zsolarowana 01.03.03, 07:30 Czy wyobrażacie sobie,żeby kiedykolwiek to forum sie skończyło?? Ja nie, mimo tego , że nie darzą mnie tu wielką sympatią co niektórzy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loveletter Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 08:05 zsolarowana napisała: > Czy wyobrażacie sobie,żeby kiedykolwiek to forum sie skończyło?? Ja nie, mimo > tego , że nie darzą mnie tu wielką sympatią co niektórzy.... Ja sobie wyobrażam. W sumie żadna strata. Na forum Bydgoszcz bywało równie ciekawie ) Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 10:20 Zapomnieliście o forum: kraj, unia europejska i fitness A ostatnio, w sposób hm...niepokojąco - błyskotliwy, rozwija się forum czat Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 11:40 A świstak siedział i zawijał w te sreberka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsolarowana Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 01.03.03, 11:43 No co ty nie powiesz? Nie podjęłam tego wątku po to żebyś mnie obrażał tylko sie wypowiedział...a jeżeli tak to lepiej wogóle sie nie wypowiadaj bo to ty chyba masz mózg 4-latka. pozdrawiam resztę normalnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: zsolaris 01.03.03, 12:38 Gość portalu: zsolarowana napisał(a): > No co ty nie powiesz? Nie podjęłam tego wątku po to żebyś mnie obrażał tylko > sie wypowiedział...a jeżeli tak to lepiej wogóle sie nie wypowiadaj bo to ty > chyba masz mózg 4-latka. > pozdrawiam resztę normalnych ludzi To tylko sygnaturka złotko więc się nie wkurzaj)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: zsolaris 01.03.03, 12:43 srootootoo napisał: > To tylko sygnaturka złotko więc się nie wkurzaj)))) ))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture to miała napisać nikka ale napiszę to ja: 01.03.03, 12:47 dy-stans, dy-stans... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: to miała napisać nikka ale napiszę to ja: 01.03.03, 12:49 Vulture, dobry z Ciebie ziomal, że mnie wyręczyłeś ))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: to miała napisać nikka ale napiszę to ja: 01.03.03, 12:52 nikka007 napisała: > Vulture, dobry z Ciebie ziomal, że mnie wyręczyłeś ))) Jestem w dobrym humorze, bo właśnie ściąnąłem starą reklamówkę Coca Coli w wykonaniu The Moody Blues i się tarzam... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: zsolaris ilhan 01.03.03, 12:48 Też mnie tak załatwiłes nie?...)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: zsolaris ilhan 01.03.03, 13:02 srootootoo napisał: > Też mnie tak załatwiłes nie?...)))))) Taaa... Pamiętasz jeszcze? )) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:03 Wyobraziłam sobie. I co dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:05 n_eska71 napisała: > Wyobraziłam sobie. I co dalej ? Oj, Ty tak prozaicznie... chodziło o jakąś apokaliptyczną wizję w stylu: ściany ognia, powódź lawy, grzmoty, trąby powietrzne, zombie Phila Collinsa itp. a Ty tak zwyczajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:08 Następnym razem postaram się nadzwyczajnie !!! Nadal jednak nurtuje mnie pytanie: Co dalej ? PS. Czy Ty mnie śledzisz ? )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:11 n_eska71 napisała: > Następnym razem postaram się nadzwyczajnie !!! > Nadal jednak nurtuje mnie pytanie: Co dalej ? Parę propozycji padło już w telenoweli forumowej. > PS. Czy Ty mnie śledzisz ? )) Every breath you take Every move you make... hehehe... ...nie. )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:17 Miałam jakieś takie dziwne przeczucie, że słyszę znajome kroki na schodach. )) A kolega, widzę, dziś w doskonałym nastroju! Taki rozśpiewany! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:23 Eska, powiem Ci w tajemnicy, ze ten facet umie podrywac kobiety! Szczegolnie jak mu zagraja do tanca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnusia Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 16:27 Nie on jeden,ech te chłopy... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:33 Dawno juz Ci to juz mowilam. Ale to forum muzyka, wiec nie mozemy gadac o facetach. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:35 Patrzcie dziewczyny, jak to trzeba uważać ! Te umizgi, podstępy... Zło czai się wszędzie! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:26 Ja zawsze jestem rozśpiewany, tylko przy goleniu nie śpiewam, bo lustro w łazience pęka i potem się golę, gdzie nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sugar Koniec forum muzyka = śmierć IP: *.retsat1.com.pl 01.03.03, 16:45 Konkretnie miecia4, vulture`a, izaaka widmovera, nikki007 i innych nic nie znaczących w rzeczywistości osób, dla których to forum to jedyna szansa zaistnienia. Forumowicze z muzyki to ich jedyni przyjaciele, tematy które tu podejmują nikogo innego poza nimi nie interesują. To forum to ich antidotum na beznadziejność ich własnej ubogiej egzystencji i samotność. Internet otworzył dla tych nieistotnych ludzkich indywiduów rejony dla nich w rzeczywistości niedostępne. Dzięki temu mają możliwość wymienić swoje puste i nieważne poglądy, podzielić się swoimi oczywistymi i aoryginalnymi spostrzeżeniami i przemyśleniami. To forum jest ich życiem i jedyną rozrywką. Umożliwiło im nawet kontakt fizyczny z innymi członkami społeczeństwa (tzn. innymi forumowiczami) na wszelkiego rodzaju tzw. zlotach etc. Pozwala zapomnieć im o ich licznych porażkach i słabościach wynikających z ich nieprzystosowalności do świata realnego. Stąd też czerpie się ich niechęć do prądów twórczych tak rzadko pojawiających się na tym forum. Widzą w tym bowiem zagrożenie dla ich wirtualnego świata, w którym nie liczy się osobowość ani broń Boże wiedza, tylko zwyczajność i nijakość do której są przyzwyczajeni i w której całe życie żyją. "Życie" tego miejsca dzięki tym osobom znajduje się w absolutnej stagnacji. Jest jak zatęchłe bajoro, gnijące od nawału ich pustych i czczych opinii. Nie ma bowiem specjalnej różnicy między tym miejscem a gadu-gadu. I właśnie dlatego... ... ewentualny koniec tego forum (choć niemożliwy) stałby się automatycznie emocjonalnym końcem większości tzw. stałych forumowiczów. Oznaczałby koniec ich jedynych przyjaźni. Oznaczałby koniec ich jedynego hobby i jedynej pasji... PIERDOLENIA O NICZYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sugar PS: pytanie do miecia IP: *.retsat1.com.pl 01.03.03, 16:51 a jak tam forum prywatne? śmigasz na nim trochę? ale sam czy ktoś tam jeszcze jest? Odpowiedz Link Zgłoś
starshine Re: PS: pytanie do miecia 01.03.03, 16:58 Gość portalu: Sugar napisał(a): > a jak tam forum prywatne? śmigasz na nim trochę? ale sam czy ktoś tam jeszcze > jest? zalozylam sobie drugi adres i rozmawiam na forum sama ze soba... cos w stylu "split personality". Oczywiscie we wszystkim przyznaje sobie racje, dowartosciowujac sie w ten sposob... Fajnie jest, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Koniec forum muzyka = śmierć 01.03.03, 16:52 Jest, hurra, znowu sie pojawil. baaaaaaardzo czarny charakter, nie lubi nas! ma o nas zle zdanie. Mmmmmmmm, bardzo dlugo na niego czekalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Koniec forum muzyka = śmierć 01.03.03, 16:57 CC ?! I ma taki słodki nick... Niestety, ja już nie mam czasu na pogawędki. Bawcie się dobrze w te 'ostatki', zmykam. Dziewczyny bądźcie czujne! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Koniec forum muzyka = śmierć 01.03.03, 16:54 chlip, chlip, chlip...buuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Koniec forum muzyka = śmierć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 16:55 Masz rację. Przyznaję się. Ale jedynym moim celem bycia tutaj jest poznanie Coala Chambera Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Koniec forum muzyka = śmierć 01.03.03, 16:59 Coal Chamber wrócił! Hura! Ojej, szkoda że zlot środowy odwołany!... Ale pewnie i tak ordynator by go nie puścił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Koniec forum muzyka = śmierć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 17:01 Ty się Vulture nie produkuj, tylko odpal jakiś twórczy wątek Odpowiedz Link Zgłoś
matka_coal_chambera Re: Koniec forum muzyka = śmierć 01.03.03, 17:04 Synek! Znowuż tacie uciekłeś z warstatu i miendzy ludzi poszłeś głupoty pierniczyć! Byś sie wstydził, dziecko, my z tatkiem ciężko robimy żeby ci na te flaszkie raz na tydzień dać, a ty taki wstyd nam miendzy ludziskami robisz! Aż przykro patrzać! Wracajże do chałupy, bo pasem tyłek skroję! Odpowiedz Link Zgłoś