Dodaj do ulubionych

Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA?

01.03.03, 07:30
Czy wyobrażacie sobie,żeby kiedykolwiek to forum sie skończyło?? Ja nie, mimo
tego , że nie darzą mnie tu wielką sympatią co niektórzy....
Obserwuj wątek
    • Gość: loveletter Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 08:05
      zsolarowana napisała:

> Czy wyobrażacie sobie,żeby kiedykolwiek to forum sie skończyło?? Ja nie, mimo
      > tego , że nie darzą mnie tu wielką sympatią co niektórzy....

Ja sobie wyobrażam. W sumie żadna strata. Na forum Bydgoszcz bywało równie
      ciekawie wink)
      • astir Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 10:20
        Zapomnieliście o forum: kraj, unia europejska i fitnesswink
        A ostatnio, w sposób hm...niepokojąco - błyskotliwy, rozwija się forum czat
        • srootootoo Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 11:40
          A świstak siedział i zawijał w te sreberka...
          • Gość: zsolarowana Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? IP: *.tk.poznan.pl / 192.168.1.* 01.03.03, 11:43
            No co ty nie powiesz? Nie podjęłam tego wątku po to żebyś mnie obrażał tylko
            sie wypowiedział...a jeżeli tak to lepiej wogóle sie nie wypowiadaj bo to ty
            chyba masz mózg 4-latka.
            pozdrawiam resztę normalnych ludzi
            • srootootoo Re: zsolaris 01.03.03, 12:38
              Gość portalu: zsolarowana napisał(a):

> No co ty nie powiesz? Nie podjęłam tego wątku po to żebyś mnie obrażał tylko
              > sie wypowiedział...a jeżeli tak to lepiej wogóle sie nie wypowiadaj bo to ty
              > chyba masz mózg 4-latka.
              > pozdrawiam resztę normalnych ludzi

To tylko sygnaturka złotko więc się nie wkurzajsmile))))
              • ilhan Re: zsolaris 01.03.03, 12:43
                srootootoo napisał:

> To tylko sygnaturka złotko więc się nie wkurzajsmile))))

wink)))))))))))))))))))))))))))
                • vulture to miała napisać nikka ale napiszę to ja: 01.03.03, 12:47
                  dy-stans, dy-stans...
                  • nikka007 Re: to miała napisać nikka ale napiszę to ja: 01.03.03, 12:49
                    Vulture, dobry z Ciebie ziomal, że mnie wyręczyłeś wink)))
                    • vulture Re: to miała napisać nikka ale napiszę to ja: 01.03.03, 12:52
                      nikka007 napisała:

> Vulture, dobry z Ciebie ziomal, że mnie wyręczyłeś wink)))

Jestem w dobrym humorze, bo właśnie ściąnąłem starą reklamówkę Coca Coli w
                      wykonaniu The Moody Blues i się tarzam... smile)))
                      • nikka007 Re: to miała napisać nikka ale napiszę to ja: 01.03.03, 13:00
                        Ho ho ho smile
                • srootootoo Re: zsolaris ilhan 01.03.03, 12:48
                  Też mnie tak załatwiłes nie?...wink))))))
                  • ilhan Re: zsolaris ilhan 01.03.03, 13:02
                    srootootoo napisał:

> Też mnie tak załatwiłes nie?...wink))))))

Taaa... Pamiętasz jeszcze? wink))
    • n_eska71 Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:03
      Wyobraziłam sobie. I co dalej ?
      • vulture Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:05
        n_eska71 napisała:

> Wyobraziłam sobie. I co dalej ?

Oj, Ty tak prozaicznie... chodziło o jakąś apokaliptyczną wizję w stylu: ściany
        ognia, powódź lawy, grzmoty, trąby powietrzne, zombie Phila Collinsa itp. a Ty
        tak zwyczajnie...
        • n_eska71 Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:08
          Następnym razem postaram się nadzwyczajnie !!!
          Nadal jednak nurtuje mnie pytanie: Co dalej ?

PS. Czy Ty mnie śledzisz ? smile))
          • vulture Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:11
            n_eska71 napisała:

> Następnym razem postaram się nadzwyczajnie !!!
            > Nadal jednak nurtuje mnie pytanie: Co dalej ?

Parę propozycji padło już w telenoweli forumowej.

> PS. Czy Ty mnie śledzisz ? smile))

Every breath you take
            Every move you make... hehehe...

...nie.

smile))))))))))))))))))))
            • n_eska71 Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:17
              Miałam jakieś takie dziwne przeczucie, że słyszę znajome kroki
              na schodach. smile))

A kolega, widzę, dziś w doskonałym nastroju! Taki rozśpiewany! wink
              • pizmak31 Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:23
                Eska, powiem Ci w tajemnicy, ze ten facet umie podrywac kobiety! Szczegolnie
                jak mu zagraja do tanca!
                • Gość: wnusia Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 16:27
                  Nie on jeden,ech te chłopy...
                  • pizmak31 Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:33
                    Dawno juz Ci to juz mowilam. Ale to forum muzyka, wiec nie mozemy gadac o
                    facetach.
                  • n_eska71 Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:35
                    Patrzcie dziewczyny, jak to trzeba uważać ! Te umizgi, podstępy...
                    Zło czai się wszędzie! smile))))
              • vulture Re: Czy wyobrażacie sobie Koniec forum MUZYKA? 01.03.03, 16:26
                Ja zawsze jestem rozśpiewany, tylko przy goleniu nie śpiewam, bo lustro w
                łazience pęka i potem się golę, gdzie nie trzeba.
    • Gość: Sugar Koniec forum muzyka = śmierć IP: *.retsat1.com.pl 01.03.03, 16:45
      Konkretnie miecia4, vulture`a, izaaka widmovera, nikki007 i innych nic nie
      znaczących w rzeczywistości osób, dla których to forum to jedyna szansa
      zaistnienia. Forumowicze z muzyki to ich jedyni przyjaciele, tematy które tu
      podejmują nikogo innego poza nimi nie interesują. To forum to ich antidotum na
      beznadziejność ich własnej ubogiej egzystencji i samotność. Internet otworzył
      dla tych nieistotnych ludzkich indywiduów rejony dla nich w rzeczywistości
      niedostępne. Dzięki temu mają możliwość wymienić swoje puste i nieważne
      poglądy, podzielić się swoimi oczywistymi i aoryginalnymi spostrzeżeniami i
      przemyśleniami. To forum jest ich życiem i jedyną rozrywką. Umożliwiło im nawet
      kontakt fizyczny z innymi członkami społeczeństwa (tzn. innymi forumowiczami)
      na wszelkiego rodzaju tzw. zlotach etc. Pozwala zapomnieć im o ich licznych
      porażkach i słabościach wynikających z ich nieprzystosowalności do świata
      realnego.

Stąd też czerpie się ich niechęć do prądów twórczych tak rzadko pojawiających
      się na tym forum. Widzą w tym bowiem zagrożenie dla ich wirtualnego świata, w
      którym nie liczy się osobowość ani broń Boże wiedza, tylko zwyczajność i
      nijakość do której są przyzwyczajeni i w której całe życie żyją. "Życie" tego
      miejsca dzięki tym osobom znajduje się w absolutnej stagnacji. Jest jak
      zatęchłe bajoro, gnijące od nawału ich pustych i czczych opinii. Nie ma bowiem
      specjalnej różnicy między tym miejscem a gadu-gadu. I właśnie dlatego...

... ewentualny koniec tego forum (choć niemożliwy) stałby się automatycznie
      emocjonalnym końcem większości tzw. stałych forumowiczów. Oznaczałby koniec ich
      jedynych przyjaźni. Oznaczałby koniec ich jedynego hobby i jedynej pasji...
      PIERDOLENIA O NICZYM.
      • starshine Re: Koniec forum muzyka = śmierć 01.03.03, 16:50
        ale mi sie to podoba wink
      • Gość: Sugar PS: pytanie do miecia IP: *.retsat1.com.pl 01.03.03, 16:51
        a jak tam forum prywatne? śmigasz na nim trochę? ale sam czy ktoś tam jeszcze
        jest?
        • starshine Re: PS: pytanie do miecia 01.03.03, 16:58
          Gość portalu: Sugar napisał(a):

> a jak tam forum prywatne? śmigasz na nim trochę? ale sam czy ktoś tam jeszcze
          > jest?
          zalozylam sobie drugi adres i rozmawiam na forum sama ze soba... cos w
          stylu "split personality". Oczywiscie we wszystkim przyznaje sobie racje,
          dowartosciowujac sie w ten sposob... Fajnie jest, polecam smile
      • pizmak31 Re: Koniec forum muzyka = śmierć 01.03.03, 16:52
        Jest, hurra, znowu sie pojawil. baaaaaaardzo czarny charakter, nie lubi nas! ma
        o nas zle zdanie. Mmmmmmmm, bardzo dlugo na niego czekalismy.
        • n_eska71 Re: Koniec forum muzyka = śmierć 01.03.03, 16:57
          CC ?! I ma taki słodki nick...

Niestety, ja już nie mam czasu na pogawędki. Bawcie się dobrze w te 'ostatki',
          zmykam. Dziewczyny bądźcie czujne! pzdr.
      • astir Re: Koniec forum muzyka = śmierć 01.03.03, 16:54
        chlip, chlip, chlip...buuuu....
      • Gość: nikka Re: Koniec forum muzyka = śmierć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 16:55
        Masz rację. Przyznaję się. Ale jedynym moim celem bycia tutaj jest poznanie
        Coala Chambera
        • vulture Re: Koniec forum muzyka = śmierć 01.03.03, 16:59
          Coal Chamber wrócił! Hura! Ojej, szkoda że zlot środowy odwołany!... Ale pewnie
          i tak ordynator by go nie puścił...
          • Gość: nikka Re: Koniec forum muzyka = śmierć IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 17:01
            Ty się Vulture nie produkuj, tylko odpal jakiś twórczy wątek wink
            • matka_coal_chambera Re: Koniec forum muzyka = śmierć 01.03.03, 17:04
              Synek! Znowuż tacie uciekłeś z warstatu i miendzy ludzi poszłeś głupoty
              pierniczyć! Byś sie wstydził, dziecko, my z tatkiem ciężko robimy żeby ci na te
              flaszkie raz na tydzień dać, a ty taki wstyd nam miendzy ludziskami robisz! Aż
              przykro patrzać! Wracajże do chałupy, bo pasem tyłek skroję!
              • astir Re: ;))))))......... 01.03.03, 17:07
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka