miecio4 07.01.03, 16:22 I to z takim małolatem. www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=3555395&PHPSESSID=8ecac9e7f1dc3cddf6919277270fd3a9 Pogrązony w smutku M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 16:34 miecio4 napisał: > I to z takim małolatem. Masz coś do małolatów...?! Małolaty (małolaci??) są git )) Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 16:40 ilhan napisał: > > Masz coś do małolatów...?! > Małolaty (małolaci??) są git )) > Tak tylko ze Natalie to dojrzała kobieta i konkretniejszego faceta. Np z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 16:47 miecio4 napisał: > ilhan napisał: > > > > > Masz coś do małolatów...?! > > Małolaty (małolaci??) są git )) > > > > > Tak tylko ze Natalie to dojrzała kobieta i konkretniejszego faceta. > Np z Polski > Miecio podobno Shakira szuka męża.....? Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 16:48 gregkor napisał: > > Miecio podobno Shakira szuka męża.....? > Shakira mój drogi jest od dawna zakochana w jakiś facecie a poza tym gdziesz ona do Natalie. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 16:48 miecio4 napisał: > Tak tylko ze Natalie to dojrzała kobieta i konkretniejszego faceta. > Np z Polski > > nie martw się, mieciu, obiecany klon Natalii w przygotowaniu (btw: znam konkretnych młodszych facetów ) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 16:50 miecio4 napisał: > ilhan napisał: > > > > > Masz coś do małolatów...?! > > Małolaty (małolaci??) są git )) > > > Tak tylko ze Natalie to dojrzała kobieta i konkretniejszego faceta. > Np z Polski Wychodzi na to że małolat z Polski byłby najbardziej słuszną koncepcją ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Natalie Imbruglia zaręczona... IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 07.01.03, 17:07 Ja tam miecia rozumiem... cherlawy ten blondas...i wogóle ... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: głowa do góry mieciu... 07.01.03, 17:11 ....jest przecież tyle wspaniałych dziewczyn na forum....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekris Re: Natalie Imbruglia zaręczona... IP: 217.153.77.* 07.01.03, 19:29 Hm, rozumiem np. Lenny Kravitz, ale chudy z Silverchair? Tragedia. ALE zareczyny mozna zawsze zerwac. I moze z tego powstanie ciekawa muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 20:27 miecio4 napisał: > I to z takim małolatem. > > Pogrązony w smutku M. malolatem??? no wiesz..to zaden malolat nie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 21:55 22-latkowie to według Ciebie nie małolaci???!!! Prawie tyle co ilhan. To ile lat musi mieć małolat? Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 21:57 Chciałam powiedzieć, że ja bardzo lubię małolatów... I Natalie się, wobec tego, nie dziwię... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 22:39 madee1 napisała: > Chciałam powiedzieć, że ja bardzo lubię małolatów... O, brawo dla tej Pani... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 22:00 miecio4 napisał: > 22-latkowie to według Ciebie nie małolaci???!!! Prawie tyle co ilhan. >no pewnie ze nie malolaci!nie ocenia sie po wieku!!! ilhan?? wazne jak pisze i mowi a nie to ile ma lat.. To ile lat musi mieć małolat? ee..niewiem...))))))) oj Mieciu..ta Natalie to wie co robi))) musisz to jakos zrozumiec i przezyc, lacze sie w bolu... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 22:41 mallina napisała: > miecio4 napisał: > > > 22-latkowie to według Ciebie nie małolaci???!!! Prawie tyle co ilhan. > > >no pewnie ze nie malolaci!nie ocenia sie po wieku!!! > ilhan?? wazne jak pisze i mowi a nie to ile ma lat.. O, i dla tej Pani też... Jak mądrze mówi, no proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Natalie Imbruglia zaręczona... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 22:21 Ja jestem małolatem,ja ja!!!!!! Mam 21. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 22:28 Gość portalu: nikka napisał(a): > Ja jestem małolatem,ja ja!!!!!! Mam 21. no tak, ale za Ciebie nikka to Natalie na pewno nie wyjdzie. Co innego Johns ) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 22:31 hmm kobiety odpadaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Natalie Imbruglia zaręczona... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 22:36 Eee...Ale ja i tak wolę Jennifer Lopez Śpieszę wyjaśnić: moja mama codziennie informuje mnie że już nie jestem taka młoda, więc jak przeczytałam że ឆ to małolat to mi się dobrze na duszy zrobiło ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 22:33 Gość portalu: nikka napisał(a): > Ja jestem małolatem,ja ja!!!!!! Mam 21. Ciesz się, ciesz! To już długo nie potrwa!!! Wiem coś o tym. Mam dzisiaj urodziny! )) Pozdrowienia dla "wiekowych"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Natalie Imbruglia zaręczona... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 22:38 Oj masz rację. 2 lata temu nabijałam się z 21-letniej kumpeli że ja jeszcze nastolatka.I co? A teraz stara d*** jestem Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 22:38 n_eska71 napisała: > Mam dzisiaj urodziny! )) Esko, wszystkiego najlepszego! I wogle... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Natalie Imbruglia zaręczona... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 22:41 I wszystkiego najlepszego.Ekhm,zaintonuję Sto lat...(w tym momencie pękają szyby) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 22:46 Kochani! Nie czas na życzenia tylko na kondolencje. Jestem w depresji. Ale jakoś się podźwignę. Jak co roku. ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture HEPI BERZDEJ 07.01.03, 22:45 n_eska71 napisała: >Mam dzisiaj urodziny! )) > Pozdrowienia dla "wiekowych"! HEPI BERZDEJ TUUU JUUU HEPI BERZDEJ TUUU JUUU HEPI BERZDEJ DIIIR EEESKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HEPI BERZDEJ TUUU JUUU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: HEPI BERZDEJ 07.01.03, 22:50 n_eska71 napisała: > Oooooooooo! Już mi lepiej!!! ))))) no skoro to tak dobrze podziałało: HEPI BERZDEJ TUUU JUUU HEPI BERZDEJ TUUU JUUU HEPI BERZDEJ DIIIR EEESKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HEPI BERZDEJ TUUU JUUU!!!! (mam nadzieję, że mnie Vulture o prawa autorskie nie będzie ciągał po sądach) Wszystkiego najlepszego eska)) Nie będę pytał które to, bo ostatnio zauważyłem, że się ciężko odpowiedzi na to pytanie doczekać ) Loveletter Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: HEPI BERZDEJ 07.01.03, 22:59 loveletter napisał: > Wszystkiego najlepszego eska)) Dzięki, dzięki )) >Nie będę pytał które to, bo ostatnio zauważyłem, >że się ciężko odpowiedzi na to pytanie doczekać ) A bo Ty ciągle pytasz o to samo! Miałeś swój wątek "rozpoznawczy". Notatek nie zrobiłeś??? A ja już wspominałam, że pełna data mojego urodzenia zawarta jest w moim nicku ( swoją drogą wyjątkowy jest ten układ cyfr i tylko to mnie pociesza). )) Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: HEPI BERZDEJ 07.01.03, 23:29 no wiem wiem, że w nicku))) Tak tylko spytałem, dla pewności ) To jeszcze raz wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Natalie Imbruglia zaręczona... 07.01.03, 22:18 ...TYLKO zaręczona. Mieciu otrzyj łzy, nie rozpaczaj! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Natalie Imbruglia zaręczona... IP: 198.208.26.* 16.04.03, 13:45 Ciekawe co sie urodzi z tego slubu. Mam nadzieje ze Silverchair nie "spopowacieje" do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Natalie Imbruglia zaręczona... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 15:07 Kurka, myślałm, ż eto tylko ja jestem fanem Boginii (lol) (jej urody, bo śpiewać nie umie)...A tu masy wielbią Natalie... na otarcie łez...zobaczymy ją jeszcze w Johnym Englishu...może to pomoże przełamać szok Swopją drogą: kto mnie pobije? Na dysku mam 541 zdjęć Natalie, serio (aż moja dziewczyna coś podejrzewa lol). Odpowiedz Link Zgłoś