Gość: kubasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.03, 17:37 Jaka jest waszym zdaniem najlepsza piosenka Radiohead? Ja malo oryginalnie psotawie na Paranoid Android... A moze byl juz taki watek? Jesli tak to prosilbym o link. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius Re: Najlepsza piosenka Radiohead 11.01.03, 17:44 Nie wiem - Najbardziej poruszającą (jedną z trzech piosenek w ogóle, które sprawiają, ze przechodzą mnie dreszcze, za każdym razem) jest Street Spirit. - Piosenką, którą mógłbym słuchac na okrągło, co i rusz wynajdując w niej nowe smaczki jest Karma Police. - Całe Kid A i cały Amnesiac to dla mnie zupełnie inny wymiar muzyki, choć "Everything on it's right place" z pierwszej i "You and whose army?" z drugiej sprawiają, że zupełnie odpływam. Z Radiohead nie jest tak prosto... m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.wrong Re: Najlepsza piosenka Radiohead 16.01.03, 21:14 1. i might be wrong 2. everything in its right place 3. paranoid android Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Najlepsza piosenka Radiohead IP: *.icpnet.pl 16.01.03, 21:28 How To Disappear Completely (również za tytuł Odpowiedz Link Zgłoś