Gość: Lukasz IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 17.01.03, 10:39 Moim zdaniem np Bryan Adams. Oprocz kilku (trzech?) kawalkow wszystkie jego piosenki wydaja mi sie byc tym samym utworem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xamel Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie IP: *.dop.krakow.pl 23.01.03, 16:50 np? dirty deeds... i are you ready ? czy TNT i highway to hell ? a moze who is who i ballbraker ?? a moze nie sluchalo sie nigdy ac/dc??? Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie 17.01.03, 10:47 przykro mi to stwierdzić, ale Green Day... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimku Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie IP: 212.244.51.* 17.01.03, 10:51 Tool Moby AC/DC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.01.03, 10:54 Green Day, ale nie jest mi przykro z tego powodu ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie IP: *.wroc.zigzag.pl 23.01.03, 20:57 Gość portalu: Pimku napisał(a): > Tool idz do laryngologa... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie 17.01.03, 12:44 Shania Twain no i Moby oczywiście, który ciągle nagrywa tę samą piosenkę... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie 17.01.03, 13:14 Anna Maria Jopek, na co pewnie wiele osob sie oburzy - trudno.. co do AC/DC tez sie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie 17.01.03, 13:19 Ramones Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie 17.01.03, 13:30 Z przykrością stwierdzam: MODERN TALKING. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garbatyaniou Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie IP: proxy / 195.245.213.* 17.01.03, 13:46 być może, jak piszecie- Moby... i oby jak najdłużej grał tą jedną cudowną piosenkę! ja już, niestety,nie rozróżniam piosenek Lenny Kravitza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 17.01.03, 13:57 To moze zabawmy sie w ten sposob- ktorzy wykonawcy graja ta sama piosenke, ale nam to nie przeszkadza (Ramones np?), a ktorzy graja to samo i nas to wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie 17.01.03, 14:03 Na przykład: The Offspring Blink 182 Moby Budka Suflera (ostatnio) Łzy Nie wspominając o całej masie przeróżnych odmian Britney, setkach boysbandów i innych tego rodzaju patologiach Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie 17.01.03, 14:34 Napalm Death, zwłaszcza na wczesnych płytach. Ale i tak ich lubię Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie 17.01.03, 19:46 Nikt jeszcze nie wspomniał o Philu Collinsie? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie 18.01.03, 10:39 Czekałem aż to ktoś napisze, bo potem wszyscy na mnie znów wsiądą, że się czepiam biednego Phila, który nie tylko płyty, ale i nawet ich okładki stara się eeee unifikować... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie 18.01.03, 11:15 No więc Phil Collins Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiu-bździu Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie IP: *.acn.waw.pl 18.01.03, 13:21 Dla mnie taką wykonwczynią jest Kora- zawsze tak samo i o tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie 18.01.03, 15:04 vulture napisał: > Czekałem aż to ktoś napisze, bo potem wszyscy na mnie znów wsiądą, że... Czasem Cię mogę wyręczyć, ale nie przyzwyczajaj się. )) > czepiam się biednego Phila, który nie tylko płyty, ale i nawet ich okładki >stara się eeee unifikować... ... bo to bardzo skromny człowiek jest i uważa, że na okładce powinno znaleźć się wyłącznie JEGO ZDJĘCIE. Po co rozpraszać uwagę fanów zbędnymi detalami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek and the winner is... IP: *.w3cache.trzebnica.net / 10.17.64.* / *.router.trzebnica.net 19.01.03, 11:22 Enya Czemu do tej pory nikt jej tu nie wynienił? Przecież ten wątek powstał specjalnie z myślą o niej Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: and the winner is... 19.01.03, 12:03 Ale u mi się na przykład Enyi bardzo dobrze słucha i - jeśli nie są to dawki dłuższe niż pół godziny - nie wzbudza odruchów wymiotnych, natomiast jej nieco starszy kolega z wytwórni... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: and the winner is... 19.01.03, 12:46 Gość portalu: Bartek napisał(a): > Enya Nie przesadzajmy. Enya ciągle wprowadza jakieś zmiany. Raz zmienia muzykę, innym razem tekst. Gdyby zmieniła oba te elementy równocześnie, kto by poznał, że to ona? Trochę zrozumienia. PS. A w/w pani słucham z prawdziwą przyjemnością i to w dawkach znacznie przekraczających pół godziny. Niepokojących odruchów brak! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: and the winner is... 19.01.03, 14:12 Plus Enya bardzo ładnie wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: and the winner is... 19.01.03, 14:38 vulture napisał: > Plus Enya bardzo ładnie wygląda... a tak, faktycznie - Plus Enya jest naprawdę ładna))). ... co się zaś tyczy jej starszych kolegów z wytwórni to trzeba spytać kobiety ))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: and the winner is... 20.01.03, 00:14 Właśnie, dziewczęta, której podoba się Phil? Ręka w górę!... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: and the winner is... 20.01.03, 22:54 To chyba nie do mnie apel- te: "dziewczęta!"- ale... Rękę mogę podnieść. Nawet obydwie w geście pt." Ja się poddaję, dlaczego więc mnie NIM dręczycie ?!!!" ) PS. Ktoś mi ostatnio mówł, że jestem bardzo podobna do Enyi - tylko młodsza! ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: and the winner is... 20.01.03, 23:10 Oooo no fajnie fajnie... Mi mówili różni złośliwi ludzie że wyglądam jak Phil Collins ze względu na fryzurę a raczej jej brak, ale w końcu Peter Gabriel ostatnio też się ogolił i jeszcze kozią brodę zapuścił... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: and the winner is... 21.01.03, 21:19 vulture napisał: >Peter Gabriel ostatnio też się ogolił i jeszcze kozią brodę zapuścił... Czy mam rozumieć, że Ty też jesteś szczęśliwym posiadaczem koziej bródki czy to jeszcze przed Tobą? )) A swoją drogą to ile ta identyfikacja z ulubieńcem wymaga wyrzeczeń! Golenie, zapuszczanie, hodowanie... Ale w dziwnych szatach-prześcieradłach to chyba chodził nie będziesz? )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: and the winner is... 22.01.03, 06:10 Nie mam koziej bródki, tylko bardzo krótkie włosy, a identyfikacja z ulubieńcem nie wchodzi w grę, bo faktycznie musiałbym wyglądać jak Adam Hanuszkiewicz w ostatnim stadium kariery, ale to może innym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: and the winner is... 22.01.03, 20:51 ... przyjdzie na to czas, taki czas... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: and the winner is... 25.01.03, 15:02 A co mają powiedzieć ci, których ulubieniec dokonał zwrotu w karierze ? Podążać jego śladem? Albo takie fanki Shakiry, Britney czy innej... Oczekuje się od nich, by bez względu na porę roku i pogodę biegały półnagie, a resztki odzienia precyzyjnie rwały na strzępy. Inni mają gorzej. Uspokoiłam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basstard Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie IP: *.idea.pl 20.01.03, 01:01 Coldplay (niektóre momenty są nieco lepsze - np. "Yellow", niektóre duuużo gorsze - "The Scientist" [odgłos żygania] - ale to wszystko jeden i ten sam NUDNY numer) Oasis (no comments...) AC/DC ZZ Top - ale w ich przypadku jakoś mi to nie przeszkadza... Jest też kilka zespołów, które w zasadzie mogłyby być jednym i tym samym zespołem grającym wciąż jeden i ten sam numer: Green Day, Blink 182, Sum 41, A, Bowling For Soup... Czy one CZYMKOLWIEK się różnią??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 stonesi IP: *.acn.waw.pl 22.01.03, 01:01 od 40 lat ten sam kawałek grają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pearl Re: IP: *.adm.uni.wroc.pl 22.01.03, 12:00 britney[czy ona jeszcze zyje?],shakira,wszelkiej masci boy i girlsbandy tudziez wyodrebnione z powyzszych jednostki typu justin costam,toni braxton- jejku,moznaby wymieniac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dave Re: IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 22.01.03, 13:10 Iron Maiden- ale to nie przeszkadza, AC/DC-przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
aric EEE, czepiacie się:) 22.01.03, 13:20 Jakby tak pomysleć, to na pierwszy rzut ucha, to przynajmniej 80% zespołów gra ciagle to samo. ACDC jest dorym przykładem, chociaż gdy zna się dokładnie twórczość zespołu to nie słyszy się jednego utworu ale wszystkie są inne. Co do ZZ Top, to nie zgodze sie, ich granie zawsze dzielę na trzy plus jeden mały okresy i sa zdecydowanie rózne. Może lepiej byłoby napisać, jaki zespół gra muzykę, która się ciągle zmienia. Weźcie swojego ulubionego wykonawce, dajcie posłuchac komuś pierwszy raz to stwierdzi, że wszystko jest na jedno kopyto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: IP: morele:* / 172.16.20.* 22.01.03, 18:06 Offspring - dla mnie idealny kandydat do tej klasyfikacji. Swoją drogą, to nie takie złe rozwiązanie dla fanów. Kupują jedną płytę i jakby mieli całą dyskografię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xamel Re: Wykonawcy,ktorych wszystkie piosenki sa takie IP: *.dop.krakow.pl 23.01.03, 16:59 no nie moge jak zobaczylem tyle osob co napisaly ze Ac/Dc to mnie po prostu zdjela trwoga!!! znaczy sie posluchaliscie jednej plyty i na tej podstawie wydaliscie opinie? czy moze znacie tylko te utwory ktore ida w emtivi ??? muzyka ac/dc przeszla tyle przeobrazen ze mozna ich oskarzyc o wiele ale akurat nie o monotonie jaki jest np wspolny mianownik plyt z okresu australijskiego z the razors edge? czy chocby cokolwiek z Scottem a pierwsza plyta z Johnsonem ? ballbraker a who made who? jesli ktos zna tylko big guy ze szwarcem i nie slyszal jailbreak to sie nie dziwie ze tak uwaza? dla mnie caly pop to powtarzanie tego samego w kolko i od nowa do znudzenia a juz polskie zespoly popowe to majstersztyk - kazda nowa piosenka jest taka ze "wydaje sie" ze sie to gdzies slyszalo - a potem sie szuka i rzeczywiscie sie to juz slyszalo ale ac/dc?? dawno mnie nic tak nie wzburzylo )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture acepiorundece 24.01.03, 05:15 Gość portalu: xamel napisał(a): > no nie moge > jak zobaczylem tyle osob co napisaly ze Ac/Dc to mnie po prostu zdjela trwoga!! > ! > znaczy sie posluchaliscie jednej plyty i na tej podstawie wydaliscie opinie? > czy moze znacie tylko te utwory ktore ida w emtivi ??? > muzyka ac/dc przeszla tyle przeobrazen ze mozna ich oskarzyc o wiele ale akurat > > nie o monotonie Owszem, a słyszałem także, że podobno nawet wujek Angusa Younga śpiewał przy goleniu co innego niż prababcia Bona Scotta, więc nie może być tu mowy o jednostajności. Mi się osobiście podoba u acepiorundece okres orkiestrowy, ale i lata fascynacji akordeonami i puzonem oraz muzyką C&W są ciekawe. Nie przepadam natomiast za okresem ragtime'owym. Odpowiedz Link Zgłoś