Gość: REAPER IP: *.chello.pl 08.09.06, 21:11 Pozdrawiam wszystkich sluchaczy metalu ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackforever1 Re: + Metal Metal Metal Metal + 09.09.06, 11:37 i ja tez Ciebie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: + Metal Metal Metal Metal + 09.09.06, 11:42 A ja chcialem pozdrowic ciocie Elzbiete! Odpowiedz Link Zgłoś
mirandel1 Re: + Metal Metal Metal Metal + 09.09.06, 19:24 To ja pozdrawiam siebie... bo jakoś ostatnio nikt mnie nie pozdrawiał Odpowiedz Link Zgłoś
oneofthem Re: + Metal Metal Metal Metal + 09.09.06, 23:50 Metal jest raczej na pograniczu moich zainteresowań muzycznych, ale jest kilka kawałków, które zrywają mi trampki z nóg (w pozytywnym sensie) np. "Heavy metal! Or no metal at all! Whimps and posers - leave the hall!" Kto poznał bez pomocy googli? Odpowiedz Link Zgłoś
vlastovka Re: + Metal Metal Metal Metal + 10.09.06, 00:19 phi, google. Z takimi tekstami to tylko jeden zespól mi się kojarzy: "true metal people wanna rock not pose wearin' jeans and leather, not cracker jack clothes", itp. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: + Metal Metal Metal Metal + 10.09.06, 05:11 Ćwoków z manowar rozpoznam na kilometr. Zaorac, jak to mawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wart Re: + Metal Metal Metal Metal + IP: *.crowley.pl 10.09.06, 00:54 Prawdziwy metal skończył się na Kill 'em All. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: + Metal Metal Metal Metal + IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 08:33 metallica na ostatnim albumie ostro kopiowała z dorobku Linkinu Parku (czy jakos tak), a na nastepnym to jeszcze do konca nie wiedza, czy to bedzie powrot do korzeni Bona Jovi czy moze cos z progresji Tokio Hotel. Osobiscie jestem za tym drugim rozwiazaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
death.angel Re: + Metal Metal Metal Metal + 17.09.06, 18:40 zapraszam wszystkich sluchaczy metalu,zalozylem nick death.angel forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43216 Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: + Metal Metal Metal Metal + 17.09.06, 22:44 death.angel napisał: > zapraszam wszystkich sluchaczy metalu,zalozylem nick death.angel Sorry dziecko, ale nie myśl, że nam metalom zaimponujesz takim dennym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
death.angel Re: + Metal Metal Metal Metal + 18.09.06, 15:52 sojuz1 napisał: > death.angel napisał: > > zapraszam wszystkich sluchaczy metalu,zalozylem nick death.angel > Sorry dziecko, ale nie myśl, że nam metalom zaimponujesz takim dennym nickiem. sam jestes denny i nie masz pojecia o tej muzyce jesli ten nick ci nic nie mowi ! zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasztel-anka Re: + Metal Metal Metal Metal + IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 09:27 yoł! płozdro dlo ciebie ziomuś! Odpowiedz Link Zgłoś