jazzfoxy 26.04.06, 21:34 ja w internecie, troche slucham muzy (Dianne) i sciagam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 26.04.06, 21:40 jazzfoxy napisała: > ja w internecie, troche slucham muzy (Dianne) i sciagam. Oglądam(y) mecz Jest przerwa... Odpowiedz Link Zgłoś
ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 26.04.06, 21:46 To dokładnie tak jak ja )) Słucham Dianne 'Bridges', a moje ulubione kawałki z tej płyty to I Remember i River (Joni Mitchell)i buszuję po muzyce w necie, a mąż meczyk ogląda i w domu pełna harmonia. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 26.04.06, 21:49 ewce1 napisała: > To dokładnie tak jak ja )) Słucham Dianne 'Bridges', a moje ulubione kawałki > z tej płyty to I Remember i River (Joni Mitchell)i buszuję po muzyce w necie, a > mąż meczyk ogląda i w domu pełna harmonia. To tak jak u mnie, ja nie lubie pilki, za to mam komp dla siebie Sciagam swietna plyte Dianne "In the moment". Joni Mitchell tez lubie. Na Bridges wzruszylam sie na koncercie, pieknie zaspiewala. Odpowiedz Link Zgłoś
ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 26.04.06, 21:58 jazzfoxy napisała: 'Sciagam swietna plyte Dianne "In the moment" Jeśli ciągniesz na DC, to możliwe, że ode mnie, bo ktoś właśnie częstuje się tą płytą z moich skromnych zasobów. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 26.04.06, 22:04 nie znam DC, co to takiego? Ja sciagam na soulseeku, ale sie troche wkurzylam, bo user poszedl sobie w polowie plyty Ewce co jeszcze polecasz? Nowego Chick'a tez nie moge namierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 26.04.06, 22:14 jazzfoxy napisała: > nie znam DC, co to takiego? Ja sciagam na soulseeku, ale sie troche wkurzylam, > bo user poszedl sobie w polowie plyty > Ewce co jeszcze polecasz? Nowego Chick'a tez nie moge namierzyc. DC++ (Direct Connect) to też taka 'ściągarka'. Różnie działa,ale ma dużo 'hubów'i niektóre jazzowe. Chicka bardzo polecam. A poza tym to trudno mi coś polecać, bo nie wiem na co w tej chwili masz ochotę. Ja np.ciągnę teraz kilka rzeczy z serii Putumayo Presents, a najwięcej Afryki. Nie jazzowo, ale tez piknie. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 26.04.06, 22:18 ewce1 napisała: > Chicka bardzo polecam. A poza tym to trudno mi coś polecać, bo nie wiem na co > w tej chwili masz ochotę. Ja np.ciągnę teraz kilka rzeczy z serii Putumayo Pres > ents, a najwięcej Afryki. Nie jazzowo, ale tez piknie. Afryke tez lubie, polec cos goracego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 26.04.06, 22:27 jazzfoxy napisała: > Afryke tez lubie, polec cos goracego. Obawiam się, że temat został dość mocno na forum eksploatowany w 'Jazz i Afryka' i niewiele więcej mogę tu dorzucić. Ja szczególnie lubię muzykę z Mali, Etiopii, Nigerii i przylądka Verde. I obok jazzowej,tą komercyjną też. U nas w radiu tak nie grają Odpowiedz Link Zgłoś
piterek_82 Re: spicie czy ogladacie mecz? 27.04.06, 15:19 Jazzfoxy!Ja też uwielbiam płytę "Bridges" Dianne, dzisiaj ściągnęła mi się "The grand encounter"-też cudna, szczególnie polecam z tej płyty: "Besame mucho" i "Cherokee", poszukuję brakującej mi płyty "I remember". "Zassysam" też w Emulu sporo rzeczy z Afryki, polceam Ismaela Lo, Cheikha Lo, Salifa Keite, Lokua Kanza, Baaba Maala. Pozdawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 27.04.06, 16:02 To znaczy, ze masz juz wszystkie? Ja nie, ja powolutku, upajam sie kazda nowa A jutro leci do mnie koncert Dianne! Odpowiedz Link Zgłoś
