Dodaj do ulubionych

Red Hot Chili Peppers w Pradze...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:01
kto był i jakie wrażenia??
jak dla mnie rewelacja!!! Chłopaki dali niesamowitego czadu wink)
Obserwuj wątek
    • mr.lordi Re: Red Hot Chili Peppers w Pradze... 15.06.06, 23:33
      Uważaj bo popuścisz w spodnie z podniecenia
      • kolega.maynard Re: Red Hot Chili Peppers w Pradze... 15.06.06, 23:45
        mr.lordi napisał:

> Uważaj bo popuścisz w spodnie z podniecenia

wlasnie, prawdziwi blekmetalofcy nie ciesza sie!
        ave!
        • Gość: eva Re: Red Hot Chili Peppers w Pradze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:09
          kolega.maynard napisał:

> mr.lordi napisał:
          >
          > > Uważaj bo popuścisz w spodnie z podniecenia
          >
          > wlasnie, prawdziwi blekmetalofcy nie ciesza sie!
          > ave!
          >

pytałam o zdanie tych, którzy byli na koncercie, a nie tych, którzy chcieliby być...
      • Gość: eva Re: Red Hot Chili Peppers w Pradze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:08
        mr.lordi napisał:

> Uważaj bo popuścisz w spodnie z podniecenia

ja nie pytałam o zdanie ani buraków, ani prostaków, ani małolatów oglądających
        przed komputerem panienki i marszczących misia z podniecenia!!!
        I to tyle mr.lordi
        • Gość: ja Re: Red Hot Chili Peppers w Pradze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:56
          No opowiadać , opowiadać kto był bo jestem bardzo ciekawa jak bylo smile
    • exman Red Hot Chili Peppers w Berlinie 16.06.06, 11:01
      W Berlinie zgagrali ponad 2-godzinny program, pól na pół stare numery i nowe ze
      Stadium. Generalnie bardzo praciwici Flea i Frusca, zmęczony Antoś a Chad jak
      zwykle próbował coś zagrać...Ale 10 tysięcy luda było wniebowziętych. Na koniec
      zagraliu w trio około 15 minutowy instrumental, z DJ-em, całkiem całkiem ...ale
      końcówka im się kompletnie rozlazła...koszulki po 25 i 30 Euro. Płyty Frusco po 15.
      • Gość: eva Re: Red Hot Chili Peppers w Berlinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 23:06
        no ładnie!! W Pradze na nowoczesnej Sazka Arena było z pewnością więcej fanów
        niż 10 tys. ale za to zagrali dokladnie 1 godz. 45 min.
        Moim zdaniem było trochę za głośno i niezbyt dobrze został wysegregowany dźwięk:
        zbyt dużo perkusji, a za mało gitary i wokalu (już po pierwszym utworku John
        dawał znać technicznym, żeby coś z tym zrobili), tak że czasami nawet nie było
        słychać, co mówi Anthony.
        Z "track listy" trochę mało było utworkóww z nowej płyty, ale poza tym było
        CUDOWNIE wink))
        a co to było ten "15 minutowy instrumental, z DJ-em"

pozdrawiam
    • exman Re: Red Hot Chili Peppers w Pradze... 16.06.06, 17:39
      Tak sobie poczytałem tu i tam... to chyba nie był ich najlepsy koncert...ale mój
      pierwszy. Więc generalnie. Trzy z plusem.
    • Gość: bywalec... Ćlenowie skupiny nevytahli paty z hotelu. IP: *.microchip.net.pl 17.06.06, 16:46
      www.nova.cz/tvarchiv/?period=2006-06-15..2006-06-16&prog=TNOVINY
      Coś mało opinii... Prawdopodobnie większośc będących na koncercie spędza jeszcze długi weekend w Pradze. No nic, poczekamy...
      Ja w każdym razie już jestem.
      Z całą pewnościa nie mogę byc obiektywny w ocenie dlatego nie bedę się silił na szczegółowa analizę wystepu. Nie powalił mnie on na kolana, ale były momenty, że było bardzo, bardzo blisko. Byc może winna była nienajlepsza, zwłaszcza na początku jakośc dżwięku dobiegającego z głośników. Za mało basu i wokalu za dużo bębnów, kiepsko z proporcjami... Jakoś się to jednak ustaliło na przyzwoitym, całkiem znośnym poziomie. Dobór utworów- nie narzekam. Czego się spodziewac po trasie promującej ostatni album? Greatest hits? Generalnie porządne, momentami porywające show.
      A w linku zmieszczonym powyżej materiał TV NOVA z gościnnym udziałem polskich fanów z Częstochowy. Muszę przyznac że trochę im zazdroszczę spotkania z Anthonym dzień po koncercie. Opowiadali nam o nim gdy przypadkowo spotkaliśmy ich U Kalicha na piwie (pozdrawiamy!).
    • Gość: bywalec... Red Hot Chili Peppers w Pradze... setlista. IP: *.microchip.net.pl 20.06.06, 23:36
      začátek: 21:10
      intro
      can´t stop
      dani california
      scar tissue
      charlie
      throw away your television
      don´t you ever leave
      21st century
      fortune faded
      me and my friends
      snow