Dodaj do ulubionych

Klasyka house

IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.05.06, 13:30
Co waszym zdaniem powinno sie znalezc na plycie z takim tytulem?
Obserwuj wątek
    • Gość: heikt Re: Klasyka house IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:50
      klasyka to klasyka - czyli steve silk hurley, dj pierre, adonis, inner city, marshall jefferson, farley
      jackmaster funk, frankie knuckles, larry heard, masters at work.... o to chodzi?
      • aron2004 Re: Klasyka house 29.05.06, 19:03
        coś z italo też : Black Box, 49ers, DJ Lelevel, Starlight

do tego Hithouse - Jack to the sound, Tolga Flim Flam Balkan, Krush - House
        Arrest, Bomb The Bass, MARRS eh były czasy smile
        • svenne Re: Klasyka house 30.05.06, 03:07
          nie jestem fanem house ale ostatnio wpadlo mi w rece kilka plyt z wytworni hed
          kandi i szczerze mowiac podoba mi sie. w sobote bylem na imprezie, na ktorej
          serwowali muzyczke z wymienonej przeze mnie wyzej stajni. heh, bylo naprawde
          milo. znam ich stronke ale chcialbym sie dowiedziec, czy to tez klasyka house?
    • Gość: muka! Re: Klasyka house IP: *.aster.pl 30.05.06, 12:32
      To zależy jak zdefiniujemy house. Jesli nie będziemy się zbyt radykalnie trzymać
      szufladek, to można by dorzucić do takiego zestawu parę hitów w rodzaju
      wczesnych dzieł S Express, Coldplaya i Adamskiego ("Killer"!). No i Guru Josh z
      "Infinity". Choć nie dam głowy że to ostatnie jest jednak bliżej techno. No ale
      już napisałem - cały kłopot z tymi szufladkami...
      • Gość: heikt Re: Klasyka house IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:36
        S'Express na pewno, a Adamski gral w sobote w Warszawie!!!
        do pozwyzszych nalezy dorzucic tez chyba wczesne Basement Jaxx i Deep Dish? A Daft Punk? Ja np ich
        nie lubie, ale wczesne rzeczy to klasyka chcac nie chcac....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka