Dodaj do ulubionych

Koncert Tori Amos

IP: 81.15.164.* 25.01.03, 12:49
Wczoraj w Poznaniu odbyl sie Koncert Tori Amos na ktorym, niestety, nie dane
mi bylo sie znalesc. Dlatego mam prosbe do tych, ktorzy na koncercie byli i
mogliby udzielic mi jakichkolwiek informacji na jego temat. Bede bardzo,
bardzo, bardzo wdzieczna...
Obserwuj wątek
    • orissa Re: Koncert Tori Amos 25.01.03, 13:07
      Gość portalu: mea_ napisał(a):

> Wczoraj w Poznaniu odbyl sie Koncert Tori Amos na ktorym, niestety, nie dane
      > mi bylo sie znalesc. Dlatego mam prosbe do tych, ktorzy na koncercie byli i
      > mogliby udzielic mi jakichkolwiek informacji na jego temat. Bede bardzo,
      > bardzo, bardzo wdzieczna...

Mea, ja znalazlam tylko info o koncercie ale nic poza tym, moze w poniedzialek
      gdzies w gazecie cos bedzie.
      www2.gazeta.pl/muzyka/1,21329,1288694.htmlPozdr.
      Ela
      • orissa Re: Koncert Tori Amos 25.01.03, 13:08
        Oczywiscie jak zawsze link sie zle wkleil.

www2.gazeta.pl/muzyka/1,21329,1288694.html
        • Gość: mea_ Re: Koncert Tori Amos IP: 81.15.164.* 25.01.03, 17:07
          Iskierko, kochana, dziekuje Ci bardz za zanteresowaniekiss
          A i liknk "Cafe...." sobie zobaczesmile
          • pytajnick Re: Koncert Tori Amos 25.01.03, 20:45
            Polecam słuchać Minimax'u w niedzielę (program Piotra Kaczkowskiego,
            największego chyba fana Tori w Polsce, w Trójce, od 21 do północy), na pewno
            będzie duuuużooo o Tori wink

A gdyby ktoś jakimś cudem zdobył któryś z bootlegów z koncertu....proszę o
            sygnał.

pozdrawiam
            pytajnick

ps. ja na razie dostałem tylko jeden komentarz koncertu:

"... nieziemska jest . swietny koncert . "
    • Gość: agit Re: Koncert Tori Amos IP: *.acn.pl 25.01.03, 20:52
      ja bylam.. ale na razie brakuje mi slow. moge tylko powiedziec ze koncert byl
      niesamowity.. i Hey Jupiter na koniec..
      • pytajnick Re: Koncert Tori Amos 25.01.03, 20:54
        hey jupiter.....

sad(((((((((((

a już tłumaczyłem sobie że to nie był taki błąd nie-jechać, bo i tak Winter nie
        było....

zepsułaś...
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        ..
        .
        .
        no napisz prędko jak było? wink
        zaraz sie rozejdziemy i nigdy więcej nie zobaczymy i nigdy się nie dowiem...

było: "I know where I am right now..." ?
        • maja_m Re: Koncert Tori Amos 25.01.03, 21:57
          pytajnick - było smile))))))

poza tym naprawdę na razie nie znajduję słów, żeby "TO" opisać....

K.
        • Gość: Tomek Re: Koncert Tori Amos IP: *.icpnet.pl 25.01.03, 21:57
          Ja też byłem i - uwaga - będę miał bootleg z tego koncertu, bardzo dobrej
          jakości. Adres kontaktowy podam, jak już wszystko będzie gotowe.
          Faktycznie koncert był niesamowity. Ja, jako fan młodszej generacji czekałem
          przede wszystkim na utwory z nowej płyty. I nie zawiodłem się - "I Can't See
          New York" było genialne smile))

Ale, co najważniejsze, Kaczor, zapowiadając koncert powiedział: "Tori Amos - po
          raz pierwszy, ale na pewno nie po raz ostatni". Więc jeśli ktoś się zgapił, to
          lepiej niech nadrobi tę zaległość w przyszłości.

• travis Re: Koncert Tori Amos 25.01.03, 22:24
            Koncert był naprawdę nieziemski - jedynie organizaotrzy próbowali na początku
            sprowadzić wydarzenie do poziomu krajowego - z tym wpuszczaniem naprawdę
            Oddyssey nieco przegiął. Ale Tori była cudna

Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Ja też byłem i - uwaga - będę miał bootleg z tego koncertu, bardzo dobrej
            > jakości. Adres kontaktowy podam, jak już wszystko będzie gotowe.

To ja błagam o ten adres kontaktowywink

pozdrawiam wszystkich piątkowych szczęściarzy i tych których to szczęście
            ominęło
            • Gość: agrafka Re: Koncert Tori Amos IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 23:03
              witam wszystkich, niedawno wróciłam z koncertu....trudno to opisać, naprawdę...
              Widzę, że odezwała się już kochana Agit....mam nadzieję, że dojechaliście
              bezpiecznie i spokojnie i że Scarlet was prowadziła...wink) Odezwij się jak
              najszybciej, daj znać co i jak...A najlepiej zapisz się na naszą listę
              internetową Tori Amos, będziemy się mogły często spotykać..wink)) Tak właściwie
              to wszystkich zapraszam!!
              A co do płyty z koncertu...oddałabym za nią wszystko!!! zapłacę każdą cenę!~!!;-
              )) Odezwijcie się proszę jeśli takowa płyta już się pojawi...
              Aga...pamiętasz wszystko? Ja ciągle tym żyję...Może napiszę wam coś więcej jak
              troszkę ochłonę, bo póki co to chyba trochę bredzę wink)))

pozdrawiam
              • Gość: Tomek Re: Koncert Tori Amos IP: *.icpnet.pl 25.01.03, 23:20
                Spokojnie, spokojnie - płyta juz się robi. Cena też bedzie bardzo rozsądna. Ja
                juz wszystko się sfinalizuje, zamieszczę adres w osobnym wątku, tak że
                zaglądajcie na forum muzyka w przyszłym tygodniu.
                Prawdopodobny tytuł - "A Little Earthquake in Arena".
                Bo to było małe trzęsienie ziemi, prawda wink ?
                • Gość: maja_m Re: Koncert Tori Amos IP: 80.51.253.* 26.01.03, 00:30
                  no ja myślę, że wcale nie Little wink)))))))))
                • Gość: Bebiak Do Tomka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.03, 20:55
                  Mam coś ciekawego, co jako fana Tori mogłoby Cię zainteresować - ja nie będę
                  ukrywała, że jestem zainteresowana Twoją płytką. Mógłbyś się do mnie odezwać
                  na: bebiak@gazeta.pl ?
          • Gość: Al Boco DO TOMKA IP: *.ict.pwr.wroc.pl 27.01.03, 08:01
            Wielka prośba do Ciebie. Jak płytka powstanie, proszę bardzo, daj znać. Mój
            adres alboco@wp.pl
          • Gość: saunne Re: Koncert Tori Amos IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 16:02

> Ja też byłem i - uwaga - będę miał bootleg z tego koncertu, bardzo dobrej
            > jakości. Adres kontaktowy podam, jak już wszystko będzie gotowe.

saunne@gazeta.pl - kolejna chetna po owego bootlega smile
    • Gość: AGA Re: Koncert Tori Amos IP: *.ae.poznan.pl 26.01.03, 10:53
      Koncert cudowny, magiczny, swietny .... Brak mi słów. To jakby na dwie i pół
      godziny znależć się w innym, zaczarowanym swiecie... Słuchaj Kaczkowskiego w
      Trójce,. Był na koncercie i na pewno będzie opowiadał wink))))))))
      • Gość: saunne Re: Koncert Tori Amos IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 11:18
        to i prosze o adres w zwiazku z plyta smile))

a i o ten z lista dyskusyjna...
        • Gość: echo Re: Koncert Tori Amos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.03, 11:35
          koncert cudownysmile)) Niesamowite przeżyciesmile ...początki były chłodnewink
          -->stanie na mrozie 2 godziny przed wejściem, ale WARTO BYŁO!!! Tori grała i
          śpiewała tak że aż dreszcze przechodziły-tym razem już nie z zimnasmile))) super
          super super!!!
          • Gość: agrafka Re: Koncert Tori Amos IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 14:55
            A więc gdyby ktoś chciał zarejestrować się na listę dyskusyjną to musi to
            zrobić tu: groups.yahoo.com/search?query=toripl&submit=Search
            A potem będzie dostawać 20 maili dziennie, bo po koncercie wszyscy tam po
            prostu zwariowaliśmy!! ZapraszamY!!
            • Gość: agit Re: Koncert Tori Amos IP: proxy / *.crowley.pl 26.01.03, 15:08
              moja skrzynka jest gotowa na pokoncertowe szalenstwo!!!smile
              ja akurat jestem "fanka starszej generacji" i najmocniej chyba przezylam
              niesamowite wykonanie "China" - tylko wspaniala kobieta przy fortepianie i ten
              cudowny glos - a najbardziej czekalam na "Crucify".. i musze przyznac -
              zaskoczyla mnie!!! ciekawy, nietypowy wstep!! takich niesamowitych
              niespodzianek bylo wiecej..
              oczywiscie wczorajszy dzien byl strrraszny - kac rzeczywistosci.. czy ten
              koncert NAPRAWDE MIAL MIEJSCE????
              a Kaczkowskiego musze zapytac jak wygladalismy kiedy Tori podeszla do nas
              scisnietych przy barierce, kiedy znalazla chwile zeby rozdac pare autografow i
              porozmawiac z nami.. bo patrzyl na to wszystko z bokusmile)))
              prosze mnie tez wpisac na liste chetnych na poznanskie trzesienie ziemismile))))))
              pozdr
              • Gość: mea_ Re: Koncert Tori Amos IP: 81.15.164.* 26.01.03, 15:20
                sad((((, ze tez byly rzeczy, ktore wlasnie wtedy zatrzymaly mnie w domu. Tak
                dlugo czekalam na koncert. W sumie chcialam dowiedziec sie jak najwiecej, ale
                teraz kiedy to wszystko czytam, to tak mi smutno... Mam nadzieje, ze bede miala
                jeszcze kiedys okazje....
                • Gość: aga Re: Koncert Tori Amos IP: *.toya.net.pl 26.01.03, 17:25
                  Gość portalu: mea_ napisał(a):

> sad((((, ze tez byly rzeczy, ktore wlasnie wtedy zatrzymaly mnie w domu. Tak
                  > dlugo czekalam na koncert. W sumie chcialam dowiedziec sie jak najwiecej, ale
                  > teraz kiedy to wszystko czytam, to tak mi smutno... Mam nadzieje, ze bede
                  miala
                  >
                  > jeszcze kiedys okazje....

Mam to samo sad( Ale slowa Kaczora dodaja mi otuchy smile Oby jak najpredzej smile) I
                  oczywiscie czekam na bootleg smile
                  • Gość: agit Re: Koncert Tori Amos IP: proxy / *.crowley.pl 26.01.03, 18:27

>Mam nadzieje, ze bede miala jeszcze kiedys okazje....
                    >
                    > Mam to samo sad( Ale slowa Kaczora dodaja mi otuchy smile Oby jak najpredzej smile)
                    Podobno jest szansa ze Tori pojawi sie na ktoryms z europejskich festiwali..

>I oczywiscie czekam na bootleg smile
                    ja bylam i tez czekam!!!
                    zrobmy "spoleczna kolejke"smile)) potem bedzie - pan tu nie stal..smile)
                    • pytajnick Re: Koncert Tori Amos 26.01.03, 20:08
                      to ja również ustawiam się w kolejce do bootlega - i postaram się 'czymś'
                      odwdzięczyć oczywiście.

pownieważ nie zaglądam tu aktualnie prosze o kontakt exoduss@o2.pl jak już
                      wszystko będzie gotowe, będę wdzięczny smile

pozdrawiam i zazdroszczę.
                    • klebecki Re: Koncert Tori Amos 26.01.03, 20:51
                      Gość portalu: agit napisał(a):

>
                      > >Mam nadzieje, ze bede miala jeszcze kiedys okazje....
                      > >
                      > > Mam to samo sad( Ale slowa Kaczora dodaja mi otuchy smile Oby jak najpredzej
                      > smile)
                      > Podobno jest szansa ze Tori pojawi sie na ktoryms z europejskich festiwali..
                      >
                      > >I oczywiscie czekam na bootleg smile
                      > ja bylam i tez czekam!!!
                      > zrobmy "spoleczna kolejke"smile)) potem bedzie - pan tu nie stal..smile)

Ustawiam się także w kolejce po płytę...
                      Byłem tam, ale dotrze to do mnie za dobrych kilka tygodni... to było jak sen...
                      najpiękniejszy sen, jaki śniłem na jawie... jej... wink
                      Ale czy we śnie pojawiają się prawdziwe łzy szczęścia w oczach?...
                      • klebecki Re: Koncert Tori Amos 26.01.03, 20:56
                        aha, a czy ma ktos moze jakies zdjecia?
                        Chcialbym sprawdzic, czy wszystkim nam tam obecnym snilo sie to samo wink
                        Serdecznie Was wszystkich pordrawiam!!!
                        • Gość: mea_ Re: Koncert Tori Amos IP: 81.15.164.* 26.01.03, 22:40
                          Melancholijny wieczor.... Z ksiazka G.G. Marqeza siedze i z lezka w oku
                          slucham radiowej trojki z nadzieja, ze choc troszke bede mogla wczuc sie w
                          niezwyklosc koncertu, ktory w magiczny wrecz sposob opisujecie... I lekkie
                          zaskoczenie ( w niektorych przypadkach bardzo mile) Oprocz Tori, na ktora
                          czekalam dosc dlugo, jest i Nick Cave i Massive Attack....

Dziekuje wszystkim za informacje na temat koncertu,
                          Dobranocsmile
                          • Gość: Tomek SETLISTA IP: *.icpnet.pl 26.01.03, 22:58
                            Dla tych, co nie byli - pełny wykaz utworów granych w Arenie przez Tori:

Wampum Prayer
                            a sorta fairytale
                            Precious Things
                            Sweet Sangria
                            Cornflake Girl
                            Black-Dove (January)
                            Crucify
                            Caught A Lite Sneeze
                            Wednesday

Tori sama z fortepianem:

China
                            Carbon
                            Songbird

Zespół wraca na scenę:

Playboy Mommy
                            Amber Waves
                            Sugar
                            Talula
                            Take To The Sky
                            I Can't See New York
                            Iieee

Bisy:

Pancake
                            Past The Mission

Taxi Ride
                            Hey Jupiter

• retupmok publika 27.01.03, 11:11
                              to ja dla odmiany (tyler ach-ów i och-ów) wrzucę list jaki mi przysłał znajomy
                              po koncercie (nie denerwujcie się za bardzo, zdania krytyczne też się przydadzą
                              bo oddają też drugą stronę tego wszystkiego, i przepraszam za wulgaryzmy)

"hello

jak było?

no SUPER!
                              ...ale nie do końca
                              Tori byla swietna, ale publika FATALNA (k... mać!!!!!!!!!!!!)
                              bilety - ch...we - nigdy wiecej nie kupie przez internet!
                              (podobno to mialy byc te lepsze...)

spora czesc tzw fanow robila sobie piknik - skurwysyny!!!!,
                              spacerki - bo siku, bo piwko, bo chuj wie co jeszcze !!!
                              a do tego komoreczki itp ...nic tylko spuscic BOMBE na tą chołote
                              nawet rozwazam mail do Kaczkowskiego - opierdalajacy ze nie
                              grzmi na ten temat na antenie... i bedzie sie teraz podniecal
                              przez rok jaki to byl niezapomniany wieczor itp... a przeciez to
                              glownie jego sluchacze tam byli - i kto jak nie on jest
                              odpowiedzialny za to zeby "uczyc ich kultury koncertowej" !??!!

no !
                              juz sie wygadalem, ale wk***ia mnie cos takiego strasznie

arena tez nigdy mi nie siedziala, choc pod wzgledem naglosnienia
                              bylo calkiem niezle (no moze z lekkim poglosem, ale na to nie
                              narzekam)

organizator (odyssey) - tradycyjnie DO DUPY!!!!"

to tyle.
                              • Gość: Tomek Re: publika IP: 213.76.149.* 27.01.03, 12:39
                                No właśnie - o tym tez chciałem wspomnieć. Bo jak będzie gotowy bootleg i
                                bedzie słychać (mimo trwających obecnie intensywnych prac "remasteringowych")
                                okrzyki, oklaski, porykiwania i inne odgłosy, to proszę mnie nie winić.

Publiczność - miałem trochę szczęścia, że siedziałem po lewej stronie na
                                płycie, bo tam ludzie byli spokojniejsi. I nikomu to nie przeszkadzało. Ale
                                podczas bisów towarzysztwo wstało, zaczęło klaskać i co najgorsze włazić na
                                krzesła i barki swych partnerów. W ten sposób przez całe bisy widziałem basistę
                                i perkusistę. Oj, z jakąż wielką ochotą dorwałbym wtedy jakieś sprytne 0.38 i
                                roztrzaskał parę tych podrygujących główek...

I to był rzeczywiście zgrzyt pod koniec tak wspaniałego występu. Przed
                                koncertem też stałem w dłuuugiej kolejce, ale ta akurat posuwała się dosyć
                                szybko, tak że po 20 minutach byłem w środku. Można przełknąć. Wolę stać w
                                takiej kolejce nawet godzinę niż tłoczyć się 15 minut przed wejściem ugniatany
                                przez żądną rozrywki tłuszczę wink
                                • Gość: agrafka Re: publika IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.01.03, 13:33
                                  Dziwnie by było gdyby na płycie z koncertu nie było słychać oklasków...wink))
                                  A co do publiczności to rzeczywiście trudno zrozumieć jak można przyjechać na
                                  TAKI KONCERT i łazić bez sensu w tą i z powrotem....Nie wiem, może jestem jakaś
                                  skrzywiona, ale ja siedziałam jak zahipnotyzowana od pierwszych dźwięków aż do
                                  zapalenia świateł....Po co ci ludzie tam w ogóle przyjechali?? Bo na pewno nie
                                  na koncert....Na imprezę ze znajomymi można było sobie przecież wybrać bardziej
                                  kameralne miejsce, prawda?
                                  pozdrawiam
                                • makryba Re: publika 27.01.03, 14:31
                                  Tomek,
                                  kurcze to nie była filharmonia, ludzie chcieli sie pobawić, ta muzyka wzbudza
                                  przecież tyle emocji...
                                  Fakt faktem że jezeli zamiar była taki żeby było na siedząco, to trzeba było
                                  postawić pilnowacza, a nie wysyłać agresywnych karków jak już się spier#$%^&
                                  robotę i ludzie poleźli gdzie chcieli.

I nie zgodzę się że nagłośnienie było dobre. Koncert rozpocząłem oglądać z
                                  tylnych rzędów płyty i na samym początku wyglądało tak jakby grali bez
                                  soundchecku. Po kilku (3??) kawałkach zaczęło być poprawnie ale dobrze było
                                  słychać dopiero jak poszliśmy pod scenę przy bisach
                                  • Gość: agit Re: publika IP: proxy / *.crowley.pl 27.01.03, 17:06
                                    makryba napisał:

> I nie zgodzę się że nagłośnienie było dobre. Koncert rozpocząłem oglądać z
                                    > tylnych rzędów płyty i na samym początku wyglądało tak jakby grali bez
                                    > soundchecku. Po kilku (3??) kawałkach zaczęło być poprawnie ale dobrze było
                                    > słychać dopiero jak poszliśmy pod scenę przy bisach

Naglosnienie BYLO dobre z pktu widzenia technicznego - to najnowszy system. juz
                                    nie bylo gor kolumn po obu stronach sceny, nieprawdaz? A to ze gralo kijowo to
                                    duza zasluga Areny - betonowa okragla sala z kopula - milosc kazdego akustyka.
                                    Najlepiej bylo slychac na koronie za konsoleta.
                                    Inna sprawa ze akustycy namietnie przesadzaja z basami przez co czasem
                                    slyszalam tylko Tori przebijajaca sie przez buczacy bas i perkusje z poznymi
                                    odbiciami...
                                    ale i tak nie bylo zle. slyszalam gorsze. poza tym kiedy zaspiewala tylko z
                                    fortepianem........mmmmmniam
                                    • makryba Re: publika 27.01.03, 21:47
                                      Gość portalu: agit napisał(a):

> Naglosnienie BYLO dobre z pktu widzenia technicznego

Nagłośnienie jest dobre wtedy gdy JEST słychać jak trzeba. Nie zrobili
                                      soundchecku, poprawili się ok. Ale można było to przewidzieć widząc ten
                                      betonowy cyrk.
                                  • Gość: Tomek Re: publika - DO MAKRYBY IP: *.icpnet.pl 27.01.03, 18:36
                                    > kurcze to nie była filharmonia, ludzie chcieli sie pobawić, ta muzyka wzbudza
                                    > przecież tyle emocji...

A ja właśnie nie jestem wcale pewien, czy muzyka Tori Amos nadaje się do tego,
                                    by przy niej klaskać, podrygiwać i włazić na krzesła. Oczywiście, że wzbudza
                                    emocje - i to potężne. Ale czy słowo "emocje" oznacza dla ciebie tylko ten
                                    rodzaj reakcji?
                                    Problem polega na tym, że na płycie siedziało kilka setek ludzi i przez jakis
                                    czas nikomu nie przeszkadzało, że wszyscy siedzą i słuchają Tori. I nagle
                                    grupka osób narzuciła całej reszcie swój styl zachowania na koncercie - i
                                    niestety reszta musiała się podporządkować. Czyli wstać, wychylać się,
                                    niecierpliwie przestępować z nogi na nogę i rozpaczliwie starać się dojrzeć
                                    cokolwiek na scenie, bo przecież emocje tym z przodu nie pozwalały już zejść z
                                    krzeseł czy z ramion swych partnerów.
                                    Zapytam tak - czy gdybyś znalazł się na trójkowym koncercie Tori i poniosłyby
                                    Cię emocje to wlazłbyś na krzesło, zaczął wywijać marynarą, podrygiwać itp.? No
                                    właśnie - pewnie nie. Bo sytuacja narzuca czasem rodzaj reakcji. I nie jestem
                                    pewien, czy Tori właśnie chodzi o to, żeby przy piosenkach, które ona pisze i
                                    śpiewa naprawdę z głębi serca, które nieraz opowiadają o jej prywatnych i
                                    intymnych przeżyciach, publiczność skakała i właziła na krzesła.
                                    Aha - i nie myśl sobie, że ja jestem jakimś tam sztywniakiem. Na koncertach
                                    Purpli, Sabbathów, Marillion, Stonesów i wielu innych już niejeden kilogram
                                    zrzuciłem...

> Fakt faktem że jezeli zamiar była taki żeby było na siedząco, to trzeba było
                                    > postawić pilnowacza, a nie wysyłać agresywnych karków jak już się spier#$%^&
                                    > robotę i ludzie poleźli gdzie chcieli.
                                    >
                                    A to się niestety zgadza...

Pozdr.

T.
                                    • makryba Re: publika - DO MAKRYBY 27.01.03, 21:51

> A ja właśnie nie jestem wcale pewien, czy muzyka Tori Amos nadaje się do
                                      tego,
                                      nadaje się. świetnie się przy niej bawię, oczywiście przy bardziejdynamicznych
                                      kawałkach
                                      Ale czy słowo "emocje" oznacza dla ciebie tylko ten
                                      > rodzaj reakcji?

oczywiście nie.
                                      >
                                      > Zapytam tak - czy gdybyś znalazł się na trójkowym koncercie Tori i poniosłyby
                                      > Cię emocje to wlazłbyś na krzesło, zaczął wywijać marynarą, podrygiwać itp.?

uwierz mi TAK. niestety z różnych względów nie byłem w trujce.
                                      > Aha - i nie myśl sobie,
                                      smile niemyślę, a nawet gdybyś był to co.

pozdrawiam

Marek
                            • Gość: Lukasz Re: SETLISTA IP: 213.227.72.* 27.01.03, 15:06

> Dla tych, co nie byli - pełny wykaz utworów granych w Arenie przez Tori:
                              >
                              > Wampum Prayer
                              > a sorta fairytale
                              > Precious Things
                              > Sweet Sangria
                              > Cornflake Girl
                              > Black-Dove (January)
                              > Crucify
                              > Caught A Lite Sneeze
                              > Wednesday
                              >
                              > Tori sama z fortepianem:
                              >
                              > China
                              > Carbon
                              > Songbird
                              >
                              > Zespół wraca na scenę:
                              >
                              > Playboy Mommy
                              > Amber Waves
                              > Sugar
                              > Talula
                              > Take To The Sky
                              > I Can't See New York
                              > Iieee
                              >
                              > Bisy:
                              >
                              > Pancake
                              > Past The Mission
                              >
                              > Taxi Ride
                              > Hey Jupiter
                              >
                              >

Hej!
                              Albo mnie zaczarowało, albo tych utworów z samym fortepianem było więcej...
                              Proszę o pomoc smile
                              Pozdrawiam
                              Łukasz
              • Gość: julas Re: Koncert Tori Amos IP: debian:* / 192.168.1.* 27.01.03, 13:45
                przy China to mrówy poszły po plecach aż miło (bo to pierwszy kawałek który
                usłyszałem, to była Lista Trójki, milion lat temu, poczekalnia i Niedźwiedź
                rzekł "W oczekiwaniu na nową płytę Kate Bush") i przedtem też parę razy. i
                jeszcze Sugar... Matt walił w bębny jakby je miał zaraz rozpieprzyć Ona waliła
                w fortepian... piekło-niebo i szatani z trzęsieniem ziemi
    • Gość: yvo Re: Koncert Tori Amos IP: *.stacje.agora.pl 27.01.03, 14:03
      To bylo misterium. Czad emocjonalny. Nie moge otrzasnac sie do tej pory. Do domu wrocialm rano -
      kilka godzin czekania na ekspres do W-wy, nieudana proba drzemki w Warsie. Warto bylo!!!
      • t.o.m.e.k TORI AMOS - jest płyta 27.01.03, 20:25
        Po wszelkie informacje w związku z płytą z piątkowego koncertu Tori proszę
        zgłaszać się pod adres:

tomek@garbomania.com.pl

(to adres innego Tomka wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka