Gość: przemek IP: *.bochnia.pl 28.05.06, 15:36 widziałem jakiś czas temu teledysk do nagrania again grupy archive. może ktoś mi pomoże, chciałbym go sobie ściągnąć. jakoś mi nie wychodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackfield Re: archive - again 28.05.06, 22:16 Czy naprawdę nie warto poczekać ( tyle ile trzeba ), uzbierać i kupić płytę ? Cała jest świetna, a Again jest tylko jednym z argumentów przemawiającym za kupnem Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: archive - again 28.05.06, 22:21 może ktoś > mi pomoże, chciałbym go sobie ściągnąć. jakoś mi nie wychodzi.. co 'znaczy nie wychodzi'? skąd ściagnąć? a do mojego poprzednika: a jak sobie odłożę, to gdzie mogę nabyć teledysk drogą kupna? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
blackfield Re: archive - again 28.05.06, 22:30 > a do mojego poprzednika: a jak sobie odłożę, to gdzie mogę nabyć teledysk drogą > kupna? > pzdr Chociażby kupując rozszerzoną wersję albumu Noise, gdzie teledysk do Again ( i paru innych utworów ) się znajduje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: archive - again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:42 album znam. jest piękny. a klip w swej prostocie jest dopełnieniem muzyki. można go zobaczyć w strumieniu, znalazłem witrynę, na której umieszczono. tylko móc jeszcze go sobie zapisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neder Re: archive - again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:05 a podaj link do tej strony. proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: archive - again IP: *.bochnia.pl 29.05.06, 17:09 www.youtube.com/watch?v=v5aNNVdYbFo&search=archive proszę bardzo. miłego oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lia Re: archive - again IP: *.SRV / *.w80-14.abo.wanadoo.fr 30.05.06, 00:28 Zdaje sie, ze na YouTube filmy sa we flashu, prawda? No to moze cos sie da zrobic programem Flash Hunter? Przetestuje i dam wam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lia Re: archive - again IP: *.SRV / *.w80-14.abo.wanadoo.fr 30.05.06, 10:34 Oczywiscie wykazalam sie wielka naiwnoscia, sadzac, ze jakims prosciutkim programikiem da sie zalatwic sprawe YouTube zabezpiecza swoje zbiory przed prostym sciaganiem. No ale od czego jest net i madrosc jego uzytkownikow? Niniejszym zawiadamiam, ze przepis na sukces w sciaganiu chronionych flashow z YouTube (i nie tylko) jest tu: javimoya.com/blog/youtube_en.php Gdybys jednak nadal mial problemy, zostaw maila - przesle Ci ten plik, tylko ostrzegam, ze jest spory. Odpowiedz Link Zgłoś