Gość: szokolate IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.05.06, 13:30 Co waszym zdaniem powinno sie znalezc na plycie z takim tytulem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heikt Re: Klasyka house IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:50 klasyka to klasyka - czyli steve silk hurley, dj pierre, adonis, inner city, marshall jefferson, farley jackmaster funk, frankie knuckles, larry heard, masters at work.... o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Klasyka house 29.05.06, 19:03 coś z italo też : Black Box, 49ers, DJ Lelevel, Starlight do tego Hithouse - Jack to the sound, Tolga Flim Flam Balkan, Krush - House Arrest, Bomb The Bass, MARRS eh były czasy Odpowiedz Link Zgłoś
svenne Re: Klasyka house 30.05.06, 03:07 nie jestem fanem house ale ostatnio wpadlo mi w rece kilka plyt z wytworni hed kandi i szczerze mowiac podoba mi sie. w sobote bylem na imprezie, na ktorej serwowali muzyczke z wymienonej przeze mnie wyzej stajni. heh, bylo naprawde milo. znam ich stronke ale chcialbym sie dowiedziec, czy to tez klasyka house? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Klasyka house IP: *.aster.pl 30.05.06, 12:32 To zależy jak zdefiniujemy house. Jesli nie będziemy się zbyt radykalnie trzymać szufladek, to można by dorzucić do takiego zestawu parę hitów w rodzaju wczesnych dzieł S Express, Coldplaya i Adamskiego ("Killer"!). No i Guru Josh z "Infinity". Choć nie dam głowy że to ostatnie jest jednak bliżej techno. No ale już napisałem - cały kłopot z tymi szufladkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heikt Re: Klasyka house IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:36 S'Express na pewno, a Adamski gral w sobote w Warszawie!!! do pozwyzszych nalezy dorzucic tez chyba wczesne Basement Jaxx i Deep Dish? A Daft Punk? Ja np ich nie lubie, ale wczesne rzeczy to klasyka chcac nie chcac.... Odpowiedz Link Zgłoś