Dodaj do ulubionych

kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilkarzyko

23.07.06, 01:22
prosze o wpisanie sie tutaj, bo chcialabym ocenic czy ma sens zakladanie ligismile

jak rozumiem Ty,Krzysiek jestes zainteresowany?
Obserwuj wątek
    • kkrzysiekk Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 23.07.06, 21:57
      oczywiście, mam już nawet drużynę wink
      • kubasa Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 25.07.06, 18:25
        ja
    • pagaj_75 Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 26.07.06, 20:38
      mi tuuuu
    • braineater Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 27.07.06, 09:58
      Się dziewczętom nie odmawia, chyba, że sie pracuje na oddziale chorób
      wenerycznych, więc załozyłem drużyne i próbuje rozgryźć o ssoo chozzzi.smile

Psmile
    • hennessy.williams Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 27.07.06, 12:42
      Wprawdzie liga polska jakoś mnie nie kręci, ale niech tam. Zapisałem się, to
      muszę się starać...
      FC HW gotowe do gry!
    • mallina Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 27.07.06, 16:22
      milo, ze cos z tego bedzie, choc na razie nie widac kto jestwink, zapewne po
      pierwszej kolejce sklad ligi sie mi "pokaze"
      • kwiat_paproci Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 27.07.06, 17:54
        a mnie przytłacza trochę presja, pod którą jestem, bo dostałam dzisiaj chyba z 6
        zaproszeń do ligi Piłkarzyków ;DDDD Mam rozumieć, że beze mnie, to nie będzie
        się z kogo pośmiać ? ;D Pobawiłabym się w to, mimo że nie bardzo wiem o co w tym
        chodzi, ale jest taki szkopuł, że nie wierzę w coś takiego jak polskie rozgrywki
        ligowe uncertain Czy da się grać z pominięciem tego szczegółu ? smile
        • braineater Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 27.07.06, 18:02
          Kwieciu P., jesli cię to pocieszy to informuję, że ja nawet nie znam zasad na
          jakich toczy się piłka nożna, co nie przeszkodziło mi przyjąć zaproszenia.
          Druzyne kompletowałem na zasadzie fajnych nazwisk, praktycznie bez Polaków i
          już.

Psmile
          • around_the_sun Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 27.07.06, 18:47
            ja tez mam 6 zaproszeń i nie wiem o co chodzi w tej grze,
            ale zaraz zaczynam z tym działać.
            Jak coś narozrabiam to z góry przepraszam smile
            • mallina Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 27.07.06, 19:00
              nie wiem dlaczego automat powysylal do kazdego po 6 zaproszen, musicie mi
              wierzyc, ze tylko raz wpisalam kazdego nicksmile

Kwiatku, nie musisz wierzyc w polska ligebig_grin
          • kwiat_paproci Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 27.07.06, 19:01
            braineater napisał:

> Kwieciu P., jesli cię to pocieszy

pocieszyło, choć z drugiej strony, to też od początku nastawiałam się na
            strategię "fajnych nazwisk" wink Myślę, że w tym sezonie szykuje się emocjonująca
            walka pod szyldem "Czyje nazwiska okażą się fajniejsze" big_grin
            • aasiek Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 27.07.06, 19:11
              big_grin
              Ja właśnie swoją kompletuję. Przyznam, ze opcja "fajne nazwiska" prawie wygrała,
              ale przyjęłam ostatecznie inną. Kompletnie nie orientuję się teraz w naszej
              piłce kopanej uncertain Wzięłam Bosackiego i jakoś to będzie wink
    • aasiek Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 27.07.06, 19:36
      Dobra, drużyna skompletowana, weszłam. Ciekawe jak będzie, bo zeszłą rundę
      skaszaniłam jak tylko było można.
      • around_the_sun Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 27.07.06, 20:21
        sorry i proszę sie nie smiać smile
        jak mam skompletowac druzyne kiedy nagle napastników brakło i nie mam 3 do kompletu?
        • aasiek Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 27.07.06, 21:28
          Sprzedać innych zawodników, kupić tańszych, tak, zeby na wszytskich starczyło.
          Póki nie masz skompletowanej całej drużyny, nie zabierają punktów smile
          Fajnie Around, ze też grasz smile
          • around_the_sun Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 27.07.06, 22:28
            ahaaaaa smile
            bo ja zaczęłam działalność od tej wersji dla idiotów co to pojęcia nie mają o co
            sie rozchodzi
            (znaczy od tego ostatniego linka z maila)
            i tak se kompletuje drużynę a tu nagle wystapiły braki smile
            Tak już na początku mam sprzedawać lepszych zawodników ledwo co ich kupiłam? wink
            • mallina Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 27.07.06, 23:08
              Around nie poddawaj sie smile
              ja mam 10 w miare konkretnych zawodnikow a reszta to "zapchaj dziury" po 0,30 i
              0, 40smile
              potem w trakcie ligi mozna dostac kase od sponsora i zawsze da sie wymienic
              jakiegos slabego na konkret
    • mameluch Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 28.07.06, 11:15
      uf, stworzyłem i dołączyłem. myślałem że mam dziś cały dzień, ale złośliwie
      okazało się że dziś piątek, a nie czwartekindifferent
      • around_the_sun Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 28.07.06, 16:25
        no dobra, mam drużynę i nawet kapitana wink
        a dalej kompletnie nie wiem co mam robić
        • mallina Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 28.07.06, 21:52
          Around zakladam, ze piszac "mam druzyne" masz wlasnie jedenstke wytypowana na
          mecz? jesli tak, to teraz juz nic -teraz trzeba czekac na wyniki kolejkiwink))
          • around_the_sun Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 29.07.06, 00:54
            tak, tak, mam wytypowaną jedenastkę jak się patrzy smile
            w takim razie czekam na wyniki.
            Człowiek się całe życie uczy...
    • libertine Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 28.07.06, 18:17
      dzięx za zaproszenie do piłkarzyków, założyłem jakąś drużynę, ale uprzedzam, że
      się kompletnie nie znam na tej polskiej lidze. ale może to okazać się atutem,
      kto wie smile
    • kkrzysiekk Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 02.08.06, 08:41
      No i jak tam ? Koleżeństwo zadowolone z wyników pierwszej kolejki ? wink Muszę
      przyznać, że mi całkiem nieźle poszło.
      • aasiek Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 02.08.06, 11:36
        Nie powiem, zebym była usatysfakcjonowana... Trnerzy mnie trochę zaskoczyli,
        niektórzy. Nic to. Będę walczyć wink
      • libertine Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 02.08.06, 13:36
        heh, mój screamadelic fc zagrał lepiej, niż się spodziewałem. może prowadzący w
        naszej lidze ma dwa razy więcej punktów, a na liście ogólnopolskiej zajmuję
        26000 miejsce, ale jestem zadowolony!
        • braineater Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 02.08.06, 14:01
          Buuuu
          Ostatnim.
          Cza było te zasady przeczytac jednaksad

Psmile
          • kwiat_paproci Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 02.08.06, 18:56
            Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona moim czwartym od końca miejscem i
            podejrzewam, że to będzie najwyższe miejsce, jakie uda mi się zająć w
            piłkarzykach ;D Choć trochę żałuję, że nie wykorzystałam w pełni potencjału
            mojej arcywybitnej drużyny, bo przy odrobinie pomyślunku załapałabym się do
            grupy osób z wynikiem powyżej 30. Ale wciągnęło mnie to, muszę przyznać, nawet
            zmianę ustawienia zrobiłam ;D
            • forumowicz_pospolity Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 02.08.06, 19:54
              witajcie dobrzy znajomi i nieznajomismile
              za namową Malliny przylazłem tutaj bo tamto forum swieci pustkami

gram na razie kiepsko i wydaje mi sie ze to ja jestem 4 od koncasmile
              ale nie bede sie spierał
              zdobyłem 31 pts

mam tez druga druzyne gdzie wiecej punktów nalapalem
              ale tamten skład nie miałby zadnych szans w normalnym meczusmile

aha
              jestem pod nazwą Forumeiros
              trener Marildosmile
              • mallina Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 03.08.06, 00:55
                a Forumowicz to Maro?smile

moj wynik za pierwsza kolejke jest zenujacysmile))musza koniecznie jakichs zmian
                dokonac!!!ale to jutro..

oczywiscie zaproszenie do Ligi aktualne non stop dla wszystkich zainteresowanychsmile
                • mameluch Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 03.08.06, 01:11
                  mallina napisała:

> a Forumowicz to Maro?smile

taksmile

ja zdobyłem 32 i łapię się w pierwszej trzydziestotysiączcewink
                  chyba nie wiem kim są trzy osoby z naszej ligi: kolarz, Specja(L)ista i Marceli
                  Szpak.
                  • mallina Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 03.08.06, 01:41
                    Marceli Szpak to podejrzewam, acz pewnosci nie mamsmile

ale kolarz i Sepcjalista tez nie wiemsmile
                    rzucilam okiem na sklad ligi dopiero dzis wieczorem, w poniedz i wtorek mnie nie
                    bylo w domusmile

cos czuje ze w mojej druzynie szykuje sie rewolucja przed piatkiemwink
                    • braineater Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 03.08.06, 08:18
                      www.nostalgia.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=77&Itemid=106

I oczywiście głośno proszę sobie to puścićsmile

Psmile
                      • mameluch Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 03.08.06, 09:02
                        moje niedopatrzenie, przecież mówiłeś że Ci nie poszło i w ogólewink
                    • kkrzysiekk Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 03.08.06, 09:12
                      Specja(L)iści to moja podstawowa drużyna
                      A cieniaki to też mój taki bardzo eksperymentalny skład, który zaskoczył mnie
                      swoim dobrym wynikiem wink Jeżeli można mieć tylko jeden skład, to proszę
                      traktować, jakby ich nie było wink
                      • around_the_sun Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 03.08.06, 11:08
                        zdobyłam 14 punktów, nie wiem wprawdzie co to znaczy ale chyba na plus ? wink
                        Na razie zmieniłam tylko dwóch zawodników i ogólnie nie kumie tego wszystkiego
                        ale gram dalej smile))
                        • mallina Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 03.08.06, 14:42
                          jasne ze na plussmile
                          jak masz jakies pytania, to pytaj -tu wielu specjalistow,ktorzy na pewno chetnie
                          odpowiedzasmile

nie wiem czy moja odp do Ciebie dotarla, bo mialam tamtego dnia pewne
                          komplikacje z gazetowa poczta
                        • mameluch Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 03.08.06, 17:37
                          to Ty jesteś Kate Warner??? byłem przekonany że to Aśkabig_grin
                          czyliś Ty też dwudziestoczterogodzinna fanka?smile
                          • mallina Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 03.08.06, 17:40
                            ja tez myslalam ze kate warner to Aasieksmile)
                            • around_the_sun Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 03.08.06, 18:51
                              do kogo było pytanie?
                              • mallina Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 04.08.06, 00:58
                                moje czy Mamelucha?smile
                                moje do Ciebie, a Mamelucha mysle, ze tez do Ciebie(to o Kate Warner -najlepsza
                                do tej pory kobiete Jacka Bauera)
                                • mameluch Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 04.08.06, 02:26
                                  oczywiście że moje też do Erałndsmile
                                  a Kate właśnie w Polsacie jest na etapie podejrzewania Rezy. pfffffff;P
                                  • mallina Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 04.08.06, 02:37
                                    a ja ostatnio wlasnie ten odcinek na RTL ogldalamsmile
                                    az lza sie w oku kreci!
                                    • aasiek Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 04.08.06, 11:25
                                      Chi, chi smile Dobrzeście myśleli smile Kate Warner (podoba mi się to określenie -
                                      najlepsza jak dotąd kobieta Jack'a Bauer'a wink) to ja!! wink Może Around też ma 14
                                      punktów?
                                      • mameluch Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 04.08.06, 14:06
                                        yyy, coś mi się widzi że chyba Around nie przystąpiła do foffmowej ligi.
                                        musisz skopiować kod który dała Mall i wkleić go w 'Twoje ligi' po lewej stronie.
                                        • around_the_sun Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 04.08.06, 14:51
                                          ojeju, ano nie wkleiłam linka, o ja niewydarzona sad
                                          A jestem jako around po prostu smile
                                          • mallina Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 05.08.06, 00:19
                                            smile)
                                            a teraz juz jestes?
                                            zreszta zaraz sprawdze czy ktos przybylsmile))

trudno sie polapac, bo malo kto stworzyl druzyne ze swoim nickiem gazetowym
                                            • around_the_sun Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 05.08.06, 14:28
                                              powinnam być, ale nie wiem jak to sprawdzić smile))
                                              • mameluch Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 05.08.06, 14:43
                                                jesteśsmile wchodzisz w Twoje ligi i tam masz Foffm & SF, klikasz i otwiera Ci się
                                                tabela naszej ligismile
                      • mallina Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 03.08.06, 14:40
                        Krzysiek niech zostana oba, mysleze nikomu to nie bedzie przeszkadzalosmile
    • forumowicz_pospolity Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 06.08.06, 11:23
      oj będzie kiszka w tej kolejce, bedziesmile
      • aasiek Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 06.08.06, 12:25
        Rozbabrał mi ten Petrescu Wisłę i za cholerę nie mogę za nimi trafić. Jak byłam
        na studiach, to wszystko było dużo prostsze. Mam nadzieję, ze chociaż przekroczę
        14 punktów...
        • around_the_sun Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 11.08.06, 18:26
          Ustawione? Jak kto zapomniał to ma czas do 20.
          • forumowicz_pospolity Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 11.08.06, 18:44
            jak ktos ma Eltona to lepiej nie wystawiać - podobno odsuniety od pierwszego
            składu
            • roar Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 11.08.06, 19:23
              forumowicz_pospolity napisał:

> jak ktos ma Eltona to lepiej nie wystawiać - podobno odsuniety od pierwszego
              > składu

Już sprzedany. W ogóle to zmieniłem właśnie pół drużyny... smile

Figę mi to da, ale próbować trzeba. smile
              • mameluch Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 11.08.06, 20:12
                cholera, dopiero teraz przyszedłem i zobaczyłem info, a Eltona mam w składzieuncertain
                jakieś przemeblowanko chyba trzeba w takiej sytuacji zrobić.
                • mameluch Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 11.08.06, 20:13
                  eh, no tak, przecież składu zmieniać też już nie możnauncertain no trudno.
    • mallina Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 11.08.06, 20:58
      a tak z ciekawosci zapytam: ma ktos w skladzie pilkarza o nazwisku Hajto?wink)))))
      • mameluch Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 11.08.06, 21:04
        myślałem nad nim, ale jednak nie:]
      • mameluch Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 11.08.06, 21:06
        zakulisowo wziąłem go na menadżera, organizuje dla chłopaków prowiant i fajki ze
        wschodu oraz zajmuje się cateringiem imprez integracyjnych nad jeziorkiemwink
        • mallina Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 11.08.06, 22:00
          to sie nie liczysmile
          liczy sie jak u kogos grasmile
      • hennessy.williams Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 11.08.06, 23:20
        mallina napisała:

> a tak z ciekawosci zapytam: ma ktos w skladzie pilkarza o nazwisku Hajto?;-
        ))))
        > ))

Ja mam. I na dodatek jest u mnie kapitanem smile
        • around_the_sun Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 18.08.06, 14:58
          Wymieniłam część druzyny i zobaczymy co z tego wyniknie.
          Kupiłam dzisiaj Radzia Majdana,
          no nie mogłam sobie takiej rozrywki odmówić big_grin)
          • kwiat_paproci Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 20.08.06, 15:10
            Człowiek (a właściwie to ja) wyjeżdża sobie na wakacje w przeświadczeniu, że po
            powrocie ujrzy swoją ekipę na samiuteńkim końcu, a tu proszę, jest na 7. miejscu
            i to nawet z aspiracjami do pierwszej piątki. To znak, że chyba lepiej będzie
            jak nie będę już więcej tego tykać i spokojnie zaczekam na dalszy rozwój
            wydarzeń ;D a transferów oczywiście żadnych nie robię, bo się za bardzo zżyłam
            ze "swoimi chłopcami" od początku, chyba trochę zbyt emocjonalnie do tego
            podchodzę wink
            • kkrzysiekk Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 21.08.06, 12:33
              kwiat_paproci napisała:

> Człowiek (a właściwie to ja) wyjeżdża sobie na wakacje w przeświadczeniu, że
              po powrocie ujrzy swoją ekipę na samiuteńkim końcu, a tu proszę, jest na 7.
              miejscu

Człowiek (a właściwie to ja) wyjeżdża sobie na wakacje... i nawet w Chorwacji
              szuka kafejki internetowej, żeby zrobić ewentualne korekty w ustawieniu. wink
              No, ale na szczęście już wróciłem i mogę śledzić sytuację na bieżąco wink)
              • aasiek Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 21.08.06, 18:55
                O mamo!!!! Ale wysoko jestem!!
                • around_the_sun Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 22.08.06, 10:50
                  powinniście mnie usunąć z listy, zaniżam statystyki uncertain
                  • forumowicz_pospolity Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 22.08.06, 11:00
                    around_the_sun napisała:

> powinniście mnie usunąć z listy, zaniżam statystyki uncertain

nie pękajsmile
                    musisz troche skład przemodelować
                    zobaczyć kto ładnie punktuje i mieści w się w twoich mozliwosciach finansowych
                    bedziesz miała -3 pts za kazdy transfer ale to sie raczej oplaci

poczytaj po zalogowaniu "listę transferową" i sprawdź efektywność graczy
                    zobacz tez wsrod składu kto ci w ogóle nie punktuje
                    jak nie bedziesz miala koncepcji to podrzuce ci pare propozycji typu
                    "kogo sprzedac, kogo kupic"

ja ostatnio modeluję ekipe, ta kolejka lepsza od pozostałych ale bez
                    rewelacji, chyba 34-9

gram jeszcze na drugim koncie, co ciekawe na obu mam po 94 ptssmile
                    • mameluch Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 22.08.06, 11:23
                      jakby komuś przyszło do głowy wziąć do drużyny Mariusza Ujka z Bełchatowa, który
                      strzelił w ostatniej kolejce bramkę, raczej nie polecam...wink kto wie czy dużo
                      sobie jeszcze pograwink
    • forumowicz_pospolity Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 22.08.06, 16:49
      jak macie Macieja Iwańskiego to tez lepiej opchnąc szybko
      bo wyjezdza podobno do Turcji
    • mameluch Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 25.08.06, 14:16
      orientujecie się może jak jest z tym całym Eltonem z Legii? ma szansę na grę?
      jakaś okresowe zawieszenie? czy na wylocie całkiem?
      • mameluch Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 25.08.06, 14:22
        to może jeszcze jak ktoś w legijnych sprawach oblatany niech powie co jest z
        Marcinem Burkhardtem? też widzę że nie gra.
        o Cantoro słyszałem wczoraj w tv że zdrowy, ale Petrescu go nie wystawiauncertain
        teoretycznie największe gwiazdy mojej drużyny nie grają.
        • roar Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 25.08.06, 16:07
          Elton jeden mecz tylko nie grał. Zapłacił karę i wraca do składu, bo Legia ma kłopoty kadrowe. Ale gra słabo, więc można było go przegapić... smile

A Cantoro z Petrescu mieli jakieś zatargi, dlatego przez jakiś czas nie grał. Teraz wchodzi na ogony. Pewnie, jak się rozegra, wróci do pierwszego składu, bo Wisła kogoś takiego potrzebuje.

Kurczę, od kiedy ja takie rzeczy wiem...? smile
          • mameluch Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 25.08.06, 16:22
            dziękismile przebudowałem trochę drużynę, sprzedałem Burkhardta i kilku innych,
            ogólnie będzie dobrze jak w tej kolejce wyjdę na 0 - mam 12pkt. do oddaniauncertain
            • around_the_sun Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 29.08.06, 17:01
              a around znowu na szarym końcu,
              nic to, w tej kolejce i tak zarobiłam najwięcej punktów ze wszystkich moich
              obstawień smile
    • forumowicz_pospolity Sponsoring 29.08.06, 14:12
      przypominam ze mozna brac sponsora jesli sie ma min. 120 pts
    • mallina Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 04.09.06, 23:22
      pierwszy raz zle mi podliczono punkty!!
      choc moze wczesniej tez sie zdarzalo tylko bylam mniej spostrzegawcza???
      napisalam gdzie trzeba i ciekawe czy jakas odpowiedz bedziesmile
      • forumowicz_pospolity Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 04.09.06, 23:47
        mallina napisała:

> pierwszy raz zle mi podliczono punkty!!
        > choc moze wczesniej tez sie zdarzalo tylko bylam mniej spostrzegawcza???
        > napisalam gdzie trzeba i ciekawe czy jakas odpowiedz bedziesmile

moze podliczono dobrze tylko ty sie kopnelaś??
        a gdzie masz watpliwosc?
    • mallina Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 31.10.06, 14:16
      jestem pod wrazeniem swojego awansusmile
      wystarczy troche zaniedbac druzyne a efekt przerasta wyobrazenie
      • forumowicz_pospolity Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 05.11.06, 16:13
        mallina napisała:

> jestem pod wrazeniem swojego awansusmile
        > wystarczy troche zaniedbac druzyne a efekt przerasta wyobrazenie

wink

zeby rozruszac wątek to moze podajcie ile mieliscie najmniej punktów?
        ja w poprzedniej kolejce miałem negatywny rekord - 15 punktówsmile
        bramkarz wyleciał za czerwień
        Elton wyleciał za czerwień i dodatkowo miałem go na kapitanie
        czyli ujemne punkty razy dwasmile

ktoś miał mniej??smile
        • aasiek Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 07.11.06, 10:07
          Cóz, ja miałam najmniej 13 pkt i dwa razy 14. Jakoś bez życia to idzie...
          • around_the_sun Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 07.11.06, 16:00
            w 13 kolejce mam 9 punktów.
            Jestem po prostu nie do pobicia!
          • janek0 Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 07.11.06, 21:15

A ja miałem kiedyś zero punktów, bo zapomniałem że sprzedałem zawodnika i nie
            kupiłem nowego.
            Dlatego też już w to nie gram :]
            • kwiat_paproci Re: kto wiec chce sie bawic w nowej edycji Pilka 07.11.06, 22:31
              Nie było mnie na piłkarzykach ze 3 miesiące i wylądowałam na przedostatnim
              miejscu - jak na mnie to i tak nieźle ;D Najgorszy wynik - 10 punktów.
    • forumowicz_pospolity FINISZ w ten weekend! 17.11.06, 19:17
      ostatnia kolejka i koniec gry, bo gra odbywa sie na dystansie
      jednej rundy a nie dwóch czyli całego sezonu

grac, typować i wygrywać!smile
    • forumowicz_pospolity KONIEC ! 20.11.06, 21:26
      47 pts na koniec
      a na drugim koncie rekord - 71 pts
      na drugim koncie zaczynalo mi dobrze isc
      a tu koniec i cos tam pisza ze jesienia nowa gra
      czyli wynika z tego ze dopiero na starcie nowego sezonu
      a nie na rozpoczeciu rundy rewanzowej wiosennej

jako forum bylismy na 541 chyba na jakies 3000 forów
      (liczylo sie 5 najlepszych wyników z forum)

gratulacje dla zwyciezców i do nastepnej gierkismile
      • mallina Re: KONIEC ! 29.11.06, 03:56
        teraz dopiero moglam sprawdzic swoje miejsce, szokkkkk
        na poczatku ciagle robilam za ogon,a tu taki skok do czolowkismile))
    • kkrzysiekk wygraj ligę edycja 2007 17.07.07, 20:49
      Piłkarzyki wracają w nowej odsłonie:

wygrajlige.pl/index.php
      bawimy się ?
      • mallina Re: wygraj ligę edycja 2007 17.07.07, 23:02
        ja sie bawie na pewnosmile
        • aasiek Re: wygraj ligę edycja 2007 18.07.07, 14:24
          Zgłaszam się, jakby co. Już mam nawet drużynę smile
        • kkrzysiekk Re: wygraj ligę edycja 2007 18.07.07, 15:27
          masz doświadczenie w zakładaniu lig wink mozna na Ciebie liczyć w tej kwestii ?
          • mallina Re: wygraj ligę edycja 2007 19.07.07, 02:43
            mozna, choc na razie denerwuje mnie decyzja dot. Ruchu!!! nawet nie wiem co o
            tym myslecsad((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka