Gość: ivulspirit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:22 i żeby już nie wypłynęli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lena Re: bye bye Ich Troje IP: 217.197.78.* 19.05.06, 00:06 Ich Troje byli najlepsi. Dali niezly show. Szkoda, ze odpadli, ale to znowu zadecydowalay układy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivulspirit Re: bye bye Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 00:11 Najlepsi? W czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Lordi Re: bye bye Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 08:50 Najlepsi byli Finowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: bye bye Ich Troje IP: 217.197.78.* 19.05.06, 23:59 Ich Troje było najlepsze. Niestety, odpadli. Po ICh Troje najlepszy był Dima z Rosji. Będę trzymac za niego jutro kciuki, bo chłopak ma świetna piosenkę. Z tych, co jutro biorą udział może być jeszcze Malta i Mołdawia. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: bye bye Ich Troje 20.05.06, 21:06 EUROWIZJA to straszny shit jednak są cztery punkty na które warto zwrócić uwagę i obejrzeć z włączoną fonią: 1. Irlandia - Brian Kennedy przez 6 lat współpracował z legendą irlandzkiej muzyki Vanem Morissonem uczestniczył w jego trasach koncertowych a także pojawił się na kilku jego albumach. 2. Litwa - LT United. oryginalne odważne prześmiewcze 3. Finlandia - LORDI. image jakby parodia Slipknota muzyka w stylu disco metal ja w tym słyszę motyw z: Kolorowe sny naszego Kangaroz 4. Niemcy - Texas Lightning. ot, niemieckie country na wesoło btw. Janusz Kosa Kosiński właśnie powiedział w tv o przyczynach porażki Wiśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: bye bye Ich Troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 21:11 > 1. Irlandia - Brian Kennedy > przez 6 lat współpracował z legendą irlandzkiej muzyki Vanem Morissonem > uczestniczył w jego trasach koncertowych a także pojawił się na kilku jego > albumach. osobiście byłam w lekkim szoku jak się dowiedziałam, że Brian jedzie na Eurowizję!!!No i ta jego piosenka niestety...do Eurowizji pasuje... > btw. > Janusz Kosa Kosiński właśnie powiedział w tv o przyczynach porażki > Wiśniewskiego. No i jakie są przyczyny tej porażki, bo dopiero zaczynęłam oglądać transmisję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: bye bye Ich Troje IP: 217.197.78.* 21.05.06, 00:35 Piosenki godne uwagi: 1. Dima i jego "Never let you go". To było przepiekne i ten motyw z fortepianem , płatkami róż. 2.Grecja, bo dziewczyna miala głos 3.Armenia za ciekawy, orientalny motyw przewodni iinteresującą scenografię 4.Ukraina -łatwo wpadająca w ucho piosenka, super uklad taneczny 5.Macedonia . Piosenka lekka, miło się słucha 6.Rumunia-może być przebojem wakacji i facet naprawdę potrafi manewrowac głosem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Leny Re: bye bye Ich Troje IP: *.betanet.pl 10.06.06, 20:57 Ty chyba glupia albo chorowita na umysle dziewucha albo z Ukrainy (a fe) LORDI POWER !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna a Re: bye bye Ich Troje IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.06, 11:53 ej, ale przecież każdy może mieć swój gust... ja tam Ich Troje nie odróżniałam od Lordi, a Ukrainy od Malty. where did i go wrong? ;p Odpowiedz Link Zgłoś