przemkowa.b 22.05.06, 14:55 Od soboty ten tytuł prawnie mi się należy Obroniłam na 5,5 Dziękuję mojemu promotorowi za wsparcie moralne i w ogóle bez niego nie byłoby tej pracy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apfelbaum Re: Magister artysta muzyk;-) 22.05.06, 15:16 Wartość tego, co dokonała przemkowa.b dla kultury wykonawstwa jest nie do przecenienia, są to odkrywcze i wysoce indywidualne refleksje na temat bardzo istotnych kwestii wykonawstwa koncertów Szostakowicza. Wciąż rozmyślam, jak można by rozpropagować tą wspaniałą robotę dla wszystkich zainteresowanych. Poza tym - współpraca z przemkową była dla mnie najczystszą przyjemnością intelektualną, rzadko spotyka się kogoś tak zaangażowanego. W coś bardzo mi bliskiego. A Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Magister artysta muzyk;-) 22.05.06, 15:36 a wiesz, że mi w bibliotece kazali podpisać że się zgadzam na pozostawienie tej pracy do wglądu? Ja się pytam teraz sama siebie, która to wersja będzie, bo jeśli wersja znajdująca się w posiadaniu Pytii Delfickiej, to niedobrze, on ma niepoprawioną Odpowiedz Link Zgłoś
apfelbaum Re: Magister artysta muzyk;-) 22.05.06, 21:56 No chyba ostateczną, jakby co koniecznie trzeba podmienić, żeby jakieś vacidy nie gadały itp. A praca rules, zresztą wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
zamek vox admini 22.05.06, 22:05 Vacidy nie zagadają, spokojne Wasze głowy upawiopiórzone Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Magister artysta muzyk;-) 23.05.06, 12:14 vacid do gadania nic nie ma, zarówno ten realny jak i jego podróbka, że nierealny to pisał, to pewne, a podróbką też wiem kto jest Odpowiedz Link Zgłoś
littlun1 Re: Magister artysta muzyk;-) 23.05.06, 08:05 Mało Was wszystkich znam ale... serdeczne gratulacje od skromnego malarza dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
x-man66 Re: Magister artysta muzyk;-) 22.05.06, 15:52 ****** Gratuluję ******** Wielka rzecz. Czy jest przewidziane wirtualne oblewanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Magister artysta muzyk;-) 22.05.06, 16:21 Cholera, nienawidzę takich pytań. co będzie, to się okaże. Odpowiedz Link Zgłoś
bwv1004 Re: Magister artysta muzyk;-) 22.05.06, 16:42 Gratulacje!!! I życzę dalszych sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: Magister artysta muzyk;-) 22.05.06, 18:16 Gratuluję bardzo serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: Magister artysta muzyk;-) 22.05.06, 18:20 Aaaaa! A pracę może na serwer wrzucić? Poczytałabym chętnie na taki temat i myślę, że nie tylko ja! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Magister artysta muzyk;-) 22.05.06, 18:37 Schatz, jeden poczyta, a drugi zerżnie... Może już lepiej konwencjonalnie pożyczyć od Przemkowej? Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Magister artysta muzyk;-) 23.05.06, 12:16 Praca jest możliwa do podesłania, ale żadne wrzucanie nie wchodzi w rachubę, chyba że w ramach jakiegoś awansu, bo się muzykom każe czasem coś publikować, żeby awans był możliwy Odpowiedz Link Zgłoś
jdrk Re: Magister artysta muzyk;-) 22.05.06, 19:33 przemkowa.b napisała: > Cholera, nienawidzę takich pytań. co będzie, to się okaże. Ale dobiasz pyta, co będzie na oblewaniu (jaki trunek) Odpowiedz Link Zgłoś
dobiasz Re: Magister artysta muzyk;-) 22.05.06, 21:43 przemkowa.b napisała: > Cholera, nienawidzę takich pytań. Normalne pytanie. Przynajmniej u studentów mojej uczelni nie wywoływało nerwowych drgawek. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Magister artysta muzyk;-) 23.05.06, 12:17 Twoje pytanie nie wywołuje u mnie nerwowych drgawek, a fakt że takich pytań nie znoszę wynika zupełnie z czego innego niż masz na myśli. Nie lubię zapeszać, mam jakieś plany, ale nie lubię robić z gęby cholewy. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiasz Re: Magister artysta muzyk;-) 23.05.06, 12:27 przemkowa.b napisała: > Twoje pytanie nie wywołuje u mnie nerwowych drgawek, a fakt że takich pytań nie > > znoszę wynika zupełnie z czego innego niż masz na myśli. Skąd pewność, że mam na myśli to co myślisz, że mam na myśli? Wrzuć na luz. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Magister artysta muzyk;-) 23.05.06, 13:27 to Tobie, kolego, radzę wrzucić na luz a nie dopatrywać się u ludzi drgawek, których oni nie przejawiają. Jestem na kompletnym luziku. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiasz Re: Magister artysta muzyk;-) 23.05.06, 13:57 przemkowa.b napisała: > Jestem na kompletnym luziku. Cieszę się. Odpowiedz Link Zgłoś
jdrk Re: Magister artysta muzyk;-) 22.05.06, 19:31 To ja gratuluję podwójnie: 1. za to, że już jesteś Magister i 2. za to, że jesteś Magister na 5 (i pół!) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Magister artysta muzyk;-) 22.05.06, 21:44 Ja pytam o pracę i o trunek (wirtualny albo osobisty, jak będę w Krakowie za tydzień). Przemkowa, gratulacje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kanarek2 Re: Magister artysta muzyk;-) 23.05.06, 00:13 > Od soboty ten tytuł prawnie mi się należy Obroniłam na 5,5 > Dziękuję mojemu promotorowi za wsparcie moralne i w ogóle bez niego nie > byłoby tej pracy Magister skrzypcolog z Krakowa - przy wsparciu Promotorova - w Solach Szostakowicza się pławiąc wszystkich zachwycza. Elita-ż to, czy Sztuka Masowa? Odpowiedz Link Zgłoś
geesje Re: Magister artysta muzyk;-) 23.05.06, 06:39 To już się tytuł zmienił i nie jest magister SZTUKI? ALe serdecznie gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
apfelbaum Re: Magister artysta muzyk;-) 23.05.06, 07:57 Nic mi o tym nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Magister artysta muzyk;-) 23.05.06, 11:48 Z tego co ja wiem to zawsze był artysta muzyk no ale może ja się kieruję tytułami rodziców a coś się w międzyczasie zmieniło Odpowiedz Link Zgłoś
geesje Re: Magister artysta muzyk;-) 23.05.06, 15:04 Zwykło sie tak mówić. Tymczasem ubawiło mnie okrutnie, i zresztą do dziś bawi, stwierdzenie na dyplomie właśnie: "uzyskał(a) stopień magistra sztuki". Skojarzeń nie będę podawać publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
jdrk Re: Magister artysta muzyk;-) 23.05.06, 21:27 geesje napisała: > Tymczasem ubawiło mnie okrutnie, i zresztą do dziś bawi, stwierdzenie na > dyplomie właśnie: "uzyskał(a) stopień magistra sztuki". A ja chetnie bym zamienił swojego magistra inżyniera na magistra Sztuki (mam nadzieję, że przez duże "S") Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Ale mi się miło zrobiło...;-) 29.05.06, 13:25 Wyobraźcie sobie, że koleżanka z roku, flecistka, gra dyplom niedługo i m.in. będzie grać Wiosnę Vivaldiego, obłednie to brzmi na flecie postanowiła zagrać z mini zespołem, i tak jej zależy, żebym to była ja, ze specjalnie termin dyplomu przesunęła żeby nie kolidował z moim ślubem ech, to naprawdę miłe... w ogóle najbliższy czas zapowiada się super Odpowiedz Link Zgłoś
apfelbaum Re: Ale mi się miło zrobiło...;-) 29.05.06, 22:00 O kogo chodzi? Dasz mi znać na privie? Serdeczności Odpowiedz Link Zgłoś