Dodaj do ulubionych

archive - again

IP: *.bochnia.pl 28.05.06, 15:36
widziałem jakiś czas temu teledysk do nagrania again grupy archive. może ktoś
mi pomoże, chciałbym go sobie ściągnąć. jakoś mi nie wychodzi..
Obserwuj wątek
    • blackfield Re: archive - again 28.05.06, 22:16
      Czy naprawdę nie warto poczekać ( tyle ile trzeba ), uzbierać i kupić płytę ?
      Cała jest świetna, a Again jest tylko jednym z argumentów przemawiającym za kupnem
    • neder Re: archive - again 28.05.06, 22:21
      może ktoś
      > mi pomoże, chciałbym go sobie ściągnąć. jakoś mi nie wychodzi..

co 'znaczy nie wychodzi'? skąd ściagnąć?

a do mojego poprzednika: a jak sobie odłożę, to gdzie mogę nabyć teledysk drogą
      kupna?
      pzdr
      • blackfield Re: archive - again 28.05.06, 22:30
        > a do mojego poprzednika: a jak sobie odłożę, to gdzie mogę nabyć teledysk drogą
        > kupna?
        > pzdr

Chociażby kupując rozszerzoną wersję albumu Noise, gdzie teledysk do Again ( i
        paru innych utworów ) się znajduje smile

Pozdrawiam
        • Gość: przemek Re: archive - again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:42
          album znam. jest piękny. a klip w swej prostocie jest dopełnieniem muzyki. można
          go zobaczyć w strumieniu, znalazłem witrynę, na której umieszczono. tylko móc
          jeszcze go sobie zapisać...
          • Gość: neder Re: archive - again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:05
            a podaj link do tej strony. proszę wink
            • Gość: przemek Re: archive - again IP: *.bochnia.pl 29.05.06, 17:09
              www.youtube.com/watch?v=v5aNNVdYbFo&search=archive
              proszę bardzo. miłego oglądania.
              • Gość: lia Re: archive - again IP: *.SRV / *.w80-14.abo.wanadoo.fr 30.05.06, 00:28
                Zdaje sie, ze na YouTube filmy sa we flashu, prawda? No to moze cos sie da
                zrobic programem Flash Hunter? Przetestuje i dam wam znac.
                • Gość: lia Re: archive - again IP: *.SRV / *.w80-14.abo.wanadoo.fr 30.05.06, 10:34
                  Oczywiscie wykazalam sie wielka naiwnoscia, sadzac, ze jakims prosciutkim
                  programikiem da sie zalatwic sprawebig_grin YouTube zabezpiecza swoje zbiory przed
                  prostym sciaganiem. No ale od czego jest net i madrosc jego uzytkownikow?wink
                  Niniejszym zawiadamiam, ze przepis na sukces w sciaganiu chronionych flashow z
                  YouTube (i nie tylko) jest tu:
                  javimoya.com/blog/youtube_en.php
                  Gdybys jednak nadal mial problemy, zostaw maila - przesle Ci ten plik, tylko
                  ostrzegam, ze jest spory.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka