Dodaj do ulubionych

Zmarnowane potencjalne hity

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:40
Nie wiem, czy był taki wątek - jesli tak to sorry, ale ...
na pewno na wielu płytach polskich i zagranicznych znalazło się wiele
potencjalych przebojów, których nie wydano na singlu lub jesli nawet wydano,
to przeszły bez echa, nie wiadomo czemu... A może całe (świetne, przebojowe)
płyty po prostu poszły gdzieś na wysoką półkę i teraz tylko się tam kurzą?
Czekam na takie tytuły, chętnie spróbuje później dotrzeć.
Obserwuj wątek
    • Gość: expert Re: Zmarnowane potencjalne hity IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 01.08.06, 22:09
      Coś w Twoim pytaniu jest.Coś mądrego.
      Nad czym się właśnie zastanawiam...........
      Niestety, nic nie przychodzi mi do głowy.
      Ciągle myślę...
      Pozdrawiam.
    • t-800 Re: Zmarnowane potencjalne hity 01.08.06, 23:18
      „If I Was Your Mother” - Bon Jovi (fanem BJ nie jestem).
    • t-800 Re: Zmarnowane potencjalne hity 01.08.06, 23:19
      „Locomotive” – Guns N’ Roses.
    • Gość: Luck Re: Zmarnowane potencjalne hity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:38
      Finest Hour - Duran Duran (z płyty "Astronaut")
      End Of The Run - Deborah Harry (z płyty "Def Dumb And Blonde)
      • Gość: kik Re: Zmarnowane potencjalne hity IP: *.gtech.com / 192.156.102.* 02.08.06, 07:45
        Mylene Farmer - "Fuck Them all" rewelacyjny singiel, rewelacyjne wykonanie,
        intrygujacy klip. Piosenka stała się przebojem tylko we Francji, Belgii,
        Grecji, Izraelu, a szkoda, zasługuje na więcej.
        • Gość: Kamil Re: Zmarnowane potencjalne hity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 11:30
          U2 i piosenka gdzie w teledysku ludzie chodza na kolanach wsrod kartonowego
          miasteczka. Nie pamietam tytulu tej piosenki, ale puszczano ja bardzo rzadko i
          nie obijala sie w eterze.
          • Gość: rh+ Re: Zmarnowane potencjalne hity IP: *.chello.pl 06.08.06, 13:01
            "please"-bylo przebojem, krotko, ale bylo. mnie sie srednio podobal ten kawalek.
            • Gość: hmmmmmmmm Re: Zmarnowane potencjalne hity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 08:47
              please - najlepszy utwór na "popie"
          • nie_mam_czasu Re: Zmarnowane potencjalne hity 06.08.06, 15:38
            Gość portalu: Kamil napisał(a):

> U2 i piosenka gdzie w teledysku ludzie chodza na kolanach wsrod kartonowego
            > miasteczka. Nie pamietam tytulu tej piosenki, ale puszczano ja bardzo rzadko i
            > nie obijala sie w eterze.

U2 - Please
    • Gość: Tokarz Re: Zmarnowane potencjalne hity IP: *.koba.pl / *.koba.pl 06.08.06, 12:54
      Perfect "Znak Dla Ciebie" (z płyty "Geny", muzyka i słowa: Ryszard Sygitowicz)
      • Gość: Tokarz Re: Zmarnowane potencjalne hity IP: *.koba.pl / *.koba.pl 06.08.06, 13:04
        A poza tym:
        "Cavaliers", "Hideaway", "Tumbling Down" grupy Steve Harley & Cockney Rebel
        "Hot One", "Ballad Of Maxwell Demon" zespołu Shudder To Think

• Gość: K Re: Zmarnowane potencjalne hity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 18:57
          Sophie B. Hawkins "True Romance" z plyty Whaler i "Beautifull girl" z plyty
          Wilderness.

Mary J. Blidge "Be with you". Wielki hit w Stanach, prawie zero rozglosu w
          Europie mimo prob lansowania utworu w mediach.
          • Gość: escape Re: Zmarnowane potencjalne hity IP: *.chello.pl 06.08.06, 23:49
            "So fell autumn rain" - Lake of Tears. dla mnie potencjalny przebój, ale kapela
            zbyt niszowa

• bryt.bryt George Michael "Crazyman dance" 07.08.06, 02:00
      Kawalek ukazal sie jako dodatek do ktoregos singla GM.
      • Gość: marzena Re: George Michael "Crazyman dance" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:48
        "the gift" inxs, taka australijska kapela, a przebój wielki hit jakoś sie nie
        przebił.
        • Gość: Marta Re: George Michael "Crazyman dance" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:18
          Sade i piosenka ktorej teledysk byl czesciuowo na jakiejs pustyni? Z plyty Love
          Deluxe.
          • dziama3 Brainstorm 30.08.06, 23:58
            Różne inne piosenki tego zespołu, szkoda że tylko "Maybe" się przebiło.
    • acur_bez.podkreslenia Re: Zmarnowane potencjalne hity 31.08.06, 01:04
      potencjalny hit...

czy to coś co lata w radiu do znudzenia? czyli coś co skazane jest na zagładę?
      ok, ok... już nie dopisuję ideologii... ale (mimo, że fanem nie jestem) to
      uważam, że nie wykorzystano w pełni możliwości podboju list przebojów (nie tylko
      polskich) hitu "Here I am" Wilków........
      • Gość: losik Re: Zmarnowane potencjalne hity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 08:29
        z tymi wilkami to przesadziłes... jak ja to znam, a nie znoszę tej kapeli, to
        pewni katowali tym ile wlezie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka