Dodaj do ulubionych

depeche mode - koncert w wawie (9.06)

10.06.06, 00:17
proszę o pomoc. jesli ktoś był na dm w wawie i wie co leciało (czyj set) tuż
przed samymi dm, prosze o namiary na wykonawcę. pozdrawiam.
a tak na marginesie to koncert bardzo fajny, calkowicie inaczej zagrany niz
np, paryski (one night in paris). w wawie chłopaki poszliw stronę
elektronicznego brudu (imo). szkoda tylko, że publika jakoś słabo reagowła
Obserwuj wątek
    • Gość: violator Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) IP: 212.180.145.* 10.06.06, 00:59
      Timo mass, a przed nim Pati Yang.
      • ladylu Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) 10.06.06, 09:54
        Timo Maas nie czepiajac sie smile)
    • Gość: GOśC Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:00
      SłABO REAGOWAłA, TO GDZIE TY BYłEś? kONCERT BYł SUPER
      • Gość: lolo Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 01:17
        grali za....cie tylko dleczego za krótko. no i photographic i leave in
        silence!!!

• Gość: mala 1977 Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:40
          jejku jak ja wam zazdroszcze ze byliscie na tym koncercie! mi sie to nietety
          nie udało (mimo ze od 15 lat jestem fanka DM) za malo samozaparcia i
          postanowienia na swoim; ale zaluje...
    • Gość: Justyna Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 09:22
      publika reagowała wspanale - patrz chocby las rak podczas never let me ... czy
      personal jesus. Kapitalna oprawa i rewelacyjny dave. ja tylko zaluje ze to moj
      pierwszy koncert dm i ze chlopaki nie zagrali dluzej. nastepny raz w polsce -
      moze za 3 lata?
      nie moge sie dzis na niczym skupic - cały czas zyje wczorajszym
      koncertem ...smile)))
    • ladylu Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) 10.06.06, 09:57
      KONCERT BYŁ REWELACYJNY
      • Gość: nioma Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) IP: *.chello.pl 10.06.06, 10:28
        niestety nie umywa sie do tego co bylo w spodku
        • Gość: aga Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:24
          no ten w spodku to byl bez porownania ze trzy razy lepszy i wywolal wieksze
          emocje, wczoraj mialam wrazenie ze polowa stadionu znalazla sie tam
          przypadkiem, naglosnienie slabe, nie ten klimat no i nie wiedziec czemu na
          koniec nie bylo goodbye lovers.....
          • Gość: fanka Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) IP: 82.210.148.* 10.06.06, 12:21
            Mam wrażenie że byliśmy na dwóch innych koncertach. Z tego co widziałam to
            publiczność reagowała rewelacyjnie! Stałam nieco z boku wiec miałam "ogląd" na
            tłum po całej długości włącznie z "lożami". I jakos nie zauważyłam aby sie źle
            bawili. Wszyscy śpiewali, tanczyli klaskali praktycznie przez cały koncert! Nie
            rozumiem jak można porówywać koncert w hali i koncert na stadionie, wiadomo że
            to jest inny wymiar i przede wszystkim większa możliwosc nawiazania kontaktu
            bezpośrednio. Byłam na kilku stadionowych koncertach i uważam że ten był
            rewelacyjny pod względem zabawy ze strony publiki. Odspiewany praktycznie przez
            publicznosc "Enjoy the silence", "Never let me down again", "Personal Jesus"
            czy tez nawet taki piękny staroć jak "Photografic"! Faktycznie nagłośnie im
            troszke szwankowało w pewnych momentach ale w zaden sposób nie zakłócało to
            pełnego odbioru muzyki. Koncert rewelacja!!!
            Pamietając akcje ze służewca przy wejściu na koncert, uważam że otwarcie
            stadiony juz od 15 to był rewelacyjny pomysł, na spokojnie na luzie można było
            sie dostać do środka a nie modlić sie by nie zostac starconym i zagniecionym
            jak było na służewcu.
    • asiek101 Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) 10.06.06, 14:50
      Było rewelacyjnie!!!!! Zgadzam sie z przedmówcą, że było bardzo dużo
      przypadkowej publiczności, która nie bawiła się wogóle, ale najważniejszy był
      koncert. Ja bawiłam się rewelacyjnie, mimo, że na moim sektorze ( trybuna
      kryta ) ludzie obok mnie nie reagowali zbyt żywiołowo.
      Kto nie był niech żałuje.
      • Gość: lolo Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) IP: *.satfilm.net.pl 10.06.06, 17:29
        swietnie bylo z perpektywy plyty slychac oklaski i aplauz na krytej trybunie,
        dzwięk niesamowicie odbijal sie od scian. dla mnie jedynym minusem ze zagrali
        troche za krótko, 2 godziny pelne, powinny byc standardem.
        sprawa nieco nie zwiazana z koncertem, jadac do warszawy (np z poznania w
        naszym przypadku) mam czasami dosyc takich podrozy, nastepnym razem bede szukal
        DM w Berlnie. 6 godzin na tragicznej drodze "międzynarodowej" pośród kolein ,
        tirów itp powoduje że odechciewa się na dobre. pozdrowienia dla wszystkich (a
        było dużo takich jak nasz samochodów) podróżujących do Warszawy od strony
        zachodniej (Poznań, Konin itd)
        • rendziak Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) 12.06.06, 09:59

zgadzam sie! droga z Poznania była koszmarem - my rownież następnym razem
          wybierzemy sie do Berlina - nawet zasatanawiamy sie czy nie pojechac jeszcze w
          tym roku - woiem ze w berlinie mają być bodajże ze dwa koncerty - po
          Warszawskim koncercie czuje niedosytsmile
          aga
    • Gość: Thats all there is Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 17:53
      dla porzadku set koncertowy DM w Wawie:

Intro
      A Pain That I'm Used To
      A Question Of Time
      Suffer Well
      Precious
      Walking In My Shoes
      Stripped
      Home
      It Doesn't Matter Two
      In Your Room
      Nothing's Impossible
      John The Revelator
      I Feel You
      Behind The Wheel
      World In My Eyes
      Personal Jesus
      Enjoy The Silence
      bis
      Leave In Silence
      Photographic
      Never Let Me Down Again

bylo magicznie, najbardziej czadowo na Personalu, a nie jest to wcale moja
      ulubiona piosenka. PUblicznosc dala czadu, do organizatorow nie mam pretensji,
      padac przestalo przed koncertem - Dave, Martin, Andy, Peter i Christian -
      DZIEKUJE!!! I oby "next time" byl wkrotce!!!
      • Gość: kik a jak wypadł support Pati Yang ? IP: *.acn.waw.pl 10.06.06, 19:08
        jestem ciekawysmile
        • Gość: axen Re: a jak wypadł support Pati Yang ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 20:39
          Ja się nie załapałam, ale z tego co przeczytałam w gazecie to cieniutko, nawet
          twierdzenie że Violator jest jej ulubioną płytą nie pomogło by zdobyc
          przychylność publiki. Równie chłodno został przyjęty Hirek Wrona, dopiero Timo
          wzbudził w ludziach jako takie zainteresowanie.
          • Gość: Michał Re: a jak wypadł support Pati Yang ? IP: *.telkab.pl / 80.54.108.* 10.06.06, 21:49
            Etam, Hirek po prostu puszczal hity new romantic/80s/EBM, nie nalezy go
            traktowac jako supporta (dobor piosenek naprawde niezly, choc niektorzy pewnie
            powiedza, ze tendencyjny). Timo Maas to dopiero byla porazka, ludzie wokolo
            stali dretwo, gosciu puszczal jakies nudne klubowe electro, odchodzil od tego
            swoje go stolu, a to dalej gralo - wielka mi muzyka. Pati tez zaspiewala jakies
            smety - nic specjalnego (jedna piosenka w miare akceptowalna). Oczywiscie
            gwiazda wieczoru - DM - byli swietni!
    • sven_b Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) 11.06.06, 11:23
      Poczatkowe nastroje wziely sie pewnie z tego, ze nad koncertem zawislo widmo
      ulewy, a utwory i video Timo Mass podsycily niepokoj. Takze Depeche zaczeli
      jakby z dystansem. Ten poczatkowy obustronny niepokoj szybko minął - chmury sie
      rozeszly, DM sie rozkrecil i koncert nabral charakteru. Stare kawalki brzmialy
      rasowo i mocno targaly publiką. Sama publika OK chociaz rasowego Depesza
      osobiscie nie widzialem smile Szkoda ze grali krotko. Zaczeli 21.30 i skonczyli
      pare min. po 23. Rok temu U2 w Chorzowie grali prawie godzine dluzej.
    • Gość: axen foty i filmiki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.06, 22:20
      z koncertu tu:
      www.depechemode-forum.pl/viewforum.php?f=19
      enjoysmile
    • Gość: masterandservant Dejw na mnie spojżał!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:20
      Dejw na mnie spojżał! Ja krzyczałą żeby na mnie spojżał i mnię zobacxył! Jsę na
      całą trasę na wwsyskie koncerty, koham Depehe Mode!!!
    • marekpo2022 Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) 01.09.22, 20:50
      wynajem scen na terenie całej Polski. Sceny mobilne, oświetlenie i nagłośnienie koncertów.
      • sweetbog Re: depeche mode - koncert w wawie (9.06) 10.09.22, 17:13
        Super .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka