teddy4 18.01.03, 13:18 Wprawdzie Ihope...... tradycyjnie nie zadał pytania. Ale ja podaję prwaidłową odpowiedź; U 2. Uprzejmie proszę o dopisanie mi 3 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikka007 Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 13:29 A ja uprzejmie proszę o zdyskwalifikowanie Teddy'ego, gdyż pomysł jest mój. Tym samym otrzymuję 3 pkt i debiutuję w konkursie ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 13:52 nikka007 napisała: > A ja uprzejmie proszę o zdyskwalifikowanie Teddy'ego, gdyż pomysł jest mój. > Tym samym otrzymuję 3 pkt i debiutuję w konkursie ))))))) Przyznaję się do winy, jak śpiewał śp. Obywatel. Pomysł jest Nikki i padł wczoraj na ultra-mini-zlocie w Offie. Ja już chcę tylko 2 pkt. A Nikkę proszę o wybaczenie. Podstępny Teddy Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 14:00 No nie wiem.Należałoby zdyskwalifikować Postępnego Teddy'ego prewencyjnie, gdyż możliwe jest, że zapraszał forumowiczki do offu i tam podstępnie wyciągał z nich informacje na temat konkursu. Wkrótce Teddy dowie się na jakie konto ma przelać odszkodowanie Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 14:03 teddy4 napisał: > Wprawdzie Ihope...... tradycyjnie nie zadał pytania. Ale ja podaję prwaidłową > odpowiedź; U 2. Teddy, mała wpadka... Bo pytanie wczoraj padło i Twoja odpowiedź niestety jest błędna... ) Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 14:07 no właśnie mnie ilhan uprzedził w napisaniu tego samego) hehe - nie taki teddy podstepny jak go malują.... L. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 14:14 loveletter napisał: > hehe - nie taki teddy podstepny jak go malują.... Wiesz, dzisiaj może nie być taki podstępny jak zwykle, wczoraj z pewnościa brylował na zlocie ) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 14:38 A żebyś wiedział Ilhan )) Był Teddy i same baby Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 14:46 Trochę jednak żałuję, że nie wpadłem... No ale cóż, obowiązki... )))) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 14:59 Rycerzu sredniowieczny Ilhanie, ale Ciebie wspominalismy na zlocie w roznych ujeciach: bardziej i mniej artystycznych... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 15:12 pizmak31 napisała: > Rycerzu sredniowieczny Ilhanie, ale Ciebie wspominalismy na zlocie w roznych > ujeciach: bardziej i mniej artystycznych... A możnaby tak trochę jaśniej??? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 15:13 Ze jestes fajny i w ogole... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 15:17 I że wyglądasz jak Ronan Keating ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 15:21 nikka007 napisała: > I że wyglądasz jak Ronan Keating ))) Słucham?!?!!? To nieprawda, stanowczo zaprzeczam!!! ))))))) Poza tym o co chodzi z tym średniowiecznym rycerzem? Bo też nie łapię... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 15:25 Ktos kiedys na forum powiedzial, ze Ilhan brzmi jak imie sredniowiecznego rycerza i tak mi to utkwilo w pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 15:29 pizmak31 napisała: > Ktos kiedys na forum powiedzial, ze Ilhan brzmi jak imie sredniowiecznego > rycerza i tak mi to utkwilo w pamieci. A, faktycznie, pamiętam już... Ale tego Ronana Keatinga to nie przepuszczę... Kto to wymyślił, no, przyznać się!!! )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 15:32 W tajemnicy powiem Ci, ze jego imie zaczyna sie na t. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 15:30 pizmak31 napisała: > Ktos kiedys na forum powiedzial, ze Ilhan brzmi jak imie sredniowiecznego > rycerza i tak mi to utkwilo w pamieci. Nam -kobietom- "Ilhan" kojarzy się z rycerzem średniowiecznym czyli: siłą, majestatem, walecznością, tajemnicą, mrokiem... To chcesz być tym rycerzem czy nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 15:38 n_eska71 napisała: > To chcesz być tym rycerzem czy nie?! No dobra, mogę trochę pobyć skoro tak Wam się spodobało... ) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 15:41 ilhan napisał: > No dobra, mogę trochę pobyć skoro tak Wam się spodobało... ) Proszę, jaki miły i skłonny do poświęceń Rycerz. )) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 15:47 n_eska, ale wiesz, co musi robic taki rycerz? Musi spelniac zachcianki dam(y), jezdzic na koniu, wladac szpada, walczyc z wiatrakami i usmiechnietym przy tym byc ciagle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka007 Re: odpowiedź na pytanie ihope IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 17:36 To chyba znam takiego Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: odpowiedź na pytanie ihope 19.01.03, 12:21 pizmak31 napisała: > n_eska, ale wiesz, co musi robic taki rycerz? >Musi spelniac zachcianki dam(y), jezdzic na koniu, wladac szpada, >walczyc z wiatrakami i usmiechnietym przy tym byc ciagle... Ja wiem. Ale czy Rycerz wie? Niech już może Ilhan na nas przećwiczy tę trudną umiejętność spełniania zachcianek dam. Trochę ryzykujemy, ale niech tam... Trzeba sobie pomagać. )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: odpowiedź na pytanie ihope 19.01.03, 12:39 n_eska71 napisała: > Niech już może Ilhan na nas przećwiczy tę trudną umiejętność spełniania > zachcianek dam. Och, Esko, nie wiem co powiedzieć... Po prostu nie potrafię wyrazić swojej wdzięczności za to że pozwolicie mi pospełniać trochę swoich zachcianek. Sam nawet nie śmiałem tego zaproponować... )) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: odpowiedź na pytanie ihope 19.01.03, 12:57 ilhan napisał: > Och, Esko, nie wiem co powiedzieć... Po prostu nie potrafię wyrazić swojej > wdzięczności... Na pewno potrafisz! Wierzę w Twój młody, bystry, chłonny umysł. > Sam nawet nie śmiałem tego zaproponować... )) Jaki uroczo nieśmiały i taktowny. Ujmujące. Staraj się. Dobrze Ci idzie ta retoryka. )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: odpowiedź na pytanie ihope 19.01.03, 13:14 n_eska71 napisała: > ilhan napisał: > > > Och, Esko, nie wiem co powiedzieć... Po prostu nie potrafię wyrazić swojej > > wdzięczności... > > Na pewno potrafisz! Wierzę w Twój młody, bystry, chłonny umysł. Czyżby to już była pierwsza próba sprawdzenia mojej "rycerskości"? )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 To już dawno jest inny temat! :) 20.01.03, 22:07 U rycerza mowa gładka - to dla białogłowy gratka! Możesz zacząć od zabawiania nas rozmową. Polecam używanie dużej ilości wyszukanych komplementów. Mogą się przydać. )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 15:49 n_eska71 napisała: > Proszę, jaki miły i skłonny do poświęceń Rycerz. )) Jak na rycerza przystało... ) Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: odpowiedź na pytanie ihope 18.01.03, 23:31 Ale się wygłupiłem......! W dodatku chyba muszę iść do okulisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka007 Re: odpowiedź na pytanie ihope IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 19:08 Tylko czy na pewno? Przecież zgadliśmy o jaki zespół będzie się pytać.Przynajmniej piwo nam się należy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: odpowiedź na pytanie ihope 20.01.03, 11:53 A propos jak się udał zlocik i kto zaszczycił go swoją obecnością? p.s. Chyba zmienie nick na Roland albo Zawisza Czarny, a może Wołodyjowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka007 Re: odpowiedź na pytanie ihope IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 17:47 Jak udał się zlot opowie Ci Teddy bo ja jestem zmęczona dzisiaj (( Natomiast byłam ja, Piżmak, Martolka,Teddy i Greg, duchem nieobecny Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: odpowiedź na pytanie ihope 20.01.03, 22:10 gregkor napisał: > Chyba zmienie nick na Roland albo Zawisza Czarny, a może Wołodyjowski? O! Kolejny kandydat. Rycerstwo nam się odradza. To krzepi. )) Może czas złożyć jakieś śluby? Odpowiedz Link Zgłoś