa,wywiesic flage z
                                            balkonu,zalozyc szalik,przebrac sie w stroj husarii...nie wiem,co mozna zrobic
                                            jeszcze,zeby "Nasi" wygrali....
                                            • ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 16:49
                                              no nie wiem, może by pomogło gdyby jakaś znana artystka hymn przed meczem wykonała...
                                              • pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 16:56
                                                albo gdyby pharoah wykonał hymn, np. z balkonu. oczywiście w stroju husarzasmile))
                                                • koss.ania Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 16:58
                                                  a w tle powiewala by flaga na wietrze...smile)))
                                                  to wtedy ...napewno ..by wygrali!
                                                • pharoah Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 16:58
                                                  nie ma szans...taki odwazny nie jestem...
                                                  • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 20:45
                                                    wszystko na nic, po meczusmile
                                            • lan.kwai.fong Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 20:48
                                              Ja się "spijam", meczy nie oglądam, bo piłka nożna (o to chodzi chyba, nie?)
                                              nudna jak kompozycja Johna Cage'a 4'33"... (przepraszam kibiców na forum)

LKF
                                              • ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 20:56
                                                Cage miał w tym kawałku jakąś koncepcję smile)), i wygląda na to, że nasze "orły" miały koncepcję podobną.
                                                • libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 21:52
                                                  O, przepraszam. Cage'a koncepcja była w tym kawałku o wiele bardziej
                                                  skomplikowana. O wiele bardziej... Wiele sad Co nie przeszkadza wierzyć mi w
                                                  mundialowy sukces naszych Orłów (już bez cudzysłowu). Naprawdę! Wspomnicie moje
                                                  słowa. Pozdrawiam, libl wietrzny optymista smile
                                                  • jasiek_natolin Re: spicie czy ogladacie mecz? 31.05.06, 08:50
                                                    Eee tam ,ja sobie nawet nie zawracam głowy naszymi orłami. Jak zawsze od wielu
                                                    lat będę kibicował Hiszpanii.Szkoda tylko,że mój ukochany Fernando
                                                    Hierro ,czyli Człowiek z Żelaza,już nie zagra.
                                                  • pharoah Re: spicie czy ogladacie mecz? 31.05.06, 18:44
                                                    Ja bede kibicowal Polakom...jezeli odpadna,bede kibicowal jak zwykle jakiejs
                                                    druzynie z Afryki...a jak oni tez odpadna to nie wiem...zobaczy
                                                    sie...Hiszpania? dobry wybor...ciekawe czy bedzie tak jak zawsze...smile
                                                  • libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 08.06.06, 22:06
                                                    Jesteście przygotowani na mistrzostwa? U mnie kilka zgrzewek mleka chłodzi się w
                                                    lodówce i za 23 godziny zasiądę do kibicowania naszym orłom. A w przerwach
                                                    między meczami będę pojawiał się na forum smile
                                                  • jasiek_natolin Trzaska czy Żurawski? 08.06.06, 22:32
                                                    Jutro Mikołaj Trzaska gra w Warszawie, a Maciek Żurawski w Gelsenkirchen...Komu
                                                    kibicować,jazzmanowi czy piłkarzowi? Niełatwy wybór...

A jeśli chodzi o Hiszpanię,to podejrzewam,że będzie jak zwykle...
                                                  • libl Re: Trzaska czy Żurawski? 08.06.06, 22:51
                                                    jasiek_natolin napisał:
                                                    > Jutro Mikołaj Trzaska gra w Warszawie, a Maciek Żurawski w Gelsenkirchen...
                                                    >Komu kibicować,jazzmanowi czy piłkarzowi? Niełatwy wybór...
                                                    > A jeśli chodzi o Hiszpanię,to podejrzewam,że będzie jak zwykle...

Ja nie ze stolicy, więc dylematu nie mam smile
                                                    A jeżeli chodzi o Hiszpanię, to boję się, że jest to podejrzenie graniczące z
                                                    pewnością...
                                                  • pjetrek29 Re: Trzaska czy Żurawski? 08.06.06, 23:05
                                                    jasiek_natolin napisał:
                                                    > Jutro Mikołaj Trzaska gra w Warszawie...

a gdzie gra, bo ja nic nie wiem?
                                                    wjazd bardzo drogo?
                                                  • jasiek_natolin Re: Trzaska czy Żurawski? 09.06.06, 06:14
                                                    Pruderia, ul.Racławicka 99, godz.21
                                                    Trio Shofar( Rogiński,Trzaska,Moretti )
                                                  • jasiek_natolin Re: Trzaska czy Żurawski? 09.06.06, 06:15
                                                    A wjazd? Wiesz,nie wiem,ale na pewno nie drogo.
                                                  • pjetrek29 Re: Trzaska czy Żurawski? 09.06.06, 09:06
                                                    dzięki smile
                                                  • lan.kwai.fong Trzaska! 09.06.06, 15:30
                                                    temat 20 facetów w pogoni za piłką przez 1.5 godziny to dla mnie absolutna nuda
                                                    i stracony czas (mówiąc dyplomatycznie - nie obrażając), ale za tę wiadomość
                                                    dziękuję - wybiorę się na 99%

Do zobaczenia,
                                                    LKF
                                                  • pharoah Re: Trzaska! 09.06.06, 16:05
                                                    Jasiek!!! Idz na Trzaske!!! I tak kibicujesz Hiszpaniismile Ja z pewnoscia obejrze
                                                    mecz.W Lublinie Trzaska trzaskal w niedziele na spotkaniu z Andrzejem
                                                    Stasiukiem,wjazd byl free,muzyka troche tez...Polecam Wam koncert-mecz mozna
                                                    bedzie obejrzec w powtorkach...
                                                  • pharoah Re: Trzaska! 09.06.06, 16:12
                                                    Przeczytane dzis:"Spieszmy sie kibicowac naszym-tak szybko
                                                    odpadna...".hi,hi,hi...smieszne.
                                                  • pjetrek29 Re: Trzaska! 09.06.06, 16:23
                                                    pharoah napisał:
                                                    > Przeczytane dzis:"Spieszmy sie kibicowac naszym-tak szybko
                                                    > odpadna...".hi,hi,hi...smieszne.

smile))
                                                  • libl Re: Trzaska! 09.06.06, 17:10
                                                    22 facetów, nie licząc sędziów. Nie obrażając smile))
                                                  • jazzfoxy Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 10.06.06, 22:52
                                                    Podobno niezly mecz:
                                                    sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73600,3408953.html
                                                  • pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 14.06.06, 12:11
                                                    bialo-czerwona szarfa w pogotowiu...znow sie trzeba bedzie przepasac...nastroj
                                                    bojowy...piwo sie chlodzi..flagi wywieszone...hihihi...z prasowych
                                                    tytulow:"Bitwa pod Dortmundem"-do tego zdjecie -2 nagie miecze wbite w murawe
                                                    boiska...hihihi...zabawne...szczerze sie usmialem takze z tego:"Mamy Rasiaka i
                                                    nie zawahamy sie go uzyc..."bedzie dobrze...
                                                  • pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 14.06.06, 12:12
                                                    ja kibicuje Trynidadowi i Tobago!!! mam nadzieje,ze tym razem to oni zatrzymaja
                                                    Anglie!
                                                  • pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 14.06.06, 23:37
                                                    mmm...ja mam nadzieje,ze Grzegorz Rasiak wreszcie pojawi sie w meczu z
                                                    Kostaryka i pokaze wszystkim....trzymam kciukismile
                                                  • libl Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 14.06.06, 23:43
                                                    To razem będziemy trzymali kciuki za Grześka (a Ty raczej z tych naśmiewających się? smile).
                                                    Wyjątkowa konstrukcja interpunkcyjna; podoba mi się smile - trzeba jakoś odreagować
                                                    ostatnią minutę...
                                                  • pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 16.06.06, 10:56
                                                    nie...skad...wcale sie z niego nie smieje...wrecz przeciwnie,zycze mu jak
                                                    najlepiej...nie rozumiem tego zamieszania i niewybrednych zartow z jego osoby...
                                                    (gra calkiem przyzwoicie-na takim poziomie jak cala reprezentacja),choc musze
                                                    przyznac,ze niektore zarty mnie bawia...ale chcialbym zeby wlasnie on strzelil
                                                    gola na mundialu,moze sie wreszcie od niego odczepia...
                                                  • pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 23.06.06, 00:12
                                                    Polska wygrala...nikt tego nie zauwazyl?...ja bylem w pracy-udalo mi sie
                                                    obejrzec ostatnie 10 min.-akurat na boisko wchodzil Rasiak...smile Czy Nie mozna
                                                    bylo wygrac z Ekwadorem i z Niemcami? ...
                                                  • jasiek_natolin Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 23.06.06, 14:51
                                                    Polacy z Ekwdorem grali lepiej niż z Kostaryką. Niezguły. Jak się potem
                                                    oglądało mecz Anglia-Szwecja to dopiero widać było,że jesteśmy piłkarskim
                                                    trzecim światem.
                                                  • pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 23.06.06, 22:47
                                                    To obraza dla druzyn Trzeciego Swiata...Gra reprezentacji Polski na mundialu to
                                                    katastrofa...zagrali beznadziejnie...straszne sa tez wypowiedzi i refleksje
                                                    trenera,sztabu szkoleniowego i samych pilkarzy...gdybym mial podsumowac
                                                    obecnosc naszej reprezentacji na mundialu jednym slowem byloby to
                                                    slowo:"zenua"(z jezyka francuskiego...) w naszym jezyku:"Zenada"-za
                                                    caloksztalt...
                                                  • pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 28.06.06, 21:57
                                                    hihihi hiszpania poplynela,a zaczeli od 4:0 z ukraina...tymczasem ukraina nadal
                                                    jest w grze...czy futbol to nie jest piekna gra? komu teraz bedziesz kibicowal
                                                    jasiek? moze Niemcom?(odnioslem wrazenie,ze darzysz te druzyne duza sympatia-
                                                    nazywasz ich "Szwabami"...czyzby "Czterej Pancerni" i Kapitan Kloss odcisnely
                                                    swoje pietno na Twoim stosunku do naszych sasiadow?...Ja po odpadnieciu Polski
                                                    i Tryndadu,kibicowalem Ghanie...teraz to juz sam nie wiem...
                                                  • libl Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 28.06.06, 22:09
                                                    Może będziemy kibicować Ukrainie? W końcu są bez szans smile Ci, którym
                                                    kibicowałem, odpadli (Polska, WKS, Czechy) A to do czegoś zobowiązuje smile
                                                  • pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 28.06.06, 22:25
                                                    libl napisał:

> Może będziemy kibicować Ukrainie? W końcu są bez szans smile Ci, którym
                                                    > kibicowałem, odpadli (Polska, WKS, Czechy) A to do czegoś zobowiązuje smile
                                                    >
                                                    ukraina? tez o tym myslalem...wszak nie ma w futbolu nic piekniejszego ,niz to
                                                    gdy Dawidowi uda sie pokonac Goliata...smile
                                                  • jasiek_natolin Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 28.06.06, 23:42
                                                    Nie martw się o mnie ,pharoah, Szkopy cieszą się u mnie taką samą sympatią jak
                                                    wszystkie inne nacje...A że piszę o nich "Szkopy"...No cóż...Trochę pożartować
                                                    nie zawadzi. No i jeśli mnie pamięć nie myli,to bardzo lubiłem Brunnera,było mi
                                                    zwyczajnie przykro,ze zrobiono z niego takiego frajera.
                                                    A Hiszpania? Sami sobie winni,chociaż śmiem twierdzić,że znowu sędzia trochę
                                                    przyczynił się do ich nieszczęścia,ale prawda jest jednak taka,że gdybym to ja
                                                    stał na miejscu Bartheza w bramce Francji,to wynik byłby taki sam.Tak więc -
                                                    niezdary do domu.
                                                    A teraz będę kibicował Argentynie - niech rozgniecie Szkopów jak walec drogowy
                                                    ślimaka, a w finale rozprawi się z Brazylią.
                                                  • pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 29.06.06, 20:08
                                                    Podejrzewam,ze tak wlasnie bedzie...i wlasciwie tez bym sobie tego zyczyl...ale
                                                    obawiam sie,ze Lineker znow moze miec racje smile
                                                  • libl Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 29.06.06, 21:03
                                                    Tym razem Lineker nie będzie miał racji smile Tyle że Brazylii zabraknie w finale,
                                                    bo przegra z Francją smile A ja już postanowiłem: kibicuję Ukrainie.
                                                  • kossace Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 29.06.06, 23:46
                                                    a ja kibicuję Deutschlandii
                                                  • jasiek_natolin Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 30.06.06, 19:57
                                                    Gary Lineker wiedział ,co mówi.Jego sentencja w księdze złotych mysli zajmie
                                                    miejsce zaraz obok :"Nic co ludzkie..."
                                                    Ale mimo to bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli.
                                                    Teraz dla mnie ten mundial mógłby się już skończyć,nie ma żadnej drużyny,którą
                                                    bym lubił.
                                                    A tak w ogóle to jakieś mdłe są te mistrzostwa...Gdzie gwiazdy? Wielkie mecze?
                                                  • jasiek_natolin Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 30.06.06, 19:58
                                                    Niemcy mnie bardzo pozytywnie zaskoczyli...
                                                  • libl Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 30.06.06, 20:48
                                                    jasiek_natolin napisał:

> Gary Lineker wiedział ,co mówi.Jego sentencja w księdze złotych mysli zajmie
                                                    > miejsce zaraz obok :"Nic co ludzkie..."
                                                    > Ale mimo to bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli.
                                                    > Teraz dla mnie ten mundial mógłby się już skończyć,nie ma żadnej drużyny,którą
                                                    > bym lubił.
                                                    > A tak w ogóle to jakieś mdłe są te mistrzostwa...Gdzie gwiazdy? Wielkie mecze?

Gary Lineker był wielkim myślicielem smile A ja, podobnie jak Ty, nie mam już
                                                    drużyn, którym miałbym ochotę ze szczerego serca kibicować. Dlatego z trudem
                                                    kibicuję Ukrainie (bo jest bez szans) i Francji (bo mam nadzieję, że
                                                    Brazylijczykom ktoś utrze nosa). Ale to i tak bez sensu, bo wszyscy, którym
                                                    kibicuję odpadają. Idę oglądać mecz smile Bez gwiazd i niewielki...
    • miles9 Re: spicie czy ogladacie mecz? 02.09.06, 22:25
      Muszę to jakoś odreagować,
      idę się napić!
      • ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 02.09.06, 22:30
        miles9 napisał:

> Muszę to jakoś odreagować,
        > idę się napić!

Miles, trzeba było się napić przed... smile)
        • miles9 Re: spicie czy ogladacie mecz? 02.09.06, 23:14
          Myślałem sobie z Finami,
          nie że łatwo, ale ...
          A tu masz , naiwny człowieku !
          Miało być pięknie, wyszło jak zawsze.
        • pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 03.09.06, 08:41
          ewce1 napisała:
          > Miles, trzeba było się napić przed... smile)

nie przed, nie po, tylko zamiast smile)
          • kossace Re: spicie czy ogladacie mecz? 03.09.06, 20:00
            na szczęście nie oglądałem..., przysnąłem z moimi dziewczynami, tymm samym nie
            mam kaca..., moralnego oczywiśćie, hehe
            • ewce1 Re: czy będziecie ogladać mecz? 06.09.06, 19:46
              najwyższy czas się znieczulić, chłopcy smile))
              • kossace Re: czy będziecie ogladać mecz? 06.09.06, 20:03
                własnie to czynię...big_grin
              • pharoah Re: czy będziecie ogladać mecz? 08.09.06, 00:34
                ewce1 napisała:

> najwyższy czas się znieczulić, chłopcy smile))
                no tak...przed meczem z Finlandia bylo jasne,czym sie trzeba znieczulic...a z
                Serbami czym?...smile
                • kossace Re: czy będziecie ogladać mecz? 08.09.06, 00:42
                  pharoah napisał:

> ewce1 napisała:
                  >
                  > > najwyższy czas się znieczulić, chłopcy smile))
                  > no tak...przed meczem z Finlandia bylo jasne,czym sie trzeba znieczulic...a z
                  > Serbami czym?...smile

w Wawie jest taka knajpa " U Serba", tam mozna się naprawdę znieczulić,
                  nieważne czym...
          • miles9 Re: spicie czy ogladacie mecz? 06.09.06, 20:52
            pjetrek29 napisał:

> ewce1 napisała:
            > > Miles, trzeba było się napić przed... smile)
            >
            > nie przed, nie po, tylko zamiast smile)
            Korzystam z rady, nie oglądam meczu tylko zamiast...
            słucham sobie muzyki, w tej chwili "The Allman Brothers Band"
            i piję piwo.
            Jest miło.
            Pozdrawiam!
            • ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 06.09.06, 21:01
              miles9 napisał:

> Korzystam z rady, nie oglądam meczu tylko zamiast...
              > słucham sobie muzyki, w tej chwili "The Allman Brothers Band"
              > i piję piwo.
              > Jest miło.
              > Pozdrawiam!

A ja mam świetne 2 płytowe DVD Allmansów z Beacon Theatre w NYC z koncertu zarejestrowanego w 2003. Bardzo polecam wszystkim miłośnikom tej kapeli.

P.S. Miles, jest 1:0! Może jednak włączysz mecz?
              • miles9 Re: spicie czy ogladacie mecz? 06.09.06, 21:13
                Znam to wydawnictwo i podzielam Twoją opinię.
                Syn mnie poinformował o wyniku, nic to, pozostaję przy "Allmanach"
                • jasiek_natolin Re: spicie czy ogladacie mecz? 06.09.06, 22:44
                  A ja poszedłem po rozum do głowy i zamiast obrażac się na polskich kopaczy i
                  słuchać jazzu, połączyłem jedno z drugim oglądając mecz bez głosu i słuchając
                  nowej płyty Kenny'ego Garretta. I wiecie co??? Kiedy tylko muzyka z płyty
                  dobiegła końca, ja włączyłem głos w telewizorze i natychmiast Żurawski walnął w
                  słupek,a po chwili...wiadomo...
                  Widać Garrett do spółki z Sandersem i Blade'em wysyłali polskim futbolistom
                  pozytywne fluidy... Powinienem był włączyć płytę od nowa,zamiast dopuszczać do
                  głosu Szpakowskiego.
                  • kossace Re: spicie czy ogladacie mecz? 06.09.06, 23:18
                    a my właśnie skończyliśmy oglądać film "Strażnik" z M. Douglasem, POLECAM!
                    • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 11.10.06, 17:24
                      Ile nam dokopia Portugalczycy?
                      Stawiam 2:0 dla Portugalii.
                      • ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 11.10.06, 20:41
                        jazzfoxy napisała:

> Ile nam dokopia Portugalczycy?
                        > Stawiam 2:0 dla Portugalii.

No. foxy, juz sie minelas z prawda.
                        • pharoah Re: spicie czy ogladacie mecz? 11.10.06, 21:09
                          SMOLAREK!!!!
                          • jasiek_natolin Re: spicie czy ogladacie mecz? 11.10.06, 23:26
                            Czy ci piłkarze w biało-czerwonych strojach to naprawdę byli Placy? Kto mnie
                            uszczypnie?
                            • jasiek_natolin Re: spicie czy ogladacie mecz? 11.10.06, 23:28
                              ojej...Polacy,Polacy...przepraszam
                              A więc to naprawdę byli oni?
                              • kossace Re: spicie czy ogladacie mecz? 11.10.06, 23:35
                                nie oglądałęm i jednak trochę żałuję..
    • koss.ania Re: spicie czy ogladacie mecz? 15.11.06, 22:12
      Choc zupelnie nie meczowa jestem, to podciagam wateksmile
      1:0 dla naszych, niezlewink
      • benita5 Re: spicie czy ogladacie mecz? 15.11.06, 22:26
        nie spiciesmile) ogladacie...
        • pharoah Re: spicie czy ogladacie mecz? 16.11.06, 00:56
          ogladalismy,nie spalismy...Brawo!!! Beenhakker jest wielki!!! Pamieta ktos
          jeszcze mecz barazowy ,o ktorys z mundiali...(chyba
          mexico'86)...Holandia-Belgia?...pamietam to...nie pamietam wyniku...nie pamietam
          dokladnie o jaki mundial walczono...pamietam tylko,ze Holandia,ktorej
          selekcjonerem byl wtedy Beenhakker ,przegrala i nie pojechala na mundial...a
          najbardziej pamietam samotnego,smutnego,pokonanego Benhakkera zmierzajacego o
          meczu do tunelu...ten obraz zawsze z nim mi sie kojarzy...ale dzis Leo wzial
          rewanzsmile miejmy nadzieje,ze awansuje do ME z Polskasmile
          • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 28.11.06, 09:47
            Ogladaliscie siatke? Wygralismy 3:2 z Rosja!
            Jestesmy w polfinale!
            • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 29.11.06, 09:42
              Dzis 3:0 z Serbia!
              • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 11.04.07, 20:57
                wyciągam stary wątek smile
                • jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 23.05.07, 22:45
                  AC Milan górą!
                  • jasiek_natolin Re: spicie czy ogladacie mecz? 24.05.07, 00:03
                    Jestem jak Glenn Gould, oglądałem ten mecz słuchając jednocześnie muzyki.
                    Chociaż...może nie do końca...Gould pewnie oglądałby ten mecz z fonią,a ja
                    wolałem ją jednak wyłączyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka