jazzfoxy 15.09.06, 17:49 Dzisiejszy Dziennik podaje, ze w styczniu 2007 poczta brytyjska wyemituje serie znaczkow z okladkami plyt The Beatles. Ciekawa jestem czy sa znaczki z wizerunkiem Davisa czy Coltrane'a? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kossace Re: The Beatles na znaczkach 15.09.06, 18:31 gdyby takowe były, byłby to niezły rarytas dla jazzofilów, nie tylko dla filatelistów.. (a propo's kiedyś nim byłem..) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: The Beatles na znaczkach 15.09.06, 20:11 tez kiedys zbieralam znaczki, mialam piekny niebieski klaser Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: The Beatles na znaczkach 15.09.06, 22:20 no ja z bratem mieliśmy trochę więcej dużych klaserów.. zastanawiam gdzie własnie uderzyc , czy do UK czy do US Post z zapytaniem o te znaczki Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: The Beatles na znaczkach 17.09.06, 10:02 no..no...Drodzy forumowicze otwieraja sie coraz bardziej...nie dosc,ze sa wsrod nas amatorzy roznych wyszukanych trunkow,to w dodatku niektorzy z nas to filatelisci...brak mi slow...a paru jazzmanow wyladowalo chyba na znaczkach...ale to chyba w Stanach...z cala pewnoscia LOUIS,DUKE...TRANE chyba tez...MINGUS powinien tez miec swoj znaczek...wszak kiedys nosil sie z zamiarem zatrudnienia na poczcie... o ile mi wiadomo prozno szukac wizerunkow jazzmanow na znaczkach Poczty Polskiej...pozdr.faraon Odpowiedz Link Zgłoś