burczybrzuch Re: spicie czy ogladacie mecz? 27.04.06, 20:57 jazzfoxy napisała: > Afryke tez lubie, polec cos goracego. Juz po meczach to moze Franco & TP OK Jazz plyt wydal czlowiek mnostwo i nie wiem czy to jazz ale chyba Pharoah kiedys napisal ze wszystko co afrykanskie jest jazzem (czy cos w tym tonie) i sie z tym zgadzam. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 27.04.06, 21:08 To może ja dorzucę coś z etiopskiej klasyki - Tlahoun Gessesse, Mulatu Astatke, M.Ahmed, Guebrou. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 22:30 no nie, znow nikogo nie ma, ogladacie ten nudny mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 22:42 jazzfoxy napisała: > no nie, znow nikogo nie ma, ogladacie ten nudny mecz? Rzeczywiście nie był zbyt ciekawy. Po drugiej bramce przyszedłem do kompa Niedługo mistrzostwa i chyba sama na forum zostaniesz. Ale będziemy wpadać w czasie przerw )) PS Komu będziesz kibicować (oprócz Polski oczywiście). Ja WKS-owi Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 22:44 nie oglądamy, słuchamy lizz wright Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 22:48 pjetrek29 napisał: > nie oglądamy, słuchamy lizz wright Teraz jest po meczu i każdy może tak napisać ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 22:50 Kibicuje Brazylii, a wy na kogo stawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 22:53 jazzfoxy napisała: > Kibicuje Brazylii, a wy na kogo stawiacie? > wyłącznie na tolka banana )) Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 22:54 Ja sobie wyliczyłem, że o pierwsze miejsce zagra Argentyna z Włochami, a o trzecie Polska z Czechami. Jeszcze wspomnicie moje słowa A czarnym koniem będzie WKS. Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 22:54 libl napisał: > Teraz jest po meczu i każdy może tak napisać ))))) > ale ja mam murowane alibi, bo nie mam tv )) Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 23:03 pjetrek29 napisał: > ale ja mam murowane alibi, bo nie mam tv )) Masz Internet, więc i mur trochę wykruszony Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 23:04 pjetrek29 napisał: > ale ja mam murowane alibi, bo nie mam tv )) A kto tam Cie wie? Nie bylam u Ciebie, to nie jestem tego pewna Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 10.05.06, 23:07 jazzfoxy napisała: > A kto tam Cie wie? Nie bylam u Ciebie, to nie jestem tego pewna > to kiedy mogę się spodziewać kontroli? )) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 11.05.06, 10:21 pjetrek29 napisał: > jazzfoxy napisała: > > A kto tam Cie wie? Nie bylam u Ciebie, to nie jestem tego pewna > > > to kiedy mogę się spodziewać kontroli? )) w kazdej chwili moj drogi Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 22:02 to jak, Barcelona mistrzem? Odpowiedz Link Zgłoś
ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 22:05 No nie wiadomo, bo tymczasem (56 min. meczu) Barcelona przegrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 22:22 ewce1 napisała: > No nie wiadomo, bo tymczasem (56 min. meczu) Barcelona przegrywa. patalachy, w dodatku graja w 10 Odpowiedz Link Zgłoś
ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 22:25 A jednak strzelili.To się nam footballowe forum robi ) Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 22:53 No to po meczu (witam miłe Panie). Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 22:59 libl napisał: > No to po meczu (witam miłe Panie). witamy niezle chlopcy grali, szczegolnie koncowka byla ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 23:03 jazzfoxy napisała: > ...szczegolnie koncowka byla ciekawa. > dzień dobry wieczór. u mnie też jest ciekawa końcówka, tzn. ciekaw jestem kiedy skończę nanosić tę cholerną korektę Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 23:05 pjetrek29 napisał: > dzień dobry wieczór. u mnie też jest ciekawa końcówka, tzn. ciekaw jestem kiedy > > skończę nanosić tę cholerną korektę Pjetrek tyle ciekawych rzeczy wokol, a Ty korekty robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 23:10 jazzfoxy napisała: > Pjetrek tyle ciekawych rzeczy wokol, a Ty korekty robisz? > co zrobić, trzeba za coś żyć Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 23:10 pjetrek29 napisał: > dzień dobry wieczór. u mnie też jest ciekawa końcówka, tzn. ciekaw jestem kiedy > skończę nanosić tę cholerną korektę O, kolega również korektą się zajmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 17.05.06, 23:35 libl napisał: > O, kolega również korektą się zajmuje? > nanoszeniem Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: spicie czy ogladacie mecz? 18.05.06, 20:31 zaloze sie ,ze juz za kilkanascie dni ten watek osiagnie najwieksza ilosc postow...mundial tuz,tuz... Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 16:43 ok,podciagam...dzis sie przyda,bo "Orly Janasa" graja...ja znikam-ide nastroic sie "patriotycznie",przepasac sie bialo-czerwona szarfa,wywiesic flage z balkonu,zalozyc szalik,przebrac sie w stroj husarii...nie wiem,co mozna zrobic jeszcze,zeby "Nasi" wygrali.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 16:49 no nie wiem, może by pomogło gdyby jakaś znana artystka hymn przed meczem wykonała... Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 16:56 albo gdyby pharoah wykonał hymn, np. z balkonu. oczywiście w stroju husarza)) Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 16:58 a w tle powiewala by flaga na wietrze...))) to wtedy ...napewno ..by wygrali! Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 16:58 nie ma szans...taki odwazny nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 20:45 wszystko na nic, po meczu Odpowiedz Link Zgłoś
lan.kwai.fong Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 20:48 Ja się "spijam", meczy nie oglądam, bo piłka nożna (o to chodzi chyba, nie?) nudna jak kompozycja Johna Cage'a 4'33"... (przepraszam kibiców na forum) LKF Odpowiedz Link Zgłoś
ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 20:56 Cage miał w tym kawałku jakąś koncepcję )), i wygląda na to, że nasze "orły" miały koncepcję podobną. Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 30.05.06, 21:52 O, przepraszam. Cage'a koncepcja była w tym kawałku o wiele bardziej skomplikowana. O wiele bardziej... Wiele Co nie przeszkadza wierzyć mi w mundialowy sukces naszych Orłów (już bez cudzysłowu). Naprawdę! Wspomnicie moje słowa. Pozdrawiam, libl wietrzny optymista Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: spicie czy ogladacie mecz? 31.05.06, 08:50 Eee tam ,ja sobie nawet nie zawracam głowy naszymi orłami. Jak zawsze od wielu lat będę kibicował Hiszpanii.Szkoda tylko,że mój ukochany Fernando Hierro ,czyli Człowiek z Żelaza,już nie zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: spicie czy ogladacie mecz? 31.05.06, 18:44 Ja bede kibicowal Polakom...jezeli odpadna,bede kibicowal jak zwykle jakiejs druzynie z Afryki...a jak oni tez odpadna to nie wiem...zobaczy sie...Hiszpania? dobry wybor...ciekawe czy bedzie tak jak zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: spicie czy ogladacie mecz? 08.06.06, 22:06 Jesteście przygotowani na mistrzostwa? U mnie kilka zgrzewek mleka chłodzi się w lodówce i za 23 godziny zasiądę do kibicowania naszym orłom. A w przerwach między meczami będę pojawiał się na forum Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Trzaska czy Żurawski? 08.06.06, 22:32 Jutro Mikołaj Trzaska gra w Warszawie, a Maciek Żurawski w Gelsenkirchen...Komu kibicować,jazzmanowi czy piłkarzowi? Niełatwy wybór... A jeśli chodzi o Hiszpanię,to podejrzewam,że będzie jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Trzaska czy Żurawski? 08.06.06, 22:51 jasiek_natolin napisał: > Jutro Mikołaj Trzaska gra w Warszawie, a Maciek Żurawski w Gelsenkirchen... >Komu kibicować,jazzmanowi czy piłkarzowi? Niełatwy wybór... > A jeśli chodzi o Hiszpanię,to podejrzewam,że będzie jak zwykle... Ja nie ze stolicy, więc dylematu nie mam A jeżeli chodzi o Hiszpanię, to boję się, że jest to podejrzenie graniczące z pewnością... Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: Trzaska czy Żurawski? 08.06.06, 23:05 jasiek_natolin napisał: > Jutro Mikołaj Trzaska gra w Warszawie... a gdzie gra, bo ja nic nie wiem? wjazd bardzo drogo? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: Trzaska czy Żurawski? 09.06.06, 06:14 Pruderia, ul.Racławicka 99, godz.21 Trio Shofar( Rogiński,Trzaska,Moretti ) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: Trzaska czy Żurawski? 09.06.06, 06:15 A wjazd? Wiesz,nie wiem,ale na pewno nie drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
lan.kwai.fong Trzaska! 09.06.06, 15:30 temat 20 facetów w pogoni za piłką przez 1.5 godziny to dla mnie absolutna nuda i stracony czas (mówiąc dyplomatycznie - nie obrażając), ale za tę wiadomość dziękuję - wybiorę się na 99% Do zobaczenia, LKF Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Trzaska! 09.06.06, 16:05 Jasiek!!! Idz na Trzaske!!! I tak kibicujesz Hiszpanii Ja z pewnoscia obejrze mecz.W Lublinie Trzaska trzaskal w niedziele na spotkaniu z Andrzejem Stasiukiem,wjazd byl free,muzyka troche tez...Polecam Wam koncert-mecz mozna bedzie obejrzec w powtorkach... Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: Trzaska! 09.06.06, 16:12 Przeczytane dzis:"Spieszmy sie kibicowac naszym-tak szybko odpadna...".hi,hi,hi...smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: Trzaska! 09.06.06, 16:23 pharoah napisał: > Przeczytane dzis:"Spieszmy sie kibicowac naszym-tak szybko > odpadna...".hi,hi,hi...smieszne. )) Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: Trzaska! 09.06.06, 17:10 22 facetów, nie licząc sędziów. Nie obrażając )) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 10.06.06, 22:52 Podobno niezly mecz: sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73600,3408953.html Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 14.06.06, 12:11 bialo-czerwona szarfa w pogotowiu...znow sie trzeba bedzie przepasac...nastroj bojowy...piwo sie chlodzi..flagi wywieszone...hihihi...z prasowych tytulow:"Bitwa pod Dortmundem"-do tego zdjecie -2 nagie miecze wbite w murawe boiska...hihihi...zabawne...szczerze sie usmialem takze z tego:"Mamy Rasiaka i nie zawahamy sie go uzyc..."bedzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 14.06.06, 12:12 ja kibicuje Trynidadowi i Tobago!!! mam nadzieje,ze tym razem to oni zatrzymaja Anglie! Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 14.06.06, 23:37 mmm...ja mam nadzieje,ze Grzegorz Rasiak wreszcie pojawi sie w meczu z Kostaryka i pokaze wszystkim....trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 14.06.06, 23:43 To razem będziemy trzymali kciuki za Grześka (a Ty raczej z tych naśmiewających się? ). Wyjątkowa konstrukcja interpunkcyjna; podoba mi się - trzeba jakoś odreagować ostatnią minutę... Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 16.06.06, 10:56 nie...skad...wcale sie z niego nie smieje...wrecz przeciwnie,zycze mu jak najlepiej...nie rozumiem tego zamieszania i niewybrednych zartow z jego osoby... (gra calkiem przyzwoicie-na takim poziomie jak cala reprezentacja),choc musze przyznac,ze niektore zarty mnie bawia...ale chcialbym zeby wlasnie on strzelil gola na mundialu,moze sie wreszcie od niego odczepia... Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 23.06.06, 00:12 Polska wygrala...nikt tego nie zauwazyl?...ja bylem w pracy-udalo mi sie obejrzec ostatnie 10 min.-akurat na boisko wchodzil Rasiak... Czy Nie mozna bylo wygrac z Ekwadorem i z Niemcami? ... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 23.06.06, 14:51 Polacy z Ekwdorem grali lepiej niż z Kostaryką. Niezguły. Jak się potem oglądało mecz Anglia-Szwecja to dopiero widać było,że jesteśmy piłkarskim trzecim światem. Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 23.06.06, 22:47 To obraza dla druzyn Trzeciego Swiata...Gra reprezentacji Polski na mundialu to katastrofa...zagrali beznadziejnie...straszne sa tez wypowiedzi i refleksje trenera,sztabu szkoleniowego i samych pilkarzy...gdybym mial podsumowac obecnosc naszej reprezentacji na mundialu jednym slowem byloby to slowo:"zenua"(z jezyka francuskiego...) w naszym jezyku:"Zenada"-za caloksztalt... Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 28.06.06, 21:57 hihihi hiszpania poplynela,a zaczeli od 4:0 z ukraina...tymczasem ukraina nadal jest w grze...czy futbol to nie jest piekna gra? komu teraz bedziesz kibicowal jasiek? moze Niemcom?(odnioslem wrazenie,ze darzysz te druzyne duza sympatia- nazywasz ich "Szwabami"...czyzby "Czterej Pancerni" i Kapitan Kloss odcisnely swoje pietno na Twoim stosunku do naszych sasiadow?...Ja po odpadnieciu Polski i Tryndadu,kibicowalem Ghanie...teraz to juz sam nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 28.06.06, 22:09 Może będziemy kibicować Ukrainie? W końcu są bez szans Ci, którym kibicowałem, odpadli (Polska, WKS, Czechy) A to do czegoś zobowiązuje Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 28.06.06, 22:25 libl napisał: > Może będziemy kibicować Ukrainie? W końcu są bez szans Ci, którym > kibicowałem, odpadli (Polska, WKS, Czechy) A to do czegoś zobowiązuje > ukraina? tez o tym myslalem...wszak nie ma w futbolu nic piekniejszego ,niz to gdy Dawidowi uda sie pokonac Goliata... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 28.06.06, 23:42 Nie martw się o mnie ,pharoah, Szkopy cieszą się u mnie taką samą sympatią jak wszystkie inne nacje...A że piszę o nich "Szkopy"...No cóż...Trochę pożartować nie zawadzi. No i jeśli mnie pamięć nie myli,to bardzo lubiłem Brunnera,było mi zwyczajnie przykro,ze zrobiono z niego takiego frajera. A Hiszpania? Sami sobie winni,chociaż śmiem twierdzić,że znowu sędzia trochę przyczynił się do ich nieszczęścia,ale prawda jest jednak taka,że gdybym to ja stał na miejscu Bartheza w bramce Francji,to wynik byłby taki sam.Tak więc - niezdary do domu. A teraz będę kibicował Argentynie - niech rozgniecie Szkopów jak walec drogowy ślimaka, a w finale rozprawi się z Brazylią. Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 29.06.06, 20:08 Podejrzewam,ze tak wlasnie bedzie...i wlasciwie tez bym sobie tego zyczyl...ale obawiam sie,ze Lineker znow moze miec racje Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 29.06.06, 21:03 Tym razem Lineker nie będzie miał racji Tyle że Brazylii zabraknie w finale, bo przegra z Francją A ja już postanowiłem: kibicuję Ukrainie. Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 29.06.06, 23:46 a ja kibicuję Deutschlandii Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 30.06.06, 19:57 Gary Lineker wiedział ,co mówi.Jego sentencja w księdze złotych mysli zajmie miejsce zaraz obok :"Nic co ludzkie..." Ale mimo to bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli. Teraz dla mnie ten mundial mógłby się już skończyć,nie ma żadnej drużyny,którą bym lubił. A tak w ogóle to jakieś mdłe są te mistrzostwa...Gdzie gwiazdy? Wielkie mecze? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 30.06.06, 19:58 Niemcy mnie bardzo pozytywnie zaskoczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: juz zaluje, ze nie ogladalam 30.06.06, 20:48 jasiek_natolin napisał: > Gary Lineker wiedział ,co mówi.Jego sentencja w księdze złotych mysli zajmie > miejsce zaraz obok :"Nic co ludzkie..." > Ale mimo to bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli. > Teraz dla mnie ten mundial mógłby się już skończyć,nie ma żadnej drużyny,którą > bym lubił. > A tak w ogóle to jakieś mdłe są te mistrzostwa...Gdzie gwiazdy? Wielkie mecze? Gary Lineker był wielkim myślicielem A ja, podobnie jak Ty, nie mam już drużyn, którym miałbym ochotę ze szczerego serca kibicować. Dlatego z trudem kibicuję Ukrainie (bo jest bez szans) i Francji (bo mam nadzieję, że Brazylijczykom ktoś utrze nosa). Ale to i tak bez sensu, bo wszyscy, którym kibicuję odpadają. Idę oglądać mecz Bez gwiazd i niewielki... Odpowiedz Link Zgłoś
miles9 Re: spicie czy ogladacie mecz? 02.09.06, 22:25 Muszę to jakoś odreagować, idę się napić! Odpowiedz Link Zgłoś
ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 02.09.06, 22:30 miles9 napisał: > Muszę to jakoś odreagować, > idę się napić! Miles, trzeba było się napić przed... ) Odpowiedz Link Zgłoś
miles9 Re: spicie czy ogladacie mecz? 02.09.06, 23:14 Myślałem sobie z Finami, nie że łatwo, ale ... A tu masz , naiwny człowieku ! Miało być pięknie, wyszło jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pjetrek29 Re: spicie czy ogladacie mecz? 03.09.06, 08:41 ewce1 napisała: > Miles, trzeba było się napić przed... ) nie przed, nie po, tylko zamiast ) Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: spicie czy ogladacie mecz? 03.09.06, 20:00 na szczęście nie oglądałem..., przysnąłem z moimi dziewczynami, tymm samym nie mam kaca..., moralnego oczywiśćie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ewce1 Re: czy będziecie ogladać mecz? 06.09.06, 19:46 najwyższy czas się znieczulić, chłopcy )) Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: czy będziecie ogladać mecz? 08.09.06, 00:34 ewce1 napisała: > najwyższy czas się znieczulić, chłopcy )) no tak...przed meczem z Finlandia bylo jasne,czym sie trzeba znieczulic...a z Serbami czym?... Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: czy będziecie ogladać mecz? 08.09.06, 00:42 pharoah napisał: > ewce1 napisała: > > > najwyższy czas się znieczulić, chłopcy )) > no tak...przed meczem z Finlandia bylo jasne,czym sie trzeba znieczulic...a z > Serbami czym?... w Wawie jest taka knajpa " U Serba", tam mozna się naprawdę znieczulić, nieważne czym... Odpowiedz Link Zgłoś
miles9 Re: spicie czy ogladacie mecz? 06.09.06, 20:52 pjetrek29 napisał: > ewce1 napisała: > > Miles, trzeba było się napić przed... ) > > nie przed, nie po, tylko zamiast ) Korzystam z rady, nie oglądam meczu tylko zamiast... słucham sobie muzyki, w tej chwili "The Allman Brothers Band" i piję piwo. Jest miło. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 06.09.06, 21:01 miles9 napisał: > Korzystam z rady, nie oglądam meczu tylko zamiast... > słucham sobie muzyki, w tej chwili "The Allman Brothers Band" > i piję piwo. > Jest miło. > Pozdrawiam! A ja mam świetne 2 płytowe DVD Allmansów z Beacon Theatre w NYC z koncertu zarejestrowanego w 2003. Bardzo polecam wszystkim miłośnikom tej kapeli. P.S. Miles, jest 1:0! Może jednak włączysz mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
miles9 Re: spicie czy ogladacie mecz? 06.09.06, 21:13 Znam to wydawnictwo i podzielam Twoją opinię. Syn mnie poinformował o wyniku, nic to, pozostaję przy "Allmanach" Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: spicie czy ogladacie mecz? 06.09.06, 22:44 A ja poszedłem po rozum do głowy i zamiast obrażac się na polskich kopaczy i słuchać jazzu, połączyłem jedno z drugim oglądając mecz bez głosu i słuchając nowej płyty Kenny'ego Garretta. I wiecie co??? Kiedy tylko muzyka z płyty dobiegła końca, ja włączyłem głos w telewizorze i natychmiast Żurawski walnął w słupek,a po chwili...wiadomo... Widać Garrett do spółki z Sandersem i Blade'em wysyłali polskim futbolistom pozytywne fluidy... Powinienem był włączyć płytę od nowa,zamiast dopuszczać do głosu Szpakowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: spicie czy ogladacie mecz? 06.09.06, 23:18 a my właśnie skończyliśmy oglądać film "Strażnik" z M. Douglasem, POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 11.10.06, 17:24 Ile nam dokopia Portugalczycy? Stawiam 2:0 dla Portugalii. Odpowiedz Link Zgłoś
ewce1 Re: spicie czy ogladacie mecz? 11.10.06, 20:41 jazzfoxy napisała: > Ile nam dokopia Portugalczycy? > Stawiam 2:0 dla Portugalii. No. foxy, juz sie minelas z prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: spicie czy ogladacie mecz? 11.10.06, 23:26 Czy ci piłkarze w biało-czerwonych strojach to naprawdę byli Placy? Kto mnie uszczypnie? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: spicie czy ogladacie mecz? 11.10.06, 23:28 ojej...Polacy,Polacy...przepraszam A więc to naprawdę byli oni? Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: spicie czy ogladacie mecz? 11.10.06, 23:35 nie oglądałęm i jednak trochę żałuję.. Odpowiedz Link Zgłoś
koss.ania Re: spicie czy ogladacie mecz? 15.11.06, 22:12 Choc zupelnie nie meczowa jestem, to podciagam watek 1:0 dla naszych, niezle Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: spicie czy ogladacie mecz? 16.11.06, 00:56 ogladalismy,nie spalismy...Brawo!!! Beenhakker jest wielki!!! Pamieta ktos jeszcze mecz barazowy ,o ktorys z mundiali...(chyba mexico'86)...Holandia-Belgia?...pamietam to...nie pamietam wyniku...nie pamietam dokladnie o jaki mundial walczono...pamietam tylko,ze Holandia,ktorej selekcjonerem byl wtedy Beenhakker ,przegrala i nie pojechala na mundial...a najbardziej pamietam samotnego,smutnego,pokonanego Benhakkera zmierzajacego o meczu do tunelu...ten obraz zawsze z nim mi sie kojarzy...ale dzis Leo wzial rewanz miejmy nadzieje,ze awansuje do ME z Polska Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: spicie czy ogladacie mecz? 28.11.06, 09:47 Ogladaliscie siatke? Wygralismy 3:2 z Rosja! Jestesmy w polfinale! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: spicie czy ogladacie mecz? 24.05.07, 00:03 Jestem jak Glenn Gould, oglądałem ten mecz słuchając jednocześnie muzyki. Chociaż...może nie do końca...Gould pewnie oglądałby ten mecz z fonią,a ja wolałem ją jednak wyłączyć. Odpowiedz Link Zgłoś