Dodaj do ulubionych

Mundial - 27.06.

• mechanikk Re: Mundial - 27.06. 27.06.06, 17:25

Brazylia - Ghana 2:0 (poza konkursem, bo sie w zasadzie spóźniłem, jest już 1:0)
      Hiszpania - Francja, yyyyy, nooo, 2:1
    • mallina Re: Mundial - 27.06. 27.06.06, 18:48
      Hiszpania - Francja 2-3
    • pagaj_75 Hiszpania - Francja 27.06.06, 23:01
      I znowu sędzia dał dupy. (Chodzi mi o rzekomy faul, po którym padła bramka na 2:1)
      Jestem za tym, żeby sędziowały komputery, coorvah...
      Inna sprawa, że Espania nie zachwyciła za bardzo i nawet nie mogą tym razem
      powiedzieć, że "grali jak nigdy".
      df
      • mallina Re: Hiszpania - Francja 27.06.06, 23:07
        no ladnie wygralismile
        widze ze malo osob stawialo na Francje. ja jakos nigdy nie mialam przekonania do Hiszpanii, chociaz nie uwazam, ze to zla druzyna.
        i nawet wierze, ze z Brazylia sobie Francja poradzi. a nawet wiem co komentatorzy beda gadac heheheh
        • roar Re: Hiszpania - Francja 27.06.06, 23:13
          Brazylia ma szansę zrobić wreszcie jakiś dobry uczynek.
      • kubasa Re: Hiszpania - Francja 27.06.06, 23:50
        pagaj_75 napisał:

> I znowu sędzia dał dupy. (Chodzi mi o rzekomy faul, po którym padła bramka na
        2
        > :1)

Zaczyan się pewne przesadzanie. Blędów sędziego w meczu kilka jest zawsze.
        Wyorbaxmy sobie sytuacje, że Francuz atakuje, Hiszpan zabiera mu neiczysto
        pilkę ale śedzia nie gwiżdże. Idzie kontra, Francuzi wybijaja na aut. Wybicie z
        autu, akcja, rożny dla Hiszpanii. Idzie rozny, faul Francuza, karny. I gol.
        Mozna użyć argumentu: gdyby sędzia podyktował wolny całej akcji by nie było.

Rozumiem gdy sędzia gwiżdże zła kartkę, zły karny czy zły rzut wolny z 20
        metrów, ale na Boga tu mówimy o wolnym z czterdziestu paru metrów. Psim
        obowiązkiem Hiszpanów była należyta obrona w sytuacji nawet potencjalnie
        niegroźnej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka