Dodaj do ulubionych

Grechuta w Opolu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:37
Co myslicie o koncercie piosenek Grechuty w Opolu?? kto podobał sie wam najbardziej, a kto najmniej?? Ja uważam, że ciala dał Piasek.... gdyby nie tekst, to wogóle nie wiedziałabym co to za piosenka... klasę, według mnie, pokazał za to Wodecki.
Obserwuj wątek
    • malina862 Re: Grechuta w Opolu 05.06.06, 16:50
      Anna Maria Jopek jak zawsze najlepsza!!!!!Ogólnie cały kocert bardzo mi się
      podobał.
      Grechuta to było pokolenie moich rodziców.Dopiero wczoraj doceniłam muzyke tego
      okresu i jutro ide zaopatrzyć się w jego płyty.
    • jodarek1 Re: Grechuta w Opolu 05.06.06, 20:27
      Koncert dość nierówny - Piasek porażka, Uniatowski i Jopek świetni, że nie
      wspomnę o Grzegorzu T smile
      Ogólnie w porządku.
      • Gość: poczatkujacy Re: Grechuta w Opolu IP: 81.219.132.* 06.06.06, 18:12
        chcialbym kilka piosenek namierzyc.. nie mam na mysli tych sztandarowych jak
        "wiosna.." czy "dni, ktorych nie znamy..", w sumie wszystkeie piosenki kiedys
        sie slyszalo bo niemozliwoscia jest nie znac tworczosci Grechuty, ktora byla
        wszechobecna w mediach.. ale co do tytulow piosenek to juz nie jest tak wesolo..
        poszukuje tych: wykonywala mloda Peszek i ta laska z dlugimi wlosami czarnymi,
        oczy lekki wytrzeszcz.. najpierw z jakims kolesiem a pozniej z Turnauem..
        pzdr. i dzieki z gory.. a co do poziomu to chyba nie musze sie wypowiadac..
        skoro szukam wink))) ale Piaska sobie nie chcialbym posluchac jeszcze raz wink))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka