Gość: ozenas IP: *.chello.pl 17.08.06, 22:23 Jestem stękniona jej głosu, jej tekstów. Kiedy zaspokoję swoje żądania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan eb. Re: Edyta Bartosiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:52 podobno ktos ja widział jak błąkała sie po polach gdzies pod warszawą, obok niezapomnianej elżbiety dmoch..... szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
wuempe Re: Edyta Bartosiewicz 20.08.06, 12:49 własnie kilka dni temu był jej koncert z jarocina '92 na tv kultura. fajna była. Odpowiedz Link Zgłoś
electra.bertone Re: Edyta Bartosiewicz 20.08.06, 13:16 Edyta to naprawde dobra wokalistka Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Edyta Bartosiewicz 20.08.06, 13:29 Najprościej byłoby zadzwonić do niej...ale czasami najprościej jest najtrudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Edyta Bartosiewicz IP: *.attu.pl 26.08.06, 11:25 no ,wlasnie.Czy ktos wie konkretnie co sie z nia dzieje? Obilo mi sie kiedys o uszy ,ze Edyta mocno pije ,i ze nie moze sie ztym uporac..To prawda?Zal mi idolki moich licealnych czasow Odpowiedz Link Zgłoś