Gość: kimnovak IP: *.aster.pl 14.05.06, 23:27 kto lubi muzyke techno ? Jaki wykonawca najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztom Re: kto? 15.05.06, 00:00 Jestem milosnikiem muzyki,uwielbiam np.Henrixa,Zeppelinow,ale tez Dylana,Cohena... Nie trafia do mnie natomiast techno(w kolko ten sam rytm),napisz co jest w tej muzyce,ja jej nie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: kto? 15.05.06, 00:08 moi sąsiedzi to lubią na moje nieszczęście. ale ja mam mocniejsze głośniki na ich nieszczęście Odpowiedz Link Zgłoś
don_wasyl_79 Re: kto? 15.05.06, 00:20 Jedyna płyta z szeroko pojętego nurtu "tekkno",która mi wpadła w łapy i przypasowała to Homework francuskiego Daft Punk.. ..niezła sieczka)) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimnovak Re: kto? IP: *.aster.pl 16.05.06, 22:47 wspolczuje tobie i sasiadom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimnovak Re: kto? IP: *.aster.pl 15.05.06, 20:16 kto jest znawca techno ? potrzebuje kogos dobrego do pomocy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cor Re: kto? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.06, 20:17 zalezy o jakie techno Ci chodzi... ja polecam: Faithless, Moby, Yello, Dr. Motte, Westbam, Chemical Brothers, Underworld, Chicane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: userq Re: kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:07 Reszty nie znam, (obiło mi się o uszy tylko Yello i Chemical Brothers) ale Moby'ego wkładać do worka z napisem 'techno'? a w temacie techno to ja od ostatniej nocy na bieżąco jestem... dzisiejsza noc nie jest inna - ale jakby ciszej niestety wykonawców nie podam, gdyż ich nie rozpoznaję powiem więcej - wcale bym się nie zdziwił, gdyby okazało się, że chłopaki zapodają cały czas ten sam kawałek może sam rozpoznasz transkrypcję umieściłem tutaj: tinyurl.com/flt5w pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heikt Re: kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 20:37 ricardo villalobos, matt john, audion, dandy jack, troy pierce, ark, matthew johnson, the mole, mossa, konrad black... mozesz zerknac do sklepow sideone.pl, waxbox.pl, skylark.com.pl, techsounds.pl, maja tez cd.... Odpowiedz Link Zgłoś
kate.forever Re: kto? 15.05.06, 21:26 ja lubię słuchać c-boola, mbrother, east clubbers i rózne remixy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: kto? IP: 217.197.78.* 21.05.06, 01:11 Ja uwielbiam techno i zawsze jestem w transie, jak jakieś leci. Najbardziej lubię Dj Tiesto, Dj Lhasa i Scootera.Zresztą kocham techno w kazdej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heikt Re: kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 10:39 to tez nie jest techno.... Odpowiedz Link Zgłoś