carrramba Re: Carrramba włączył ciszę 11.10.04, 16:53 aqua napisał: > Smutne:( Dla Ciebie Aqua wszystko :) jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Carrramba włączył ciszę 12.10.04, 08:47 Masz mi tutaj tak nie znikać:) bo potem zastanawiam się czy miałeś wypadek na zakupach czy nie:) Wystarczy że jeden już taki jest co dostał powikłań po wypadku, jak sądzę!) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Carrramba włączył ciszę 12.10.04, 10:22 Jeżeli Erwin poszedł na zakupy służbowo, tj. w ramach obowiązków założyciela forum:), to czy ten wypadek na zakupach jest dla niego wypadkiem przy pracy? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Carrramba włączył ciszę 12.10.04, 10:44 No właśnie bartoszcze, też nad tym się zastanawiam. Ale jeśli nawet nie był to wypadek przy pracy, to dostał powikłań po wypadku dopiero po przystąpieniu do obowiązków związanych z prowadzeniem forum towarzyskiego (czyli powikłania przy pracy:)). Myślę, że on jest w ogóle jakimś powikłanym przypadkiem;))) Sprawa dla prawnika, tak czy siak:))) Odpowiedz Link Zgłoś