mechanikk Re: Mundial - 27.06. 27.06.06, 17:25 Brazylia - Ghana 2:0 (poza konkursem, bo sie w zasadzie spóźniłem, jest już 1:0) Hiszpania - Francja, yyyyy, nooo, 2:1 Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 Hiszpania - Francja 27.06.06, 23:01 I znowu sędzia dał dupy. (Chodzi mi o rzekomy faul, po którym padła bramka na 2:1) Jestem za tym, żeby sędziowały komputery, coorvah... Inna sprawa, że Espania nie zachwyciła za bardzo i nawet nie mogą tym razem powiedzieć, że "grali jak nigdy". df Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Hiszpania - Francja 27.06.06, 23:07 no ladnie wygrali widze ze malo osob stawialo na Francje. ja jakos nigdy nie mialam przekonania do Hiszpanii, chociaz nie uwazam, ze to zla druzyna. i nawet wierze, ze z Brazylia sobie Francja poradzi. a nawet wiem co komentatorzy beda gadac heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
roar Re: Hiszpania - Francja 27.06.06, 23:13 Brazylia ma szansę zrobić wreszcie jakiś dobry uczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Hiszpania - Francja 27.06.06, 23:50 pagaj_75 napisał: > I znowu sędzia dał dupy. (Chodzi mi o rzekomy faul, po którym padła bramka na 2 > :1) Zaczyan się pewne przesadzanie. Blędów sędziego w meczu kilka jest zawsze. Wyorbaxmy sobie sytuacje, że Francuz atakuje, Hiszpan zabiera mu neiczysto pilkę ale śedzia nie gwiżdże. Idzie kontra, Francuzi wybijaja na aut. Wybicie z autu, akcja, rożny dla Hiszpanii. Idzie rozny, faul Francuza, karny. I gol. Mozna użyć argumentu: gdyby sędzia podyktował wolny całej akcji by nie było. Rozumiem gdy sędzia gwiżdże zła kartkę, zły karny czy zły rzut wolny z 20 metrów, ale na Boga tu mówimy o wolnym z czterdziestu paru metrów. Psim obowiązkiem Hiszpanów była należyta obrona w sytuacji nawet potencjalnie niegroźnej. Odpowiedz Link Zgłoś