Dodaj do ulubionych

the Waterboys

20.05.06, 19:03
Nowa, koncertowa płyta "Karma to Burn", znakomita, pyszna...chce się jej
smakować jak tiramisu. Pierwszy oficjalny koncertowy album. Polecam, bo zespół
gra rewelacyjnie a Mike jest Bogiem. Koncert nie tylko dla fanów. Transowy
elektryczny Folk.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacenty Re: the Waterboys IP: *.chello.pl 21.05.06, 10:53
      Ona taka średnio nowa bo zeszłoroczna, co nie nie zmienia faktu, że jej nie
      słyszałem. Trochę mi wstyd, bo bardzo ich lubiłem i to ich/jego jedyna płyta,
      której nie znam. Ktoś mi powiedział, że marna i później o niej zapomniałem.
      Biorąc pod uwagę fakt, że Mike dawno nie stworzył nic godnego uwagi, sam nie
      wiem co myśleć. Skoro mi przypomniałeś, wkrótce nadrobię i wrócę do tematu smile
    • Gość: Jacenty Re: the Waterboys IP: *.chello.pl 25.05.06, 20:15
      W tym miesiącu w Anglii ukazała się dwupłytowa reedycja "Fisherman's Blues".
      Typowy przykład wyciągania pieniędzy, ale niestety bywam targetem takich
      kombinatorów wink
      • exman Re: the Waterboys 25.05.06, 20:28
        Na sczęście wczesniej zassałem bonusy z soulseeka...masz całkowitą rację, nie po
        raz pierwszy wydawca Mike'a robi takie numery...niestety. A jak wrażenia z
        "official live" ?
        • Gość: Jacenty Re: the Waterboys IP: *.chello.pl 25.05.06, 20:33
          Ze wstydem przyznaję, że nadal nie znam. Mam taką zasadę, że nie ściągam płyt,
          które zamierzam kupić, a ta "Karma" jakoś mi umknęła w pewnym sensie i teraz
          muszę poczekać aż się trafi okazja kupna.

A powiedz mi czy warto wydawać pieniądze na tę reedycję "Fisherman's Blues"?
          • exman Re: the Waterboys 25.05.06, 21:02
            Nie sądzę, z bonusów nic nowego nie wynika, ani dla fanów Mike'a ani dla fanów
            Waterboys...Fisherman's jak i Room to Roam sa płytami skończonymi w sensie
            całości, nic ciekawego nie dodano. Za to trafiłem na bardzo dobre nagrania
            Waterboys z festiwalu w Bredzie _Live at Chasse...chyba nawet lepsze niż na
            "Karma 2 burn" ...ciekawe, dlaczego ich nie wydali ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka